Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo

Anonim

Na ona ou alu atu i le lotu ma se teine ​​talavou. Ae ina ua maliu le tama matua, o lona tinamatua (o ia na amata ona fai mai ia te aʻu e faʻapipiʻi se tusi mo lona malologa. Ae ou te leʻi iloa i le taimi na fai ai lea ma vaega saʻo, ae o le "laulaufaiva, ou te alu i le malumalu, o mea uma na talosagaina mo auauna. Na aliali mai, e mafai ona e tusia e uiga i le soifua maloloina o le olaga, ma ua talia talia i tatou ekalesia, ina ia tele igoa. O lenei ou te tatalo mo aiga uma - ma ia te aʻu, ma i latou lava ua leva ona latou ma le Alii. Ma i aʻu o loʻu vivi ma le Tama, ma o aliʻi uma.

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_1

O a igoa o le Ekalesia na tusia?

Ina ia mafai lea ona mo igoa o ou aiga i totonu o le malumalu i se tatalo masani. O mea uma, e lauiloa o le tele o tagata tatalo e uiga i se mea, e iloa ai o ia o le a ia faalogo i lenei talosaga a le Alii.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Faamatalaga uma o le a talanoaina i lenei tusitusiga - Se tasi aso . Ae o iina foi Sorokosts (40-aso le gutu o le tagata), faapea foi Semi-Tausaga, Tausaga Fou . O igoa nei o loʻo tusia i le faʻamanatuga o le geteld. O fiafiaga fiafia e mafai ona fautuaina e le gata i fale, ae faapea foi ivasteres. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaletonu o le sologa tele, e mafai ona fautuaina ai se tagata ua leiloa latalata ma umi le taliaina o lenei leiloa mo se taimi umi.

Ma o loʻo iai foʻi malumalu e mafai ai ona e faʻatau se "igoa piliki". I se tasi o laupepa o le fauina o le malumalu latou te tusia ai le igoa o le tagata, ma e tatau ona alu e o atu e uiga i Aso Sa uma (a o aso malolo lea. O le lea-valaauina E Faavavau Mau.

I le tele o aiga orthodox, e iai le tamai tusi - Faapaologa (i le ata i lalo). O igoa (Ekalesia) o aiga uma o loʻo fetaui iinei - 'Ua ola uma ma ua toe faʻaleleia. O se tusi faapena e mafai foi ona faia i le tapuaiga.

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_2

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O fea e ave ai se snan? O loo faatau atu i latou i totonu o malumalu.

O ia tusi laiti e sili lo matou mafanafana, ona e tutusa lea a latou taʻua o le tutusa o laau, lea e auina atu ai le taimi e tautala ai i tamaiti, ma fanau a fanau. I le fale na teuina mo aikona.

O a ni tusitusiga (masani, o lona uiga, tasi le aso)?

  • Taofi (e uiga ile soifua maloloina) . O lona uiga, o lenei ua ola. E le manaʻomia le faia o igoa o tagata o loʻo maʻi i le taimi nei. Tusi naʻo ni aiga e te le manaʻo e te le afaina pe faʻamalosi agaga o le agaga, faʻatuatua. Afai e le lava nofoaga i le tusi, muamua le ulufale i igoa o le tiga, tamaiti matutua, ma matua matutua. E mafai foi ona e ulufale atu ia te oe lava.
  • Faamanatuga (e uiga i le malolo, manatua, manino) . Lenei oi latou uma e le talafeagai. Peitai e le mafai ona ulufale atu fua, o le sui o le epikopo o le falelauasiga, lea e maua ai le mafaufau, po o se tusi le mafaufau i lona olaga). (Ae le mafai foʻi ona tusi le mea mulimuli ane, e leʻi mautinoa i lou aiga le lalolagi, ma o le toʻatele oi latou o tala faʻasolopito o mea ua leva.

Faʻafefea ona tusia saʻo igoa?

I le aotelega, o mea uma e faigofie tele:

  • Tusi igoa i mataupu faamatua (o lena, ma le "Ivan", ae o le "Mary", "Iulain");
  • E le tasi igoa i le laina;
  • Taumafai e tufa atu tusi e gau;
  • Aua le tusia ni faʻapuʻupuʻu ("katya"), o le igoa e tatau ona maeʻa;
  • E masani lava, i ekalesia ua fesiligia e aua le tusia sili atu nai lo 15 igoa i le tasi tusi.

O le mea autu o le tatau ona tusi ma lafo mai se tusi i luma o le amataga o le malamalama, tautua, tatalo . E mafai ona e aumaia mai i le afiafi.

Faatoa tuua e tuua se fasi pepa i le Ekalesia ma tuu mai, e tatau foi ona e tatalo i ou aiga. Ma pe a tusia, e le otometi ona tusia, ae o le manatuaina o tagata uma ma o le alofa.

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_3

E faʻapea foʻi ona tusia e i ai tulafono o tulafono, e solia ai lena mea.

