Matua Aso Toʻonaʻi: Orthodox Lings

Anonim

E tofia ai e le Ekalesia Orthodox Daldi aso faʻapitoa e faʻamanatu ai e le ua oti. O loʻo taʻua i latou o Aso Toʻonaʻi Matual. E toʻalima Aso Aso Toʻonaʻi e manatua ai aiga ua maliu ma ni tamaʻi Aso Toʻonaʻi faʻapitoa. Nai faʻamaʻi, e manaʻomia le faia i lenei taimi: pe alu i le fanuatanu, pe alu i le lotu. O le a le matua o le Aso Toʻonaʻi, na taʻu mai ia te aʻu se aiga o loʻo tusia Ou te leʻi iloa o aso e te manaʻomia e te manatuaina ai loʻu aiga, o le a le mea e te faia ai, ia aumai i le malumalu i le auaunaga. E toʻatele tagata talitonu na le iloa ai foʻi lenei mea, o lea na ou filifili ai e talanoa auiliili e uiga i uputuaga i loʻu tusitusiga.

Matua Aso Toʻonaʻi

O le uiga o le matua Aso Toʻonaʻi

I Tulafono e Sefulu, o le faʻaaloalo o matua ua foaʻiina mai se isi nofoaga. O le Ekalesia Orthodom Faʻalelalolagi na aʻoaʻoina le faʻaaloalo e le gata i le faʻaaloalo e le gata i matua faʻaaloalo e na o le soifua maloloina, ae foi o le ua maliliu. E iʻu lenei mea i le faʻatuatua i le mea moni e manaʻomia e agaga o le uaf ¯ a le tatau a tatou faamasino, ona na o le ola e le Atua ma le paia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le a le eseesega i le va o le matua o aso malolo mai le atulaulau? I le matua Aso Toʻonaʻi, matou te faʻamaonia ai o matou aiga ua maliliu, ma i le vatele tatalo mo le lalolagi atoa o Orthodox.

Mafatia i tatalo

O le a le taua o le agaga o le ua maliu e iai le tatalo i le futa? Ina ua mavae Lona maliu, e le mafai e se tagata ona faatosina lona taunuuga, salamo i agasala ma suia ai se mea. O lea, oi latou e mama e manaʻomia a tatou faʻaopoopo tatalo, mauaina le faʻamanuiaga a le Atua mai luga o luga o ana fanau ma faʻataunuʻuina tatalo-saoloto-tatalo-leai se tatalo-leai. E leʻo se tuuatuga lea i le manatuaina o le faiga o le musika, ae le agaga e fesoasoani ai i lona agaga.

Aemaise lava i tatalo e lagolago atu agaga agasala ai e leai se taimi e salamo ai i le taimi nei o le olaga. E mafai ona sasaa atu e uiga taulelea le alofa mai le Atua ma faʻatasi ai ma iai, o tatalo ma talosaga e mautinoa lava o loʻo amanaia.

Fuaina o Sapati

Tapuai i le Ekalesia

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O aso lenei e tatau i matua ona manaʻomia le auai i le faleʻilalo i le Ekalesia. E manaʻomia le faia o se fausiaina muamua ina ia mafai ona iai se taimi e tuʻu ai le tusi ma igoa o le ua maliu, lea o le a manatuaina i igoa o le 'tatalo. Na sosoo ai ona tausia ai moligaliga e tuu i luga o le taeao o le faasataukeripea. O le tuugalamepa mo oponince moligaʻo e iai se sikuea foliga ma tu latalata i le orcifix.

Afai e te le iloa upu o le tatalo uati, e mafai ona e fai atu upu nei:

Matua Aso Toʻonaʻi: Orthodox Lings 5003_3

Tatalo mo le Ua Ua maliu:

Matua Aso Toʻonaʻi: Orthodox Lings 5003_4

I le laulau faanatura, tuu se togafiti: Gingerbread, Rice, asiso, apu. O loʻo faʻatagata ai foʻi ona faʻataotoina le ata ma isi tagata o loʻo manatuaina le lelei. Tele paʻaga tuʻu tupe i ekalesia, faia ai ma se foaʻiga lavalava. Afai e pa'ū le matua o le Aso Toʻonaʻi mo le taimi o le tele pou, o loʻo faʻaauau ai oloa o oloa i luga o le laulau faʻamanatuga ma tuʻua cahoors.

