Vavalo ma valoaga a Monk Abel e uiga i Lusia i le 21st seneturi

Anonim

I aso o le nofoaiga a le saso le tele, o tala na soloia i Rusia e moni lava o le ank Abel e uiga ia Lusia ua taunuu. Manaia tele, toeitiiti a se tagata na mafai ona faia pese, faamatala agai i tua o le nuu i le lagi i lona ata talavaivai a le atunuu. O loʻo iloa o tagata o loʻo iai le tagata o loʻo puʻeina i taimi uma o le Rusia i taimi uma, ae o le ataliʻi tama o le manau e aufaatasi e autasi Nostradamus ma le tele o saienitisi mai atunuʻu.

Toeaina

Vavely Vaslyev

O le auala lena na tusia ai e luga le lalolagi. O le mea moni o se foliga moni, e leai se masalosalo. E leʻi silafia lelei e le perofeta o le lumanaʻi i le 1757 i lalo o Olo i totonu o le nuu o AKUlovka i se aiga faigofie, e toʻatele tamaiti. O matua o loo maua mai le pato. O le aliʻi lava na faʻamalosi i se pisinisi kaseti, ae i se tasi aso na ou pa'ū ai i se maʻi. E leai se tasi e masalomia ona vave lea o le a tuua ai lona nuu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ua toe mauaina se tama talavou, ona ia tilotilo atu i le tagata e ona. Naeleshnin ma tuulafoaiina, ma na o le toatolu i lena taimi, ma le toalua. Sa fatuina e le tamaloa e alu i lenamanu, ae na la faaali atu e matua lenei mea, o le mea lea na ou lele faalilolilo ai.

Na i ai mo le taimi lona 28 tausaga. O le i ai o le mafaufau, o le pasese na ave i Vaialam. Talu mai lena, na faia ia Mon ent Meelu talu mai lena taimi, tetevateva ma taufaafefe ana valoaga e le na o le aufaavalua, ae faapea foi ma tagata tupu. Na maliu o ia i le 1831. O le tala lea o lenei uiga matagofie.

Manatua o Vaslyev

Monk Abel

O le tapunia mai Tagata Uma, mai mea faalelalolagi e uiga i le motu o le lalolagi, e amata ona vaʻai i mea na tutupu i le lumanaʻi. Na fai mai foi ia o ia o le leo mai le lagi, "avatu o ia e faitau le Tusi Paia anamua. Ina ua amata e le au paia ona faitau e uiga i Lusia, o le leo maʻaʻia na faʻatonuina e iloa ai tagata uma ia iloa e tagata uma o le setete ma malo malo.

I lenei mea, Apelu e alu i le faigamalaga ma, pei ona fai mai, taofiofi i le Nikolo Babaiev Manava, amata ona tusi. Tele mea manaia na tutupu na taʻu atu ia i latou, ae o se tasi o latou na taʻua e matagofie le maliu o Catheane, ma le 8 masina.

Sa i ai pea se mafuaʻaga e uiga i le Siliʻaga o Paulo, sa vaʻaia foʻi lona Tagaaga ma le fasioti tagata. E masani lava, o faamaumauga na le faataaloloina e ala i le tulaga. Sa latou fiafia lava ia i latou. Ae o le mea sili na ou manaʻo matou te fia iloa tagata e uiga i lenei tusi, o lona uiga foʻi o le le fiafia i lalo o taimi faigata. Lua sefulu tausaga na ia faaaluina i le duc. E le gata i lea, e oʻo mai i le iʻuga, na sauni e talitonu i valoʻaga, ae o le olaga lava na faʻaalia ai le tau le tatau.

Nikolai muamua faʻatonuga e faʻamaʻe ai le toeaina i le Suzdal Spasto-Elifamiyev o Danusters, lea na ia aumaia ai le tagata matua i le agaga o le Atua. Sa ia taulaʻi pea e faavavau mo le fata faitaulaga o le Moasitila Tupe.

