Faailoga o le Tina o le Atua "Pochaevskaya": tala, uiga, o le a fesoasoani ma le auala e tatalo

Anonim

Na sau le tama o laʻu uo mai i le teineitiiti, ioe, e tietie alii i ia malaga) ma aumai a matou Ekalesia "o matou poʻaina uma ma se vae uamea. Na ia fai atu o ia i Pokayevive lea e ofoofogia - mama, mama, o le lagona o le paia e le mafaamatalaina. I le tagata lava ia, na ou talitonu ia te Ia.

Ma pe a fai o le galuega na lafoina i luga o se pisinisi pisinisi i Ternopil, gaoia le kuka ma sa i ai i le aso i le soya. Sa ou tu ai ia Lauren, tuu se moligaʻo i le falelotu a le lotoifale ma, ioe, sa ifo atu, i le vaovao. E le gata i na o ia e tau mai e uiga ia te ia iinei, ae e alu lea e vaʻai lava e vaʻai i mea uma.

Faailoga o le Tina o le Atua

O le a le foliga o lenei acon?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le falesa, o le uluai aikona foliga pei o lenei:

Faailoga o le Tina o le Atua

I lisi (kopi ma lomiga na tusia e isi ata tifaga i taimi eseese ma i nofoaga eseese) i auala eseese. Faʻataʻitaʻiga, faʻapenei:

Faailoga o le Tina o le Atua

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E le tutusa le tele o le taupou o le taupou. Uiga ese o lenei ata:

  • Na talepe lona ulu tina i lana tama.
  • Na paʻi atu Maria ma lemu Iesu i tagata (o loo faamamafaina ai le alofa o loo puleaina i le va o latou).
  • Na fusi Iesu masaga i tua o lona lima agavale.
  • Lima lima, o le tina e umia ni laupapa ia afifi.
  • Stephen (o le muamua o le maturo fasiotia mo le faatuatua), maturo a le mili, o le maliu faamaturo paia o Catherine, Irina, Paraskeva, Agaga Avrami, faapea foi ma le Agaga Perofeta Ilya: o le faailoga o loo i ai foi. I totonu o le lisi o fuainumera, e mafai foi ona le toesea foi nei foliga.

I le falesa, o lenei aikona o loo i auro auro ma foliga foliga matagofie.

Aso o le manatuaga ocons:

  • Aukuso 5 (e tusa ai ma le tuai sitaili - Iulai 23). O lenei aso, na faasaʻoloto le fuata mai Pachekeni, ona o le tatalo muamua na tupu. Mo se aso malolo i le Lavra o loo i ai se aga fiafiaga.
  • Setema 21 (po o Setema 8). I lea aso, ua aveʻesea le aikona i Pocheevskaya mauga.

Uiga okona

Muamua lava, o le aikona e alofagia ai le alofa. Ae afai e te vaai ai, o foliga o le Alo e toʻamalie, ma ua faanoanoa foʻi le tina. E foliga mai e fesili ia te ia e uiga i se mea. O le ata lea o le fautua mo tagata e liliu i le taupou.

I le faʻavae faʻavae o loʻo faʻaalia ai le vae i le eleele. O lona maota tele. O le vae vae na totoe i tua atu o le tina o le Atua na ia te ia i le taimi e tasi (o le a ou faamatalaina le uiga i lenei mataupu). O le vaega lava e tasi i le nofoaga e tumau i luga o le solosolo eseese, ma tagata malaga e ave o ia ma i latou.

O le a lana tatalo i fesili?

  • Muamua lava, e uiga i le soifua maloloina o outou po o aiga (o le malosi - e uiga i fanau ma fanau a fanau).
  • E uiga i le faamaloloina o le faaleagaga, o lona uiga, laveaiga mai mafaufauga e lē o ni Kerisiano. Faailoga o loo fesoasoani e maua ai se taitaiga faamaoni i le olaga, faamalosia le faatuatua.
  • Uiga i le lalolagi i le fale, O Le aveesea o ituaiga o mafatiaga uma.
  • O nisi parishioners fesili atu i fautua e puipuia ai lo latou fale mai le attackers, e aofia ai le au faomea ma le gaoi (e pei o latou taimi, o le Tina o le Atua puipuia le Take mai le osofaiga).

I ai se tatalo faapitoa e faitau i ai i luma o ai?

O le tele o parishioners liliu atu i le maota tapuai i latou lava upu, ma talosaga. Ae, o le mea moni, ei ai se tatalo faapitoa. e mafai ona e faitau i ai i le aiga ma totonu o le malumalu o le Atua. E pei lava o lenei:

Faailoga o le Tina o le Atua

Ma e na tatalo:

Faailoga o le Tina o le Atua

Faailoga o le Tina o le Atua

Na faapefea ona ia faaali mai i le nofo, e fesootai mea vavega?

I le 1559, Neophyte, Greek aai tetele, o atu i se tasi o aai Volyn. I le ala, sa ia tu i le tamalii o le aiga Goyan. Ma o lea na ia fiafia i le faafeiloaiga mafanafana, ina ia tuuina atu e le matai i le fale lona faailoga laki, lea na te lei solia i luga.