O Vodka ma isi mea malosi o le 'ava malosi i luga o le siata o le kilomita e le i faaauufu, koror o uaina a le Ekalesia.

I le tala amataga na faatonuina ai foi se auaunaga tau le Faamanatuga. Ina ua maeʻa eipo mailei, e asiasi atu pauna i le tuugamau e faʻamamafa le manatua o aiga mai le tuugamau. E taua tele le le galo e asiasi i ou uiga, e le aunoa ma le aunoa ma lau mai lau ma mutia, vali le faitotoʻa ma suia fugalaʻau.

Matua matua Aso Toʻonaʻi

Fua o aso

Talu mai le taimi nei o Aso Toʻonaʻi ua faʻatapulaʻaina i aso malolo orthodox, ua latou paʻu ese i taimi eseese. O lea la, e mafai ai ona maua le aso o le sapati i le kaleota o Orthodox mo le tausaga nei. O le manatua o aso ua pa'ū i luga:
  • Aano o manu o le Aso Toʻonaʻi.
  • Trinity i le Aso Toʻonaʻi.
  • Duterievsky Aso Toʻonaʻi.
  • Tele pou.

O nei tafaoga e fuafua e viia ai tagata uma talitonu, e aofia ai ma o latou aiga. Nei o le ono aso faʻapitoa (3 combime siama paʻu i le sili meli), a manaʻomia le fesili mo le Atua, ma faʻaaoga mo le ua uma ona faʻaalia. Faatasi ai ma i latou, o nofoaga o manu, ma aano o manu o manu, e teena e lautele.

E manatua e le iva o tagata uma na fasiotia i latou i le taua tele.

Aso Toʻonaʻi mo faʻamanatuga o aiga o loʻo pa'ū i le afiafi o pou:

  • Kerisimasi.
  • Petrova.
  • Manatu.

Ile taimi lea, latou toe o latou toe tu ma femalagaiga. O le Ekalesia Orthordox e faʻasino lelei i le vavaeʻese o le ava malosi i le taimi o le faʻamama o le au oti, e aua neʻi tatou tuua le tuugamau.

I le taeao o Aso Toʻonaʻi i le Aso Faraile, o le tele o Parthid (Parasta) o loʻo faʻataunuʻuina i fafo, o le Aso Toʻonaʻi Oe tatau ona iloa o le sauniga faamanatu o se au fai faiaoga, ae le o aso uma.

Tolu tolu aso

O le taimi lenei e faʻamanatu ai ia i latou uma o loʻo faʻaalia Orthodox. O se vala o lenei aso o le tatalo mo tagata agasala e le talafeagai, o agaga na o lo o iai i seoli. A maeʻa le tautua, e asiasi i o latou tagata talitonu o latou taualuga, ave fugalaʻau ma kapeta o Birch, faatulaga se meaʻai faʻamanatu (fuamoa, pusi, pusi). O se tulaga faʻaleaga faʻatatau i tufatufa ma tuu le foaʻi i le Ekalesia.

O le matua o Aso Toonai e le mafai ona manatua o le ocIcides e ese mai.

O a mea e maua i nei aso? E toatele e talitonu e le mafai ona galue. Peitai, o tama a le ekalesia e le faʻasaina mai le faʻatinoina o galuega talafeagai i luga ole tamaoaiga, e le naʻo le faia o le mamafa tele galuega. E te le mafai foi ona inu ava inu meainu ma le fiafia i se agasala; tau, tauto, manao i isi leaga).

E le faʻatagaina ile tofia o le faʻaipoipoga mo lenei aso, pei ona le faʻatualo e amata e amata galue i se aso faʻamanatuga. E mafai ona e lafoina le lalagaina i le sefulutolu ae o le faʻaipoipoga e sili atu ona taʻalo ai.

Faleoloa Taumatau

Sili Matua Aso Toʻonaʻi i le afiafi o le sili sili ona lelei faasino faasinomaga e faasino i ai le lautele ogatasi. I le taimi lea, latou te manatua uma le Orthorax ua maliu. O se tasi lenei o le faʻamanatuga o aso faʻamanatuina, aua e toatele Kerisiano e mafai ona tanu e aunoa ma le salamo ma le Orthodox Rite o falelauasiga.

O lenei aso, orthodox ua talitonu e mafai ona mulimuli ane bite aano o manu mo le taimi mulimuli. O le Aso Sa na sosoo ai, o le pou sili e amata.

