Icon Anninication: O le a le mea e tatalo ai pe a fesoasoani fesoasoani

Anonim

O loʻu tausoga e le mafai ona aʻoga se tamaititi, e ui lava o suʻega na lelei. E fia fomai na fealuaʻi, ma e leai se lagona. Na fautua mai se tasi fafine ua talitonu o ia e tatalo ia te ia mo le tina o le Atua mo vaʻa i le pepe, ma mo lenei mea e te manaʻomia ai se faamautu.

Ina ua mavae tausaga, sa taʻu mai e Tuagaga a le tuafafine o le tala fiafia o le a ia maua se pepe. I le tusitusiga, ou te taʻuina atu le fiafia o le faaiuga, e uiga i talaʻaga eegani o le asiasi atu i le taupou ia Hankhange ma o le a le fesoasoani a le Anina.

Leonan Anninication

Talafaasolopito o le Tapuaiga o Maria Le Uiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I taimi uma na tutupu ai o teine ​​uma ma malumalu ma puipui ai le ola mama. I le taimi na e ausia ai le 14 tausaga, toʻatele sa faaipoipo, o isi vaega na totoe i le fale matua. O Viigania Maria na manaʻo ia nofo Taiaʻi, ma o lana talosaga na faamaonia e faitaulaga. O le paia o Maria e na te mauaina le matua o Iosefa, ma na 80 tausaga lona matua i lena taimi. Sa leoleoina e le amiotonu le talitonuga o Lana teine ​​i lona taimi ma le paia.

4 I le masina talu ona tali atu i le taupou, sa asiasi Maria i Ascharitl Gabriell ma taʻu atu ia te ia le tala mai le Atua: Na filifilia o ia e avea ma tina o le Faaola o le lalolagi. E leʻi mumusu ma le tina o le Alo o le Atua, auā na ia te ia lona faʻatuatua malosi i lona loto ma lē faʻatuatua atoa ai i lona loto ma le faʻalogoina atoa i lona loto. E uiga i le mafaufau loloto o manatu o se vavega lea, o se mafaufau sili lea o le mafaufau o le tagata. E ui i le le talitonu o tagata lē talitonu o tagata talitonu, na malamalama lelei le au faʻatuatua le mea moni o le manatu paia.

O loʻo aʻoaʻo e uiga i le maʻitaga o le teine ​​tafae faamasani na manaʻomia e Iosefa, a o le agelu a le Alii na taofia o ia:

Icon Anninication: O le a le mea e tatalo ai pe a fesoasoani fesoasoani 4954_2

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na faalogo i le faifeau i le agelu ma tuua the au amiotonu amiotonu sa ia te ia lava. Ina ua mavae se taimi o se taimi, na soifua mai Iesu, o le Faaola o le lalolagi.

Icon o le faanofoaga o le manuia o le manuia o le taupou

Aso malolo o le augatupulaga

O se tasi lea o le sili ona lelei o aso malolo o le lalolagi orthodox. Talitonu ia manatua le faaiuga o le taulaga a Archarielm, ina ua ia taʻu atu i le tautatala i le fatu o le lalolagi. O se fiafiaga sili lea ma matagofie mo tagata aʻoaʻo uma pe a tumu loto i le fiafia o le faʻaolataga mai le mafaufau o le faʻaolataga.

Sa i ai muamua, laulau na ufiufi i le Tsarist Lusino ma latou te leʻi valaʻauina tagata talitonu uma e faʻatautaia ai latou lava, fagota oe i tagata matitiva ma maualalo tupe maua. Taimi nei, o lenei tu masaniga ua toe faʻatuina mai, ma o nisi o tupe mafai faʻatautaia o le faʻamalo i tagata uma o loʻo manaʻomia. E mafai foʻi e le au Kerisiano o Orthorax e mafai ona asiasi i fale a tagata e le atoatoa le malosi ma tamaiti matuaoti e tufa atu meaalofa ma togafiti. O lenei amioga lelei o le a aumaia ai faamanuiaga i ē na tautau.

O le faafaigaluegaina o le faamanatuina i le aso lava e tasi - Aperila 7. E le o se aso pasi e tumau pea e le mafai ona suia.

Ua talia le tofi:

  • fai mea lelei
  • Aloese mai agasala ma mafaufauga leaga;
  • Aua le galue i fale ma aoga aoga;
  • ia ave uma tagata o ataata ma talia;
  • ave Alms.

I le taimi muamua, sa gaosia i se manulele o manulele e fai ma faailoga o le saolotoga. O lenei tu masani e toe faaola uma i aso nei. Ia Aperila, o le muamua faʻatoʻaga pisinisi amata amata, o lea o le fatu mo le lumanaʻi oona oona na faʻamanuiaina le aikona.

I lalo o le ai ailiga o le faapaiaga o Anti nei. Na talitonu e mafai ona siʻitia le gasegase o le tagata mai le moega. O le vai na tuuina atu o se manulele e puipuia ai le mataupu.

Aso malolo amata

Mataupu Faavae a le Ekalesia

O lenei Aso, o le vaega o loo i ai le mea taua, o se mea masani a le mea e aumai ai paʻepaʻe, o se faʻailoga o se faʻailoga o le tala lelei o le agelu a Archariel. Ua tuuina atu tagata talitonu i le Ekalesia faamatalaga e uiga i le soifua maloloina, faaletonu. E mafai ona ave le Progos i le fale ma o loʻo iai se gaogao manava, inu ma vai paia. Faatasi ai ma lea tala e faitau i tatalo a le ma tama.

Tatalo lelei mo le manuia taupou o le taupou

Icon Anninication: O le a le mea e tatalo ai pe a fesoasoani fesoasoani 4954_5

Leonan Anninication

O le talipalia o le aoga o le manuia taupou o le م ua faʻatuina e le toʻaga mo le faʻamaloloina mai faʻamaʻi ma faʻasaoloto mai le faaiuga. Faʻatoaga o tala lelei, tala lelei mo tagata talitonu uma. O aikona o se vaivaiga o le le lelei, le talitonuina ma le maelega. O le tatalo o le faʻatuatua e faʻamamaina ai agaga ma loto fatu o tagata, faʻamau i le fiafia ma le talitonu i le faʻaputuputuina a le Atua. Faanoanoa ia tuʻu atu se tagata, e maua e le tino faʻamalo ma le faʻamalologa, ma le agaga e faasaolotoina mai agasala.

O le tina o le Atua, o se mea lelei tele i tamaʻitaʻi o le soifua maloloina uma, o se faʻataʻitaʻiga o loto maulalo ma le mama.

O tamaʻitaʻi o loʻo tatalo mo le taupou e faʻatumuina o latou loto o le malosi lona faʻatuatua, o le tina o le Atua. Mafaufau loloto i le limu auro i luga o le aikona, o loto o tagata talitonu ua tumu i le olioli, ua faʻamalosia le Agaga, ma o le faatuatua e saʻo.

O le aikona o le faʻaleaganuʻu lea e tumau i le fale e puipuia ai le leaga ma le faalavelave.

O le a le mea e fesoasoani ai ikomoni:

  • mai lea agaga ma faʻamaʻi tino;
  • mai le faʻalagolago i le 'ava malosi);
  • mai le ua molia;
  • Mo le vave faasaolotoina mai le falepuipui;
  • mai le faatosinaina o le uliuli togafiti;
  • Mai le saua o le tagata e se tagata;
  • Alualu i luma ma fanauina se tamaititi.

I taua uma pe a manaʻomia le maua o se tali faʻamaonia, e mafai ona e fesili i le aikona o le tofi.

Faitau atili