Le faaeaga o le satauro o le Alii: pe a tupu, o lona uiga mo Kerisiano

Anonim

O le Ekalesia Orthodox mafaufau i lenei aso malolo tasi o le sili ona taua i le 12 i le tausaga. Peitaʻi, ua toʻatele e toʻatele e talitonu e le mafai ona iloa sao i le 'auʻaunaga uma. Aisea e taua tele ai lenei aso? Ma o le a le mafuaaga, e le tatau ai, tatou te le faaseʻe ai le faʻamanatuina o Setema 27 (e le pei o le Eseta, o le aso o lenei aso malolo e le suia i tausaga taʻitasi)?

Koluse

O fea na maua ai le maota?

Ua tatou iloa uma o Iesu Keriso na faasatauroina i luga o le mauga o Kalevario. Ina ua faʻasolo atu le agaga o le Alo o le Atua i le lagi, na faaseʻe lona tino i le ana, lea na faʻamau ma leoleo ... Ae le mea na tupu i le satauro?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma tulafono anamua, o le faiga faataunuuga na alu i le tuugamau ua maliu. Ae tuua e Aposetolo le satauro i luga o le mauga. Ma mulimuli ane, ina ia le manatua e tagata le tagata faamalosiʻau iinei, na momoe ai le pule faapaupau o le lalolagi, ma le alu i le ulu o le Panerun Atua Venus i luga. E ui lava, ae toʻatele tagata o le a le fiafia aua faʻagalo atili e uiga i le tele o le kolusetiiti, seʻi uma ona maliu mai lea tupulaga i lea tagata ma lea mea lilo o lona teuina.

Ma na o le 300 tausaga mulimuli ane, i le vaitaimi o le nofoaiga a Eria o Kontatance i le Sili, ina ua ootia le sauaga faa-Kerisiano, na mauana.

Mea uma na tupu pei o lenei:

  • O le mauaina e le masani ai. E masani ona iai le 'ava i le taimi o ia, o le faʻatonuina o ia, ia o le tau i le kolusela atoa, ma le faʻatonuina o le aufaʻamau. Sa taitaiina o ia e le tina o le pule.
  • Onna Scienred (pe a taua le oti o le mea tuai) mai le toeaina o Iutaia, Iuta na lagona le ana o le malumalu faapaupau faataotogana tuai Na ia faamautinoa atu o le mea na e mafai ai ona maua se tasi o autu autu o le Kerisiano autu.
  • Ina ua o ese le ana, i totonu e tolu o kolupolo, atoa ai ma se laulau e iloa i le itumalo: "O Iesu o Nasareta o lo o tupu." Ae sa faigata ona malamalama po o ai o kolosi e tutusa. Na sau le filifiliga ia te aʻu: Ia tago atu tagata uma se fafine maʻi. Naʻo le tasi o satauro e mafai ona faʻamaloloina. Ma na avea o ia, ma, o le vaega lea, o le vaega o le alofa tunoa o le Alii.
  • O le mea e sili ona lelei e eleelea, peteriaka ma lecriius ma isi tagata o a savavali koluse i luga o le auala, na latou feiloai ma se tulaga o le falelauasiga. Musuia e le uluaʻi vavega o le faʻamalologa, na latou filifili e faʻapipiʻi o ia i le uluaʻi tagata ... ma na amata ona manava!
  • Le tele o tagata, ua lagona i nei mea ofoofogia, faanatinati atu i le nofoaga. I le taimi muamua, sa mananao tagata uma e paʻi atu i le mapupuna lea ae o loʻo faʻasolosolo mai lava mea uma a le motu o tagata. I le iʻuga, na ou oso i lalo ma amata ona siitiaina le satauro i luga o lona ulu, ina ia le itiiti uma o ia tagata talitonu. O le taimi lea o loʻo faʻataʻotoʻo faʻailoa mai e taʻu atu ai le lautele o le satauro a le ALIʻI.

Le Au Paia

O sina taimi mulimuli ane, o le nuʻu na 'e lona nuu i le forune:' ua totoe i Ierusalema ('ina ia o mai tagata e tapuaʻi i le koluse, ma sa faʻaeʻa le malumalu i lona ataliʻi e laualuga' eleʻele.

Toe foi i le aufaasāina

  • I le 614, ua tupu le leaga o le aai: Ona lavesia lea o Peresia. Uma oa (faapea foi ma le satauro, o ai e manatu na lona lua lona lua lona tolu a le tupu) le tupu o Joterov mai ia Ierusalema.
  • Peitaʻi, o le Repopoka na tumau pea mo le umi ona o le 14 tausaga. Ua i ai i le 628, Emperror Aroli sa manumalo i le Au Atai, toe foʻi ona tagata o le faʻailoga sili ona taua a le Tiute.
Ae paga lea, i le aso lea, o le satauro i foliga sa maua ai, leai. Peitai, i totonu o Ierusalema Ierusalema o le toe tu o Keriso i le fata faitaulaga na ia mauaina se vaega o lenei toeli.

