O tagata o le fafine: Faʻafefea ona iloa ma aveina se temoni

Anonim

O tagata e le tutusa ma tagata valea i le taimi o le faoa faamalosi. I le taimi na ou maua ai loʻu naunautaiga faapena. Manaia tele, ma faʻaesea le tamaloa o se alii uaʻi ma uaʻi, aua o le olaga masani ma e leʻi masalosalo na matauina lo latou vavalalata. I le tusiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻapefea ona iloa mai le tagata temoni ma mea e fai pe a fai o se faʻafitauli na ootia.

Faailoga o le mataga

Ae a pe a e masalosalo o loʻo i ai se tagata mafaufau i lou siosiomaga? E amata mai, faitau faʻailoga o loʻo i lalo ma taumafai e faʻailoa pe latou te fesoʻotaʻi ma lana amio. Ona e malamalama ai lea pe o iai se mafuaʻaga e taia ai le faʻailoga.

Odoming Temoni

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faailoga e pei ona taua i lalo:

  1. Ua suia leo. E mauaina se faʻapitoa, e leai se mea e faʻatusatusa ai le taimi. A e faʻalogo i le "leaga", o loʻo avea ma matua ma le matua. Na saunoa mai e pei o se leo matafaga, lea e matua le mafai ona le alofa ia te ia.
  2. O lapataiga poʻo le paʻu e ono tupu i le tino. Gaogao vae. E pei o le amio a tagata i se epileptic faoa faamalosi. O le foliga o le mimilo, o nisi taimi o se mea vaivai popole lima i luga o foliga e maitauina.
  3. O le faalauiloa malosi o le malosi i le auala e faalauiloa ai, lea e leʻi maitauina muamua. I se tulaga o le le mafaufauina, e mafai e se tagata ona fasiotia se tasi e sili le tauanauina o lona malosi, feagafiti mea tetele.
  4. E sili le manava e aunoa ma le mea e aunoa ma ni mafuaaga. E mafai foi ona faʻaititia le mamafa o le mamafa, o le tiga le manifinifi faʻaalia. E sau i le affareexia ma taufaamatau o le olaga.
  5. I le tala faasolopito na iai mea na leiloa, o lona uiga, o le mea lea, na latou o aʻe i le eleele. Faʻafefea e maufaatuatuaina lenei faʻamaumauga e le o faʻatuatuaina, ae tusa ma molimau poto ma na faʻamaoniga.
  6. E mafai ona amata ona faaaʻoaʻo se tagata e faataʻitaʻia se manu e pei o se manu feai o ia. Na ia tamoe i luga uma faʻau, tuputupu aʻe pe pa, pe faʻatupuina ai ni leo le toʻafilemu.
  7. E i ai se manogi le lelei - sulfur, o loʻo faʻauigaina e le Depturcer Demeolologies o le "manogi o seoli."
  8. Muamua na aumaia ma o se tagata tautala sili mafai ona amata ona amio lelei ma mataga. O ona manatu ua suia - e na te onosaʻi tele, pei o se meaola.
  9. Na ia mauaina le faatauvaa i mea uma e aafia ai le Atua. E faʻaalia foʻi le leaga i le Ekalesia, e ao ai ona leaga le vai paia, sopote, aʻoaʻoga, poto ma isi uiga paia.
  10. E mafai ona amata le tusitusi otometi, aunoa ma le aofia ai o mafaufauga. E masani lava o le le malamalama i le le malamalama. O le temoni talitonu na talitonu o le feau lenei o le tiapolo lava ia, o loʻo taumafai e faʻailoa atu ma agavaʻa i le lalolagi tagata.

O lisi lisiina e le o masani ona talanoa e uiga i le le mautonu. E mafai ona latou faʻailoa mai se faʻamaʻi o le mafaufau poʻo le epilepsy. O lea, i le ogatotonu o nei nei le manaʻomia e masani ona le mautonu i naʻo tagata maʻi.

E mafai foi ona e le mautonu le le lava ma le tagata masani o loʻo amio le mautinoa, sa soloia, faʻasolosolo le faʻataʻamilomilo o loʻo siosiomia uma tulafono ma isi mea.

