3 Tatalo Malosi mo Tupe, Tupe Lelei ma le Manuia

Anonim

I le vaitau o maketi i maketi, o se tasi o vaega o le soifua maloloina ma fiafia le ola o le iai tumau o tupe maua ma tupe maua masani. Tele tagata o loʻo tele ni tulaga tau tupe ua fesiligia mo fesoasoani mai uo, aiga poʻo tua atu.

O le aitia tele o le a saili mo le faaolataga i le malumalu o le Atua, faasino i le faaaliga a tupe ia Nikoila, Manumin o Moscow. E talitonu o le a faia e tatalo o nei matata malosi ma aoga.

Faʻalauiloa Tulafono o Fesootaiga ma Paʻia

O le tatalo o se tasi o mea sili ona taua o fesoʻotaʻiga faʻaleagaga ma le Atua, leoleo, agaga paia. Fesootaiga ma maualuga malosiaga e mafai ona avea ma mafaufau pe tautala. E fetaui ma le au faʻamatalaga ni vailaʻau faʻapitoa mo le tatalo faʻamaoni. Peitai e le gata e maua ai le leai o se tatalo, faʻaalia e ala i upu faʻamaoni e faʻaosofia ai niʻanauga lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ia faʻalogo atu i le Silisiliese e ala i tatalo, o lona uiga o le talitonu i le Atua, ia iloa, malamalama, malamalama ma faʻalogo ai lau tala. O le autu o feoaʻiga o le galue i le tele e mafai ai e le Atua ma e paia uma lava ae sauni e talia ai soʻo se tali.

O tatalo e tosina mai ai tupe na te aumaia le iʻuga e le o tagata uma. Atonu na faalogo pe a fai e galo ia te ia le auala i le malumalu, e le amanaʻia ia tulafono a le Feagaiga Tuai, taʻitaʻi se faʻamanatuga. O le auala e o le ala e momoli ai, ae le o se faateleina o le uelefea.

E mafai ona fesili ia oa mai le Silisili Ese, ae e tatau ona e iloa foi o le sini lea o lou malamalama ma le tuputupu aʻe, ma atonu e faʻasaoina o le ola o se tasi.

O le faatuatua e tatau ona moni ma masani ai. Ia fai lenei, ia le faia i le vaiaso e alu ai i le tautua a le Ekalesia, taʻutaʻu, matou te le gata i le soifua maloloina o oe, ae mafai foi ona fesili atu i le soifua maloloina o mea uma ua lafoina.

O le a le iʻuga e faʻamoemoe ai i le tatalo mo le manuia ma tupe

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O fesoʻotaʻiga i aso uma i aso uma ma le Silisiliese Aʻoga ma le Au Paia e mafai ona suia le pei o le malumalu, ae faʻapea foi ile fale.

  • Tatalo mo Tupe Fesoasoani i le faʻatulagaina ma le Faʻamalieina o latou lava pisinisi (Faʻatoaga, fefaʻatauaʻiga, faʻatauga ma laiti gaosiga, mo oloa eseese
  • O se tasi o le au paia o le a tuʻuina atu tupe i manaʻoga faʻalelalolagi, le faʻaiuga o faʻafitauli o aiga ma le tamaoaiga.
  • Tosina le tamaoaiga mo vaega tolu, o le ua manaʻo ai le tagata talitonu, faʻataga ai mataupu tau tupe a fanau poʻo matua.
  • Tatala se auala mai se tulaga tau tupe (totogiina o se taugofie taotoga, tupe mo toleniga i le Iunivesite, tapuniaina o se nonogatupe o mokesi).

O le tatalo o se tusi loloto ma faʻamoemoe, o se faʻataʻitaʻiga faiga i uiga lelei, loto fatufatu, onosaʻi ma le salamo. O le malamalama lelei o tatalo masani e manaʻomia ai le sili atu o le filemu o le mafaufau, malolo, faʻamagaloina mai mafaufauga le lelei, popole ma le faʻanoanoa.

O se ofo masani i le ekalesia ua mafai ai ona latou lagona le fesoasoani ma tausi itu a se tasi o le au paia, ia te ia ma sa tatau ona faia mo tupe maua i tupe maua ua tuanai. E tatau ona faʻaaloalo o outou manatu, ma o le sini e faʻamaoni ma amiotonu.

Ae e te leʻi alu i le malumalu ma se tatalo mo le tosina i ai o tupe, taumafai e aoina ma auiliiliina nisi faʻamatalaga e uiga ia te oe. E te fesoasoani tele ia te oe tonu lava ma pe o le a latou aumaia ia te oe le fiafia.

