Lesona o le Taeao o le Atua "Faamalogia Loto leaga": Tatalo, uiga, talafaasolopito, talafaasolopito, ata

Anonim

"Simeonavo tupu tuputupu aʻe", poʻo se igoa sili ona lauiloa manino o loto leaga, e fesoʻotaʻi ma le vavalo o le Elder Simona o le Agaga Paia. O le mea moni o le atua tagata, o le a le vaai i le oti vave ia te ia ia Keriso le Alii.

Ma na tupu; i le fonotaga i le malumalu i le aso 40 na ou ave le pepe Simeene ma fai atu le fuaitau, o lenei uma au sauniga o le afiafi ua uma. O le faʻamanuiaga o matua, na faʻapea ma tao ma fao ma fao ma le agaga o le tina o le Alii o le a tuʻia e au o loʻo faʻanoanoa. O le autu o ni suko o le taupou na avea ai ma le faamatalaina.

Aikona

Faʻamatalaga o le ata softening loto leaga loto

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le avea ai o se tulafono, na faaalia ai e le lauiloa okoina le ata o le taupou, e aunoa ma Iesu. O le fatu o loʻo i ai i pelu poʻo le daggers. E na o le 7 o latou. 3 i itu uma e lua ma 1 i lalo.

O le faʻaaogaina o le fitu e le faʻafuaseʻi. O le numera e iai le aoga o le atoatoa, fasiotia. I lea tulaga, o loo i ai le mauga ma timu loto, aveina atu e le masiofo o le lagi i le lalolagi.

O loʻo faʻapea o taupou i luga o ataga ua avea mai i le amataga o le FaʻaKerisiano, ae e mautinoa o nisi na tusia i lona olaga. "Faamaluluina loto leaga" ua tuuina atu i ai se nofoaga faʻapitoa. O le pito o le auupega e faasino tonu i lona loto.

Vaega o foliga

E toetoe lava o le ulu o le ulu ua teisi i le itu taumatau, e ui lava e iai filifiliga e leai se lagona pe o le a alu ese. O pulumu e latalata i le loto. Mafai ona gaugau tatalo, faatoa lafoina i totonu pe faʻaali o le manuʻa.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I le tele o taimi, o le fuainumera o lo o faaalia i luga o le fusipasi, i lumanai. E seasea ou vaai i le tatalo, masani - laititi i le itu. O le faʻaaliga e faʻanoanoa lava, ae le manaʻomia se fesoasoani. Ua ufitia le ulu i le omophore.

Faatusatusaga ma le aikona o le tina o le tina

Feusuaiga

Ile toatele Kerisiano, o fuainumera o loʻo "faʻamau loto leaga" e tutusa lava ma le togafiti ma ata metotia. E mafai ona faatofa atu la, o le tuafafine moni o lona tuafafine o "fitu-vaiaso". O nisi taimi e na ona le mautonu, ae o isi e manatu eseese eseese o le tasi ata.

O le a le mea e tutusa ai? I le itu taʻi toa o le Atua, o loʻo folasia e le tina ma au taʻaalo poʻo pelu. Manatu o le Driasia Orthodox Epikopo e tutusa lava.

Afai e te mafaufau ma le totoʻa i le ata "Faamalotia o loto leaga", ona mafai lea ona e vaʻai ia i le itu taumatau ma i le itu tauagavale o le pelu poʻo ni aū e tasi le 3 ma mai le isi 4. E ui i lea, o lenei taimi ua le amanaiaina i le tele o aikona. O lea ua masani ona fetaiai pe a le fetaui ma le tusitusiga.

O le auupega na faatonu mai i le itu a le TSritata le lagi, e fai ma faailoga faapitoa o lo o taua. E tele ana uiga.

  • O mafatiaga nei lava ia, o se fatu tiga (Manatua Sienovo e tipi).
  • Le faailoga o le toto manogi o Keriso.

O le isi faʻauigaina: o tagata nei e faʻamalosia le tina o le Atua, aʻo latou masani ai agasala, aua le fefe i le fitu o agasala oti.

Fiafia i totonu o le ata tifaga:

  • 13.08. - O le semina muamua;
  • Vaiaso o tagata uma o le Au Paia: maluluina loto leaga, aso o lenei aikona.

Isi filifiliga

E tele ni ata o tina o le Atua na latou faia lea mafaufauga, e mafai ona latou mafaufau i suiga.
  • Faamaligā loto leaga loto, faʻanoanoa - i luga o le ata tatalo vaʻai se pelu e tasi pelu poʻo naifi.
  • Faamaloluina o loto leaga, tusia ma se lauiloa lauiloa lautele lautele o le lio o Rudnekaya-czesthochow.
  • O loʻo iai foʻi se faʻataʻitaʻiga o le 'ai iypical
  • Faamalie, suphies.

