Auala e Tuu ai Moligao i le Ekalesia

Anonim

O nisi taimi, o lona uiga i le Lotu, ua ou malamalama: o lenei Kerisiano na o mai, e na ona tatalo ma "tuu se moligao i le Atua." Aisea e matauina ai? O se fafine e tu i totonu o le falesa ma le le mafaitaulia o le fatafata, fetaomi atu i le fatafata na o se tuugalamepa, suʻesuʻe aikona, o lo matou oligaʻo, e mafai ai ona aumaia moligaʻo oe ma, sili ona taua, o le a le mea o le a tupu pe a alu le moligaʻo. Ma leai se tasi poʻo le le mautonu ... i totonu o lenei tusitusiga o le a e mauaina tali i au fesili uma - e oʻo lava ia i latou e leʻi mafaufauina. Ma le isi, e leʻi aoina mai ni talitonuga taʻutaʻua, ma faʻamatalaga mai le ao i latou lava. Ma o le mea lena e mafai ona latou taʻu atu ia te oe ma fautua ...

Auala e Tuu ai Moligao i le Ekalesia 5079_1

Aisea ua fai ai lenei mea?

I le tuai ma o le Feagaiga Fou ua e maua ai le tele o tala e uiga i le ofo i le Alii o le ua afaina. O o tatou tuaa na aumaia fua e o tatou vai ma taliga, saupe ma tamai mamoe i malumalu e taʻu atu lo latou faʻaaloalo, faʻafetai pe o se mea e fesili ai. O le Ekalesia e le gata i le itu i Prosturch na matua teena o ia taulaga, vagana ai le Paʻia o le na aʻafia (sei vagana o tupe e mafai ona totoe i totonu o le malumalu mo le mama. Tuufaata molimauina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

E faʻatusa ia latou faʻailoga o lou fatu susunuina i le mafanafana o Kerisiano ma le malamalama o le Alii, o Keriso, o le taupou, ma le mea moni.

Faʻafefea ona faia se mea sese - faʻatusatusaga ma tulafono e leʻi lagolagoina ai le ekalesia