O le a le mea tonu na te manatu e te manatu ai o tupe maua o tupe maua mai ai le faafitauli? Atonu o oe lava o ou talitonuga sese, le le saogalemu, faʻatagaina e se tasi ma manaʻoga. O le malamalama i lenei mea, e mafai ona e maua leotele mai na afioga i le Atua, lea e aumaia ai le alofa i se faʻaipoipoga ogaoga, malosi, lototele ma le malosi i tauvaga tetee.

Au Paia ma la latou fesoasoani i le tosina i oa

Itumalo ormingosky (trimafturetky)

Ua leoleo le Filemu Paia i le tapuaiga faaKerisiano a o fai ma se mea ofoofogia. O le aso o lona manatua i totonu o le Ekalesia kalena e pa'ū ia Tesema 12. O loʻo i ai i lenei aso o se tatalo sili sili ona malosi faʻaosoosoina o lekona o le au paʻia.

Sa fanau o ia i Kupili ma auai i le mea moni o mamoe. O lona agalelei filemu ma le tali lonane o le po na ia tuuina mai ai le po ma meaai. E leai se aoga ma le le lelei o le aia tatau ma le le lelei o Arnidjo, oe na avea ma lagolagoina ma fesoasoani i ai.

Aua o le amioatua e le mafaamatalaina ma le amio lelei a le Atua na ia tuuina atu ia te ia le meaalofa o le faamalologa ma le mamao. Ina ua uma ona avea ma epikopo o se tasi o kapesai i le au leoleo, o le Au Paia i lona taimi mulimuli na tupu ai e le aupito sili ona maualuga le afa, ma ua faasaoina tagata mai le fiaaai ma le lamala.

Lana galuega e manuia ai tagata. Na ia Pun ia Pese, e le agavaa ma le le agavaa, faasaʻoina lenei mai le fiaaai, o nei mativa o ni tagata faigofie. Vavevave atu e fesoasoani i le Humandion ma le taʻumamaina faamaoni, o loʻo faʻatali mai mo le oti.

Tele vavega na matua faʻamalolo ai i le Faʻatuatuaina, Faʻamaloloina tagata gasegase, Babies toe faʻatuina tupe i tagata taʻalo masani (faifaatoaga), o loʻo manaʻomia le faʻatauina o meaʻai mo lafu.

Talu mai lena taimi, orthodo m e talitonu o le maukerimo lea o le a fesoasoani i se faigata tupe, ma tatalo muamua o le a fesoasoani e tosina manuia ai. Ia e faamasani ma le tatalo a le Prugn Medonion:

Itumalo ormingosky

Nikokori Mirlijsky

Nicholas O le ofoofogia o le fiafia o le sili ona iloga i le Orthodoxy. O lona ata o loʻo aofia i totonu o le tupuaga paia (Vilogin, Iesu Keriso ma Nikolai Railway). O Ia o le taulaga autu a le au folau, matuaoti, tagata malaga.

Talitonu Aʻoga talavou i lona puipuiga, mitioa ma le manuia faʻaipoipo, fafine tatalo e faia e le agalelei ma aiga. Latou te o mai i le faʻavaʻa o le faʻailoga o Nicholas ma pisinisi tagata o loʻo faʻatali lagolago i le tatalaina o a latou lava pisinisi.

O se tasi o mea manaia o lona talaaga o le faʻaaliga o le, avea ma mauoa tele, St. Nicholas na taʻeina ato tetele i i latou na oʻo i faigata tetele. O lea, na ia fesoasoani ai i afafine e toatolu o se tagata faatausio ua maua le tagata faatau. Na latou sao mai i se tau mataʻutia, o le iai o se tama le fiafia (ia i ai i totonu o le leo), ma ua maeʻa ona faaipoipo.

Sa matutu tagata e le ato taua a le Faaola e toatele, ua faamalosia lo latou faatuatua ia Iesu Keriso. O Katoliko finau o nikoiii na galue e pei ona fausia ai se ata o Santa Claus. Mai le taimi mai le taimi na faʻaalia ai le tu masani mamalu o le mamalu e te faia ni Kerisimasi, taʻape i latou i totonu o ato.

Na tufatufa atu e le au Nikoi lona matua matua mo le manuia o le manaʻomia. O tagata e talitonu o le ata ofoofogia o ata e leai se filosofia ma lona aga faaleagaga e maua ai se aia, manuia ma tupe.

