O a fea o le tamaititi o le Orthodox Uputuu?

Anonim

O le taua o le papatisoga o le mea sili ona taua na tupu i le olaga o se tagata. Na te mauaina le igoa o le Ekalesia, agelu leoleo ma le tagata o le au paia. Mai lenei itu, na ia mauaina le fiafia i le alofa ma le puipuiga a le Ekalesia. I le tusitusiga, ou te fai atu ia te oe pe a paia le tamaititi, o le a le aso ma a tulafono. O le a e iloaina po o le a le uiga o le faamanatuga o le papatisoga, pe faʻafefea ona filifili ni Atua maʻimau ma pe faapefea ona e sauniuni mo lenei faiga. Tatou te manatu foi i ni fesili e uiga i le filifiliga o le papatisoga o le papatisoga ma tiutetauave o e fofogaina.

A o le tamaititi e te fiafia

O Le Faamanatuga o le Papatisoga I le papatisoga

O le papatisoga o le faamanatuga, e mafai ai ona taliaina se agaga o se tamaloa i le Loni a le Ekalesia. Mai le itu lena, o le tagata e asiasi i le ala a le Alii, avea ma Kerisiano. E mauaina e le Agaga le faaolataga e faavavau, o le faapena foi ona faaigoaina o le papatisoga faaleagaga po o le lua lona fanau mai.

E tusa o le faasologa o le salamo mai le tagata na te ufitia le alofa tunoa o le Atua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tatau i matua ona iloa o le papatisoga e le na o se ituaiga o sauniga i le Ekalesia, e tatau ona faia mea uma. Ole tuʻufaʻatasiga lea a le atunuʻu ma leai se tiute i tinamatua ma tamamatua o loʻo tausini i le papatisoga. Ole Tulafono Faʻafoʻi Atu i lea tulaga ma le faʻamaoni atoa, ae le o le mamafa i ni faiga masani ma tulafono.

O a aso e mafai ona e papatiso ai se tamaititi

Mataupu Faavae a le Ekalesia

Ua aʻoaʻoina au ositaulaga, e mafai e se tagata ona papatiso i soʻo se aso o le tausaga. E le manaʻomia le siitia o le papatisoga o soʻo se aso malolo o soʻo se lotu poʻo se aso faʻamanatu. E taliaina e le Alii tagata uma i soo se taimi. Peitaʻi, e mafai ona faliu le aso o le papatisoga ona o le galuega o ositaulaga, mo se faataʻitaʻiga, o le isi, o loo faʻatinoina i le faʻamanatuga o le faʻamanatuga.

O le a le mea e fai i lea tulaga? E mafai ona e tusia le faamanatuga o le papatisoga i ni lotu ma filifili le aso sili ona talafeagai mo oe. O le a foʻia uma fesili uma i le faʻatulagaina o le aso malolo o le fale.

E tusa ai ma mea o loʻo i ai o loʻo iai ni upu masani o pepe, paia pe o le valu po o le agaga o le olaga pe a uma ona fanau mai.

A uma le papatisoga, e mauaina e le pepe le agelu leoleo, e masani ona puipuia o ia mai le atinae o le olaga. E i ai mafuaʻaga peʻa tatau ona papatiso le nutimomoia, e aunoa ma le faʻatali i le aso o le laʻau ma le laʻau sosoo. E mafai ona mafua mai i le vaivai o le soifua maloloina o le pepe fou, o le faʻamataʻu o lona olaga.

Avea le Tane Sili o le Tanekia i tatalo uma ia apili i ai.

O le mea foʻi lea e aliali mai ai le isi pepe o leoleo. "Le Au e Faamaʻia le Aso o le Papatisoga. E masani lava ona faia e le pepe se igoa o le papatisoga i le mamalu o lenei valaau. O le po o le papatisoga o se igoa ma igoa o agelu, pe afai ua tuuina atu e le pepe lona suafa i le mamalu o le Au Paia o lona alofa i lenei aso. Ua le mafai ona lipotia le Suafa o le Lotu mo Tagata Uma, e tatau ona iloa se liʻo o mea e pele.

O le Papatisoga o se mea taua na tupu i le olaga o le aufa meamea ma ona matua. I aso tuai, na leʻi faʻaalia e le Pet View O le a tulaʻi o le papatisoga. E talitonu o lea pe a uma le mauaina o le agelu leoleo ma le Au o le Au Tiapolo, ua puipuia le tamaititi i lenei lalolagi. Ina ua uma le papatisoga mo le Tama, e mafai ona tuu Spine ma faitau tatalo, faʻapea foʻi ma pepe korali e tupu i le feeniga.

