Manatunatuga o toeaina anamua mo le 2020 mo Lusia ma Ukraine

Anonim

Toeaina ma taimi eseese, ae o latou taumatematega e uiga i le lumanaʻi o Rusia ma Ukraine e foliga tutusa. O valoaga i le 2020 o loʻo o gatasi ma le faʻatusatusaga o taimi o le psychiti, tagata suʻesuʻe ma isi tagata ua tutupu nei.

Upu i Tagata Mai le Perofeta ozra

Le perofeta o le Tusi Paia o le mata i aso anamua faapea mai i lo tatou taimi o le a avea ma se taitai fou. I le 3 tusi, ia faamatalaina auiliili le foliga i le lalolagi o le tulaga o lenei faiga faavae. E valaauina o ia i le tagata faauuina i le Atua, ma e moni - o lenei tagata o le lona lua lona lua lona 7, talitonu i le Atua.

O le a le mea na faia ai le matata maston mokivskaya?

tapuai Orthodox le faatina paia o Moscow. Ua mai le 7 tausaga, faamaloloina le tina i le lumanai i latou oe gasegase. O Touron ma le naunautai le fesoasoani i mafatiaga, ae le o le faamoemoeina o ni meaalofa ata mai ia latou, ae ole atu i le faaleagaga ia talitonu i le Atua.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Matrona Moscow

I le 2020, o le valoaga mai mataupu ma le lelei. Fai mai o ia, o lenei tausaga o lenei Pelaumu o le a auai i le Fefe o Lusia, ma o le a fesoasoani lenei e foia ai le tele o faʻafitauli i le tamaoaiga.

TAUA! O oloa e maua ai le tala a Rusia ma laʻau o le a faʻaauau pea ona auina atu i fafo, o le a le fesoasoani e faʻamalosia ai le tamaoaiga o le tamaoaiga i le atunuʻu.

I taimi o nei po nei, o le vavalo o le tina o lona uiga o le mafai ona aveeseina mai Rusia o le a aveeseina mai Rusia i le 2020. O saienitisi e otooto mai ai tusitusiga o le Manrontushki ma na sau i le faaiuga o le vai paia o le a avea ma faʻavae i le sauniuniga.

Vavalo marona Moscow:

Monk Abel

Monk Abel

Apelu ola i taimi o Catherine ii. O le predictor ua lauiloa i le lalolagi atoa. E saʻo ona faitau 13, ma e aafia ai le suʻesuʻeina o tagata. O le lautele toʻatele o le valoaga na fofogaina mai i le senituri XIX.

Na fai atu le Monk o le a ia puleaina le Sili Vlakimisina. O le a aʻoaʻo mo ia tupulaga nei tupulaga o tupulaga ia te ia vladimir punina.

I aso lava la ua leva, na faʻaalia ai vavalo a Apeluse i luga o le Initaneti, o fea tagata tomai faʻapitoa o lo tatou aso. O se tasi o latou faapea mai e mafai ona fano Putin i se taua o le a i le Caucasus. O le isi decryption faapea o le a faasaoina Vladimir Vladimirovich lona nuu mai se faalavelave tele.

I le 2020, valoia Apelu Rusia o le a ia le tamaoaiga faatulagaina ma le tele o atunuu o le latalata ma mamao i fafo le a oo i ai. na valoia le Monk, ma e faapefea le sootaga i le va o le a Rusia foliga, o le tagata-usoga a tuputupu ae leai se na muamua atu i lo le ina ua mavae le suia o le taitaiga i le laumua o Ukraine. O le ulu o le a faʻaosofia faiga faʻavae e manaʻomia i le toe fanau mai o le faʻauo, aganuu ma manaʻoga ole tamaoaiga i le Lusia.

Valoaga o Afonovsky Starty

O le toeaina sasaina anamua o Athos autasi i le mea moni o le a vave fagua Ukraine, e pei o le tagata o le suli o le maualuga fighters na ola i Kievan Rus. Ukrainians o le a maua e ola tele shocks, ina ua mavae a latou masaa, ma lo latou tulaga o le a avea e pei o Saina. o le a faafouina ma o le a toe valaau Kievan Rus Mana, ma le tupe faavae lava lea e tasi i le anamua Kiev.

toe Crimea ona Ukaraina, ae o le a tauaveina e tagata uma o le teritori lenei o le Tatar. E tusa ai ma matua o valoaga, o le a tupu le silia le 2025.

Paisius Svyatogorets

Paisius Svyatogorets monotigned ma avea Schimonakh i lalo o apaau o le Ekalesia Orthodox o Constantinople. Ia alu ai i Athos, o se devotee, faatonuina faaleagaga le au puta ma uso laity. O le tausaga o le fanau mai o Paisius - 1924, ma le oti - 1994. faapitoa faamamaluina e tagata Eleni ma Rusia Paisius Svyatogort.