Tatou te manaʻomia tupe, ole atu mo se fesoasoani i tulaga faigata o le olaga, faitau le tatalo aoga i St. nichlas:

Fesoasoani

O i latou na faanatinati le faʻaaogaina o se tupe ma nofo i le faʻanoanoa mai le leai o se mea e tatau ona alu i le malumalu. O lo outou faʻaolataga i le salamo, tatalo ma le faʻatuatua o le Silisili Ese. Mafaufau i le Tamā, Alu vave, moligaʻo ua liuno i ona luma o le lalolagi paia. O le fesoasoani a Au Paia e mafai ona maua se auala e sili ona faigata i lea, ae naʻo i latou e faʻamaoni lava i Le Foafoa ma tatalo i le Alii, ma le Au Paia uma.

Matrona Moscow

O le foliga fiafia o le marronov dayrievna ua tapuai i Orthodoxy tolu seneturi. Sa fanau le tina o le Matron i le 1883 ma le fanau mai o se tamaititi tauaso. Ua manaʻo matua e tuua se pepe ma se faʻaletonu i le malutaga. Ae o le tina o le marrona maʻi se miti faʻavaloaga, o le mea e matagofie ai paʻepaʻe o manu i luga o lona fatafata, aulelei tele, ae tauaso. Na avea o se mafuaaga ma le tuua ai le tamaitiiti i totonu o le aiga.

I le valu tausaga, na amata ai ona fai e Matroeven le malosi televave o le faʻamaloloina ma iloa faʻamanuiaina le lumanaʻi. O se tasi o mea lilo ma le le masani ai o le tala faasolopito o le fonotaga a Masefulu ma Iosefa Slinnin. Na ia faamautinoa atu ia te Ia i le taimi ai manumalo o le manumalo ai i tagata Rusia i luga o Fasictismastics ma tuusaotonu i lenei auai o le taitai.

O le ofoofogia o le mana o tagata paia ua lauiloa i fafo na i fafo. O tatalo na talanoaina i le paia gagana paia fesoasoani e faʻamaloloina ai mafatiaga, maua ai ni leai se aoga mo le faʻasoasoaina o fanau, alofa ma tumau le faamaoni i le aiga.

Tele o paina o loʻo liliu i le aikona oron orona i le faʻamoemoe e faʻamalosia a latou mea lelei, aveese le mativa, manaʻoga, manaʻoga, manaʻo ma puapuaga. O le ata paia o tinoioiga, ma i latou o loʻo i ai ni fuafuaga lelei mo le faʻaleleia o olaga o isi tagata: Lifa, tagata matutua, tagata e iai manaʻoga faʻapitoa.

E malosi le miti ma le auvaa, o le a foʻia le ala o le faʻamuamua o le manu, e le gata i le tino, le manuia ma le alualu i luma faaleagaga. E talitonu o le molebar o le sili onangy suia le olaga o le ola e le o le orthodox ma le una. Ma e i ai se molimau tusitusia.

Ma o lea marnona Moscow ua avea ma faufautua ma le Faaola mo oe, puipuia mai faigata o le olaga, e tatau ona faitau e lana ata le tatalo lenei:

Mattron

O a isi tulafono o le a fesoasoani e faʻamalosia ma faʻateleina

  1. Toe liliu mo le fesoasoani ile paʻia, aua neʻi galo e faʻafetai i mea ua ia te oe. Talisapaia taimi o lou saolotoga, olioli, soifua maloloina. Talofa e fiafia ma olioli i le sili ona taua tupe maua.
  2. E masani ona i ai i le faʻailoga tagata e uiga i le mea moni o loʻo e le agavaa ai i tupe tele. Aua nei e lagonaina le lagona o le nofosala ma le fefe i luga o le au tau atu taumafa na e le tau sailia ai se galuega faigata o le tino.
  3. Ia talafeagai, faʻaeteete ma faʻamama ma tupe. Aʻoaʻo e faʻatumauina ma faʻateleina le tamaoaiga. Aua le maimauina tupe i luga o mea gaogao ma le le talafeagai.
  4. Faapea foi, i lau galuega, galuega a isi. Talisapaia le taimi ma le faaaloalo i punaoa.
  5. Siaki atu le faʻamoemoeina, alofa ia oe lava, talitonu i se fiafia fetu ma aliʻi aliʻi. Talitonuina lou lava manatu ma le faatuatua sili ona maualuga.

Faitau atili