Faailoga o le Meodor Tina o le Atua: ata pue, faamatalaga, o lona uiga, o le a e fesoasoani, tatalo

Anonim

O se tasi o nofoaga paia e sili ona taua o Rusia ua aloaia o le faailoga o le Fodorov Tina o le Atua, e tusa ma tala tusia e Luka ia lava, o le tusitala o se tasi o Evagelia. E fesootai mai e le lilo pea o le foliga mai o ia i Rusia, e pei e leai se isi faamalamalama ina ua aumaia i laueleele o Rusia ma o ai ea lenei taualoa.

Faailoga o le Meodor Tina o le Atua: ata pue, faamatalaga, o lona uiga, o le a e fesoasoani, tatalo 5009_1

Faailoga Faavavega Feodor

O le toatele o manaia o tulaga ma mea e tutupu e fesootai ma le o loo faasaoina faatusa i le manatu o tagata. O loo i lalo ua na o nisi oi latou.

Talafatu ma Tu ma Aga Masani

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

na maua ai le igoa o lona faailoga ina ua mavae le mauaina o St. Fedor Prattylate. E na maua i luga o le paina latalata i le aai o Gorodets. Ina ua mavae se taimi i le nofoaga lenei, faavaeina e le au puta se nofoaga faafaifeau fou, taua o le nofoaga faafaifeau Gorodetsky.

Mai le amata ona tupu ofoofogia taimi: sa lei tiga le mata i le tele o afi faataumaoi o le falesa Kostroma. Ma luma o le emeperoa Rusia mulimuli lafoaia o lona nofoalii, sa faapouliuligia le foliga. O le mea moni e faapea o le faatusa o le lua vaega tusia ua silafia e le toatele. I le itu faafeagai - o le faatusa o le tele. Paraskeva (Aso Faraile). E tusa ai ma se tasi o le hypotheses, ua ia te ia se sootaga ma lona toalua St. Alexander Nevsky.

E i ai se tala e uiga i le faamanuiaga o le Yaroslav poto talavou: atalii o Alexander ma lona sili ona poto Bryachovoy. Ina ua uma ona osofaia femalagaai i le aai, o le faatusa mou. O le tele o tagatanuu manatu ia maliu i luga o le afi, ae o se vavega na tupu.

I le auala o Kostroma faafuasei ona amata ona savali toa Rusia ma se auala i lona lima. I se aso o le Vaitafe, Vasily, Brother Nevsky, maua se faailoga o loo fiafia i ai. na iloa Prettylate i se fitafita, ma le faatusa lava ia na faailoa mai o le faailoga o loo farodore o le tina o le Atua.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E tusa ai ma isi lomiga, sa maua ai le tulaga e tapuaʻi i se tausaga talu ona leiloa. Sa iloa e le faapipii alii o Quasil Vasily i le ogalaau laau. Ina ua toe foi i le malumalu, ulaula ma na iloa Faailoga e le faavavega. Tagata ma o latou lava tiga faaloaloa ia te ia, ma e toatele ua maua le faamafanafanaga.

faʻamatalaga

Faailoga o le Meodor Tina o le Atua: ata pue, faamatalaga, o lona uiga, o le a e fesoasoani, tatalo 5009_2

Toeitiiti lava talitonu suesue uma ua tusia le faatusa i Byzantium i le faasologa mai le Tina Vladimir o le Atua, e pei oi latou lava faapena. ua faatonuina ai e le pepe i le tina, ma taumafai e luelue i lona alafau. Taina o se faiga tusitusia mai uma - lunizing. E ui lava i lenei mea, o loo i ai eseesega taua:

  • nofo Keriso Little i lona lima.
  • O le vae o le pepe e pei o latou faia se afeafe, ao vae leai ni ona seevae, tusi i lona puapuaga.
  • e aoina lavalava o Mary, e pei o le vae ua lē faia i totonu o le ipu.
  • lanu violē o ofu o se faailoga o royalness, o le toto ma puapuaga o tagata.
  • faaofuina pepe taalo auro, lea ua faatusaina i le falelauasiga mai le tamalii.
  • o le faanoanoa a faamavae.

