O le a le yoga nidra ma e faapefea ona aafia ai le tagata?

Anonim

Yoga Nidra o le sili faiga o le malologa iloa e aso. E sao i se tali e sili atu le faigofie i faafitauli e tele ma e oo lava i le suia o le taunuuga o se tagata. Auiliili e uiga i le vaega o Yoga Nidra, o le ae aoaoina mai lenei mea.

mea o le a fesoasoani nidra yoga e

O le a nidra yoga

O se tagata o aso nei i lona manao ina ia manuia ma se tulaga lautele maualuga i se tulaga o le volitiga le aunoa. Le faagasologa o le faifai pea tuuga e le na faaitiitia ai le ola, ae faapea foi faaosoosoina ai faafitauli o le soifua maloloina eseese, mo se faataitaiga, overwork. Ma ina ua inu o se tagata, maua mulimuli ane o se tagata le avanoa e malolo ai, lea e na o le faaletino le mafai ona malolo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ona psychotherapy, tranquilizers ma isi fualaau faasaina, tranquilizers ma isi fualaau o mai i le laveai. I latou, e pei o se tulafono, e le mafai ona foia lou faafitauli, ae na o ufimata ai, fatuina o se atoa "teu" o faafitauli faaopoopo le soifua maloloina. O le mea moni, e tatau ai i nisi taimi foi se asiasiga i psychoanalyst, ae o se "aso" e mafai ona tumau mo se taimi umi, ma mo nisi mafuaaga, e le o ausia o se taunuuga lelei mai ia i latou.

E liliu atu o taua a tagata o aso nei mo le faigofie, lelei ma le saogalemu o lona uiga o le a fesoasoani toefuatai ona psyche. E uiga i se tasi sui sooupu e - o le a tatou tau atu le auala lava e le masani ai o le malologa.

na foafoaina Yoga Nidra e Swami Satyananda, faavaeina Yoga aoga Bihar - O le auala o le loloto malologa. Yoga Nidra ua fuafuaina e aumai malamalama i le vaega tuaoi o le tulaga i luga o le toetoe o le moe ma le tei valevale. I le taimi lava e tasi, ua agavaa le faiga auai i le palota a le 'au, lea e faatuina ai se faasologa o gaoioiga.

O le fautuaga avea mafai faapitoa ona o le mea moni e faapea o le faiai o loo i le vaega o le "inhibition vaega o tagata" (valaau Tibetan putisiga lenei tulaga ina ia "tumau i le va o"). I se tulaga lautele, ei ai se vaega eseese o le braking le va o le vaega o le moe ma le tei valevale:

  • Malamalama e ala: i le taimi lava lea e tasi, e tumau pea e masani ai le leo, o ia lava o le faailoga āmataga o braking;
  • O le equalization vaega: i lalo o le uunaiga a stimuli vaivai ma mamana, ua faaonoono le tali lava e tasi;
  • vaega tau soloaiga- (iloa foi i lalo o le mataupu o le feteenai) - le lē mesh stimuli faaoso se tali malosi po ua leai se tali i le mataupu faavae;
  • Ultraararavsky - O se naunautaiga lelei e le mauaina se tali, ma o le a lelei le tali mo se le lelei le malosi;
  • O le vaega o Fualaau - o manatu e tutusa ma le faʻavaivaiaina mo soʻo se ituaiga o aʻafiaga;
  • Atoa brack vaega - pe moe loloto.

O le faʻataʻitaʻiga o Yoga NDRA e mafai ai ona e mauaina se setete pe o le iloa o le iloa e taʻu mai. Mai le itu e foliga mai pe a moe le tagata, ae o le mea moni o mea uma e le o mea uma. Afai o NIDRA o se moe masani, ona manatu lea o Yoga NDA

E faʻaleleia atili ai le apoapoaʻiga o faʻamatalaga na mauaina i le malamalama i le loloto o le malologa o le malologa. I le Western State, o se setete o loʻo taʻua o le Hypnotic - pe a maeʻa le faʻamaumauga o le lotoifale ma o le mafaufau e pei ona mafai. Ona o se tagata hypnotized maua fausaga eseese ma mafai ona aveese o le poloka o lona malamalama.

I le setete o Yoga NDRA Aveesea o ni poloka o le malamalama

O le a le mea o le a avatu e Yoga ia te oe yoga?

  • o le a faʻatagaina oe e faʻamalolo atoa maso o le tino;
  • o le a fesoasoani e aveese le mafaufau loloto o le mafaufau, o le a aumaia le mafaufau i se tulaga lilo;
  • Faaitiitia le faʻamalologa faʻailoga ma faʻaititia lona leaga le afaina ia te oe;
  • o le a faʻatagaina oe ia vave ona toe faʻafou le malosi ma le malosi;
  • O se auala matagofie o le anapogi ma le maualuga-tulaga lelei;
  • Aveesea le insomnia, o le a sili atu ona afaina ai le lelei o le moe, faateleina lona umi;
  • E talia lava le te tausia o ia lava o le tino, o le toto o le toto e taulaʻi atu i le mea masani, o le a fesoasoani e faʻafetaiaʻi le fatu o tagata pato.
  • Yoga NIDRA o le a tuʻuina atu le auala sili e malupuipuia ai lelei faʻapipiʻi i le malamalama;
  • O le a saofaga e sui ai le masani o le mafaufau ma le tali atu i se uiga le lelei, o le a tupu ai mafaufauga lelei i le iuga.
Yoga Norda o se auala tulaga ese na oʻo mai ia i matou mai le mamao mamao o le tagata e mafai ona sefeina le tagata ona o lona soifuaga, soifua maloloina ma le mafaufau.

