O le taua o le tattoo i foliga o apaau

Anonim

O le lalolagi o Tattooo Depgidm e ofoofogia, ma o le a le aso nei e matua ola lava. Ou, pei o, ou te manatu, o le toʻatele oi tatou e masani ona tosina i ai tamoto o tagata. I le taimi lava e tasi, na ou saili ia iloa lo latou uiga moni, ona o le ofuina o nisi o le le mafaamatalaina o mataʻitusi ma ata i loʻu tino e le mafai ona sili ona leaga. I laʻu iloiloga oi ai nei, ou te fautua atu ia e iloa le taua moni o tattoo apaʻau.

Tattoo apaau ata

Tusi Talafaasolopito o faailoga o faailoga o apaau

O le faʻailoga o "apaʻau" na tulaʻi mai i Aikupito anamua. O taimi mamao lava, sa faʻaoga e faʻatupe ai tino o Farao, na faʻaaoga ai apaʻau pito sili, mamanuina e taulaʻi i o latou matata - o lena, e siʻi ai. E le tifa muamua lava talu mai taimi anamua, o ou apaʻau na mafua ai le mafutaga a tagata ma aganuu ma le lotu a le Atua, o ave o le Atua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le gagana Eleni anamua o loʻo i ai se manaia, ae o le faʻanoanoaga le fiafia e uiga ia Tamamatua ma Ikara. Fai mai a ia faapea, o aso anamua, na faia ai e le taʻutaʻua lona lauiloa o le tino vaivai i le lalolagi. O lona uiga taua ia te ia ina ua iloa o ia i le au filifilia ata ma le fausiaina o fale matagofie.

O tulaga na aofia ai i se auala na faʻamalosia ai le falesao nei i le taulaga, o le Aai o Atenai - ma alu i le motu o le auvaʻa o le CONFO. O le mea na gata ai na taofia le faapoau e mafuta i lona Malo, ae i le taimi lava lea e tasi - O lenei Dtug e tatau ona galue mo ia i le olaga atoa. Faamoemoe na faia ai le tama matua e avatu i lona finagalo malie.

Ua alu ese le taimi, ma o le atalii o le tama matua sa matua sili atu nai lokasi. Sa malosi ma malosi atu le mamanu ma le malosi i ona tagata Athens. I se mea faatauvaa, ua latou fai mai ai, e le mafai ona pepese le manu i se pa, ma o le taupunu e le mafai ona faia i tuutuuga o le tafeaga.

O le taimi lava na ia tilotilo atu ai i le lagi, lea na faʻaloaloa atu i taʻaʻalo o le sami, ma vaʻaia ai ni manuʻai se lua i totonu. O la latou fesoʻotaʻiga masani o le faigamalaga na mafua ai ona faia e ia, ma sa ia teʻinau ia te ia apaau ma le motu o le ekalesia.

Talu mai lena taimi, o se sao- sao na faia ia te ia na amata savali i luga o le sami i aso uma, ao tuufaatasia o le lapoʻa lapoʻa, e fealuaʻi mai le fuʻa.

Ina ua maeʻa ana Foafoaga, sa laʻei ma lona ataliʻi i apaau ma agai atu i le mamao o loʻo i luga. O tagata nonofo o heli sa faʻafiafiaina e uiga, o le na i ai ni ofu maʻasina na ufiufi apa 'ese o lona tua na usuina i tua, ma mafaufau i a latou atua ma le faʻaaloalo.

Ae na faʻafuaseʻi mai le mataʻutia - ae na manaʻo le tama talavou a lona tamā ma manaʻo ai e latalata le latalata i le la e sili atu, pei o le saʻolotoga o faigamalaga. O le susulu o le la o le la ua liligiina maea na lipea mai i lalo o le gaioiga a le matagi, ma le ikor le maualuga o galu sami. Na faʻapea foi ma le fesoasoani a apaau, na ia tu aʻe muamua, peitaʻi e tusa lava ma le taunuʻuga na ia maliu ai.

Tattoo taua apaau i luga o le tino

E le o tagata uma e mafai ona i ai apaau. I faapena foi, ae le faʻatagaina tagata uma e fai ni tagata faigataoomi i lona tino, ona e leʻo soʻo se tasi o tatou lava e agavaa. O le faʻailoga o le faʻailoga o se faʻailoga e tatau lava ona malamalama gofie ma malamalama, faʻapea foi ona siitia ai soʻo se ituaiga o masalosaloga ma le faailoga tagata.

O le mea moni, o le tattoo ma apaau e loloto lona loloto, faʻailoga ma fesuiaʻiga taua. E le gata i lea, o lenei uiga o le a eseese eseese e faʻavae i le lanu fesuiaʻi o apaau, foliga o le ata ma le vaega o le tino o loʻo faʻaaogaina. Ina ua uma mea uma, i le taimi, teuteu mai i ai ou mala le tino e manaʻo tele, o ituaiga o sitaili e iloa e pei ona aliaʻe ai se peʻa faʻapena.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o tulaga, e mafai ona tatou vaʻaia ai faʻaaliga o vevesi pe faʻatafuina o apaau, ua taʻua o le "fiafia ma apaau o agelu pa'ū".

Tattoo apaau o agelu pa'ū

Apaau o le paolo uliuli poʻo se apaau o le volatile muces, e masani ona filifili le apa mo i latou lava, o tulaga uma e mafua ai se aga ma mea leaga.

Toso ma apaau, faia i le pito i tua, e masani ona masani ai i pagota. O loʻo faʻatusa mai i le faigamalaga o le agaga ma le naunau e toe foʻi le saʻolotoga.

