O le a le agaalofa i le Ekalesia: Faʻafefea ona saunia tatalo a le tatalo

Anonim

Foia (copoti) o se tasi o le Fitu Faʻaika a le Ekalesia. E toʻatele ositaulaga tou auai, ina ia taʻua ai lenei misionare e taʻua o le igoa o le 'Aufaitau - mai le Upu "Faletupe". Na ou faʻalogo i laʻu uo o loʻo manaʻomia e le Kerisiano o Orthodoc Kerisiano i le Kerisiano o ORhoadoc the Grantl You te fiafia i ai. Ae sa le mafai ona ia faamatala atu ia te au pe aisea. I le Tusi, o le a ou taʻuina atu le alofa o le Ekalesia, lea, o lenei faamanatuga o loʻo faʻatino mai, o lo o aumaia se tagata. O le a matou mauaina tulafono mo le sauniaina mo le tumau, o se lisi o tatalo tusitusia ma le teteʻe tele. Sa ou faalogolosi i ai pe a matata popole tagata e pasi le malo o le alofa ona o le fefe i le oti.

O le a le agaalofa i le Ekalesia

Uiga o le cobbled

Sei o tatou fesili pe aisea e manaʻomia ai le le le fiafia o le Orthodox. I le taimi o le faamanatuga, na faapaiaina ai e le pese le muaʻi faapaiaina i le lafumanu, o se taunuuga o le a mauaina le alofa tunoa o le Atua. Faʻatasi ma le agaga faʻamaloloina, ua maua e se tagata le ma le tino, e pei ona o le paʻi mai o soʻo se faʻamaʻi o le agasala lea. Se faʻataʻitaʻiga o le muamua alofaga E mafai ona tatou mauaina i le tala lelei. Ina ua aumaia e Iesu o faʻamaʻi (loto faʻamalosi (loto), na ia faʻatagaina o ia e alu ia te ia ma fai mai:

O le a le agaalofa i le Ekalesia: Faʻafefea ona saunia tatalo a le tatalo 5046_2

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni, ae le o le mataʻutia uma o le tino o se taunuʻuga o agasala, ae o le toʻatele o lenei mea e manino mai lenei. O le mea lea, na te puipuia ai le Ekalesia le faamanatuga i le fai taulaga e lafoai agasala ma fesoasoani i le faamalologa.

O le faamanatuga a le CUB e le suia ma e le faaleaogaina le faamanatuga o le taʻutaʻu atu.

O loo tulaʻi le fesili, o le a faʻaalia le faʻaalia ina ia le faʻamagaloina a tatou agasala? Le Tama o le Ekalesia O le faamalamalama atu o le tagata e le masani ona iloa ai agasala uma na Ia faia. E i ai le tele o agasala o loʻo natia mai le malamalama. E mafua ona o lea e le mafai ai e se tagata ona souina le salamo moni. I le taimi o le faamanatuga tele o tofotofoga, o le faitotoʻa o ositaulaga e fesiligia mo se tagata, e faʻaaoga i le Alii e uiga i le vave.

O a agasala o lo o faamagaloina ma le noatia:

  • Ua galo anamua ana agasala;
  • Atoatoa i le valea;
  • Le mailoa i le tagata agasala.

O lisiina o agasala ua faasaolotoina e se tagata i le taimi o le faamanatuga o le autu. Afai o se tagata e matua faʻaaloalogia ona o maʻi ma e le mafai ona salamo, o le poʻu tanumia uma agasala mai ia te ia. O le le gaoia e faia i taimi uma i se tulaga o se ogaoga faʻamaʻi oti, ina ia le maliu le tagata pe a le salamo. O se pou sili ona taua lenei e i ai lona loloto uiga faaleagaga.

O le manatu o le faʻamalologa o tagata uma.

I le faaiuga o le faamanatuga, o mea tumau o Keriso e tatau ona ausia. Ina ua maeʻa le fono i tagata, e iai le malaia na faapaiaina e mafai ona faʻaaoga i le fale. O le WINDO BUNOVITY PERSON tulaga o le kolosi. Afai e leai se tiga, suauu liburite:

  • Unameta;
  • Loanses;
  • Fatu nofoaga;
  • pulumu ma aloiafi;
  • Susulu.

E mafai foi ona e faʻaopopoina le meaʻai.

O le le faʻaaloalo o le faʻamaonia o le toe faʻaleleia? E faʻalagolago lava i luga le aʻa o le Atua. O le mafuaʻaga o le faʻamanatuga o le suia o le silafia e se tagata o le aʻafiaga ma suia le mafaufau ma le ola. O le faamanatuga ma se faʻapitoa rite poʻo se faʻafomaʻi e le tatau ona le mautonu - o luga, sili atu, salamo ma le faʻasaʻoina o le agaga. O nisi o Kerisiano e le mafai ona feoai i le faʻatuatua uma e aunoa ma le mauaina o le faʻamalologa ua leva ona faʻatali.