Paisius Svyatogorets

O le filifili Agaga Sinoti a le faalauiloaga faa-Kerisiano Patriarchate e Paisius Svyatogorets o se tagata tuai o Agaga Olaga, i le 2015, na tusia ai le toeaina i tagata, ma i se aso faapitoa, o le talitonu faamamaluina lona mafaufau, ma ole atu mo se fesoasoani i mataupu eseese.

Afai e faamatala ai le tele o fuaitau o le valoaga faavae o Paisia ​​Svyatogort, na ia valoia gaoioiga militeli i le va o Take ma Eleni. O le a manumalo? Eleni - ma o le a faalauteleina lona tuaoi, toe foi Constantinople i lalo o lona apaau.

I le taimi vevesi, a lona tolu o le fano Take, o le lona tolu lona lua o le a avea Orthodox, ma totoe tagata o le a tumu ai le tulaga o tagata sulufai. O le a le tele o tagata na aafia, o le a totogi ai le faasaunoa mo le osofaʻiga.

Valoaga o le toeaina Paisius Svyatogort

Amerator mai Athon Macarius

talitonu lenei Monk o le a mafai ona Ukraine e faatoilalo ai i tulaga e lua: afai e atunuu uma o le atunuu o le a avea i le puipuiga o le Mana; Ina ua faaalia e le malo o Ukraine ma amata i amioga suiga i le atunuu. O nei suiga i totonu o le atunuu e mafai ona tupu i le tausaga a sau.

Patisa o Afonovsky Patisa

ola Paisius Afonov i Eleni -. 1924-1994 se toeaina, faamamaluina e le tagata, faanoanoa masani tagata ma tausia le shedment o le tele o loimata.

na asiasi le Monk faaaliga vaaia, ma i le 2020 sa sasao le taua i le Lalolagi. Mo Turkey, valoaga matautia, o le a mou ese atu mai le pepa o le lalolagi e pei o se atunuu. o le a toe foi Istanbul i tagata walnk.

O le muai vaai le tagata tuai i lena taimi a lona tolu o tagata i le lalolagi o le a oti, o le a avea lona tolu Kerisiano, o le a ma isi tagata sulufai, ma o latou taunuuga - e saili le sulufaiga i nisi o ituaiga o tulimanu o le lalolagi.

Manatua le valoaga o Paisius Svyatogort. E ala i le 2020, o loo i ai ua se feteenaiga i le va o Rusia ma Turkey. O lenei ua uma ona vaai tagata sulufai mo i le fale i isi atunuu. I le 2020, o le a faaauau pea o se faanaunauga.

O le a le faamoemoe Ukraine?

Aupito tele le 5 tausaga i Ukraine tupu suiga tetele le lelei, ma e toatele o loo fiafia i ai, ma le mea na valoia e le toeaina mo lenei atunuu? O le mea lena Vang preded i le 2020:
  1. o le a suia le malo, taitai o le a faataapeapeina o mea, ma o le a tumau pea le foeuli tagata e toatasi. O patino? E le o manino ae.
  2. o le a le toe faatasia Novorossia ma Ukraine. I le o le a filemu ola Donbas. o le a fefefe tagata o le a le umi e gata ai le taitai i le pulega ma e mafai ona sui le uprisings pei Maidan.

Le au paia faapea mai, ona o le finauga o Novorossia i Ukraine, le tele o atunuu o le a tosina mai i le taua, ma o le amataga lenei o le lalolagi lona tolu. le a puipuia Rusia le aia tatau o le tagata Rusia e tautatala, o le tu ma aga o loo i aganuu Rusia.

E tusa ai ma le valoaga o le toeaina, o le a le umi o le taua, ae o le a mataga ma le toto. O le a aveesea Malo o Rusia le tele o laueleele, ae o le a ma o le a fesootai ma Belarus. le a faaauau pea i Rusia patronize Novorossia, ma o le a ola saoloto ia, e aunoa ma faatonu, sauaga ma finauga ma Ukraine.

TAUA! le a liliu ese Novorossia mai Ukraine, mananao le Iuni ma le Malo o Rusia, Belarus ma Serbia. o le a le Novorossia vaega o Rusia, mananao saolotoga, tutoatasi, le tomai e faatuina ana tulafono.

faaiuga

Le toeaina i la latou folafolaga e uiga i Ukraine e autasi o le faigata i le 2020 o le a tumau, ma isi tagata o le a le vave i le mana. Street i taimi faigata o se agaga malosi. I totonu o tagata o le ai ai se lotogatasi tele, pe sili atu ia galulue tagata uma i se tulaga tutoatasi, e nafa mo ia lava.

O Rusia, o le toeaina o valoia Serafim Treipochkin o le atunuu o le a, o le a oo tofotofoga uma o taunuuga o le a taofia o ia. o le a leiloa nisi atunuu. o le a le mauoa foi Rusia, ae o le a faaauau pea le faitau aofai o tagata e ola ai ma le mamalu, e tusa ma le mafaufau.

Faitau atili