Bowly's Bowl: O le a le mea o iai, o le talaʻaga o Talagends

Anonim

O le sailiga o le mamafa paia tumau mo le tele o seneturi. Ua faʻamanuiaina le vaʻa faʻalilolilo ma se matua faapaupau, fusiua ma se ipu faalilolilo o se vaʻa mo le vavalalata, ua taʻua o le maa e aumaia le maa ola pea. Bowl o le kalama - o le a lea?

Mai le mea lilo i le Mansalvat

O le palepatu o le papupuni ua uma ona avea ma se ie puipui. Naʻo le iloa o se mana malosi tele lea, ua aumaia le tele o faʻamanuiaga faalelalolagi. O ia e fesoʻotaʻi ma le lua muamua, sa tautua ia Iesu Keriso ma Ana Aposetolo pe a fai o le mea taua na faia.

O nisi tala o loo fai mai o le tuugamau o se matua na teuteuina Lusilagi na tolopoina le pale atoa, na leiloa ia i latou i le lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le isi talafaʻiga, ua fai mai o le taimi lea, i le taimi o le fasiotia o le Alo o le Atua, na aoina mai le toto o tafe mai i se tino faʻasatauroina. O lenei mea na faia e Iosefatu Pule ai, o ia o se toeaina faa-tagata Iutaia ma faalilolilo o Keriso.

Uu

Sa ita Iesu i le tusi a Iosefa, ou te lafo atu o ia i le falepuipui ma galo ai e uiga ia te ia. O le vaʻalagi na lagolagoina lagolagoina le pepe faʻapitoa mo le fasefulu ma le lua tausaga, ma avatu ia te ia meaʻai ma le faʻatagaina aʻu e alu ese mai le fiaaai ma fiainu. Na le amanaia Iosefa e te Lepeporoa O Leoleo, o ai na musu mai le lepenaina ma le fesoasoani mai o le lagi. Mai le itu la, o le au paia o le au paia amata.

O Joseph Primalin o se faaaliga lea na faatonuina ai e Iesu e puipuia le palakalafa paia a Iesu e puipuia le palakalafa e paia. Na ia lalafi i mea o le kapi ma alu atu ma ia i le matafaga o Peretania. Aʻo leʻi maliu, o loʻo faʻaalu Iosefa o le tausiga o le tuugamau i lona tuagane.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le isi Glend o loo fai mai ua leva ona i ai le vaʻa paia i le lagi mo se taimi umi, faʻatali mo le taimi e faʻaali ai le lelei Knight.

Le au-Iuni a lē na i ai le faʻamamaluina e faʻamalieina ai le taʻutaʻua o le Report, avea ma taʻitaʻi mai Asia - Null, nofoia Gaal. I se taimi mulimuli ane, o lona apoapoaʻi ai fatu o le a faia ai le tatala faʻaipoipoga i tamaiti o le pule malosi.

Puipuia le vaʻa paia e 'aʻai i le past citricel, o le tupuga o le cilavi. O Ia ma ana tusi faʻamaoni ua mamanuina e puipuia ai le ipu faalelagi, i lona igoa latou te faʻatuina ai monsvat cyle. O lenei tala o loʻo fai mai o le ipu o loʻo i lalo o le 'au o le tala o le tala i le talatuu.

I le tele o talaʻaga o talaʻia o loʻo faʻamatalaina mai o meaʻai faʻamanatu ma vaiinu ia i latou uma na faʻasalalau ia te ia ma tapuaʻi ia te Ia. Sa ia faamaualuga foi maʻi o maʻi, e mafai ona outou maua le tino malamalama ma le aʻoaʻoina faavavau. Na tuuina atu e le vaʻa lilo le malamalama ma le mama le mama ia i latou uma na ootia ai. Ua tele seneturi o loʻo faʻateleina ai le tele o seneturi e aofia uma ai le sili ona manaia ma mea lilo o loʻo faia i le talaʻaga o tagata.

Na fanau mai le tala

O le tala o le ipu lilo ua leva ona manatu o "tagata", ma sue le amataga o le fanau mai o le tala o le tala e faigata tele. Peitaʻi, o tagata o loʻo galulue e aʻoaʻo mea uma e fesoʻotaʻi ma le ipu my tusicy e le o leiloa le faʻamoemoe. Latou te fai mai e amata le sailiga manaʻomia i le ogatotonu o Europa. O iina lava i lena taimi faʻalauteleina se suʻesuʻega tele o le faʻa-Kerisiano ua toe fuataina.

