Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani

Anonim

Na ma saunia loʻu toalua ma loʻu fiafia ma agalelei e faʻamanatu le Aso o Valentine - meaalofa, faleaiga ...

Tinamatua, na ou aʻoaʻo e uiga i lenei, tali atu i la matou tali i se mea ofoofogia mo ia lava e masani lava ona toʻafilemu Latou i le fale latou te le o taofi, tusa lava ma le lima tausaga o se aiga.

E tele tina matutua e faaleteka o talavou i le lautele ma a la fanau a le fafine, ae o loʻu tinamatua e le masani, o lona uiga, o le mafuaaga e matuia ai. Ma, sa matou faia pea i le vaiaso lava ei latou i le Ekalesia, talanoa i le tama ... e tele loʻu iloa!

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_1

O Peteru ma Feu: Aisea ua Matou Le Alofa Ma le Faamamalu o Ua Le Au Paia

O le Murom O Primam Princes (o le faaiuga o le 12th i luga o le 13th seneturi), e matua popole lava. E ui na o Peteru lea, o se aiga lelei, Fevronia e mai le masani nuu. Ae na tuuina atu e le Alii i le teine ​​le meaalofa o le faamalologa. Sa ia sefe le aloalii mai le satauro o le Scine sa faatatau ia te ia ma se tane poto, ma sa matuai ma le agaga faafetai o Pounther ia lona toalua.

Ina ua avea o ia ma pule, sa avea ma tagata uma, aemaise o a latou avā, ua sauni e auauna atu i le muamua o Siela. Ma o le olaga o lana tama talavou, na mafai ona alofa Peteru, na ia teena le mana.

O le fiu o Mata, aua o lenei, o le mea lea e mafai ona avea ma tagata o se tasi mai ia i latou. Peitai, e amata ona faʻasoa le mana (o nisi na maliu), na latou iloaina ai, sa faigata, ma "na fesili loa anee Peteru e toe foi mai ia Peteru.

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_2

Sa po sa avea o ia ma pule poto mo lona aai. Ina ua matutua le ulugalii, sa latou filifili e ave se mongistasm. A uma ona togi igoa o le lalolagi, na avea ai i latou ma Tavita ma soloia. Ma e ui lava ina latou nonofo i nofoaga eseese (tane ma le fafine), ua e asiasi e tanu i latou lava.

E moni, ina ua papa uma uma (i le taimi e tasi!), Uso ma tuafafine na maua le agasala e tanumia ai le tuuga ma le fia tuugamau. Ae o le vavega na tutupu - o o latou tino na feola, i se tasi o ie pusa. O lea, na tanumiaina i latou, pei ona taʻutaʻua, i muurom, i totonu o le moni monalas.

Alofa i le atunuʻu mo lenei mea paia e mafai ona faʻamaonia se tele o faʻataʻitaʻiga na faia i le lua sefulu tausaga talu ai (pe a uma, o le seneturi o le orthodoxy i le matou atunuʻu na maua Ile Price-fefe Price-Fefa o le Atua talu ai nei).

O Ataʻau na fausia i ata tusia, saemuina, pipiloteve ma sasaa i upu taua.

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_3

I se faʻaopopoga, o le au foafoa o ia o faʻataʻitaʻiga e le na o se puʻeina e ni ata seoleo o le Au Paia, ae ia manatua le tele o mea na tupu mai o latou olaga:

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_4

O nisi oi latou e faia i lalo o aso tuai, e ui o nisi taimi e mafai ona e vaai i se ata paia moni:

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_5

Uiga okona

O le faʻailoga lea o le faʻamaoni, alofa, faʻauuga a le fefaʻaaloaʻiga. O se ulugalii lelei o le ulugalii e tutusa ma tagata uma - ma na potopoto i lalo o le palealii o tagata talavou, ma o se mea e oso ai le alofa i le taimi o ulugalii.

E masani lava, o le axon e suʻe fevronia, fusi le lagi poʻo le paʻi ma le talitonuina o lona ulu i lona tauau. Fai mai ata: E mafai ona mafuta le aiga pe a ia lagolagoina pea e le toʻalua lana filifilia.

Sei matele le talaiga o le Au Paia e aoao mai: E tatau i le tagata ona faaali le malosi, ma le agalelei, ma o se fafine e le gata i le agamalu mo le taimi muamua, ma le alofaga o le fafine. Po o na filifilia e tasi le upu ma e le taitai i ai i lalo o le tulealea, o lea na ou tuua ai le manua le saʻolotoga, o le isi tali mai lea e pele ia.

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_6

E mafai ona faʻamanuiaina i le faʻaipoipoga

Tele ua fesiligia: O se faaipoipoga? E mafai ona avatu ia te ia lana talavou? Ioe, e mafai! Ma e oʻo lava i le fautuaina atoatoa o lona fautuaina, ona o le a le mafai ona puipuia le latou faʻaipoipoga mai faigata uma o le aiga.

