Monkey le talafeagai ma rat

Anonim

O le faʻatusatusaina o le manuki ma o le isumu e matua faʻatuatuaina. Ile fegalegaleaiga a tagata na fananau i lalo o nei faʻailoga, o le a tele ai feeseeseaiga ma soʻona feteʻenaʻi, e faigata tele ia i latou ona faʻatasi. E i ai ni avanoa o sea faatasitete? Taʻu mai.

Lautele uiga

O tagata atamamai e talitonu o le tutusa o le rat ma Monkey Union e matua feteenai lava. E le o iloa pe faʻafefea ona i le 'faʻalavelave i nei mafutaga. Avanoa o le 50 i le 50 - latou te mafaia ma nonofo faʻatasi mo se taimi umi, fiafia, ma vave faʻasoa, tumu i le le fiafia ma le le fiafia.

Taaloga manuki rat i le alofa

Lautele foliga o lenei Iuni e pei ona taua:

  1. O le mea o le a manatu o le a fesili ia i latou o se paga fiafia ma le fiafia. Ae o lenei mea ona o paaga e le aveina le malamalama mai le tagata. O le mea moni lava i lo latou aiga, atonu e i ai le le atoatoa, masalo e iloa na oi latou i le lua.
  2. O le mea sili ona fia iloa ma le fia atamamai, latou te fiafia i mea uma i le lalolagi. O le uiga lenei i le tulaga muamua o loʻo uʻuina faʻatasi.
  3. Lagona lelei lagona o lagona o le paga. O le mea lea, o loo i ai avanoa uma e faavaeina vave malamalama soofaatasi pe afai taumafai uma e lua, taofia toso le palanikeke mo oe lava ma mafaufau e uiga i le auala e faia le lelei sili atu filifilia.
  4. Latou te le fiafia tele i taimi uma le taimi na o faatasi. E taua mo i latou i le sosaiete o uo, o le auai i le toaaga vivii ma fiafia.
  5. O le isumu e leʻi faʻaaogaina i le selau pasene e tuʻufua i le paʻaga ma ona lagona. Muamua lava, o ona lava manaʻoga ma mea e fiafia iai e taua mo ia. Na mafai ona vave faia se filifiliga i luga o le malologa ma aua le popole tele ia te ia. E le mafai lava ona faʻateʻaina i ni mafutaga.
  6. O le manuki o se tutoatasi tutoatasi. Sootaga mo ia, muamua, o le taʻaloga. E matuia tele i lagona, e le saʻo, o lea, e aunoa ma le tele o poto e tatau ai, ona taofia ai le mafutaga pe a taofia le teuina.
  7. Latou te le valaʻauina i latou o se faʻatasiga, latou te le masani ai ona faʻaeteete e tausi ma foia faʻafitauli o le paga. O egost EGost, mo i latou o faʻatinoina o fesoʻotaʻiga e aunoa ma ni tiute ma faʻaipoipoga lelei e matua. Latou te le faʻapipiʻi i le tasi ma le isi.
  8. Mo le lua, e taua lona faamatalaina o se sili atu fafo. O le a tausia lelei lea mea i le tulaga muamua ina ia alu naʻo lena manatu lautele. Ae o le faasaoina o lagona o le a le tausia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O ia amio ma uiga agai i le tasi i le isi, e mafai mulimuli ane e mafai ona oʻo atu i le atoatoa le le fiafia.

Tamaloa-rat ma le tama manuki

O lenei faʻatasi e mafai ona faʻalelei, ae ae le o tulaga uma.

ogatasi manuki isumu i sootaga

O le a le uiga o se pea isumu ma tamaitai manuki tane:

