Aisea o le Eseta i tausaga taitasi i aso eseese

Anonim

O le a tele "saʻo", ou te taumafai e fiafia i mea uma i le lalolagi: e manaia ia iloa le mea o isi e le o masalomia po o le le mafaufau i ai. Sa fiafia o le autu Orthodox, asiasi foi i le tele o taimi le ekalesia, e matūa iloiloina i le ute. Ina ua uma ona talanoa i le Nikolai Tama, sa ou iloa fesili se tali i se tasi mu: aisea o le Eseta i tausaga taitasi i aso eseese, ma le a ou fiafia e faasoa atu faamatalaga ia te oe.

A o le faamanatuina o le Eseta e fesootai ma kalena mugala masina

Le a le mea tatou te iloa e uiga i le Toetu malamalama o Keriso, vagana ai lenei igoa o le Eseta, o le faamanatuina o e masani lava o le Aso Sa, ae aso eseese? ua manatu o le Eseta o se tasi o mea na tutupu autu maliu o le kalena Orthodox, taimi e tasi faapipii i se tulagaese lavelave fuafuaina malama-la, faaaogaina i totonu o tagata Iutaia.

Eseta: Faaliliuina o le aso e ui atu i le senituri

Le tele o tausaga ua mavae, na o Iesu Keriso a faasatauroina mo agasala a tagata ma sa toetu mai i le aso tolu. Le kalena malama e faaaogaina i aso anamua, e tuuina atu mo le faamanatuina o le Aso o Keriso i le Aso Sa, o lē na manatu le aso muamua o le vaiaso, ma sa faamanatuina ai o ia i le aso 14 o le uluai masina o le tautotogo. I le tafeaga i Papelonia o tagata Iutaia, sa valaauina i le masina lenei Aviv, ina ua uma - Nisani. Le taumafanafana masani lei i ai, o lea na faaaoga ai e le fanauga a Isaraelu le kalena malama, o le Aikupito ma fuafuaina le Roma le taimi mo le mugala.

O le uiga autu o le malama ma kalena la

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a se kalena malama:

  • E aofia ai le 12 masina.
  • e aofia ai le masina o le 29 po o le 30 aso.
  • Kalena tausaga le umi 354 aso.

Faaalia o le kalena la:

  • Vaevae le tausaga mo le 12 masina.
  • I masina taitasi mo le 30 aso.
  • O le aofai o aso i le tausaga faale-kalena e 365.

E pei ona e vaai i ai, o le eseesega i le umi o le kalena tausaga e 11 aso, o le mea lea, e faapaleni ai le aofaiga atoa o aso, na oo mai i luga o le tagata Iutaia e faaopoopo i le masina i le "faaputuina" masina - lima-adar. I le malamalama e masani ai o le lalolagi, semanu e le tausaga lenei e valaau i tatou "tulaga matuai".

Tagata Iutaia ma tagata i le taimi e leʻi suia ai le tu masani ua faavaeina mo le senituri: 14 ua fuafuaina Nisani mai le aso o le equinox ui i le tautotogo, e tusa ma Juliansky, ae le o le kalena Gregorian faaaogaina i le lalolagi. Faafetai i lenei tulaga, o le Eseta Katoliko ma tagata Iutaia e mafai ona feagai, ma le muamua e mafai lava muamua mai i le lona lua, o le solia o le ala moni o le talafaasolopito o le Tusi Paia.

Sui o se isi tagata na o le upu moni o loo i ai na o le 10 masina o le tausaga o le kalena, e na o 304 aso. sa manatu le amataga o le tausaga Mati (na manatu Ianuari ma Fepuari le mulimuli i le tausaga).