  • E le fautua mai e le tuleia i le tuugalamepa i le taimi o le tautua - O lenei o le a le toe faalavelave ai le tama ma le tatalo. E sili pe o le oʻo i le malumalu ao le i amataina le sauniga, pe faʻatali mo lona faʻaiʻuga.
  • Faʻapipiʻi le moligaʻo, e le tatau ona "alalaga" ma faʻalavelave i isi tagata.
  • E mafai ona tatalo ma se moli moli i le lima? I nisi o tulaga (tatou fai, pe a fai faʻaipoipoga), e le mafai, ona o le ua masani lelei pe o le uati tatalo, o se "---" e le talafeagai. E matagofie naʻo le ata i le ata, ma o le mea moni lava, o le a uʻu mau i ona lima, ma afai e toʻatele tagata i le Ekalesia, o le ono tupuaga i luma o le tagata. Vave faʻaaoga vave le tuugalamepa.
  • E toafia o matou maliga e mafai ona faatauina? Mai le tasi i le ... Ile tulaga lautele, i lou pule.
  • Lenei le tatau ona avea o se gaioiga otometi "mo le kiliki". E manaʻomia ona faia ma le faʻamaoni, ma se tatalo mama (i au oe lava upu).
  • E le manaʻomia i le borpass ma le lelei atoa ata pe filifili faʻapitoa faʻauiga pe matagofie. E mafai ona e latalata i le tasi, ae "o oe" (mo se faʻataʻitaʻiga, o le ala o lou patevier ", pe a fai o se maʻi i le fale).
  • Peitaʻi, e toʻatele tagata fai mea leaga, na tuʻuina muamua i latou i luga o le tuaga o le Alii ma le tina o le Atua (e toʻatele i le ekalesia) Sosoo ai - latalata i moli o le galuega taufaaleaga (e ui ina latou te le o iai i totonu o malumalu uma); Ina ua mavae lena, - i lona "faamauina" o le au paia; Ma naʻo le iʻuga - mo le soifua maloloina pe malolo.
  • O lomia o lo e tatau ona taugata i molisu i lenei malumalu. Tusa lava pe i tua atu (tatou fai mai, i le ofisa o le ofisa) o le a taugofie, aua nei aumaia moligaʻo mai iina. E te le sau i le malumalu ina ia mafai ona sefe. E le gata i lea, o tupe na toe faʻatuina mai i le faʻatau mai o le a alu atu i galuega lelei.
  • E leai se mea e fesoʻotaʻi ai le supersts ma lenei gaioiga laititi e leai se mea e sili atu nai lo le tagata lautele. O lona uiga, o le malamalama e mafai onafa e le gata i le saʻo, ae faʻapea foi ma ona lima agavale; Le pito i lalo o le moligaʻo e le na o le faʻasaina e le gata, ae ua faʻatagaina ai ona faʻaleaogaina (aʻo avea ma mautu); E le gata i lea, aua le fefe pe a fai o loo alu le moligaʻo, "E le aoga le mofeina o ia, na te faʻatafunaina o ia i le taimi lona lua.
  • Ae afai e te malamalama i lau moligao mai seisi tagata, taumafai e aua le toe totogi i ai - o lenei mea e mafai ona e faʻaaogaina se tasi, ae e mafai ona faʻalavelaveina se tagata na pepelo.
  • Tuu moligao ma tagata maitaga fafine i le taimi o le marstrruces - e mafai. I le aotelega, o fafine i "nei aso, ua faʻatagaina ona faʻatagaina ona fesoʻotaʻi, taʻutaʻu, ma faaipoipo. O le mea moni i le vaitaimi lea e le mafai ona aofia ai i totonu o le Ekalesia o faʻamatalaga mataʻutia lava. Muamua, seʻia oʻo i le mea fou o le tumama oloa, e leʻi faʻatagaina i latou ona faʻatoaina le tele o le lalolagi ... ae na suia mea uma i le 50 tausaga talu ai.
  • Afai e pisi le tuugalamepa atoa, e le tatau ona e tuu lau mofi i le tasi sela ma se isi tagata pe togiina le moligao o se isi tagata. Na ona tuu lau moligao i tafatafa o le malologa. O le auauna, mulimuli i lo tuuga, o le a tutumau pe a ia finagalo i isi moligaʻo ua mu.
  • Mata e mafaia e tuu se moligao pei ona salamã pei o le faaaogaina o agasala? Leai. Ia faʻamamaina le agaga e i ai le taʻutaʻu atu.
  • Ae e mafai ona e tatalo mo le ola lelei i totonu o le aiga. Ina ia faia lea mea, e oʻo lava i acons o: Amuia Koniananau, Au Paia ma Guia, Au Paia ma, e moni, o le tamaʻitaʻi.
  • E le faʻasaina foi e tatalo ai foi mo le manuia i le galuega (soʻo se paia), suʻesuʻe (tagata paia masani, Kirill ma Metais).
  • Ia, mulimuli ane, e toʻatele lava Sitei ma le faʻafetai i le Alii mo se fesoasoani i se mea faigata, fesili mo se faʻamanuiaga mo se mea taua.

O nisi taimi e 'aveʻesea auauna o malumalu mai le ma magātaʻi, e leʻi nonoa atoa moligao. E le o le faʻaaloalo - O lau tagata aʻafia ua uma ona faʻaaogaina e le Aliʻi, ma isi tagata e fia tatalo. O lea aua le sese ona o galuega tautua.

Moligao mo le soifua maloloina

Auala e Tuu ai Moligao i le Ekalesia 5079_2

O loʻo tuʻuina atu i luma o se tasi o nei ata:

  • O Iesu Keriso;
  • O le tatou tamaʻitaʻi (a maise pe a fai o le ata e manatu o semina);
  • Tele le matuitui panonilimon;
  • O isi tagata ua malolo paʻia (faʻataʻitaʻiga, o vaega o Moscow, Paʻia paʻia o Bookcos ma Samamia);
  • Saint Patron (pe afai e te tatalo mo se tamaititi po o se tamaititi).

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E ui lava o le soifua maloloina e mafai ona tatalo latalata i se aikona.

Muamua alu i le aikona ma faliu i le tolu taimi. Pe a maeʻa le moligaʻo mai le moli (ae ma le faaeteete, ina ia le lea ai le le mapu e le onana ma e le totogia ma e le totogiina) E talitonuina, afai o moligaʻo o loʻo mu i totonu o le malumalu, na te leʻi tu i luga o la latou sikoa ma malamalama lelei. Faʻapipiʻi i soʻo se mea maua fua. Ina ua maeʻa le "tamaʻi vaʻavaʻai" ua tutu i le tatalo. I le faaiuga, o le taʻele o oe ma le Atua, pupuʻu, aufana ma naʻo le pau lava le alu ese.

