Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani

Anonim

Sili Maryrr Geory manumalo o le tagata o loʻo lagolagoina le moscow talu mai le nofoaiga o dmitry donsky, o loʻo ia lafoina foi i le ofu o le felauaiga O le St. George Cross ma St. George Libbon o faʻailoga o le manumalo ma le matagofie o le 'au a Rusia. Sa ou iloa e uiga i ni vaega faavavega o St. George mai isi tagata, ae na maua lava se avanoa e lagona ai le fesoasoani tele mai le tatalo Siaosi vave mai le tatalo orea ma le tatalo orea. O le taimi o le osofaiga ma sailiga o tagata e le masani ai i le galuega, pe a o se tasi oi latou na manaʻo e maua loʻu pule pule. O le faʻatuatua faamaoni i le loto ma tatalo faapaleʻaleʻa na suia atoatoa ai, ma na fuafua e le fili eo atu i se isi faʻalapotopotoga.

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_1

Soifua

O LE OLA O LE MERIC ST. Siaosi O Le Manumalo na tumu i se tauiuai ma tauiviga ma sauaga a le ekalesia a Keriso. O taimi faigata lea o le teteʻe atu i aʻoaʻoga a Iesu, pe a faʻaumatia e le lalolagi le Kerisiano muamua lava Kerisiano. Na mou atu ai le tupu faapaupau ma saluina lava i tagata uma na latou ioe i ¯ ai latou.

Na fananau mai ma leoleo mamoe mai matua matutua ma lagolagoina i le militeri i le tupu o le taupulega. Peitai, sa talitonu Siaosi Glaevie ia Keriso ma amata ai ona auauna faalilolilo ia te ia. Ina ua maua o ia e le tupu o lerorota, sa faatonuina o ia e faoa. I le umi, na afaina ai e le malo fitafita ia George, ma faamalosia aʻu e faasese Keriso.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O fitafita a le Emeperoa na faliu atu aii se tamaʻi tao, ae ua uʻamea foʻi uʻamea na liua faʻauiga i totonu o se tusi vaivai. E tolu aso o le Salty na faʻaauau pea ona faʻatumuina i le luasefulu i le itu faʻaʻila, ae sa tumau lona faʻalavelave i lona tino, ae sa tumau lona maʻi. O le alii talavou o le OKaimea o loo faalagolago i po o le a sasaina i le afa vaitaimi, na o ia na toe faaleleia faavavega lona malosi. O se molimau mautinoa i le alofa tunoa o le Atua.

O le maliu faʻamaoni o le fusi sa o se faʻataʻitaʻiga o le mataʻutia o le tino o manu i luma o le agaga mataʻutia, o le tino o le tatalo ia Keriso.

O Pola vaega o Taneva Paʻia O I le malumalu i le po o le mauga o Poklonna na te i ai Moscow.

O a latou mea latou te leʻi faia i le Sorthy Corth George, lea na faʻaaoga ai sauaga - ua i ai i le taeao ma le le faʻafefe. Na ona paʻu ifo le ulu, na mafai ai e Velmazby ona aveese le faatinoga o le tele o le na maliu le Atua ia Mareko matutu a le Atua. Toe pei lava ona tago lea o le oti i le au paia, ma na maua e ia le malo o le Atua.

O le faalogo i le vaai atu o le faʻamaloloina mai le faʻaleagaina, e toʻatele tagata na talitonu i le Faaola. I totonu o le falepuipui, lea na tuu ai le togalaau na aafia ai mafatiaga ma mafatiaga. Na latou avatua leoleo ina ia latou tuu atu i latou e o atu i le au paia e maua ai le faamalologa. E le fiafia lea i le Diocletian, o lea na ia faatonuina e vavae ese le tama.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ina ua mavae lona oti, na faaupu foi Siaosi ma le au paia, o loo ia faaauau pea ona fesoasoani ie talitonu i o latou tiga ma taumafataga.

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_2

O Le Mea e Fai mo Au Paia

E le o se tagata talitonu tasi tagata Kerisiano e le faitauina St. Siaosi se manumalo. O le a lea o le tuʻotoʻotone o fitafita uma ma puipuia o le Tamaloa, faʻapea foi ma tagata, e ala i le latou galuega o le faʻasaoina o tagata mai faʻalavelave tutupu mai faʻalavelave. O le tatalo o Sialo Victorious o se puipuiga tele mai i ni miti leaga ma faafitauli.

Ma i le tatalo ua mavae, o le au ositaulaga apalai:

  • ma ni lamatiaga;
  • mo le saogalemu i luga o le sailiga ma i le vaomatua;
  • I sauniuniga mo le auai i manaʻoga;
  • ia puipuia le ita o le sili atu i le galuega i le galuega po o se isi sosaiete;
  • i sauniuniga mo le auai i tauvaga tauvaga;
  • Pe a auauna i le auaunaga i le ami o le auupega;
  • mo le faasaolotoina mai le ave faatagataotaua poo le oti;
  • Mo le faʻamanuiaina o le seleselega mo le tausaga nei;
  • E aveese le leaga ma faiga faataulaitu o tagata leaga.

Muamua i Rusia, o malaga uma o le militeri o St: George Corctor manumalo, o fitafita o loʻo tutuʻe mo le manumalo.

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_3

O se aga masani le mafaufauina o le fesili a le fesoasoani a le Au Paia ma iu ai e alu ese i le ala mamao. E le iloa e se tasi mea mataʻutia e mafai ai ona faatali mo ia i laueleele o isi tagata, ma fesili atu i faamanuiaga.

Tulaga masani, George Victority o se lagolago o fanua ma povi povi. Na fausia e Yoroslav poto le malumalu i le faamamaluina o Siaosi, ma mai lona oo i le aso na taua ai le faapaiaga o le malumalu ia Novema 26. I lea foʻi taimi, o faʻatoʻaga uma na agaʻi i ai i le nuu ua maeʻa. O le amataga o galuega a le malae e faapaiaina foi i le tapuaiga a St. George - Aperila 23.

O le tatalo o Siaosi manumalo mai fili vaaia ma le le vaaia:

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_4

Peitai, faatasi ai ma se tagata tatalo tatalo, manatua o le paia o Siaosi Filitia. Afai ua faamoemoe lou manao natia e faasala ai se tagata lē sala mai le mataua, o le a faasalaina tonu lava o oe o le taufaasese ma le tagata e leʻi faatagaina.

Ae le i fesiligia puipuiga mai fili, e tatau ona e salamo i le folafolaina ma sau faataamilo i meaalofa paia. Ae ina ua mafai ona e faia le tatalo a SV. Vepua manumalo i fautua. Manatua le aʻoaʻoga na aoao ai Iesu e tatalo? Na ia fai muamua le mea uma e faamagalo atu ai i ona fili, ona fai lea o tatalo i le Atua.

Tatalo mai fili ma tagata leaga i le galuega o Georgia manumalo i Georgiv:

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_5

Tropata ma St. George manumalo:

Tatalo mai Siaosi manumalo: o le a le fesoasoani 5008_6

Afai o loo e tuliloaina i taimi mamafa, e tatau ona e okaina se fasefulu-ki lona ao ma le soifua maloloina i le Ekalesia ma aso uma e faitauina ai le tatalo a St. George. O lau talosaga o le a le taliina.

Faitau atili