E faapefea ona le aso o le Agaga Toetu o le Alii

na tupu i le toetu mai o Keriso i luga o le aso o le a faamanatuina ai e tagata Iutaia lo latou lava le Eseta. Sa ia faafesootaia ai le taunuuga o le malo o Aikupito. I lo latou embodiment, e le manatu o le Eseta maliu. tupu le faamanatuina 14-21 o Aviv (Nisana). Le talafeauga lava se tasi 14 i le muamua masina ua atoa mai le aso o le equinox. I le taimi o le lalolagi o a Iesu Keriso, o lenei mea na tupu, e pei o lenei, na tupu ia Mati 21, e tusa ma le fuafuaina o le kalena Julian (ia maua le igoa i le mamalu o le taitai ma pule o Roma o Kaisara Julius).

O le calculus le taimi nei o le taimi tonu faatapulaa ai le faavae o le faamanatuga e mafai ai o le Eseta tufaina: i talitonuga 4,04 - 8,05 i se faiga fou ma i luga o le tuai i le 22,03 - 25.04 (faatasi ai ma se eseesega o le 13 aso i le va o Julian ma Grigorian ituaiga) mo le Roma Katoliko, Iutaia ma sili ona Porotesano.

o lo o umia le Eseta tagata Iutaia i le taimi nei i le aso o le masina ua atoa muamua ina ua mavae equinox. E mataʻina e naunau le aso e le kalena Julian .. Kerisiano faamanatu ai le toetu o le Alii i le aso ina ua mavae tagata Iutaia (peitai, afai o Mati 21 Aso Sa, ma e oo lava i se masina atoa, e tatau ona tofia le Eseta i Mati 28) .

O se tulafono, o le aso o le muamua atoatoa masina e pau i le vaitaimi mai 21,03 e 18,04. Ae peitai, i le tulaga o le faafuasei o le masina atoa, Aso Sa ma aso i luga o Aperila 18, Kerisiano o le a maua e faamanatu ai le aso malolo na o se vaiaso - o le 25, talu mai le faasologa o taimi o le tusi paia ma tulafono faafoe ekalesia manaomia le umia o se Iutaia o le Eseta i luma o le toetu o Keriso.

A o aʻu, o nei mea uma lava le mautonu, ae ua faavaeina tulafono e le ekalesia, ma ou te lē faamasinoina i latou.

Eseta aso: auala e fuafua

Ina ua uma ona faalogo i se tala viia teisi o se ositaulaga, sa oo i le faaiuga e faapea o le faamatalaga o le aso o le Orthodox Eseta - o le galuega e sili ona faigata, na te leʻi taumafai o ia lava, ae o lenei o le a ou taʻu atu i le manatu.

O le alternation o le aso o le Malamalama Toetu o Keriso o loo fesootai ma le taimi faigata o le tuufaatasia o tafaoga faamasani i luga o le kalena la ma malama, o lea o le avanoa mai 4,04 e 8,05 e noatia i se numera o le tulafono.

O le maualalo tele o tausaga lea e Eseta mea taimi mafai uma, - 532. lenei autau ua taʻua o le Tele Indicto, ina ua uma lea o le a felafoaʻi le numera ma masina o le Eseta, ina ia tautala, "i le fuli", i le faatulagaga e tasi , o lea afai i lou lafoaia loo i ai se atoatoa fuafuaina le Eseta, mataitu le alualu i luma o le suiga o nisi o le a le faigata.

Mo i latou oe ua paie foi e fuafua se faatanoa dat tele, ou te fautua atu ina ia faaaoga o le Fua Faatatau o Charles Gauss, ua maua mai i le senituri lona 19. O le a ma le auala e te faia, o loo faaalia i le ata.

Aisea o le Eseta i tausaga taitasi i aso eseese 5014_1

I le gata i lea, ou te faasoa atu se tamai moega mo i latou oe mananao e avea ma malamalama i aso o le Eseta mo nai tausaga na sosoo ai.

Aisea o le Eseta i tausaga taitasi i aso eseese 5014_2

Ou te faamoemoe o le taimi nei ia te outou, e pei o aʻu, o le a iloa le tali i le fesili "Aisea o le Eseta I Aso Eseese?" Ma faasoa atu ai lou malamalama ma e pele.

Faitau atili