Pese o Yogis - Asana: Ata ma faamatalaga ma igoa

Anonim

Yoga ua taua le mafai ona mafaufau loloto. O le faʻavae o le Yoga Pananjili na taʻua o le "taofi matata maeʻa." O le metotia mafai ona faʻaleleia atili ai lou lava tulaga o le lava malosiaga ma tumu i totonu e aofia ai le tele o ituaiga.

Fiafia e faasoa atu le lalolagi i luga o le uliuli ma paʻepaʻe, faʻapea foi ma le vaivai e finau, e le mafai ona o faatasi ma le manatu e eseese YoRa, o Sathara, GURA; Raja. E tofu uma i latou ma tagata fiafia ma o latou lava uiga - O tagata uma e lelei i lona lava ala, ae o le a matou talanoa e uiga i le yoga.

O le a le pulou o le haha ​​yoga

Masalo e mafai ona taʻua o ia o le sili ona lauiloa ma taʻutaʻua ituaiga o yoga. E faatatau i le Bloggers ma tagata faaaoga Instagram e musuia, Europa tagata atamamai faʻataʻitaʻi i vaega ma vasega taʻitoʻatasi i kalapu ma le leoa o le pabristi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

"Hathaha" o se igoa masani mo se vaega atoa o faʻatonuga, e aofia ai Ashtanga Vipyas, Dzivakuki ma Shivananda, Toga ata o Yoga ma isi.

I le vasega, o le Houtha tino ma le mafaufau e fesoʻotaʻi ma manava, lafoina se loga i totonu o le yoga i se mafaufau loloto ma le vave o le mafaufau. Faatasi ai ma le faʻafeagaiga o le Galue ma le aga faʻaleagaga e tupu ona o le faʻatinoina o Asani - so-valaʻauina o loʻo aveina e le Yoga.

O tulafono autu o le yoga

Haktah Yoga e fausia i luga Anini, Tensile ma Faateleina Maso Malosi ma Tumau Tino. I le amataga o le tulaga, ua lava e manatua ai le tele o tulafono le talitonuina:

  1. Amata le atinaʻeina o Asana e manaʻomia i le faigofie tele o lona fesuiaʻiga, ua malie ona faigata.
  2. Faʻatinoina lenei pe o le faamalositino, e mafai ona e lagona le le fiafia poʻo le vevesi i le tino ma maso - o le masani masani lea, o le le le taliaina tino e le vave ona masani ai i lenei ituaiga o uta. O le tiga e le tatau ona i ai! Vave taofi pe a aliali mai le tiga.
  3. Toe foʻi mai le tasi Asana Yoga i le isi e tatau ona sologa lelei, e aunoa ma gaioiga faʻaʻaita.
  4. Tausia le manava: E tatau ona tusa lava pe o le a le faia e tulafono mo le faatinoina o tulafono o lafoga.

Muai saunia o se nofoaga o faʻataʻitaʻiga: alofaga le malama ma le mama uila, piki i luga le faigofie-i-ofuina gaioiga o lavalava ma aveese mea uma e mafai ai stimulus. O sina mea e faʻapipiʻi ai, alu i le atinaʻe ma le faʻatinoina o le leo o le yogis.

Matou te toaga o le 9 fitafita Hansan Hatha Yoga

Sa matou pikiina le 9 sili ona faigofie o le Hean Heatha Yoga. Ata ma faʻamatalaga faʻapipiʻi.

Motusia

Motusia

Na manatu Tamaʻina o se tasi o fata sili ona faigofie. E i ai lona aoga aoga i le tului ma malolo le neura.

O vae e tatau ona tuu latalata mai, lalagaina o le mamafa o le tino i le ogatotonu o le taofi. Faʻamalosiina lou manava, faʻasao le ata ma faʻasaʻo le fatafata. O le lavelave o le le o sei i le ua ma e le siitia i luga tauau. Vaʻai sao, tuʻu ou lima i lalo ma faʻaputuputu faʻatasi oʻu tamatamailima. Taofimau i totonu o le 30 sekone, manava filemu.

Padansunsan

Padansunsan

Pandantisessan e sili mo le aveeseina o Tamasasana. Le punou tauau e faasolosolo ifo i lalo o le tino tutusa i le fola, nofo i lenei tulaga mo ni nai sekone, ona alu lea e oo atu i ou tamatamai lima. O le faaloaloa o se mea aoga, o lea e le taumafai e finau i le tele: i le uluaʻi tulaga e sili atu le faia o se mea e mafai ai ona tupu ai se mea e ono tupu ai.