O le taimi lea, ua faamalosia ai e le Ekalesia Roma le malumalu uma e tausia mea e tumau ai i mea o le au paia. Faʻatuatuaina mea e tuʻuina atu i le vasega o oloa e tele lava penefiti. Mai atunuu i sasaʻe i Europa lea amata ona aumaia le tele o le tele o maʻamanatuga, ponaivi ma mea, ua taʻu mai ai e le Au Paia lauiloa.

O le mea sili na maitauina na fesoʻotaʻi ma tuʻinanauga a Keriso. O i latou nei:

  • Vaega o le satauro laupapa lea e faasaina ai Keriso;
  • O le tao i le tao;
  • na 'alo uma fao i latou i le satauro;
  • O le toʻatele o loʻo ufiufi i fofoga o le alo o le Atua ma Bige ma le lolomiina o lona tino;
  • Teronist pale.

O lenei mea uma na manaʻo ia matou mauaina i totonu o latou meatotino tele fevaevaela, ua maualuga solo a le ekalesia poʻo ni tupu.

Leai se pesini

Peitaʻi, i totonu o le tele o mea paia e faʻaofi mai e le faifeau mo le iloiloga i totonu o malumalu, sa leai se ipu ipu o fatufavi. O lona aoga mo auauna a le Ekalesia e le mafai ona sili atu. Ioe, tusa ai ma le tala a Keriso o le taimi muamua lea na ia faatonuina ona soo i le afiafi `fai. I le manatu moni i lenei mea moni ma le taua o le faʻaleagaina o le uaina i le Ekalesia Katoliko na faʻapipiʻi, ua avea o se vaʻa sili ona taua.

O le le leai o se mataupu taua i totonu o le faifeau na manino. O mea na fausia i le tele, o tala na sosolo ai le tulaga o le Fortorariry ma ona tulaga ese.

O le taimi lea, o le tagata Farani na mafai ona aoina le numera tele o tagata tapuaʻi faa-Kerisiano. I le onosaʻi i lea "manuia", e tuʻuina mai e Peretania se faʻamatalaga e uiga i le vaʻa paā paia ma faʻamalosia o loʻo i lona turisi.

O le aia tatau i lea faamaoniga o Peretania ua mauaina pe a uma se tusitusiga o loʻo faʻamatala mai ai e uiga i le tuugamau na maua. Nei E lua pepa paia, "faaalia" myttery.

O le Chronicle o William Malmsbury ma Licpuns Grant o le

O le Tusi a Kiricle e uiga i le mamao tele 63 tausaga mai le tupuaga o Keriso. O le taimi lea, o le faʻatuatua o Kerisiano o soʻo le au faʻamaoni o le aposetolo o Filipo na taunuu i Peretania. Tototogia e Peretania i tafatafa o Iosefa mai Aromogaga na fausia ai le uluai malumalu Kerisiano i le nofoaga o lo o faavae ai le tele o le ata o le greenton. Tala o loʻo fai mai o lenei o loʻo i lenei abyy o le tino o le lauiloa lauiloa o le Tupu o Arthur ma Quoul Grounera o le a mauaina. Ae le i faia nei le aso, o le puna o le "ipu o le ipu."

O le isi tusitusiga e aofia ai se tusitusiga tusia e le XIII nai lo le senituri. E talanoaina ai le uiga o le momoliina o le kapeta paia i Peretania ma Knight - o leoleo o le pesini. Na faavaeina lenei tala ia latou tala o Robert Robert ma Kredn De Troa, na ia tutu ai ma lana tala ma le tala leaga e uiga i le Tupu o Athur.

O le British "Version" o foliga mai o lona lautele o se mea taua e maua ai le lauiloa lauiloa lauiloa lauiloa ma avea ma le "mediaval sili". Tele o atunuu Europa e foliga mai i tala tutusa ma tala e taʻu atu ai fou "faʻatuatuaina" auiliiliga. O le faʻamatalaga foʻi lea e aoga ma avea ma se "tala faʻasolopito mea moni", ia sili atu ona fiafia i ai i malo o le lalolagi.

Taua Muamua

E i ai le isi faʻamatalaga, pe aisea o i ai i Peretania se tala o se tuʻugamau o se vaʻa e mafai ona maua ai le tele o mea e mafai ona faia ma isi penefiti. O le va feagai ai i le va o le kavisiano ma le faʻatulagaina o mea faapaupau, ma tuʻuina atu ai meaʻai, soifua maloloina, auro ma le malamalama. Nei o ni nai faataitaiga.

