Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua,

Anonim

Na valaauina loʻu uso ira. Pei o le tele o teineiti faaonapo nei, a itiiti, na alu o ia ma lona tina i le lotu, ma ina ua soifua ma galue, ma na amata ona ia e le malosi i mea faaleagaga. Ma le le aoga! Ina ia mafai ona fiafia i ai ma Orthodoxy, na amata ona ou suʻesuʻeina le talaaga o le "paia" Sister ma toe faamatala lona uso. O le olaga o Irina masideskaya e matua aoga lava o se lua talanoaga. Ma le tausamamā o le Paia, o lo o i lo tatou fale mo le tele o tausaga, e le naʻo se fesoasoani malosi mai le tele o faʻafitauli.

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_1

Saint Prest Irina

O ia mai i uluai Kerisiano.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le uluaʻi senituri i le aiga o le mauoa o le tagata (Pule o le itulagi o Maketonia), sa fanau ai se teine ​​e igoa ia Ponelope. Talu ona sa siosiomia e se auauna, na nofo o ia i le maota, ma ina ua aʻea, na leva na toe nonofo faiaʻoga mo ia. Peitai e ese mai le faitauina ma le tusitusi, o lenei faiaoga (Lona igoa o Ausia) na fofogaina ai se uo teine ​​i le Atua.

Ina ua tuputupu ae, sa filifili matua e saili lona toalua. Ae o se mea ofoofogia na tupu - o le tele o manu felelei na lele i totonu o le laupapa:

  • Mataʻisauina o se gata (o lenei ata e faʻamalosia e pei o le faʻaosoosoga o le mama);
  • Fai i ai ma se paranesi o Malina i le gutu (o le faailoga o le alofa tunoa o le Alii);
  • O le Eagle, o ai ni fonotaga o se wortath (lea e mafai ona malamalama i ai aua o le auauna i le tagata foafoa).

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_2

E leʻi iloa le poto o PerneloP ina ia malamalama i nei faʻailoga. Na faamatala e lona faiaoga e finagalo le Alii ia te ia e goto ifo o ia, ae o le teine ​​ona o le a o le tele o le le maua.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Na ia teena le faʻaipoipoga ma faʻalauteleina le faʻaKerisiano. Ua papatisoina lona Aposetolo o Timo o loo papatiso. Sa ia talia lona igoa Kerisiano fou mai ia te ia.

MATI OFAGA

O le avea ma Kerisiano, na amata loa ona liliu i vaitafe i le ao moni ma o latou aiga.

Na fiafia lona tina ona o lona loto o le ALIʻI, peitaʻi o le tama o le teine ​​na muamua togafitia lana filifiliga ma le finafinau i le taimi nei ma lona ita. Na faʻatupuu ia te ia e taʻu atu ia te ia e uiga i le faʻa-Kerisiano, ma pe a tuʻulafoaʻi ai o ia i le falepuipui, ma ia maua o ia e aveʻesea le teine ​​i lalo o lona teine ​​i lalo o vae i lalo o atigivae o solofanua.

O le taeao na sosoo ai na aumaia e Oosi mai le falepuipui, a ua musu Solofanua e solia o ia. I se isi itu, na osofaia le tasi manu i lona tama, Loia I, ma, faatatauina taufaamataʻu ma ni auupega, o lona lima.

O le tamaloa na fai ina oti mai le toto leiloa. Peitaʻi o le Saria na oso atu i ona tulivae e toʻatele ma amata tatalo i le Alii e uiga i lona soifua maloloina. Faateia uma i latou na auai, na atili ai le lima!

O laʻu tala e fai atu ai - pe a maeʻa lenei mataupu, e le gata le tama e leʻi faʻasaina iʻi atu, ae o ia lava na papatisoina. E pei foi o tagata uma oe na vaai i lenei vavega.

O le tau ina matui o le tagata faamaturo

Ioe, o le fiafia o le fiafia na le toe mafai ona taofi le tofiga o le pule, ma na auina mai se tagata fou i lona nofoaga - cedheian.

Na moni lona fiafia i Maketo i Maketo, na faia ai se teine ​​lalelei ma le ofo tele. Na ia faatonuina o ia e aumai ia te ia ia te ia ma amata ona faamalosia o ia e tuua le FaaKerisiano. Ina ua teena e Erina, na ia faatonu e fasioti o ia, ma lona maliu na te fefe tele ai.

