Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo

Anonim

O le ata o le Mat Marmy Marge Siaosi ua leva ona faia e le au Kerisiano o Orchodox Chork. O ia e manatu o le sili ona sailia-i ai ma le maota. E le maua na o i aimoa, ae tupe siliva foi o tagata eseese, o le au fuifui ma ofu o lima. E sili atu le malosi o periopine o tagata talitonu, aemaise i latou o loʻo iai, e le saʻo le fesoʻotaʻi ma le 'aufaʻamala.

Ae le gata. Ua manatu o ia o lo latou leoleo ma faifaatoaga. Tele o ata o George Victorive Coictorive, pe mafai ona ia faʻaalia i le tulaga o le tiʻetiʻe poʻo se 'au ma se pelu.

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_1

O le a se mea e fesoasoani ai i le ata o Siaosi manumalo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei maota, pei ona taua, e faasino i talosaga ma tagata tatalo, fitafita - tagata uma o lo o fesoʻotaʻi ma le ami. I le tulaga o le militeli a le militeri, ua valaau le uaea uaea i le masima. Latou te ole atu i le Au Paia o Sapeta mai faigata ogaoga, na aveesea mai pulu e avea o le faʻamaoni ma le soifua maloloina ma le soifua maloloina ma le aiga.

E paia le Atua i tagata faatuatua uma. Peitai, i totonu o tagata e le iloa le malumalu o le Atua, uanati atu ua manumalo. O le a se mea e mafai ona ou faia, e ese mai i le mea e fesoʻotaʻi ma taua? E aliali i le tatalo faamaoni, o le agamalu paia e mafai ona fesoasoani i le tele o maʻi.

Faavae tau

O ata lauiloa o Siaosi manumalo, i le mea o ia o le tiʻetiʻe i luga o se solofanua, pipiʻi le gata leaga ma lana tao. O lea tulaga o le sili ma le faʻaleagaga o le taua, malo ma le fefe. Warrior West i le tele o atunuu, i le Republic of Georgia mamalu i le taupou.

Gorory manumalo i le tasi taimi tigaina tele, ae na mausali i lona faʻatuatua. Leai ni tamaoaiga ma oa, e le faʻapaʻiaina e le pulega ia te ia ma le nonoa i lalo mai le auala malamalama o le upu.

I le manatua o tagata, o tala na nonofo ai pea ma le a le taimi, na tatalo ai le lagi i le Atua i ē na talosaga atu ia te ia. Soo se tasi na manaʻomia le aveesea o le tigaina poʻo isi fesoasoani na maua ai, na faʻalogo ai le Alii ia te ia, na ia tusi atu ia te ia Siaosi.

O le tala a le taulaga o Beiout ua lauiloa. Sa i ai se vaituloto lata ane ia te ia, mea na ia nofo ai i se gata, o na te tausia uma tagatanuu i le fefe e faavavau. I mea uma, na ia fafagaina i tino o tagata. Tele tagata nofoia e toe tapunia le laumei, o loʻo tele lava le vaʻai i tagata talavou. O Lē na pa'ū i ai na pa'ū e 'aina. E tele a teineiti ma talavou na feoti i lena taimi.

E le 'alo ese ma le toa ma le afafine o le tupu. I le taimi ua aiu ai i luma o Bmey, na faʻaalia ai le matagofie ma ia vaaia le tao i le kanubal.

O lana galuega, na te 'inoʻino i le annster, e le gata ina ia faʻasaoina ai le faʻaolaina falesa, ae ia faʻamalosia foi le faatuatua ia latou le Alii, ma le toʻasa o Zilia. Mo fautuaina ma le faamaoni e ave ai le latou kerisiano. O lenei tala o le faʻavae o le taupulega mo le tele o aiple o St. George.

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_2

Olaga puupuu

Na ia ola i taimi o le faʻataʻotoʻo, ina ua alu le togāmalo o tagata Kerisiano. O le pule o Dicletics na faʻatonuina se taufaafefe e faia se tasi na talitonu ia Keriso. MATAUPU, Avea ma sui o se aiga tamalii, na tautua le emoni. Avea i lenei taimi se Kerisiano faalilolilo.

Peitai, na latou maua fua ma amata ai ona tosoina sauaga o ni soligatulafono. Sa i ai le sini - e faʻamalosia ai taʻitaʻi e tuʻuaʻi ai le taʻitaʻi mai lona faʻatuatua. Soo se mea e ave e fitafita, o le tiga o Siaosi. Na te le oti o le pu ma Lite, sa leʻi faʻamalosi lava o ia i ofu talaloa a le tagata e uii i Diocletinian.