  1. I Aialani, o le Digda Bolir, mai iina mea pueata ma meainu na aliali mai i mea faapena.
  2. I Peretania, o se pegine, na aumaia e le malosi malosi i luga o le vaa tioata, ua avea ma nifo o se matua tele. O lenei vaega e mafai ona faʻaalia ai le lumanaʻi, e fesuiaʻi le malamalama paʻia ma mea lilo o le atulaulau.
  3. Welth Mytherows lauga e uiga i se vaʻa o le atamai o loʻo ia te ia i le Atua na faʻamaualuga. O loo ia talanoa e uiga i le "Talafaʻasolopito o lau tala".
  4. Ma i Onsians Talasnds ma Tala o loʻo taʻua ai se isi maka, lea na folasia e Brone e faʻamanuiaina Dwarf mai le Lake Bowl, Match ma le uliuli. O lenei vaʻa faʻapea na faʻamaloloina se maʻi oti, faʻamaloloina manua ma toe tutu mai oe ua maliliu. I totonu o le lauga, e uiga i Crane, ua taʻua o le taimi mulimuli ane, na te maua ai e le paolu ona tomai. I le taimi o le taua, o paranesi na tuli ese mai le ulu o lona fili ia te ia, nai lo le nofoia o le mama o le ipu.

O nei tala fatu uma e ono fausia ai le tele o kapeti o le kalave.

Bowl, ipu ma le maa

O le faʻamalosi paʻia e leʻo naʻo le ata o le pesini. E tutusa lava le ituaiga o le tele o isi. I nisi o tala a Welsh o loʻo teena ma se ipu ario, o loʻo pepelo le ulu o le toto. O lenei ata e te toe tutusa ai foliga o lenei ata ma Ioane le Papatiso.

Eschenbach i Parciifilek faʻamatala le kalave o se maʻa ma tulaga ese ma le tulaga ese o mea totino ma mafai ona faia mea ofoofogia. E tusa ai ma ni faʻamatalaga, o le faʻaputuga o loʻo avea o se avanoa o le manuia mo Keriso, ma o le taupou lea a Majun. I le aluga o taimi, o le aofaʻi o mafaufauga ma faʻatūga na tupu, ma e leai lava se ai lava manatu i le ofoofogia o faʻaaliga matagofie.

Igoa

O le lilo ma le igoa o le vaʻa paʻia e tumau pea i le tumau. Aisea na tuuina mai ai nei igoa i lenei pesini na avatua i se igoa? O le tali e le mafai ona maua i soʻo se faʻamaumauga o talaaga faʻasolopito poʻo le tala. O le mea lea, o le amataga o le upu "ala" e le i iloa e le tele o tala ma matelaina.

Pesini

E tusa ai ma le tasi lomiga, e talitonuina o le igoa ma le igoa faʻapitoa e maua ai le amataga. O sea faamaoniga e faʻavae i luga o le faʻatusatusaga o le igoa o le pa, o loʻo tagi ai le upu a Irish, o lona uiga "o ato o le tele o le anoanoaʻi o le anoanoaʻi". Lenei e fetaui ma le lagona le tele o le upu ma le maneta meatotino e mafua mai i le saito le saito.

O le isi faʻamatalaga faʻaalia ai le uiga o le SOARAFRANZUS upu "Sargal", o loo faaliliuina o le "toto moni". O le isi faaupuga e sau mai le upu "togafiti", faʻaalia ai se lapoʻa tele o loʻo maligi ai le uaina ma vai.

Saili mo le ala paia

E oʻo i aso nei, "sui faʻa-fou" o loʻo tuʻuina atu i luma sui o le ulutala o le kaʻia ma tuʻu i luma. Ia i lalo o le 2014, i Leon Banilica, na latou mauaina ai se Reagana anamua, na vave ona valaʻauina le Guata. FAAIPOIPOGA na tatalaina na fai mai, talu ai ina ua mavae le Faasatauroga o Iesu Keriso, na avatu ai i Palesitina. Ona "folafola atu lea" i Aikupito, ma ua tulai mai i le aralama o Serapi. Ina ua mavae le totogiina o laueleele Sipaniolo mai Arapi, o le agai i le agai i le taulaga o Leon. O iina o loʻo tusia ai e le Crank Bowl i le Faamamalu o Masiofo o Palskaya.

Taimi nei, e tele aai o loʻo taumafai mai le faʻamaonia o loʻo ia te i latou se mea lilo. O le sili ona taʻutaʻua "luʻitau" e mafai ona faitauina le vaʻa siliva - o le Anetioch maota. Na maua ai le tulaga moni i Anninoka i le amataga o le seneturi talu ai. O le vaʻa o loʻo faia i le ituaiga o le ipu i luga o se vae lapotopoto. E filifilia ma toe aoao mai ia Iesu Keriso ma ona aposetolo.

O le isi "tulaga ese o le" Gratete i le valencia ma e patino i le falesa o St. Maria.

Faitau atili e uiga i le Relic Reliction iinei:

Faitau atili