Talaʻaga

Osegering o loo fai mai na manino ona sau loto leaga i matu o le Rusia i le mamao mamao. Peitai, ua aliali mai i suesuega ua aliali mai na aliali mai uma nei, ile 18th seneturi. O le afu paia o loʻo tusia i luga o Taavas, ma ua faʻamaumau i luga o le laupapa faʻapitoa. Ae ui i lea, o se lisi lea mai se amataga muamua. Seʻia oʻo i le 1917, o le faʻaʻaisa o loto leaga o loʻo i totonu o se mossister latalata i le poga.

O Le Tala o Anamua O Le Tala Fou e uiga i Ata Lafoaia

O le tasi Chrome Glolog faifaatoaga faifaatoaga moni lava na fiafia e aveese lona faaletonu. Sa tonu ia te ia mo se taimi umi, faataʻitaʻi eseese, ae le i maua ai le manatu manaʻomia. Toetoe a talia se tagata le manuia ma lana chromota.

Ae o lenei ua matua tupu lava. I se miti, na faafuaseʻi lava ona ia faʻalogo mai pe faʻafefea ona alu e alu i le lotu aʻoaʻoga ma maua se faʻailoga ua tuulafoaia, lea na lafoina i mea le talafeagai i luga o le atigi pusa. Mauaina o, tatalo ma ole atu mo le faamalologa.

Nofoaga i totonu o le agaga. O le fiafia na sau i le malumalu maoti. Latou te leʻi talitonu ia te ia iina, e leʻi mananao e suʻe se olo Bemon. Naʻo le taimi o le feiloaʻiga faʻapotau, na amata ai e le aufaigaluega ona suʻe i totonu o le poto i aitia.

Ma sa faʻapea sa saʻo le faamaulaga o le maʻi, na maua ai le ata, ae o lona uiga mataʻutia! Talu lava o le faʻavae o le laupapa lea, na faʻaaogaina le ākoona o se sitepu, lea na masani ona solia ai tagata, ma tuʻu le palapala.

Sa latou fetagofi ma Mamanu i le "Faamaloloina o Loto o le Loto", Tooli i le Ekalesia ma avea ma tatalo e auina atu ai le tina o le Atua. O le mea na le mafai ona le toe i ai le malosi o le papupuni.

Tropear

Makona ua matauina vavega

O le tala i le chrome pao e le na o le pau lea. O isi na tutupu. I le 1830, i le taua faasaga i ni tulaga matautia e ono, na tetee i ai e le sulu i le faamaʻamalosi, ma masi ane i vai palota. Sa i ai le faagaoioiga o le aai tagata nofoia. Sa savavali tagata ma savavali atu i le magafagafa ma le faamoemoe. Na latou mauaina le fesoasoani i le faamalologa.

Konak

Ua leiloa le auala o le ata e fesoʻotaʻi ma le tapunia i le 1930 o le Ekalesia a John-ofsoloc. O aso nei latou te tautua ai iina, ae e leai se tala faaleiiga.

Fou ofoofogia

Mea ese lava, o se vavega o se sili ona fatufatu, lomia i le tybography. E le tupu lenei mea. I totonu o se faleoloa masani, na faatauina loa i se taimi muamua sesega puʻupuʻu faigofie "Faamaloloina o loto leaga", ae peitaʻi ua filemu le loto, ma e lemu le taimi. Manaia, mea uma na o mai e vaʻai ai o ia latalata i ai, faʻasoa uiga ese. Na foliga mai i tafatafa o le Foafoaga Ola.

I luma o lena mea, i le faaiuga o le 1997, na mou ese i se mea "Iverkaya-Monreal". Sa tupu le mea na tupu, maliu na maliu lananā. Se tasi Margartata i le taimi lava lea e faia ai se ata faavavega. AUAUGAGA i le fale, na ia tuu o ia i le tulaga ma sa ia maitauina nisi o tuʻipoga i luga. O Miro.

Talu mai lena taimi, o le toafilemu obi a "faamalumaesea loto" faʻailoa ai o le ai ai nisi mea taua. O nisi nei oi latou.

  • Na suia le liki i le 1999, pe a iai ni pa leaga o musika o Mosalekala ma fale fale apitau. I lalo o mata na amata faaali mai ata lafoia ma fetuu mea manogi.
  • I le aso o le saeia o le submarine "kark" ma o le tele o le oti o lana auvaa ua manua.

Mai mea na tutupu i luma o soʻo se mala o loʻo maua i luga o le paposa toto. O vavega uma e manaʻomia ona faʻamauina i se tusitusiga tusitusia i se api faʻapitoa.

Tatalo

Faitau atili