  • I le ekalesia Orthodox i le au Igoa o le Orthodox . Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo iai sau aiga o Katoliko, e te le manaʻomia le ulufale mai.
  • Aua le tusia igoa faalelalolagi . O lenei ua sili ona lelei le viliina o tamaiti i le faamamalu o Hollywood Homers po o ni ata o pese - Nicole, Medea. Ia o loʻo matou auai foi i se augataʻiga o tagata ma Toviet Igoa - Kim, Lenin. E leai ni igoa i totonu o le Ekalesia, aʻo le i faʻaaogaina faʻaaliga, na maua ai le igoa lona lua, le Ekalesia o se tagata.
  • Afai e te ulufale i le patele, tusi ma san . Ae le puʻupuʻu "oh.", O lona uiga, "Tama", ma sann atoa: "archimandite", "tiakono".
  • E le taua igoa o le Au Paia . Mo o latou malologa, e le tatau ona tatalo - o loo lata foi i le nofoalii o le Alii.
  • Fanau . O igoa o tagata i lalo o le 7 tausaga le matua ua tusia ma le faaitiitia i le "Young" (pepe). Mai le 7 i le 14 - "ORTR." ("Matterns" po o le "Otrokovitta"). Afai e maliu le pepe, e le mafai ona ulufale i lona igoa (e ui ina mafai e tatalo ai - ae tatau ona avea ma fale "tumaoti".
  • Maitaga . Mo lou soifua maloloina e mafai ona e tusia se tusi, faʻapea le tama e te ofuina, - leai, ona e leʻi papatisoina.
  • Lisi o faamaumauga . O le au failautusi o lau faufautua faʻale-agaga - tamaiti laʻititi, muamua, ona ou matua ai o ou matua (muamua tama, ona o le fafine - o le tagata aoga - o isi aiga - o lau tama (pe a e manaʻo). O nisi tagata i le iuga faʻaopopo: "O Kerisiano agalelei uma."

Faaitiitia I Faamatalaga

Ina ia faamamafaina le mea tonu e te tatau ona tatalo ai, na tusia i tafatafa o le igoa tagata.

  • "Nofpraz." (o lona uiga, "Le alofa" - tutusa ma maitaga);
  • "Malie." (aching);
  • "Pala." (pagota);
  • "Malaga" " (malaga);
  • "Taulaina";
  • "Leiloa" (Afai e papatiso se tagata, ae e le alu i le lotu - Ae peitai, ona ua faatalitonuina, e le mafai ona faaaoga aginists).

I le manatuaga tusi:

  • "Sootaga" (o se tagata oti e i ai le aso le mafaumalo i le aso o le mai aso - fai mai, Aso oti);
  • "N / P /" ("" Ose Tagata "- o se tagata, pe a le o le 40 aso e leʻi pasia talu mai le oti).

E ui o nei faʻaititia e le o mea uma e le faʻatonuina.

I totonu o le Ekalesia o le a e fiafia i taimi uma ma le fiafia. I le tele o nofoaga o loo i ai e tutusa ma faatonuga tonu. E ui lava, pe a na e fuafua e e asiasi i le malumalu i le malaga tele atu, o le a le aoga lou fesili ma vaai mo le vaai. O le mea lea, o le a ou faʻailoa ia te oe pe faʻafefea ona tusia lea tala:

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_4

O fea e maua ai se pepa?

I tulaga tutusa, i le malumalu.

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_5

O nisi o loʻo iai ni au talitonu faʻaonapo nei pe o le lolomiina o se pepa i le fale, ma faʻatumu ai i le fale, ma i le malumalu e auauna ai? Ina ua mavae mea uma, o lea e mafai ona e aloese ai mai latalata i la latalata i le auauna? Ioe, e mafai, ma 0 e le o se agasala. Nisi nofoaga faalelotu, o tusiau mai le tama, ua ofoina atu le tama lea mo palisii matagofie matagofie. , I se isi malumalu, e masani ona tusia e tagata tulaga masani, faʻaosofia le koluseva-fuga o le koluseti o le valu-ui atu i le tusi lea o loʻo tuʻuina atu. Ae maise lava, o le mea autu e le o se mamanu, ao le tatalo ia lava.

Avanoa iinei:

Faʻafefea ona tusia tusi e uiga i le soifua maloloina ma malolo 5013_6

O le auala lea e alaga ai Latatia mo le Soifua Maloloina o le Panana paNTenmalima. E ofoofogia lenei! O loʻo iai tusi vitio tusa lava pe faitau tatalo i le fale, e faʻapeafai o le a e lagonaina lou lotogatasi ma le Ekalesia ma tatalo filemu i le filemu:

Ma o le au tatalo ua lagonaina. O le pese a le Loturota Lenei. O le leo o ia tatalo o le a fesoasoani i tagata oe na puapuagatia i le faanenefoga, fufulu le agaga ma talia le mea moni o lo latou ola tapunia i le taimi nei o loo nonofo nei i le Alii:

Faitau atili