Aisea e le maua ai e se tagata le faamalologa i taimi uma pe a ma le conbble? Ona o le meaalofa a le Atua, ma o lenei meaalofa e le faʻalagolago i aga a faifesi. O le mea lea, e le tatau ona e toe sailia se vavega, ae e tatau ona e faamalosia le faatuatua ma taumafai e ola i poloaiga a le Atua.

Faʻafefea ona tapena mo le fusiua

Togafitiga lamatia

Toatele ua faʻalogo ua faʻatino le 'faʻatiga aʻo leʻi maliu, ina Latou te fefefe ia i lenei tulaga. E talitonu Kerisiano o le a le maasiasi o le a faagaeetia ai o latou oti. Ae o le mea moni e le fetaui. O tagata uma na teʻetia agasala a agasala aʻiaʻi, ma latou te le saunia se tagata i le oti.

O le ola ma le maliu i aao o le Atua ma e le faalagolago i le faamanatuga o le maaa.

O loʻo i ai foʻi isi matataiga e fesoʻotaʻi ma le fiafia:

  • Le mafai ona 'ai aano o manu;
  • manaomia le anapogi faatolu i le vaiaso;
  • E le mafai ona faia se aitalafu;
  • E faasaina ona inu vailaau ma taele i le taele.

O nei talitonuga iloga e leaga tele ma afaina ai le faʻatuatua i le mauaina o le alofa tunoa o le Atua. Afai e matua mafaufau i latou ua le mafai ona tuʻufaʻatasia, e mafai ona ia taʻitaʻia se olaga faʻamaoni amiotonu e aunoa ma ni faʻasaina.

Sauniuniga mo Cubs

Amio

Faʻapefea ona sauniuni mo le alofa? Muamua lava, o le ositaulaga e tatau ona faamanuia i le faifaimea. E tatau ona e faʻatau se moligaʻo i le faleʻoleʻole ma faia se faʻataʻitaʻiga i le sauniga. Luma o le agaalofa, e tatau ona taʻutaʻu atu i agasala ia manatua e aveese ai le avega faʻateleina mai le agaga. E le mafai ona taʻutaʻu atu, ae o ositaulaga e fautuaina i latou.

O afea e nofo ai? I le aso o le Eseta, o le faamanatuga o Cub e faia ai ni nai taimi i le laina, ae o lenei faasologa e mafai ona faia i soo se isi taimi pe a manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Paʻoto auti, e mafai ona e faʻafoʻia ai ositaulaga i le fale.

E faafia ona e nonoa? O lenei faamanatuga e ave na o le tasi i le tausaga. Afai e le toe gaoia e se tagata, o le cobweb ua toe faia.

O le a le sauniuniga o loʻo faʻaalia ai se falemeli? E le talafeagai le vave vave o aʻo leʻi faia le faamanatuga, aua o tagata matuia e manaʻomia e tagata faʻapitoa ni faiga. Peitai, o Kerisiano maloloina e manaʻo e fai se fesoʻotaʻiga i Eva o le Eseta e manaʻomia e usitaʻia tulafono o le pou tele.

Ou te manaʻomia le faitauina o tatalo aʻo leʻi alofa? E tatau ona faitau le tagata salamo ua tusia i le tatalo. E tatau i se tagata ona tee ese mai le leaga ma mafaufauga leaga, taumafai ia faia ni tino sili atu.

O ai e mafai ona auai i le rite? O lenei aia tatau e iai se tagata agavaa i le Orthodox Church Andd 7 tausaga. O pepe e le o le malala. Galo o le cobweb e faʻaalu naʻo se tagata oti. Lenei feagaiga epu faatatau e le au Aposetolo a le uluai Ekalesia:

O le a le agaalofa i le Ekalesia: Faʻafefea ona saunia tatalo a le tatalo 5046_5

O aiga e matua afaina tagata e fiafia i ai, Mata e mafai ona toa i se tagata i le koma? E tatau ona talanoa auiliili ma le ositaulaga. Afai e auai se tagata i le olaga i le lotu, o le Kerisiano atamai, e mautinoa lava faʻamalieina manatu o ositaulaga ia mo talosaga a aiga.

O ai e manaomia le agaalofa? E le gata i maʻi o maʻi e mafua mai i se agasala faʻapaʻaga, ae faʻapea foi faʻaleagaga. O se tagata o loo i lona faʻanoanoa ma le faʻanoanoa ua fautuaina ai le vaivai faaleagaga, o lea e tatau ona mitiia o agasala.

O nisi taimi o le le mautonu o le le mautonu ma se lalolagi o mekasini. O nei mea e lua e lua. Na faia e Miroporaazistion ina ua maeʻa le Papatisoga o le Papatisoga o le Tagata, o loʻo iai meaalofa a le Agaga Paia. O le feeai na faia e tusa ma poloaiga a le aposetolo o Iakopo. O fea na faʻatonuina ai tagata maʻi ma le salamo.

Faitau atili