I tafatafa o le ala, fai mai ositaulaga: Afai o le tagata e le papatiso (o se pepe fou), e mafai ai ona e tatalo mo lona soifua maloloina ma tuu ai moligao. Pau lava le mea o le a le mafai ona ulufale i lona igoa faalelalolagi (na faʻatonuina i le tusi fanau mai) i le Lotu.

E faʻapea foi ile ola maloloina pe a fai se mea e le faʻatamaʻia ai se tagata "leai se mea" e pei o le ava malosi ma vailaʻau. Vaʻai mo le faʻatusa o la matou tane e sili atu le musuia, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga a Nestn John o Kordstadt.

Mo aʻu

O lenei moligaʻo ua ave i le pito i luga, pe a "moli" o le a faʻamau mo le soifua maloloina o aiga ma o fili e oʻo mai foi i fili. I le taimi lava lea, o le "Tamā a tatou" e masani ona faitau. O lenei moligaʻo e mafai ona taʻoto ai i totonu o se aikona - o se talitonuga faʻamaoni, le tina o le Atua, o lau "Caset.

Mo fili

O le amio masani, e tatalo ai le malosi o le latou ola maloloina i tafatafa o le faʻatusa o le ofoofogia (e ui lava, e aoga lava, e le manaʻomia). E faia i le auala lava e tasi e pei ona faamatalaina i luga: Sqeatander oe lava i le tolu-tausaga le alualu i luma, mu ma faʻamau le moligaʻo, ma ia manatua lou taugofie na ia faʻamagaloina ai o ia mea uma na ia sese ai.

Malosiaga agaga

Auala e Tuu ai Moligao i le Ekalesia 5079_3

O loʻo tuʻuina i latou i luga o le tala - o se faʻataʻamilosaga poʻo se sikuea laulau ma se okenifix (lauiloa foi o se laulau faʻamanatuga). Mafaufauga, e tuu i le itu tauagavale o le ulufale.

  • Mata e mafai ona tuu lenei moligao? Ioe, o lena tatalo o le a le afaina ai lana pepe.
  • Afai e oti se tagata e le papatiso? E mafai ona tatalo ma puipui moligaʻo mo totonu, ae o le fafaga faʻailoga - leai.
  • O afea e le tatalo ai mo e ua maliliu? Mo le Eseta. Ae o moligaʻo o le soifua maloloina i lenei tafaoga vave e le toe faʻafouina. Ma i le ala e ai ai, atonu o le moligaʻo na e aveesea mai le filemu filemu (afai Ioe, o le mea lava lea, o loo faʻatau ai lava i totonu o lenei malumalu lava Ia.

Ma afai o e sese ma tuu se moligao leai?

E toʻatele le tagata e fefefe ai i se monaka na faʻatautala ai le soifua maloloina, ua taʻua sese i le lata aʻe i le "Sea" Emer, o le a ia te ia e tatalo ai? E tali atu ositaulaga i nei: leai se afaina. I mea uma, o le mea taua o le a le "tuu se kiliki" i le nofoaga taumatau, ae tatalo. Ma ana ou liliu atu i le Alii, ma ou fai atu ia te ia e faasa foi mai le mamalu, ma o le a ia faafetai ia te oe.

Ma le isi, o i ai le faaupuga iloga: ia latou tuliesea se tasi, ma le mautinoa se moligaʻo latalata i le "uati o loʻo ola pea. E Faapefea Ona Matamata Le Ekalesia i Ekalesia? Le lelei, ma o se mafuaʻaga lea: O lenei tagata talitonu moni, o le "faʻataulaitu", e le mafai ona lamatia, peitaʻi o le agaga o le agasala.

Ia, afai e te sese le taofi okonane i le valea, e le faasala faasafuaina e le Atua ona ua faasalaina. Ae ina ia faʻaauau loa, e le tupu i se malumalu e le masani ai, ia fesili, pe a naʻo le tasi le lotu, a o le isi - latalata i le tele). O nei fafine poʻo le tama e tasi o le a taʻu mai ma le fiafia ia te aʻu le mea e tuu ai se moligaʻo e tuʻu ai.

Ma i le faaiuga tatou te ofoina atu ia te oe se ata uiga ese. O le ae aoaoina pe aisea o moaiina o le Ekalesia o loʻo faia i le movamirater. Leai "Saina atoa e faia e le talitonu, ma se tatalo ma le agaga!

Faitau atili