O le umumu ma apaau o le pepe e masani lava ona faʻaalia i agaga o le tagata, oe saili ia i le lagi. O se tala faʻapena o le peʻa e masani ona taʻu mai e uiga i se puipuiga a tagata taʻitoʻatasi.

O le isi uiga o feinu o apaau i le pito i tua - o le manaʻo e aveesea i popolega faʻalelalolagi, o aso uma faigata ma fesafiti poʻo fussis e tutusa ma i le avefeau a le lagi - agelu.

I totonu o le tele o mea, o apamemea a agelu Mo le mafaufau matagofie, o sea peʻa e mafai ona faʻaalia manino lelei le matagofie, le malamalama ma le mama a le fafine foliga. Ma mo sui o le malosi o fola - e tuʻufaʻatasia ai i latou mai le efuefu enaena ma faʻaalia ai lo latou agalelei faaleagaga.

Afai o apaau o loʻo ufiufi i fua i luga, o lona uiga e pei ona latou galue o le emo o le tumutumu o le tarako malosi ma lona le fetaui. Ma o ata vali Aikupito anamua ma ē na foafoaina aʻoaʻoga faʻavae, apaʻau o le pule ma le mamalu o Farao.

A apaau faatasi ai ma apaau, ua maeʻa ona o se fatu, o le a faʻamatalaina le tuʻufaʻatasia o le lua o faʻamanuiaga e lua - alofa ma faʻatuatuaga, sauaga ma le alofa, saua ma le alofa, saua ma le alofa.

Tattoo ma apaau e mafai ona faʻaalia o loʻo faʻaalia ai se faʻafetai ia i latou oe ua leva ona faʻafouina, pe faʻatusaina o atua nei o loʻo i ai apaʻau. Faʻalauteleina i meaola o le agelu ma o faʻamanuiaga o le Agaga Paʻia, e le liliu mai e le Eleni Mē Aunoalalo anamea ma lona Alo, le atua fafine o Nemene. vasega, o Mrs. Stonha ma o lea.

I le mea o loʻo faʻaalia ai apaau ma fulufulu fulufulu, o se faʻailoga lea o se pule o foliga faʻapena ona o le ola, faʻafitauli faalelalolagi ma faʻafiafiaga faavavau.

Le faatuaoia, o le sili ona lauiloa o le nofoaga mo le ata o apaau o le afu ma tua. Ae o apaau o le a vaʻai lelei atu i isi vaega o le tino: lalo ifo o le tua, o loʻo i ai, tauau, fafine fatafata. Ma o le mea lea, afai e te manaʻo e fai se peʻa tutusa, muamua seti lau oe taua mo ia ma filifili se nofoaga talafeagai mo le talosaga.

Tattoo taua i alii

O sui o feusuaiga mamafa e maua ai lo latou fiafia i le lototele ma le lototele vaega o le fofoga, e tatau ona iai se uiga faapitoa. Ole mafuaaga lea e masani ona taʻu e le ata i luga o le tino e uiga i uiga ma uiga i le ola.

Tele taimi uma, e taofi e tagata i le embodimeent ma shenay tarako apaau. O ia tato e iloa ai le malosi o le tino i le tino ma le uunaina o agaga. Ma ia faʻaaoga ata tutusa e sili ona lelei i le pito i tua.

O le ata o le mama, o le musai ma apaau matagofie a i latou i mea uma o le a taʻitaʻia e uiga i le agalelei, agalelei ma agavaʻa i le tele o gaioiga mai le tagata.

Tattoo apaau i le pito i tua o se tamaloa

O apaau o le pogisa ata o le tauaso ma le faatusa o le pa'ū o le pa'ū o Angelic po o le temoni nofoaga, ua fuafuaina e taʻu mai ai e uiga i le tuugamau, mea na tutupu.

Le tau o feces i fafine

A o le malosi afa taofi i luga o le tele o ata ma shyy, o fafine lelei e mananaʻo e filifili mo i latou lava o tattoos e fesoʻotaʻi ma latou lagona.

O le mea lea, e masani lava ona taulaʻi le teine ​​i apaʻau itiiti, faʻatusafaʻatasi o le fiafia ma le alofa tunoa. I se faʻaopopoga, o ia paʻia e iai sina foliga manaia tele. E mafai ona latou faia i luga o lanu po o lima.

O le faʻaaogaina o apaʻau e sili ona lelei i lona tua o le a taulai atu i le tagata faafoliga ma fafo o le lalelei o le teine. O se ata o se foliga tutusa ma matagofie foliga na o le a mafai ona tuʻua se tagata faʻapitoa e tasi le tagata e vaʻai i ai.

Ma, o mea moni, o le foloa e le na o mea o loʻo i ai i le vailaʻau, ae o le falaoamata tele, tapulima ma tapu se.

Le taua o apaau i luga o le sone

I le avea ai o se tulafono, o pagota faapena e tutusa itulau i o latou tua i o latou tua, ma latou faia o se faʻailoga o le manaʻo e aveese isi faʻaaliga, saili le saʻolotoga i isi nofoaga.

Tattoo Masters e le fautuaina e lakapi tele, aua o tagata uma e mafai ona teu tupe i lenei tato. I soo se tulaga, ma talitonuga uma, e moni lava le tautala e uiga i le tasi mea: o le tattoos o lo o faaalia ai apaau i le pito i tua o le a tumau i tua mo se taimi umi.

Ma i le faaiuga o le autu, ou te fautuaina oe e vaʻai i se ata manaia tele.

Faitau atili