Saina Kalena mo le fuafuaina o le tamaititi

Anonim

Na tupu lava ai i Saina ma le asōle Roma, na sili atu le faatauaina o tama. O le mea e le o le masani ai, o tama o fesoasoani i le lumanaʻi, latou te manaʻomia i taimi uma i se atunuʻu ma atiaʻe faʻatoʻaga. O teine ​​ua manatu o se mea e tupu ai otaota.

Saina e faatatau i tagata Saina, aemaise le tele o le taumafai e taumafai ai i le tele o suli, talu ai e masani lava ona maliu le pule mai le Tama i le Alo.

O lenei faʻafiafiaga maua ma faʻamatalaga taua ua aliali mai i totonu o le nofoaiga o le Saina Qing Dynasty (17 V. - 20 seneturi)

E tusa ai ma tagata nei Saina saienitisi, o le laulau o loʻo faʻaalia le lelei o le 90%. Peitai, e tatau ona e manatua o le fesootaiga i le va o le vaitau o le tau faʻafefeteina ma le fola o le lumanaʻi E le faʻamaonia le tamaititi. Talitonu i ai pe leai se laulau faʻamaumauga, lau pisinisi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tusa lava pe e te le talitonu o le a e puipuia le taumafai e siaki lau foloa o lau tama? Mulimuli i faatonuga mai le tusitusiga ma i le 5 minute o le ae mauaina le taunuuga.

Ua ou faalogo i le tele o maʻitaga, o lenei metotia e le aoga.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Saina Kalena mo le fuafuaina o le tamaititi 5206_1
Saina Kalena mo le fuafuaina o le tamaititi 5206_2

Kalena

Na o ia, o le kalena foliga pei o se laulau i le tele o koluma:

  • Tulaga faʻasolosolo 12, o masina nei aʻo oʻo ia Fepuari;
  • Faʻasaʻo - le numera o le matua o le tina o le lumanaʻi - mai le matua o le tele e oʻo i le 45 tausaga.

Kalena pusa

O LE MAFAUFAU I LE MAFAUFAU O LE MAFAUFAU O LE MAFAUFAU LELEI, Ma na uma ona o fafine o le afi o fafine e faatatau i nei tapulaa.

E suʻe le laulau i le tele o mea e pei o vaega o le masina, o le nofoaga o fetu ma isi.

Faʻafefea ona faʻaaoga le laulau

E foliga mai e faigata? Naʻo le fuafuaina o lou matua ma le masina o le manatu. Ae o le faʻaaogaina o ona tausaga i luga o le tusi folau o le a le saʻo lava. O le mea moni o lena i sasaʻe (faʻapea foi, i isi atunuʻu Asia), e iva masina ua faʻaopopo i le matua o metaris. Masalo ua uma ona e taumateina o aso nei na faaalu i le tina o le tina.

Ae le gata i lea, o lenei laulau e taʻu mai ai le masina malie, ae le o Gregorian. O le mea lea, e tatau ona e gauai atu i lenā.

Faʻafefea ona fuafua le matua o le lumanaʻi tina

Afai na e leʻi fanau mai e le o le muamua ae le o le masina lona lua o le tausaga (Ianuari ma Fepuari), faʻaopopo le 9 masina i lou matua. Ma o le a, e te fai atu, faia e i latou na fananau mai i le amataga po o le faaiuga o le tausaga? Tali: Vaai i le Lunar Calendar o le tausaga na e fanau ai. Ma afai o le tamaititi na na na natia a o luma o le lalolagi atoa, o le tausaga atoa na faʻaopoopoina i lona tausaga.

I lea tulaga, sa toeitiiti atoa le 2 tausaga le pepe i lo lona matua ile 8 masina).

Afai na aliali mai le tamaititi i luga o le moli ina ua maeʻa ona osofaʻiga le osofaʻiga fou, 9 masina na faʻaopoopoina. O le mea lea, ia toe iloiloina lou matua i le itu i sasaʻe, e tatau ona e mauaina mo le tausaga o lou fanau mai.