  • Muamua na lafoina o ia i le lua, tumu i gata. Peitai, ina ua sau tagata i le taimi e 10 aso e aveese ai le tino o le teine, na latou vaaia ai o Irina e le faamaaa- le soifua na puipuia ai o ia.
  • Ina ua maeʻa, ona faatonu lea o le mala e tipi lona tino i vaega. Ae na o ni ausa na fasiotia ai le nofoaga ma le afaina ai le amiotonu. Naʻo le tasi le paʻu o lona paʻu.

Ina ua uma, oi latou uma o iai ua iai i ai ni isitaulaga. Tagata na kiki le lukere leaga. Na auina mai foi ia te ia i lona tulaga mo le tasi māgisaga, o lē na taumafai foʻi e faʻaali atu iā iʻi puapuaga, e le mafai ona ia faʻaleaga ia te ia.

Na talaʻi atu le faaauau pea i le lautele, ma mo lona olaga sa talitonu e uiga i le 10 afe tagata e papatiso. Sa tele ana tamaiti aoga. E leʻi tuua o ia i luma o le oti o le faiaʻoga - o Apetian.

Na asia Iva le tele o taulaga, ma o lona olaga faalelalolagi i Efeso. Na faʻapea ona maofa: Na taʻu atu e le Alii ia te Ia ma se faiaoga ma tamaiti aʻoga e ulufale atu i le ana. Tagata mai le ulufale na ufitia le cave maa. Ina ua 4 aso mulimuli ane, na alaga ai, na leai se ana.

O le sili ona faʻaalia i totonu o le matou atunuʻu

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_3

O irina o loʻo faʻailoa i ai i le tausaga lea na avea ai ma aʻu Kerisiano - i le 19 tausaga. I le tasi lima o loo ia umiaina le koluse, faailoa mai ia iā i matou, ma o lo o agaʻi mai i le fatafata, e faamautu le moni o lana filifiliga ola ma ana mea o loʻo faia i le uluaʻi mea.

O le aso o le manatua o lenei mea paia: Me 18 (po o Me i le 5, e tusa ai ma le itu tuai).

O le aimoa i luga o le paʻia ua faʻaalia i le matagofie uma o le faʻaleagaga, i le tele o le faʻatuatua o loʻo maua foi.

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_4

O le a le mea a Irina Maketonia e uiga?

  • E uiga i le toʻafilemu, alofa ma le ola lelei i totonu o le aiga.
  • E uiga i le soifua maloloina (o latou lava ma aiga). E masani lava o tagata e tigaina i le tiga (mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua maeʻa taotoga), ona e tasi le fefe i le tasi taimi, ae leʻi malepe.
  • I luga o le tetee atu i le agaga, ma le talitonuina ia latou lava 'au po o latou lava pisinisi.
  • E masani lava ona togafitia o ositaulaga o latou fesili i Irina e avatu ia i latou.
  • O Iris o le fautua o tagata o loʻo agaʻi atu i se nofoaga fou o nofoaga (aemaise i se taulaga fou) pe suia le galuega.
  • Ia, afai e te ofuina lenei igoa oe lava, e mafai ona e tatalo i le matui sili atu matuitui irina e uiga i mea uma e tiga i le taele.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi, e iai se faʻafetai faapitoa?

Ioe, o lana tusitusiga lea:

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_5

Patisi Istina Sili Martyr: O a ana tatalo, aikofanua, 4967_6

Ma i totonu o lenei vitio o le a faʻamatala mai ai le malumalu o le Martr Highr Wortr Worro, na fauina i Lusia i le 1812, faʻapea foi ma le Taulimaina ia te ia. E le gata i misionare ma o tagata o mulimuli mai o mai iinei (o le mea lea, o tagata o loʻo sauni e faia le tamaʻitaʻi Kerisiano), ae toʻatele foi o Orthodox o tamaʻitaʻi e faaigoa ia Irina. O le tala lea e pei o le malumalu ma o a lagona e mafua ai i le asiasi i luga:

I se aotelega, o loʻo tele lava lotu na fausia i le mamalu i le mamalu i lenei tagata paʻia.

I Lusia, o loo i ai ni malumalu selua o le maturo matuitutu, ma o isi foi o ekalesia na faatuina i lona mamalu.

I le ala, i le faʻaopopo ia Arina, le Ekalesia Marincian e taʻu ai le manatua o se isi faamatui - orina mataʻutia le oti mo le faʻatuatua. O ia, faʻapea foʻi ma ona tuafafine ia Keriso Sleapia ma Hornion Church of Cvis ia Aperila 29. O le a faamatala mai e lenei vitio e uiga i olaga o le Au Paia:

Faitau atili