Icon sv. Moscow marones - uiga, tala, o le a le aoga, pe faʻapefea ona tatalo + ata

Anonim

Paia Matua e sili ona alofagia ma aemaise le faʻaaloalo i tagata o le paia. Mai le fanau mai foi, na foaʻi mai e le Alii le teine ​​ma se vavega, na taofia ai o ia i le avanoa sili ona taua - o le avanoa e vaʻaia ai le lalolagi i ona mata. Ae leʻi taofia lenei teine ​​ma avea o ia lava o le faʻaleagaga ma faʻailoa atu lona silafia i isi tagata. Sa vave ona ia faitau vave mafaufauga o tagata, sa togafitia ai ata o a latou agasala, ma faatautaia le tatalo o le faamaʻi, faamalosia le faatuatua i le Atua, ma le oti. O lona ala i le lalolagi o le tele tele o manu o le onosai, faʻatuatua ma le faʻatuatua.

O Moscow Matua Icon o loʻo i totonu o le ekalesia o Orthodox, e puipuia mai foʻi ma le aiga o aiga talitonu. O tausaga uma i luga o le lua o mea, e faamanatu ai e le moni uma o Amerika le aso o le aso paia Tele.

Mattron

Talaʻaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Na fanau Mattuantushka i tagata matitiva, ae o le aiga faalelotu. E oo lava i luma o ona fanau mai, sa filifili ai Tina e ave i le fafine i le malu, ona e leai sona f fafagaina le pepe. Ae i le po na sau ai se fafine i se faaaliga: O le manulele paʻepaʻe ma apaʻau tetele na nofo i lona fatafata ma foliga le leoa i mata. Ua lava le mea ese, ae e le mafai e le manu ona vaai i se mea - ua tauaso. O lenei vaʻai ua i ai se faʻailoga mo le aiga, ma na vave ona faʻamaulalo e matua le faʻamoemoe o le agasala. I ni nai aso mulimuli ane, na faʻaalia le teine ​​i lo la aiga.

Mattontushka, pei o se manu mai le faʻaaliga, na faʻaleaogaina ai le vaʻai i le lalolagi ma ona lava mata. Ae le gata i lea, na te leʻi faia foʻi ni mata (e pei o le tasi i le isi, e pei foʻi ona faʻateleina le tasi i le isi. I le fatafata o le pepe, na vave lava ona matauina e matua ni feeseeseaiga i foliga o se satauro. I aso o le pou, na musu le tamaitiiti e ai le susu o le tina. O le pepe e mafai ona moe nei aso i le aso atoa, e tele taumafaiga a matua ona o lea na ala ai. Ma ina ua avea o ia ma se matua matua, sa ou maua ai se tulaga tulaga ese i le fale, na ou fanauina la latou ma talanoa atu i laugmonimo o le Au Paia.

O le taimi lava na 4 nei le teineitiiti, na ia tuuina atu le meaalofa mulimuli ane, na ia valoʻai le lumanaʻi, ma mafai ona faitau manatu o tagata. O le latou tausaga i luma o le toʻatele o le olaga o le Mattontushki, o se isi mea mataʻutia na tupu: o le teine ​​ua taofia vae, ma talu mai lena taimi na le toe mafai ona ou toe gaoioi na o toe gaoioi na o aʻu. Peitai sa le pau ia lona pau i le agaga ma manatu o le mafuaaga o lo latou malosi faaleagaga. I se tasi aso ina ua uma ona faia le sauniga i le malumalu paia se fafine. Fai lava sa faʻaalia o loʻo faʻafesoʻotaʻi nei ona faʻafesoʻotaʻi Ona te le o maua ai avanoa. Vave ma tupu.

Na 17 o le aotelega o le senituri, sa faamalosia ai le marfieshoka e tuua le nofosala, ona o lona fiafia i taimi faigata na faigata ai ona tausi ia te ia. Le teine, aua le i ai le mea e alu ai, ma fusi aʻe i foliga masani, faʻaalu le po o le a sau ai: masani o se malumalu, isi fale mautotogi tagata, loʻa. Peitai o Le na vaaia, o le a amata loa o le a vave amata loa Joseph Carsarovich ia te ia faalilolilo ia te ia e aʻoaʻo le lumanaʻi o Rusia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I ni nai aso a o lei maliu, ua uma ona iloa e le matua ua toeitiiti ona tuua lenei lalolagi, ae e leʻo le taulaʻi.

TAUA! O le paʻia e leʻi oʻo i le oti i le faipule uma ma se talosaga e le faʻagalo ai o ia ma fesili mo se fesoasoani. O le a fesoasoani ia i tagata uma o le a fesoasoani ia i latou uma o e liliu mai ia te ia.

O a ni mea e fesoasoani

Ae ole atu i se fesoasoani mai le toeaina, e tatau ona faatatau ia Iesu ma le taupou Mary ma le tatalo. Ae a uma ina ia tatalo i le tina, faapena ona fesoasoani i le faʻatinoina o tatalo i luma o le Aliʻi.

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le tagata paia e le gata i le taimi o le tapuaʻiga, e le aofia ai le malosi o le tatalo i se fale o le Au Paʻia. E le taua foi ia te outou o lo o siʻomia se tagata, ae e te maua le mausali i le Alii ma na Ia lagonaina o ia.