Faʻataʻitaʻiga

  • Na fanau le fafine ia Iulai 20, 1991. Ia Me 2018, na filifili ai se fafine ma lana paaga e avea ma matua. O lona aso e 26 tausaga ma 8 masina. Ou te faaopoopo mo le isi 9 masina. E liliu i le 27 tausaga ma le 5 masina. Lenei o le matua o le tinā o le lumanai. I le laulau, o le a ia tau tagavai i le laina ma le aoga o 27 tausaga.
  • Fanau ia Ianuari 25, 1987, o se fafine i le Lunar Calendar na fanau i le 1986, a o faamanatuina e le au Saina i le tausaga fou 29. O le mea lea, faaopoopo le 9 masina i le aso e sili i le aso 25 o Ianuari, 1986.

Vaʻavaʻai i le laulau, o se fafine mai le faʻataʻitaʻiga muamua, faʻaaoga lelei lea o le kalena Saina, atonu, vaʻai se teine.

Faʻataʻitaʻiga

Lunar kalena 2018 ma 2019

2018 ma le 2019 ma le 2019.

E tatau ona ou talitonu i le Kalena Saina

E toatele tagata e talitonu i laulau ma faatatauina. Ma tusa lava pe o le a le tele o le auala o le fuafuaina o le itu i le lumanaʻi o le lumanaʻi, o le masani ai pe le masani ai), ia manatua, e tusa lava ma le agaga atoa.

E ese le tulaga ese, o lenei kalena e le faia faamatalaga a le Tamā, e ui lava o le matafaioi a le tama lea e le itiiti ifo nai lo le tina. E pei ona e iloa, ituaiga fua o loʻo i ai y-chromosomes, e iloa ai le sami fola. O le mea lea, o le saienisi ma fesiligia se auala i se auala ua fuafuaina ai se itupa o tamaititi, pei o se sa ula Saina anamua. Masalo o le taimi nei, o le metotia o se kalena o loʻo faʻavaeina pea i ni faʻailoga faʻapitoa. Ioe, e leai se tasi e faasaina oe e auai i lenei ituaiga o fuafua.

O nisi fuainumera ma iloiloga moni

E leai se tasi na fuafuaina faʻailoga o faʻailoga i lenei kalena tuai, ae o se tamai suʻesuʻega na faia i se tasi o le tele o fonotaga mo tina.

"O le vavalo na tupu e moni?":

  • Ioe - 274 tagata. (77.84%);
  • Leai - 66 tagata. (18.75%);
  • Vaega (aua masaga, na fanau mai le triple) - 12 tagata. (3.41%).

Manatu Faʻamatalaga 1: Em, mo le tele o vaega o le saʻoga, ae aʻoaʻo le itupa

masalo e mafai na o le ultrasound (ma e tupu i mea sese), ae le o Saina

Kalena o dubous mafua ai amataga.

Nu. 2: E toʻalua ou ataliʻi, o le aliʻi lona tolu o se laʻititi foʻi lea o le tamaititi. Matou te faatali).

Manatu Faapitoa Nu.3: O se kalena uiga, 21 tausaga e toetoe lava a fiafia lava i tamaiti e fanau ai teine!

FAʻAALIGA FAʻAPITOA 4: Sa ou vaʻai i lenei kalena masalo talu le 100 lugalaina. Ae ou te leʻi iloaina e tatau ona e faʻaopopo le 9 masina i lou matua. O le mea lea, o le muamua lolomiina le tama, ma le teine ​​lona lua. Ma sau i luga! Teine!

Fuafua ma le lelei o ia fuafuaina

E ui o lenei metotia e le fuafuaina le masaga pe tolu fola, ae e mautinoa e fesoasoani ia te oe pe a:

  • E te le manaʻo e faʻatali mo se ultsourands, ona o se suʻega fomaʻi ua faʻatagaina mai le 20 tausaga o le olaga feʻai;
  • E mafai ona iloa atu i luga o le taʻavale, e toʻatele ulugalii ua uma ona faʻaitiitia le saʻo o le kalena anamua o Saina;
  • O le kalena o le aoauli e mafai ona faʻataunuʻuina le miti a matua le lumanaʻi - e faʻalogo ai le tamaititi a le tamaititi;
  • I le aiga, lea ua lava se tamaʻi fola, e mafai ona e fuafuaina se tamaititi o le fola o le fogafale o le fogafale, ma o lenei kalena e aoga pe a le mafai e lenei auala.

Faitau atili