O nisi tagata e talitonu o le anomoni e laititi e faʻatau - ina ia mautinoa e aumaia le fiafia, e aoga le faia o oe lava ia, faʻataʻitaʻiga, e ofi ai. Ae i lenei mataupu, ia e mautinoa e faapaia i le Ekalesia - e aunoa ma lenei, o le le fiafia o le aikota e le sili atu nai lo na o se ata matagofie.

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_7

Tele o tagata mo fou fou filifilia se aikona ma lupe. E ui i lea, o isi ata (tatou fai atu, Peter and Froronia i le Vaa) e talafeagai foʻi.

O fea le fale e tautau ai lenei ikona

  • Luga o le puipui. E le gata i lea, e le o faʻamaʻi, e le faʻasa ea le tuʻuina i luga o le fata. Ae o le fata e tatau ona iai ni mea po o ni tusi. E oo lava i le Ekalesia (fai mai, o ola o le Au Paia). Tuu tusi i luga o le isi fata.
  • Manatua: Pa puipui (fata) ma se auala e le tatau ona tuʻufaʻatasia ma ata faalelalolagi, tufaaga, tufaaga. O ata o ou aiga e tautau foi i se isi nofoaga.
  • E toatele tagata latou te mananaʻo e tuʻu se ata i le tulimanu - na latou faia pea o matou tuaa mamao, ma o lea e le leaga ai. Ioe, o se nofoaga lelei lea - ae o le tulimanu e tatau ona saoloto.
  • E masani lava o le fata po o le aikona lava ia e faia e teuteu ai se solo solo (tele lava latou te faia i Ukraine). E le faʻasaina foʻi lenei mea - ia e tauagafau, ae aulelei decoeaceach na o le tosina mai o se vaʻaiga i le aikona. Ae o le matamata i le efuefu e leʻi faʻaputuputu i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe!

Manatua: O le aso o le manatuaina o nei Au Paia o Iulai 8. O lenei aso ua taua o le aiga ma le faamaoni i lenei aso. Ia mautinoa e tatalo mo lau aikona pe a oo mai lenei aso!

O fea le malumalu o le foliga sili ona manaia o Peteru ma Fevronia? I totonu o le ekalesia a le tamai tupuga (Moscow). O se tasi o nofoalii na fausiaina i le mamalu o le punou paia.

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_8

O le a le tatalo i lenei lekona

  • E uiga i le alofa pe a na o se tagata. E ui lava, ioe o nei Au Paia o ni tagata na faaipoipo, ina ia sailia e tagata tagata e saili se matou fonotaga ma le au talosaga filifilia (aemaise, a o faalavelave na o le agasala i mata o le ekalesia).
  • E uiga i le faʻaipoipoga ma lau aliʻi e te fiafia i ai / teine.
  • E uiga i le fiafia i le olaga aiga.
  • I le manatu o le pepe, o le fanau mai o se malosi ma maloloina Karapuz.
  • I le faʻamalosia o le faʻaipoipoga, pe a fai o le koloto i le va o toʻalua.
E le gata na e le atu fesili ia te oe lava poʻo lou aiga, aʻo isi foʻi e te popole ai: mo le mea a fanau a ou mātua, e faʻapea foʻi. O le mea moni, popolega faamaoni ma le alofa.

Auala e te tatalo ai

E i ai ni tatalo faʻapitoa e tatau ai ona e faʻafesoʻotaʻia lenei ata? E iai! Ioe, o le i ai i le ekalesia, e le tatau ona e tosoina se fasi pepa ma tusitusiga pe taumafai e faitau se auala lavelave ma umi i le loto pe a e le mautinoa e uiga i le malamalama. I totonu o le malumalu, e le matua tele upu o le faʻamaoni o loʻo tatou faʻailoaina, e sili lava le fesoʻotaʻi ma le maota ia latou lava upu, mai le agaga.

I le fale, i le faʻafilemu ma toʻafilemu Amoraspher, Faitau le tatalo lea. E faʻamaonia e le Mostercow Perperity:

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_9

E i ai le puupuu lomiga o le tatalo:

Ikon jaher ma le Fevronia: Faʻamatalaga ma le tau, ata nai lo fesoasoani 4997_10

E te fia iloa atili? Lelei! Ona ou ofo atu lea o se tagata vaai i le taitoalua o Peteru ma Fevronia. O le ae vaai i le malumalu lea e iai le mana o le Aupaia, ma o atu foi i le leo faalesolopito i fafo atu o le leo faasolopito o anamua. O le ata tifaga e aoga tele ma faʻalelotu, ma i faʻafanua faʻasolopito:

Faitau atili