Faʻafefea le faʻagaioiga o Yoga-Nidra

I le faʻataʻitaʻiga, o le a iai le pepa lea: O le lōia e pa'ū i le tino maliu (Shavasan), ufiufi ona mata (i nisi o mataupu, faʻaaoga ni fusi faʻapitoa mo Yoga-NIDRA pe o le suia ma le malamalama i lagona i o latou tino.

Medical Prostruction of nuder yoga

O le Psychotherapes mai i le lalolagi atoa o loʻo taumafai malosi e faʻamalosia tagata e aveese ni uiga le lelei i totonu ma aʻoaʻo ai e ola i se olaga toʻamalie ma fiafia, oa ma le fiafia.

O le lavelave o lenei faiga e mafua mai i le mea moni o le faʻailoaina o le loloto o le tele o le masani i le taimi o le moe, ma pe a ala i le malosi o le mafaufau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a yoga-NIDRA, o se tagata e maua se avanoa ese e moe ai, aʻo tumau pea i le mafaufau o le malamalama. I lea tulaga, o le faatofuina o le tamaititi aʻoga i le tulaga o le Twilight State, o le alavai alatoto ma le moe e tupu ai. Nofo i le nofouta, ua galue le lōia e ala i lona tino, ona lagona, fefinauai, fefe, fefe, feteʻenaʻi ma le fiafia ma le manuia ma le manuia ma le manuia ma le fiafia i latou.

Ua amata ona iloa e se tagata ona iloa mafuaʻaga taua o ona faigata taua o le taua (faʻamaʻi, feteʻenaʻiga, feteʻenaʻiga, faʻaletonu i totonu o le olaga faʻatapulaʻaina) ma faʻafuaseʻi mai latou. O le mea sili ona taua lea i le faʻataʻitaʻiga o le Nidra Yoga - ia malamalama ma faasaoloto oe lava mai le tele!

Yoga Nadra fesoasoani e faamalamalamaina

I mea uma, o le tele o tagata i o latou olaga atoa o loʻo taumafai e faʻaumatia o latou lava vaivaiga - o le atoatoa, matamuli, matapeʻapeʻa, maʻi, ma isi mea. Ae afai e te manaʻomia le manaʻoga o lenei i totonu, ona malie ai lea o se tagata o loʻo le atoatoa o Ia. Ma o loʻo faʻaauau pea ona nofo i luga o le faʻavae lava lea e tasi e uiga ia te ia lava! E talitonu o Ia e matitiva, mamai, agasala ma faapena, ma mafaufau la, ma mafaufau foi ia tutusa.

E oʻo mai i le tele o taimi e taumafai ai tagata o le tino ma le mafaufau e musuia tagata e tatau ona latou manatu i se tulaga lelei o le a filifilia. A o iai i le faʻataʻitaʻiga, o le faʻafitauli tele lea. E faigata ona e mafaufau i le soifua maloloina e te soifua maloloina pe a e matua tigaina lava pe a e afaina, pe aoga pe a iai sau aia tatau o tupe.

Ma taumafai e fai sauaga ia te oe - o lona uiga toe faʻailoa i lou lava le atoatoa ma loto maulalo ma ia.

O le masani a Yoga NIDRA o loʻo valaʻauina foi oe e taofi le tau ma lou mafaufau, ae o le puipuia atoatoa, ae o le mafai ona faʻafetaiaʻi ma tauloto, ae aunoa ma le faʻavavau Ae i le taimi lava lea, o Yoga NDRA e le hypnosis. O le eseesega tele o loʻo iai i le mea moni o le lōia e le leiloa le saʻoloto. Ma afai e le fiafia o ia i se mea i le faiga o faiga masani, na ia taofia ai loa.

O ai e aoga / le tatau ona faia yoga

O lenei faʻataʻitaʻiga e leai se faʻaletonu o le iai se faʻaletonu, e pei ona i ai ni faʻamalosiau malosi. Ae e i ai le faʻafitauli o le tagata soifua pe a fai e aunoa ma se aʻoaʻoga talafeagai (pe a fai o le faia, o le faia o le faia, pe afai e te taʻalo ai e moe, o lona uiga e tatau ona e moe ai). E moe lava o le, mea moni, e aoga tele lava, ae o le aafiaga o le mea e te manaʻomia i mea uma o loʻo e manaʻomia.

Mo lenei mafuaʻaga, a o luma o le faʻatinoina o faiga a yoga-nidra, e tatau ona e galue malosi heather hoga. Lenei o le a fesoasoani ia te oe e sili atu le malolo, ae o le faʻasaolotoina atoatoa le iloa.

O lea ua e iloa le mea a YoG NIDRA o le ma le auala e faʻasaʻo ai. Matou te fautua atu o loʻo e vaʻai i le vitio ma le faʻavae o lenei metotia:

Faitau atili