Uiga

I taimi uma, o le pule ma le migao faatatauina le Faailoga Feodor, tatalo ma lauga taua ma le setete mo i latou lava. manatu Romanovov lona aoga, e amata mai le sui muamua - Mikhail. leʻi alu i Prince Alexander Nevsky e aunoa ma se faatusa lana savaliga. Ina ua mavae lona oti (1262), na tuuina ai e le maota tapuai i le nofoaga ua mavae. O loo i ai faamatalaga e uiga i le i ai o se lisi mai le tala, lea na tuuina mai le Inokine Mareta.

Aua le faailoga a le faroder, sa leai se taimi e aunoa ma le tatalo. O le tele o laueleele ma aai o se vaega o lana malaga. ua na o se vaega itiiti lenei: Moscow ma St. Petersburg, Ekaterinburg ma e oo lava Solovki. I le senituri lona 20, sa ia asiasi atu i le falesa manatu, i le malumalu o St. John Zlatoust, i le falesa o le Toetu o Keriso. I Bogoyavlensky -. Anastasin falesa nonofo ai ni tagata i le 1991.

E na o le iloa le moni o le faatusa, ua faamauina i le 1919. Le taimi muamua, sa auro Riza (10 kg), o le fou (talu mai le 1955) ua faia i le ario ma gilding.

O le a le fesoasoani aikona Feodorovskaya

Faailoga o le Meodor Tina o le Atua: ata pue, faamatalaga, o lona uiga, o le a e fesoasoani, tatalo 5009_3

O le aafiaga o le faatusa ua manatu i ai o faavavega. O lenei faamaoniga o le tele o tala. E masani lava ona fesili atu mo le Silisili Agaga O le Tina o le Atua, i totonu o aiga pe afai e le mafai ona to. Tatalo atu ia te ia i luma o fanau, ina ia filemu alu mea uma ma e aunoa ma faafitauli. Faaaoga ma e uiga i le faamalolosia o aiga ma le soifua maloloina, o le faaipoipoga fiafia.

Vavega i fanau tafaoga faamasani

Le aiga i totonu o le 7 tausaga le mafai ona fanau mai e ia se tamaitiiti. Mo se tausaga atoa, aso ma lea aso, ua latou fesili atu i le fesoasoani feodor mai le faailoga o loo feoderovskaya, sa latou faia i se tatalo, sa leai se aso ina ia na le talosaga tetee le taitoalua i lana fesoasoani. O se taunuuga, na faataunuuina se vavega, ma sa tatalo i le atalii.

Se isi tamaitai matua tiga, maua se faasā aʻiaʻi i le fanau mai le fomai. Sa propheted ma gasegase, ae sa ia faitau tatalo ma talitonu, ma le faamoemoe mo se vavega. E tupu - ia avea ma se tina o se tamaitiiti maloloina.

Na fesoasoani ai le talosaga i le faatusa o le Ferodor Tina o le Tina o Kerisiano i le vae. Faatasi ai ma le faigata tele mai le malosiaga mulimuli taunuu i maota tapuai ma tatalo hotly. amata ona solomuli le tiga vave sa sili atu le faigofie o le auala faafeagai, ma ina ua mavae se aso, o le mou atu lava.

O le a tatalo i le faailoga o loo feodore o le Tina o le Atua

Faailoga o le Meodor Tina o le Atua: ata pue, faamatalaga, o lona uiga, o le a e fesoasoani, tatalo 5009_4

E fesoasoani le faatusa tagata uma oe mauaina faatasi ma se lagona faamaoni. tatalo tagata uma e uiga i lona popole, e le gata ua fanau ai faigofie, ae faapea foi sona sao i le tausiga saʻo o Chad. E tatau ona manatua o le tatalo e le o se mala, ae o se savali o le lalolagi i le Alii ma le Taupou.

O le tulaga sili ona lelei e le talafeagai mo lenei. Afai e le mafai lava ona filifilia upu saʻo oe lava, E sili le faitau mai le laupepa ma aʻoaʻo ai tapenaga sauniuni. E sili le fesili mo le malosi ma le soifua maloloina nai lo aoga aoga.

O fea o iai le faiga o le Faroder

Talu mai le Aukuso 17, 1991, o le uluaʻi ata faʻavalomiʻu na tolopoina i le EPIPHAY CADHAMESS o Kostroa. O iina na i ai i le aso nei, e ui lava na faʻaalia i 34scow faʻaaliga i le 2013.

Faitau atili