  1. ua faaeeina se tagata ma se mana tele o le finagalo ma le lototele. O le a avea o se puipui o le a puipuia ai le aiga mai ituaiga uma o puapuaga ma faafitauli. Ia e nafa ma le mea lelei, e saili e tuuina atu o ia lava ma le afa lona lua ma mea uma e talafeagai.
  2. Ua faaaogaina foi e aapa pea le sini. Ae oi latou e masani lava ona le tele naunau, "e faifaatoaga ogatotonu", lea ei ai le fale o manu mea uma, ae na te le aapa manuia grandiose. Ae o le nofoaga o le filifilia ua mautinoa le faaaogaina o so o se auala. Tau ina ia avea o se cavalier lava faʻamālosia.
  3. ua ma faaaogaina se tagata e faigofie ona saili i le faatulagaga o le isi itupa. E fiafia o ia i le teine, ae le o tagata uma, ae na oi latou e itiiti o latou talosaga. O i latou e mafai ona ia lagona e pei o se taitai ma ulu o le aiga.
  4. Le teine ​​manuki i le taimi muamua e foliga mai ia te ia se sharpening, e matua faatauvaa, vete faigofie. o le a faaali taimi e le faapea lenei. O ia o lava atamai, e silafia le ala e pulea ma maua uma faitogafiti poto.
  5. Afai ia pa'ū i le alofa ma le malosi, ma le faamaoni ma moni lava, e le taofia ai le lagona ma lagona. E mafai ona avea ma se matai lelei, tina ma le ava, o se leoleo moni o se Aiga homely.
  6. Sa ia maua le atoatoa ma le fanau, aua e tumau pea i taimi uma ia lava i le agaga o se tamaitiiti. Fanau faaloaloa atu ia te ia, ma sa le loto i auai i latou taaloga ma faafiafiaga.
  7. Paaga i sootaga paleni o isi e mafai ona taitasi e atiina ae faatasi, ma le tulaga le lelei o le afa lona lua e masani ona le faapipii tele. Afai i se pea ma isi faailoga, avea foi le taua o le teine, ona i se isumu, ua sili atu ona pulea.
  8. Mo se talosaga o lima ma loto, e masani lava e le aoga se mea. e le faatuai se tagata i lenei pisinisi, ma ua malie le fiafia se tamaitai e fausia se aiga ma faaipoipo ia te ia.
  9. I feteenaiga eleele aiga, e le tupu i O lona. fesoasoani ma le naunautai se tagata i le fale, i taimi uma fiafia e nonofo faatasi ma tamaiti, kuka meaai o le afiafi po o le maua. O le mea autu lava o le e le o le ava faaalia ai lona le faamalieina i le taimi lava e tasi, ma sa faamaoni faafetai.
  10. o le faatasiga lenei o paaga tutusa e lua, latou tutusa faasoa meaaoga ma saofaga saofaga tutusa i le paketi a le aiga. Ma le fanau mo i latou o se faailoga o le fiafia i le aiga. E masani lava o se tamaitiiti na tausia e le iuni mai le māsae.
  11. O le lagona o le malie o le tagata faasaoina e se ulugalii o tapili ma feteenaiga.

I mataupu faavae, e mafai ona latou fausia sootaga manuia ma malolosi. E faapefea taunuuga le a galulue, o le a faaali atu na o taimi.

Tamaitai isumu ma le tagata-manuki

O lenei lomiga o le ei ai le tulaga ogatasi itiiti lelei le Union. le a manaomia taumafaiga atoatoa ina ia paaga e mafai ona faasaoina sootaga.

Ogatasi isumu manuki

O le a le uiga o sea luni:

  1. a masani ona finau paaga, e puipuia o latou lava manatu. e le o saunia i taimi uma i latou ina ia maua se maliega fetuunai, e mafai ona latou fefinauai gata.
  2. e sili atu ona malosi se tagata. O Ia o faʻaleuō, silasila lelei i le ola, i so o se, o le tulaga sili ona problematic lava e maua lona tulaga e lelei.
  3. E mafai ona ia fausia se mafutaga fiafia ma le toetoe lava o soo se tamaitai, ae le o saunia e tali mai tagata uma ia te ia. E masani lava e le o faaaogaina le isi itupa.
  4. Vaai ia te oe ma lou le afa lona lua, e mafai ona ia liliu tala uumi i le taimi lava lea e tasi i le tele o tamaitai. Se taimi, o le a manino le mea lilo, ae e le o tele le faanoanoa ma le le fiafia.
  5. I le amataga o sootaga ma le isumu, na te le fausia foi fuafuaga matuia. Ae o ia o lē e mafai ona pauu i le alofa ma ia lava ma faia i latou e mafaufau e uiga i le faaipoipoga. I se tasi, e mafai ona iu ai ina pauu i le alofa ma le faamaoni ma le moni.
  6. tosina le teine ​​i ai e leai se auala e foliga pupula. Sa ia enchants ia amioga, atamai, toafimalie i totonu ma le loloto o le atamai.
  7. E mafai ona avea o le ulu o le aiga ma subjugate atoatoa le matua mo lona finagalo. O le a le faamaoni alolofa ia te ia ma o le a faafetai mo se uiga faaalia lelei.

E ofo ai, o le mea lilo o le malosi o se tuufaatasiga o tala uumi o se tagata i luga o le itu. o le a fesoasoani e te faalavelave intrinsicers Malamalama ma faasaoina le alofa mo le filifilia.

Faitau atili