A mafai ona e papatiso se tamaititi

Tulafono mo le satauro

E tatau ona mataala matua o le Atua. Muamua, e tatau ona latou faitioina. Lona lua, ia taitai se olaga alofa i luga o le au paia o le Ekalesia. E taua tele, talu ai o ni matua faaleagaga e tatau ona failaina se faʻataʻitaʻiga i lo latou Atua.

E mafai ona unaʻiaʻi matua o le pepe o le pepe, e lē o se faʻalavelave i le papatisoga o le pepe.

Avea ma Tama o se Le Atua tele o se tiutetauave tele e masani ona iloa e Kerisiano uma. O le papatisoga e le na o le ekalesia ma aso malolo ole fale, ae o le faamanatuga. I le lalolagi faaleagaga ei ai se faʻapitoa pe a toe suuina le agaga fou i le ola e faʻavavau. E usuina e agelu latou te usuina le pese fiafia ma faamanuia le mea fou.

E aote ona sauni le atua agamalu mo lenei mea faapea ma se vaega galue tasi i le sauniga. Ia nofouta i le atoa, iloa (atuatuvale) e tatau ona asiasi i le ekalesia lea ua fuafuaina ai le faʻaiuga, ma aʻoaʻo e uiga i o latou tiute mai le Wountushka.

E tatau ona filifilia pepe ma laina uma ina ia le afaina.

E tusa ai ma le masani a le Orthodox, o le Atua na ia tuuina atu ia te ia sogi soo ma totogi le tupe faaalu a le Ekalesia. Faʻapea foʻi, o tagata faʻa-Atua e aumaia a latou uarota se siliva siliva ma se aikona. O lenei mafai uma ona fuaina o aikona ma o se tagata paroni o paroni. Ae e mafai ona e avatua se aikona e filifili mai ai:

  • E avatu e teine ​​le ikotala o le tina o le Atua;
  • Tama avatu le aikona o le Silisiliese.

O le atuafa le a o mauaina se solo, o se tapuaiga o le papatisoga po o laei ma se ie mo le Rite. Na faʻatau e Tina ia Hyson, o le na mulimuli ane na mafai ai ona laveaʻiina le pepe mai faʻamaʻi - le tamaititi na fusi i totonu o le faʻamalolo faʻamalolo. E tatau ona puipuia le Kyfeph mai mata mataga, aua e mafai ona faaleagaina ai e le au taumoa.

Mo le papatisoga, o le teine ​​e manaʻomia le faʻatauina o se pulou i le ulu na ufiufi. Mo tama, e le manaʻomia le pulou.

E tatau ona ou anapogi, taʻutaʻu ma sau i luma ae leʻi o se rite? E leai ni tulaga malosi mo matua o le Atua, ae le mafai e le Kerisiano talitonu ona mou atu lea o gaioiga o loʻo tusia ai.

Tali i fesili

Aisea Le Faatosinaga lea i le Vai pe a Papatiso le Papatisoga? E faʻaaoga e le vai se olaga fou, mamoe agasala ma faʻamamaina le agaga.

O afea le pepe sili e papatiso ai? O le matua lelei tausaga mo le faamanatuga e manatu o le tolu-masina. O le pepe o le a mafai ona mafai ona vave alu atu i le taualumaga ma o le a amio lelei. Ae e mafai ona e uʻuina atu se faʻasologa ma i le ono-masina le matua, ma e oʻo lava foi.

O a aso e mafai ona e papatisoina ai le tamaititi? Atonu e i ai i soo se aso pe a fai e failautusi amio ai ma mea teuteu i totonu o le Ekalesia. Malilie e uiga i le pito i lalo o le rite e tatau ona muamua.

O faia le faamanatuga i le Ekalesia? E mafai ona e okaina se tautua ma i le fale pe a fai o le tamaititi e vaivai pe mamaʻi.

Mafai e le Papatisoga Igoa Ma Le Lalolagi? E faʻatagaina pe a fai o le tamaititi pe a maeʻa ona fanau mai se igoa orthodox. Manatua o le suafa o papatisoga e le mafai ona suia.

Mata e i ai le tasi Atua le Atua i le tamaititi pe e lua matua manaomia? O le au Atua e le mafai ona tuulafoaia naʻo ia, ae a tatau ona ofi i le fola o lana vaʻai.

O ai e tatau ona totogia le papatisoga? E mafai ona faia lea e matua o le pepe, o lenei mea e le taua.

Mata e mafai ona lafoai le fuaiupu ina ia avea ma atuatuvale? O le mafuaʻaga lea o se agasala lelei tele, faʻapena lava ona teʻena.

E mafai ona avea ma se aiga e sili atu? Ioe, e faatagaina. O lona uiga, e mafai ona e filifili i le atua fafine ma le uso o le tina, tiotin po o se tuafafine.

Faitau atili