O nisi vaega o le satauro i Rusia, i totonu o malumalu o Mosescow, St. Petersburg, Nizhny Novarod, Mefagado. Ma se vaega o le Relic na auina atu i le orbit o lo matou paneta (o lenei mea na tupu i le 2006).

O tu ma aga Kerisiano e fesoʻotaʻi ma lenei aso malolo

O le ekalesia o Orthodox Chereption o loo faia uma-vaega ma le matsurgy. Ma le isi, o le Tama na mafua ai le kolufi mai le fata faitaulaga, ua faatasi ma ia i le ogatotonu o le malumalu, ma Vyrayn o ifo ia te ia.

Faaeaina

O le aso lea, o tagata talitonu e mafai ona alu i le Ekalesia, i le faia sa faia ai le tatalo mo latou, tuuto i le mauaina o le satauro o le Alii. E mafai ona e auai i le faʻasologa i le faia o tatalo ma tagata e le o ni tagata faʻatau pe o le tagata e le ofi.

O tatalo i lenei aso e fiafia. E fesili tagata i le Alii e uiga i le fiafia faalemalo, soifua maloloina mo i latou lava ma aiga, soifua maloloina.

Sui o tagata

O le faaeaga o se aso malolo sima: O meaai i luga o laulau e tatau ona taugata. O o tatou tuaa e masani ona saunia ai le kapeta (faʻatausuaga ma ia, e laʻau tele, a o le faʻasologa o lenei aso.

O le aso na sosoo ai ina ua uma le aso malolo i nuʻu, o tagata lotu na amata ona toto, faʻapea foʻi ma apu. A o le seleselega o le faatoilaloina, i se tala sopo e faamama ai le papala, a o le i aisa ua uma ona togi le lumanai po.

O le a se mea e mafai ona ou faia?

  • Liligi le fale ma le vai, lea na faapaiaina oe i le Ekalesia i le taeao. O lenei aga masani o le a puipuia lou "faamoega" mai mea leaga uma, o lo o i le lalolagi.
  • Tusi i totonu o le fale sopoia. I lona ala, ona o lenei mea, na taʻua ai foi lea o le aso malolo i le Stavrovvith Day (mai le upu Eleni "Stalroos", o lona uiga "Cross").
  • O tagata fai lafumanu e tuu ni laupapa laupapa faʻapipiʻi (faʻatau poʻo le fale) e oʻo i le latalata i le tino, ma talitonu o le a latou puipuia povi ma le malosi.

Na talitonu foʻi le toʻatele e talitonu na ia iloa atu le fafine faaipoipo o manuʻaga faʻaʻopoto i lenei aso, e moni lava, e moni lava, i le faʻatuatuaga moni.

Ma o le a le mea e le mafai?

  • Amata faia se mea fou: tagata talitonu e leai se mea lelei o le a manuia.
  • Palota, ae maise lava i le aiga o le aiga.
  • Fai galuega faigata. Peitai o le faʻamamaina o le malamalama i totonu o le fale e le gata na le mumusu, ae na talia lava, ma na talia lava, "E faailoa atu, na unaʻia mai le ola leaga i ai.
  • Alu i le vaomatua. O TATOU MIOOʻUA, e le gata ina tatou tinamatua, e le gata i le Atua, peitaʻio i le isi eletise, e fefe a latou lava fanau, "O le a e faia aʻu ia te aʻu lava, e te manaʻo ai. Liliu le Aiga! "
  • Tausi le faitotoʻa tatala, aemaise i nuʻu. O le mea moni o le mea moni i lea vaitaimi, o le gata e pepelo i le tupua i le taumalulu. O ai o le a manaʻo, o le a susulu i le taumalulu i totonu o lo latou fale!

Tuai Tial Umi

Na talitonu tagata o lenei aso lapatai i le ogatotonu o le tautoulu. E mo le faʻatapulaʻaina o le le gata o le gata i le itu, ae o molimau foʻi ma tausaafia, faʻamuta le latou alu ese atu i le itu i saute i Saute.

  • Amataina le faavaivai? Ma, o le a oʻo mai le tautotogo i le tausaga a sau.
  • O le malulu malulu matagi? O le lumanaʻi o le lumanaʻi e faʻamalieina ai le mafanafana.
  • GIGRATORMS GEESE lele maualuga? I le tautotogo e tatau ona e faatali mo le lolo.

Koluse - O se tasi o mea autu a le Kerisiano autu. O lea la, ei ai lava tatalo lauga i le o loʻotauro i le ola o loʻo faia le ola. Matou te fautua atu i le faʻalogo i le sili ona lauiloa. E tele taimi na faitautele i latou e leai ni tagata talitonu, ma fesili mo le Alii e faʻamalosia i latou i le lē faʻafefeteina ma le faʻamafanafanaina agaga fouvale.

Faitau atili