O le a le mea e matua leaga ai

Anonim

O le Glutfony o se le masani ai le naunau mo le faʻaaogaina o vailaʻau suamalie ma leaga, faʻapea foi ma le le usitaʻia i pou. O le agasala a le Matagitia o le mafuaaga autu o mafatiaga uma, ae muamua atu i isi ituaiga o faaletonu ma faaigoaina foi o le "naunautaiga".

O totigilima na faʻaalia ai o ia lava i le ituaiga o le vulu, kundobiasia (malosi manaʻo e fiafia i se tofo, gourds o le livi, o le vailaʻau).

O le agasala o aso anamua o loʻo solia ai le tulafono 2se ma faia se tasi o ituaiga o tupua. Ua i ai i Obzhor le tulaga muamua ina ia 'ai i lalo o le fiafiaga o Paulo, ma o le fai atu o le au aposetolo o Paulo e mausali, "o le latou alofa o le manava lea o le manava."

Amio Lelei - o se antiphee o le Glutttony - o lenei ogatasi ma le meli tautua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Itula o Ianuari

O le a le ituaiga ituaiga o shrone

E tele ituaiga o loʻo aliali mai le Glitton e mafai ona aliali mai, igoa:
  • Ua manaʻo le tamaloa e faʻasaina tele meaʻai, e sili nai lo le tino manaʻomia;
  • Faateleina le fefaʻatauaʻi i suʻesuʻega eseese o meaʻai, alu;
  • O le faanaunauga ia auai i tausaloga;
  • lagona o le soona fai i le 'ava malosi;
  • lagona o le soona faʻamalosi i oloa taumafa (meaʻai suamalie, tao, inu ma tofo, sukalati, ma isi);
  • le maitauina o pou;
  • Faalilolilo.

O le a le mea ua faaleagaina ai lenei mea?

O le leaga malosi o le agasala a le Tusi Paia Aafiaga Aafiaina uma faaleagaga ma aū o le Tagata.

I tulaga faʻaleagaga o Guttony, i totonu, e faamalosia ai isi isi faʻaletonu mo agasala - mo faʻataʻitaʻiga, faʻanoanoaga, faʻasao.

O le 'ava mālosi o loʻo faʻailoa ai foi se tasi o le eseese o le curmithy. Ma ua tumu i faaiuga o eseese solitulafono i le Silisili Ese, o loo pepelo, feeseeseaiga, feeseeseaiga, feulagaiga, gaoi ma fasioti tagata).

Afai e te le tau le tau, ona matua mautinoa lea o se tagata i le tulaga o le ifo i tupua.

Ma o le faʻaleāno o loʻo faʻalagolago i meaʻai e matuia tulaga leaga o tulaga masani o tuʻutuʻuga ma totoga, tele o tuaoi o loʻo mamafa.

O le mau paia e suafa (okaina le tele o malosiaga sili ona leaga o le tino.

O le a le eseesega i le va o le faamalieina o le fiaaai ma galttton?

O le tagata o loʻo feagai ma se manaʻoga masani mo meaʻai o se punavai o le malosi e mafai ai ona e faʻatumauina le ola masani o le tino. Ma afai e manaʻomia e tagata, e meaʻai ma le feololo meaʻai, ona leai lea o se mea sese i lena mea.

O le sui o Geluttone e amata ona tupu pe a sauaina e se tagata le faamalieina o lenei manaoga. Ona amata loa lea ona teteʻe le tuʻinanau, faʻatigaina o le manaʻo faʻalenatura, faʻatoilaloina le loto tagata. E mafai ona malamalama ai po o le a le tuʻinanau na amata ai ona atiaʻe ma manumalo, e mafai lava mo se manao faifai pea ona atoatoa.

O le faʻaaogaina o meaʻai i le faʻaalia o lona uiga o se manaʻo e 'ai, e le o faʻamalosia e le manaʻoga faʻaletino. Peitai e le aoga lea i le seasea manaʻo o tagata e tofo lelei i le mea moni, masima, tiga pe ulaula meaʻai. Afai o ni faʻanaunauga e le toe faia soo lea, e naʻo le puʻupuʻu e uiga i le le lava i se taumafataga o se tofo.

Peitai o le manaʻoga masani e faʻaaoga ai ni meaʻai faʻapitoa, ma ou tuʻinanau ia, fai o se paʻia moni, ae fai ai se tagata pologa o le lagi.

Faʻafefea ona malamalama lelei i le naunauʻaga na lavea atoatoa o se tagata? O ona mafaufauga uma o loʻo i le mafaufau naʻo mea e uiga i meaʻai ma le manaʻo e faʻaaoga, ma tele aofaʻi. Afai e tau le tagata lea e afaina ai le manaʻoga leaga o lenei afaina ai, e faʻavae i ona manaʻoga faʻale-tino, e le mafai ona faʻailoa atu e mafaufau i ai.

Itulagi e lamatia mo le tagata

Aisea e agasala ai le ita o le faamasinoga i le tino?