Monk Abel

Valoaga mai le "Tusi Faaipoipo"

E leʻi i ai i faʻalavelave matuia. Na o scraps ma fasi ata o ata ma tusitusiga na tumau. Ioe, ma e le faʻatagaina ona latou sauniuni faʻapitoa. O a valoaga lava e moni?
  • Oketopa Mea na tutupu o le 1917.
  • Taua ma Farani ma le Taunuu o Napoleon i Rusia, le afi Moscow.
  • O le aveʻesea o le Senate Square.
  • O le Taua Lona Lua a le Lalolagi.
  • Le aso o le oti na tonu i le 40 tausaga.
  • O aso sao o le pulega.
  • Le maliu o le Romavs.

I le tele o itu, o isi mataupu taua a Rusia o loo toe fuatai ma le faaaliga o Monketh. O nisi tagata suʻesuʻe ua faamatala i lea mea i lea mea na latou masani ai i lana tusi ma na fausia ai o latou lava mafuaʻaga.

ABEL Conket na maofa ma fefefe tagata. Aemaise, o le mea na taʻua e uiga i Luna i le lumanaʻi, ma tagata uma i le aotelega. E ui lava i le mea moni e le o iloa atoa le tusi i tagata lautele, nisi taimi e faatatau i Rusia i le 213 seneturi ua faasao.

Valoaga e uiga i le faaiuga o le lalolagi

O lenei fesili e popole i le tasi itu o tagata, na totogi e Apele le oo mai o le aʻiaʻi tele o se anties. E tusa ai ma le Monk, o le a amata ona totogi le soifuaga o tagata ma taofi le tali i le Alii i 2892. O le aso mulimuli lea, o loʻo taʻua i faʻamaumauga.

Mea e Faamoemoe i le Afio Mai? O le faatofuina o le paʻepaʻe malamalama i se mea e tupu ai. O tagata o le a avea ma tau valea, o le a faia se tagata e toatasi. Na o le Meleniuma pe a uma ona o mai se lata mai.

E faʻafefea ona tupu, le iloa. E faʻailoa mai e naʻo tagata uma o le a vaevaeina i lelei ma leaga i luga o tulafono ma a latou agasala. O le a ola se tasi i le manuia, ma e puleaina e se tasi le matafaga o le Atua. Ofuvae foliga o le a nofo ai, ma o tagata o le uafu o le a pauu.

Valoaga e uiga i Ronaronible Rusia

Sants na

E mafaia ia matata a Apelu e nana ma lalafi i lenei aso, ae o se mea e vaʻai i taimi uma i totonu o maso.

E talitonu o le 2018 na te aumaia le setete faapolokiki O le a faalavelave, ua pule le puleaoga o le tagata faatau ma le poto. Isi atunuʻu o le a le lotoleaga lava i le faʻamalosia o Ruia, ae faʻapea foi ma ia i ai.

Na valoia e Avela se tele o le toe faaleleia o tagata ma le mea moni o le tele o latou Lusia o le a avea ma lona lua nuu. O le a sau se lalolagi fou, ma Lusia o loʻo faʻamaualuga ona avea ma lona ogatotonu.

Tusi le Monk ma i le oʻo mai o le moli fou, lea o le a faamaʻaʻaina e faʻapolopolo Rusia, ae o le a le mafai ona paʻu.

O le Pule o le lumanai le fanua o Rusia o ana valoaga foi lea. O le "Filifiliga o le Atua" ua taʻua i le faatolu na oʻo i le pito i luga. O nisi taimi o Clarisvideo valaau lona lua boris. E tusi ia Apelu e uiga i le isu o le pule, o le a ita i ana mataupu. Mo sina taimi, e puʻeina e le mana lanumeamata-mata, lea na o mai ai i nofoaga malosi.

Na faapea ona fai mai ai Tourie ma faailogaina, ma e uiga i le lulu ma le paʻu le mama. E i ai le faʻailoga o Chrome Chlome i luga o le lisi o ulu, o le fea e pipii i ai lona mana, le Taʻamilosaga Polofesa na te taitaia ai le kariota.

Masalo o se aso o le mea lilo o ia tagata o le a faaalia. I manatu o le perofeta vaega o le perofeta, o le tala lea ua maua - 2024. o le a lona uiga, o le a faʻaalia se lumanaʻi lata mai.

Faitau atili