O le a le amio ma le lotu

E mautinoa na e vaʻai i aulotu pe faitau uma na faafoliga o ni foliga vaaia o tagata i le Ekalesia. Ioe i le malumalu, e faataʻitaʻia e le amoina lona fiafia. O lo o soifua fua le Tiapolo i le tamaloa, ma o lenei faʻalapotopotoga e sili lona tiga i nofoaga paia.

Tagata le mautonu

Ua lava lea e faʻaali ai se aganuu sa laki poʻo se aikona, ma ua fetaui lelei. I totonu o le Ekalesia, o tagata i taimi o tapuaiga e amata ona amio pei o le valea. Ua latou paʻu, o le a faia i latou, fetagisi, latou tauto, ona o a latou tauto, ona o a latou fetuu i le tuatusi a le Atua.

Faʻafefea ona ave se temoni?

Afai e te malamalama e i ai se temoni i lou siosiomaga, e aoga le taumafai e fesoasoani ia te ia. E le gata i lea, o na tagata latou miti ia latou aveese le osofaiga, e 'aina i latou mai totonu, faaumatia le psyche ma le ola.

Faailoga o le mataga

E i ai ni au auala e lua e faʻafesoʻotaʻi ai le Atua pe taumafai e fofo le faʻafitauli i le fesoasoani o faʻataʻitaʻiga masani. E faalagolago uma i lou faatuatua ma tapuaiga.

E faʻafefea ona faʻaaugaina le Ekalesia i le le taliaina:

  • E faitauina e le ositaulaga se tatalo faʻapitoa, ae le o le gauai atu i auala ai, o fetuu ma lelei le maitauina. O le Rite mulimuli lava umi. O le faʻagasologa e faʻatino i le lalolagi-faʻatulafonoina, mea manogi ua le fiafia - o le manogi e sili ona lelei mo le faʻamamaina o le mana mamana.
  • I le taimi o le sauniga, o le faalauiloa mafai ona ofi mai le tiga, alaga, leiloa le agaga, susulu atu i le patele. O le mea lea, o le pito i luga o le ala i le tagata e o ai manaʻoga fesoasoani ia e, pe a manatu o le a le mea o le a tausia ai faʻamatalaga.

Afai o oe mo se faʻasao saienitisi, ona mafai lea ona e taumafai e fofo le faʻafitauli ma le fesoasoani a se psychotherapist. Masalo o ni nai tausaga o le a manaʻomia le psychotheraty. O le tagata faʻapitoa o le a fesoasoani e galue ai le le lelei uma, o loʻo faʻaputu i le le iloa, o le a tusia vailaʻau faʻasao.

Faatuatua, tatalo ma le pou faʻamalosi o le "Lagolagoina o togafitiga", lea o le a le toe tuuina atu e toe tuiina le malamalama o le tagata muamua pe a uma le foia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Mafuaaga o le le mautonu

E pei ona faamatala mai i le le mautonu ma faaonapo nei faasaienisi:

  • Ua talitonu saienitisi o se ituaiga o le mafaufau o le mafaufau. E masani o Ia ona faʻaalia i faʻamalosia ma musuia tagata, uunaia o tagata, o lo o faalagolago i ai le faalagolago e faigofie ona aafia ai isi.
  • E tusa ai ma le freud, o le faalauiloa o se mea masani. O le tagata lava Ia e sau ma se temoni, o le na avea ma autasi faʻatasi o ia, ma taʻitaʻia lona lava olaga faʻatasi ma lona lava olaga. Faailoa ai na te faamaonia uma ou sese ma faafitauli.
  • Epilipsy, Schizophrenia, Turred Syndrome, O faʻaletonu Bipomus e masani foʻi ona le mautonu foi i le "Temoni".

E talitonu le Ekalesia o le manatu faatauvaa o se tulaga le mafaamatalaina lea o loo atagia ai o lona finagalo. Latou te mananaʻo i tagata e le mafai ona taamilomilo faʻaosoosoga, le mama, faʻateʻaina, i le tasi itu. Ma, e uiga i lea, matua "saʻo", ua taulai atu i le tausisia o amioga lelei ma le faʻamaualuga atoa - i le isi.

Ma o le mea moni, ma i se isi mataupu, ua lamatia se agasala i se tagata, o lea e le faigata ai ona e aveina se temoni o ona mafaufauga.

Faitau atili