Iloiloina o le mamalu ua tuuina atu ia te ia, faapipiiina Anna Goyan se faailoga o loo i le siamupini aiga. O iina sa ia tausia mo se taimi umi, e uiga i le 30 tausaga. Mai lea taimi i lea taimi, na susulu e ofo Lik. I le 1597, o se vavega na tupu: Tauaso mai le fanau mai o Philip Kozinsky, le uso o le matai, e masani ona tatalo i tafatafa o le faatusa o le soifua maloloina - ma le faatulagaga . Ina ua mavae le vavega a sea (e le na o le tasi i lenei aiga, ona faamaloloina le faailoga o loo ma isi aiga) o le pasia maualuluga o le faailoga o loo matagofie i le malumalu ina sa i ai le avanoa sili atu tagata i ai.

E maofa ai, i Pokayev nonofo Faailoga mo se taimi umi. Andrei Farmy, o lē na maua e ala i le esetete a le Googi ina ua mavae lona maliu, filifili e piki lona faailoga. Sa ia tausia o ia i le fale mo le 20 tausaga, peitai e leai se mea ofoofogia na tupu - i luga o le ese mai ai, alu valea o le ava o le alii sili.

na toe foi le faailoga o loo i le nofoaga faafaifeau - ma amata ai ona toe maloloina i le fafine leaga.

I le 1675, siomia ai le nofoaga faafaifeau Pochaevsky le Take. amata le au puta e tatalo se fautua - ma sa faaali mai i luga o le nofoaga faafaifeau siomia e agelu. O le amata ona fana Take i latou - ae na lavea le tasi le isi. sa solomuli Enemians mai o latou lava aū. na faasaoina ai le nofoaga faafaifeau.

O le tulai mai o le Pochaev Lavra

Oi, ma e sili atu i lenei taimi umi, ae e lē itiiti ifo tala matagofie.

I le faaiuga o le senituri lona 9, o loo maua pupils o St. Methodius a mauga i le Faasaoga River. E igoa o le na - Pochaevskaya. Latou nonofo ai iinei ina ia ola.

I le senituri lona 13, e lua vaitusi mai Kiev, sosola ese mai amo Tatar-Mongolian, na taunuu ai iinei. Sa latou faaaluina le po i le lagi avanoa. I le po, fafagu i luga le Inaks mai le malamalama. Io latou luma susunuina se tulaga o le afi, ae na ona faaauau le vevela mai ia te ia. Ona latou vaaia le Queen o le Lagi, ma se tootoo i lona lima ma i le pale.

Faailoga o le Tina o le Atua

I le taeao i le nofoaga lea sa tu, o le vaai Inka le tulagavae faatumulia i le vai mama (O lenei lōmiga ma ua faaalia i luga o aikona).

tumu pea le punavai. Ina ia maua lenei vai, taunuu tagata malaga mai lava lava nofoaga maotua. E talitonu o ia e lelei le 'ai gasegase.

I o tatou taimi, o loo puipuia le punavai ma grille. Na fausia le vaa e puipuia ai i luga.

Fomai ma fautua: na fesoasoani lenei faailoga ofoofogia

I totonu o le malumalu latou te fai mai faailoga o loo faia e uiga i le 500 ofoofogia. O le a ou taʻu atu ia te oe e uiga i le tulaga sili ona manatua pea.
  • O se tasi o le au puta o Lavra pueina Tatars ma sa alu i le oti faʻalata. Sa amata ona ia tatalo atu i le Taupou o Maria, fai ma sui o lenei faatusa faapitoa. Ma o le mea e ofo tupu - o ia i se lora saogalemu, i le uso.
  • I le senituri lona 17, o le maliu o le atalii o le fale apitaga i le lotoifale. tu ai le tina matua o le tama i le po atoa i luga o ona tulivae i luma faamalolo faailoga, ma ole atu mo lana pepe e toe foi atu ia te ia. Ma o le taeao ia tatalaina ona mata!
  • Talu ai nei, faamaloloina le faailoga o se tamaitiiti logonoa o lē na faia i le falemai. ave i ai le faailoga, ma sa amata ona ia faalogo i ai.

O le a lisi (kopi) o lenei faatusa ua manatu faavavega foi?

  • O le lisi muamua e mafai ona vaai i ai i le malumalu e tasi. I lenei faailoga, muamua i le ata o le tulagavae o le Foot o le Taupou. I le ala, o se tala ofoofogia e fesootai foi ma le ala lenei: ia faaolaina mai kolera Kyivlyan.
  • Lisi o nofoaga faafaifeau a John Vedensky Tamaitai (Teritori Tobolsk). O lenei faailoga e puipuia foi le aai mai le mala.
  • Lisi o le Ekalesia o St. Dmitry Solunsky (Moscow).
  • Lisi o Agaga nofoaga faafaifeau Daniel (o loo i le Tolutasi falesa).
  • Lisi o le Ekalesia Lefortovo Petropavlovsk.

Fiafia e le gata i le faailoga ma le nofoaga sili ona paia lea sa ia tatalo ai? Ou talosagaina ai se umi, ae vitio manaia o le a faatagaina ai oe i le taimi nei "alu" i le Pochaevskaya Lavra. O i Rusia, ina ia e malamalama i mea uma:

Faitau atili