Vicaramandsana I.

Vicaramandsana I.

Metarabhassan Ou ("Starrior Pose" e faatino foi mai Tada ala. Lima tu i luga, ona clopsme palms luga o latou ulu. O le tulaga o vae e pei o se taumafataga o le aoauli: o le tulivae e tatau ona fausia se tulimanu sao ina ia tutusa le ogavae i le fola. O foliga, fatafata ma le tulivae e tatau ona toe liliu i le vae o le pito i luma. O le lua e mafai ona liliu teisi i le isi itu. E tatau ona maileia le ulu, ma vaai i luga.

O le tutuao o se fitafita e faʻamalosia ai maso o le manava ma le femuʻai o vae, atiaʻe le paleni, gaoioi o sooga ma faʻateleina le mautu o le auupega.

Utkatasana

Utkatasana

Utkatasanana ("Stool Pese") - O le faiga faigofie i le paleni, na faia e le tutusa tutusa o le tadamanana. O luga o lima i luga aʻe o lou ulu, pe a maeʻa le soft lalo ifo o le pelvis i lalo, punou tulivae. Faʻatau atu i latou i le faʻaleagaina o le malala, pe a fai o le sinaʻi e faʻaoʻo ai le toroso agai i luma ma toso solo i lima. Tumau i lenei tulaga i luga i le 40 sekone.

Paleni faamalositino ia maua se aoga aoga i le atinaʻe o paleni, fesoasoani e taulaʻi ma malolo i tulaga sili ona talafeagai. Paleni gaioiga i luga o le tasi vae o loo tupu ma faʻamalosia maso.

E faigofie le paleni pe a fai o le foliga e faasino i lalo, e sili atu le faigata - tulimatai i luma. O le sili ona faigata lomiga ua tapunia.

Hofho Mukhch Schvanasana

Hofho Mukhch Schvanasana

Hofho Mukhha Svanasan, sili atu ona lauiloa o le "pose taifau taifau i lalo", muamua o Tadasan ma Padangasasan. Faia se isi vae vae taʻitasi i tua seia e lagona le maualuga o le feteʻenaʻiga o maso. E tatau ona tuusaʻo ane le au tulivae, ma vae e tatau ona faʻapipiʻi nai. O le lima ma le toʻotoʻo e tatau ona fausia se laina lamolemole i luga, ma o vae e alu ifo i lalo.

Sukhasana ma stambhasana

Sukhasana ma stambhasana

E faatino sukhasana, olopalaina vae i ou luma, ma ua sasaina ou lima i le itu agai i luga. Ina ua uma ona fai ni vaega o manava, tuu i lalo o ou lima, ia e vave ona toe fai le faʻataʻitaʻiga, suia le kolusetoto o vae.

Ina ia faia se sili atu lavelave stambhasana, tuu le tasi shin i le lona lua, fetaomi le vae pito i lalo o le fola ma tuu ona lima i luga o tulivae.

Ardha Matsene Fungana

Ardha Matsene Fungana

Ardhu Touthne Headnedanda ("O le Pofa o le Poto Masseneyatha") ua taʻua o le tasi o le fuʻa o loʻo tulaʻi. Asana Aveese le voltage i le tauau, lalo ma le manava. O se mea e fai ai sina faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se aafiaga i le chakra manipora. E lelei atoatoa, a leai se taimi o loʻo i ai se tulaga lamatia o le mauaina o faʻafitauli i lalo o le pito i lalo.

Shavanasa

Shavanasa

O Shavanas, ua lauiloa o le "Coutp attared", o se tulafono, faatumu le masani. Tatou taoto i lalo o lou tua, ua i ai lima i le mamao mai le tino, o lea e faigofie, tatou faʻamalieina ai maso.

YOGA o le mea moni o le faia o lona lava tino ma faailoa atu o le malosi malosi. O loo i ai se aafiaga aoga i le aotelega o setete o le tino ma ana vaega taʻitasi.

E mafai ona e auai i Hhatha ia oe: Asia masani na matou tilotilo i ata, ae i le taimi muamua, e sili le auai i vasega faapitoa.

Faitau atili