I le 2003, o fegalegaleaiga masani o Farani kau ma faleʻaiga na taua i le lona lua o John a Paulo mai le Lisi o Agasala. O le apili na faaosofia e le mea moni e leai se mea sese e faia ai oe lava i ipu matagofie. Pe o le agasala?

Tele tagata e mafai ona iai se fesili a le tagata i le a le mafuaaga ua ai le faanaunauga? I mea uma lava, o loo siomia ai tatou e le tele o mea ua mamanuina e ulufale ai i le vaega "mamalu le fitu" nai lo na o se naunau mo le faʻateleina. Saienitisi e valaau fiaaai o se ituaiga o moli o le moli o le moli, e faʻailo ai le leai o se malosi i le tino. Peitai, e foliga mai o le muamua, atoa le masani ai foliga.

O le faaletonu faaletagata na fuafuaina e le Foma Aquinist o se punavai o agasala i lenei auala: "O mea leaga ua sili ona manaʻomia e faia ai agasala eseese, e aogā i totonu lenei tuʻinanau ma fai o latou mafuaʻaga tele. "

Ua le iloa e o matou tuatu na tutupu le iloa o le "Dopamine", ae na latou matauina o le "matapeʻapeʻa o le tagata e leai se mea." Ma afai o loʻo amata ona faʻamalieina e le tagata le le lava o lagona lelei i lona olaga e ala i meaʻai, o loʻo aʻafia ai faʻaleagaina o le dopamini faiga tulaʻi i lona tino.

Ae a faapea, o lenei faiga e puleaina ai le tele o faʻasalaga nai lo faʻailoga o le tino, na faʻaalia ai i latou lava i le ova o Dopamine. I nei tulaga e faʻaitiitia ai le domumine (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a matelaina se tagata), ma le tagata e faʻaosofia le malosi.

Ona toe foʻi ai lea o le mea e toe foʻi mai ai le dopamic. O lenei faiga o le a galulue ma galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, i taʻaloga tauvaga, vivii poʻo le faʻasalaina o isi ma isi mea.

A faʻaitiitia ni faʻailoga autu, o loʻo fetuunai le tagata e ausia lona sini ona o le sili atu ma le faʻanoanoa.

O lea, peʻa elua 'ai meaʻai, iloa ai se lagona manaʻo e le fiaʻai, o le galuega ole Dopamine System e le solia. E le o se mea e le mafaagaloina. Ma i le taimi lava e te amata ai 'ai ina ia ou fiafia ai, o le a avea ma taʻaloga taʻaloga tele.

O lea la, e ono finauina o mea uma e amata ona faʻaosofia le tele o le faʻasoaina o le Dopamine, e iai le glutny. Masalo o le faʻamalosiʻau sili ona lauiloa o le Dopamine o loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o le suamalie.

O le suka e leai se eseesega mai vailaʻau o vailaʻau ma e mafai ona taʻitaʻiina ai i le faʻalagolago, aemaise i latou o loʻo avea ma atunuʻu e faʻavavau pe leai foi.

O le mea lea, oi latou uma lava e faʻamaoni e tuʻu pea le le ai lole, kuki poʻo isi ituaiga suamalie, o le mea moni, e le ese mai le AVID shokers. O le faiʻai o tagata i mataupu uma e lua e tali tutusa. O le manaʻo ia teuina ni mea lelei e pei o se faʻanaunauga atoatoa o le manaʻo e ulaula se sikaleti poʻo le inuina o se fagu pia.

Naunau mo le suamalie e matua matautia

Ona o le leaga o le solia o le dopamini system, o le defomitation o uiga o se tagata amata, pei ona i ai i le mea moni a le vaisu. Ole mea lea, e le manaʻomia le togafitia o le manaʻo o Geluttut gofie ma e le manatu mamafa tele, aua o le mea moni e matua lamatia lava.

Faʻafefea ona faʻatoʻilaloina lenei mea

O le taua faasaga i le gutfont e aofia ai mau uma faaleagaga, tumama ma mafaufau.

Faatasi ai ma soo se agasala, e mafai ona e uiaʻiaʻi soʻotaga ma le fesoasoani a le Atua, pe o le mea muamua lea e tuʻuina atu i le faitotoʻa ma le salamo faʻamaoni. I se faʻaopopoga, o se vaega taua na tuʻuina atu i le faʻalauiloaina o le finagalo o le lotolotoi o le loto, loto maulalo, le galue faʻa-Atua ma le amio pulea.

O le a fesoasoani foi i le aveeseina o le lagona leaga pei o lona uiga:

  • o meaai aia;
  • taumafaina o meaai sili ona faigofie;
  • Maeʻa o meaʻai ae e te leʻi mauaina le lelei atoatoa o le faʻamamaina;
  • tusiaina le malosi auala ma le manaʻo ia e usitaʻia;
  • Tetee o le le fiafia o tina;
  • tausisia o pou ua faavaeina e le Ekalesia;
  • Toilalo e 'ai le' ava malosi.

I le faaiuga o le mataupu, matou te fautuaina mo le matamata i se mea manaia a le tagata. Vatuto:

Faitau atili