  • Tele taimi, o le Matsonnushka fesoasoani i tagata e le maua le fiafia o le tagata lava ia. Ua latou talosaga mo se fesoasoani paia le feiloai ai ma se toalua lelei ma fanau mai fanau soifua maloloina.
  • O le a fesoasoani tina ia e faaipoipo, tusa lava pe ua uma ona tataina fusi i le au sootaga.
  • Latou te fesili mo se fesoasoani mai le vavega, o Tina miti miti e fanau se tamaitiiti. Afai o lo latou faʻatuatua e faʻamaoni atoatoa ma latou te maua se fatu lelei, o le a toe avea i latou ma tina.
  • Paʻia palu e faʻamalolo mai i oʻu mamalu eseese, e ui i le mea moni o loʻo i le tino poʻo le faʻaleagaga.
  • O le vavega e fesoasoani e foia ai faʻafitauli o tupe ma fai atu ia Keriso e fesoasoani ia i latou e le tagolima.
  • Puipuia mai fili taupulepulega, manogi o-gasegase-fafine.
  • E masani lava ona tuʻuina atu i tatalo mo le fesoasoani i le mauaina o latou lava avanoa avanoa.

O le faitau aofai o tagata e manatu o se fetuʻutuʻunaʻi o le le mautonu. E togafitia ma se fesili le foia, ma o le a mautinoa ona fesoasoani latou te mauaina le ala saʻo. E aoga tele le tatalo mo lona malosi.

TAUA! I le taimi o le soifuaga, e leʻi mumu le paʻia i soʻo se tasi, faʻaleleia o aiga uma poʻo le manatu mamafa. Ae sa le amanaia tagata e fesili mo se fesoasoani, i le taimi lava e tasi o tatalo i le Atua ma o atu i togafiti faataulaitu, mafaufau ma isi lagolago o le pouliuli mana. A leai, o le mantonathka o le a le fesoasoani ma liliu ese mai se aiga.

E masani ona taitaiaʻi e tagata faʻaleaganuʻu, na faia se agasala mataʻutia, ma le talosaga latou te faʻatalitali ai le faamagaloga mai le Atua. Aemaise o puipuiga paia o tagata talavou, lea e leai se tama tama mai le fanau mai. O le a fesoasoani o ia i tagata uma ia faʻamaumau lo latou fale ma faʻatumu le alofa.

Muamua, o le finagalo o le Paia e fesoasoani i ai o loʻo manaʻomia Lana fesoasoani ma e le mafai ona faʻaauau pea ona ola i se vavega. E eseese mea ofoofogia na tupu i le tatalo.

Iconsography

I soo se ata po o le aikona, o le paia ua atagia tauaso. Anamua, na faia na faia foliga. Na talitonu o le au paia o le a atagia i le aikona - o se faaaʻoaʻoga lea a Keriso, ua aia i le faavavau, a leai se nofoaga mo le tele o aganuu.

Ae o le faʻatusa o le Matairontush na faʻatagaina ai tagata e malamalama i ai o loʻo ia te ia se isi faʻaaliga faʻaleagaga ma le tele o lona faʻatuatua i le Atua. Afai e te faʻatusatusa i tagata faigofie e mafai ona vaʻai, ae i le taimi e tasi e le malamalama i soʻo se mea, na iloa e le teine ​​tauaso mea uma na ia manaʻomia, ma e le iloa lava. O le mea lea, o le tauaso o loʻo faʻaalia lava i luga o le aikona ma e iai lona faʻafeagai atoatoa.

Aikona

Oe sailia isi Au Paia ou fiafia, lea na vali ai le tina ma mata matala, lea na mafua ai ni aganuu i se tagata lee - i tua atu, ua sese mea uma i le olaga. O le mea lea, e toatele tagata latou te le manatu i sea tulaga aoga ma aua le tu i luga ia te ia.

O vali ata o le aikona e masani ona valiina e le Au Paia i Green Tens. E mafai ona faʻamatala e se tasi masani masani masani: Ae leʻi oʻo i foliga o le lanu lanumeamata. I lalo o le lima o le fānauga uma, o le faʻaaliga, faʻailoga o lona faatuatua i le Atua ma mulimuli atu ia te Ia i le olaga faʻalelalolagi. O le lima taumatau lima o le lima-e faʻaalia i taimi uma - o loʻo faʻatusa faʻapupula i luma o tagata ma se faʻailoga o le faʻatuatua.

O le ulu paia e uu le solosolo, o loo faatusa i le paia o le faʻatusa o le faʻatusa o le faʻatusa ma le le lava o le fafine na faʻaalia i luga o le aikona.

Faʻafefea ona tuʻu se ata i totonu o le fale?

O Saint na te tuu i luga o le Isnonostas i le pito i luga o le fale mumu, lea e tuu i le itu i sasae o le fale ma ua iai le faafeagai o le ulufale. O le aikona e tatau ona i ai ina ia o le tagata, lea o loʻo i totonu o le fale na ia faʻailoaina vave atu i le tagata paia.

E masani ona ufitia le aikona i ofu paʻepaʻe mai le lua o itu e lua, teuteuina i fugalaʻau faʻapipiʻi. Latalata ile foliga e faatagaina e leoleo i tusitusiga paia, moligaʻo ma isi mea, e taua lava ona taua i le faia o tatalo taʻitasi.

Vaai sili atu mea moni moni iinei:

Faitau atili