Na matua le mautonu le alii talavou ma mea oonani, ae na ola pea. 'Au na toe foʻi mai ia te ia pe a maeʻa le mama. 8 Na toe faʻaola mai i taimi na toe faʻafoʻi mai ai pe a uma ona faamamafaina ai e le emeperou lanan.

Peitai, a mavae tagata o le oti, na tosina tagata o Georges ia te ia ma galue ai se vavega. Sa latou faaauauina e leoleo ina ia latou mauaina ai le avanoa e tutu ai i le tino ma tatalo.

O le a se mea e fesoasoani ai i le aikona o St. Virge manumalo

  • O le aupito i taua o gaioiga.
  • Avatu ai le puipuiga mai fili.
  • Fesoasoani e faatu le filemu, mauaina mo le tatalo ma i latou na Ia fetalai mai ai.
  • Mai le fafine agamalu ma isi faamai.
  • Manumalo i le taua.
  • E fesoasoani ia i le naʻo tamaloloa matutua matutua, ae faʻapea foi mo tamaiti ma tamaʻitaʻi.

Ina ia sili atu le lelei o le tatalo, o loʻo faʻavasegaina e le Loia Esoli. Ua maeʻa upu o loʻo tatalo faʻatasi ma upu tatalo ma mea uma le malosi faʻaleagaga. O le iloaina o le auala lelei e tatalo ai, ma le talitonuina o le matiga, e mafai ona e fesoasoani i ai ma e pele ia te oe.

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_3

Aso o sisifo georgia

O le faafiafiaga e tusa ai ma le mamalu o Siaosi manumalo o loo taofia i le au Kerisiano i nei aso nei:
  • 09.12. (E tusa ai ma faatufugaga. Faiga 26.11.) - Mo le taimi muamua sa ia faʻatonuina e faia ai lenei mea i le lotu a Lusia
  • 23.11. (E tusa ai ma faatufugaga. Faiga 10.11.) - Giorgoba o se aso malolo i le mamalu i le Georgian Republic.
  • 16.11 (E tusa ai ma le tuai 02.11.).
  • 06.05. (i lalo o le faatufugaga. 23.04.).

O le mea e teuina ai le strine

E tele mala i le faavavega, lea ona o atu i o tatou taimi ma avea ai taʻutaʻua i totonu o Kerisiano. E maua e maua i nei malumalu ma faʻafesoʻotaʻi le tatalo mo se fesoasoani.

  1. O se tasi o le sili ona lauiloa - O le faʻavaʻa o le faʻailoga o George Victority ua teuina i le Moscow Cathowral o le sili onaryr (i le au fana tuai).
  2. I totonu o le nuu o Monroni foi i le Ekalesia i le mamalu o George manumalo.
  3. Ua asia ai le Malumalu o le Malumalu o Odo o Odanoreky.
  4. O le tele o fono a Moscow fonotaga.

O i latou e manaʻomia e paʻi atu i le maoaʻe e tatau ona iloa o le vaega o St. E i ai galuega i le Malumalu o Moscow i Poklonnaya Sinatu.

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_4

Auala e Ana Tatalo ai i Siaosi Vitofo

I aso nei, e le naʻo tagata fitafita i le ikona, ae o lea foʻi o isi a isi galuega. E fesoasoani tele ia i latou i gaioiga a latou feoaʻi e faʻatatau i le vaega o loʻo ausia, o le ausiaina o sini taua. O nei mea e mafai ona i ai o tagata taʻalo, lavelaveaʻiina, faʻaaloalogia tagata faʻaituau.

E mafai ona e tatalo i le malumalu ma le fale. E lelei le le gata i se aikona, ae o ni tamaʻi faʻataʻitaʻiga e masani lava ona faia pea ma oe. O le tatalo a le paia e tele naua, ae o le tele lava o taimi nei o loʻo faʻaaoga. E sili lo latou malosi.

Le Tatalo Faiaoga

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_5

Tatalo mo le fesoasoani i mataupu lelei ma galuega

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_6

Tatalo mo se manumalo i luga o le fili po o le fesili

Chion George manumalo: Faʻamatalaga, faʻatauaina, o le a le mea e aoga ai le tatalo 4993_7

Faitau atili