O le tala i aano o manu e suʻe ai aʻa i aso uma o le aso anamua, pe a manatua e le au Kerisiano muamua ma ou tuafafine. O le toʻatele o le toʻasa mo le faatuatua na le tanu o faatasia faʻaaloalo, na faapena foi i latou na ola ai o ni tatalo a le lagi.

O lenei Aso Toʻonaʻi e mafai ona faʻafofogaina mo i latou na maliliu o se oti faʻalavelave e aunoa ma le salamo. E tuu i ai e le Atua se avanoa e te maua ai le malo o le Atua ma agaga uma e leai se taimi i ni nai olaga faalelalolagi e maua ai le alofa tunoa i le lalolagi e maua ai le alofa tunoa faalelalolagi e maua ai le alofa tunoa i le lalolagi e maua ai le alofa tunoa o le lalolagi.

Radonitsa

O lenei toeaina o le Aso Toonaʻi paʻu i le iva aso talu mai le Toetu o Keriso. E leai se aso faʻapitoa mo radialitsA, e pei ona nonoa i le Eseta. Na manatu RadonitA i Orthodoxy o se aso faamanatu faatalanoaga ma e manatu o le Eseta ua maliu. O loo salamnili le sipelaga mai le Eseta, aua o loo i lenei aso o le toe soifua lea e filifilia. O fafine ua tumu, palu pancakes ma vali i fuamoa mumu.

Na manatu Radonitta o se aso malolo manaia, ina ia lelei lagona e tatau ona tumau.

Duterievskaya

O le aso lenei o le viiga e pa'ū i le afiafi o Novema 8, ma faʻapipiʻi ai o loʻo tulaʻi mai i le fale e totoe o aso uma ina ua maeʻa le manumalo i le keke. O tausaga uma lava, e manatua e le Orthoxox e manatua e i latou na maliliu i se taua, mulimuli ane, sili atu nai lo 250,000 Lusia sai aoga i na aso. I le aluga o taimi, na avea ai Dearievska le Aso Tooa o tagata talitonu uma o loʻo aʻafia i le faʻatuatua o le Orthodox. O Domierievsky o le Aso Toʻonaʻi ua faʻamaeʻaina se tasi tausaga lakapi o le manatuaina o aso.

Aso Toʻonaʻi o le sili atu pou

Tolu matua Aso Toʻonaʻi paʻu paʻu i le tele o le post, pa'ū i le lona lua, tolu ma le fa vaiaso. I nei aso o le Faʻamanatuga, o lerthodom e mafai ona faia le auai totino i tatalo a le lautele mo i latou na faʻaalia.

Fesili

Faʻafefea ona faʻaalu le afiafi o le matua Aso Toʻonaʻi, pe mafai ona faʻatinoina mea tau aiga? I le afiafi, e mafai e se tagata ona fai mea masani, leai le lolo le Ekalesia. Afai ua fai atu e se tasi ia te oe e le mafai ona aveʻesea oe i le fale poʻo le galuega, o se talitonuga faʻafanua.

O tamā o le Ekalesia e le faʻatagaina se faʻamaufaʻailoga ma le faʻanaunauga.

Mata e mafai ona papatisoina le pepe i matua? E leai se tapt i le vaetamaina o le faamanatuga o le faamanatuga. E leai lava se tasi aso i le aso o le tamaititi, o lea e mafai ai ona e saogalemu le tamaititi ma aso o faʻamanatuga.

Faʻafefea ona okaina se laulau faʻamanatuga i le fale i luga o le radiatitsA? Ia mautinoa e tuʻu se ata tifaga mo le ua maliu, ma fuamoa o loʻo tuʻuina i luga o le faʻamalama leo, kuki, Candyy. I luga o se ipu mo le ua maliu o loʻo taoto i luga o le sipuni o meaʻai mai papatusi uma ma tuʻua se ipu seʻia oʻo i le taeao i luga o le laulau. I le taimi muamua, na togafitia le taele ma tuʻua se solo mama. E talitonu e mafai ona amo ma fufuluina a latou agasala i le vai.

Pe tatau ona asiasi i le fanuatanu i le manatuaina o aso? Ua aʻoaʻoina o ia tama o le Ekalesia e sili atu le taua o le auai i le fanua faʻavae paia nai lo le alu i le fanuatanu. Afai e le mafai ona asiasi mai i Lisargy, e mafai ona e alu tatalo ma i le fale.

Faitau atili