Aso Malolo Orthodox Eseta: talafaasolopito ma mea manaia

Anonim

Toeitiiti lava o Kerisiano uma ua iai aso malolo e fesoʻotaʻi ma upu "Ua tulai mai Keriso!" Peitaʻi, mai le Tusi Paia ua lauiloa o le aso malolo lea mo tagata Iutaia anamua se isi mea. O anafea na faamanatuina ai tagata e faamanatu ai le Eseta, o le a le uiga o lenei aso malolo mo latou? O a ni aʻa o loʻo iai nei o le Eseta faʻailoga?

I le Eseta

O le Eseta a o le i fanau mai o Keriso

Aua o tagata Iutaia anamua o le Eseta (pe i ai, Peose, ua faaliliuina o le "pasi na fesoʻotaʻi ma iʻuga manuia o latou tagata mai tagata Aikupito. I aso anamua o lenei aso, sa tatau i aiga uma ona fagofi atu i se tamaʻi mamoe o se vaitausaga (lea o le mafuaʻaga lea o lenei manu o le faʻailoga autu o le aso malolo). Mulimuli ane, na suia le Ofisalapolo, ma o meaai masani sa faʻapitoa i ai ma meaʻai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma le talafatai anamua, o le Mesia (Tupu o Iutaia) tatau ona aliali mai i Ierusalema mo le Eseta. O lona uiga, sa fiafia tagata i le taulaga, o ai na ulufale i le taulaga i luga o le Okeces i nai aso ae e te leʻi faamanatuina. Ma mo le mafuaaga lava lea e tasi, o le taufaasese e matua popole lava. O le fefe i le taʻutaʻua lauiloa ma le mea moni o Iesu na silisili le tele o tagata e manaʻo e faʻaola le malosi o tagata e manaʻo ai e faʻaola le malosi o tagata.

Malamalama

Malamalama

O le kalena o Orthodox (ma e le gata) aso malolo na faamautinoa atu i le Eseta e le gata i le Toetu o le Alii.

  • O le Aso Tofi Sili, lea na faamatalaina ai e le afiafi lilo i le afiafi (na faamatala ai e le au aposetolo i lenei aso, ua manino ai o le faamanatuina o tagata Iutaia). I le po o lenei aso, ona o le faalataina o Iuta, sa maua ai Ikariao le amita o le Atua.
  • Manuia le Aso Faraile. O le aso o le faatinoina o le Tamai Mamoe a le Atua (toe faasino i Paichu: O lenei aso malolo na faia e faataatia ai mamoe i le Atua).
  • Tele Aso Toʻonaʻi. I le taimi na e faamanatuina ai e le uma o le aiga e leoleo le agaga o Keriso, e fefe neʻi faʻailoa mai o ia e le au soʻo na ia toetu mai na folafola mai le au soʻo.
  • TVE TVA o KERISO. O le ava a Myrova e sau i le tuugamau na tanumia ai Iesu e fesili atu i ē e te fufuluina e fufulu le tino, ae o le tuʻuga lea ua tapunia ma se maʻa tele. E auina e le Alii se agelu mai le lagi, lea e pa'ū ifo i le maa ma faʻailoa atu se tuugamau tuusaʻe, taʻitaʻia fafine e leai se tasi latou te sailia, "ua toe soifua mai o ia.

Matou te faamanatuina: I aso na, o le faaiuga o vaiaso faʻaiʻu le vaiaso o le Aso Toʻonaʻi. Aso Sa o le Aso Sa o se taulaga i le aso malolo.

  • Ina ua mavae le 8 aso, na afio mai le Alo o le Atua i le au soo. Na taʻu atu e le aposetolo o Tomalii na ia le talitonu i le toe tu o lona faiaʻoga, seia oo ia te ia o ni mata (o matou tagata, ma le mataituina tala. Na manaʻo Iesu ia e paʻi atu i ona pomu.
  • O le faatumuina o le Aliʻi. 40 Aso e masani ona tautatala atu Iesu i tamaiti ma isi tagata faamaoni. O le aso 40 o loo alu ai o ia i le lagi.
  • Penetekoso. I le faaiuga o le 50, e maua ai e le au soo ni meaalofa o le Agaga Paia. Orthodox i lenei aso ua toe faia ai le Tolutasi.

Ua faamanatuina e le au Kerisiano anamua i puapuaga o Keriso (i le aso lenei o se aso o le faavauvau ma Anapogi) O lona fiafia toe fiafia i le ola. Mulimuli ane, na amata ai le faamanatuina o lenei aso malolo na o le faamanatuina o le maliu o Keriso. I le 2i senituri, sa maeʻa faamamaluina i ekalesia Kerisiano uma: I le taimi o le tagata Samoa Bosleose, na latou faamanatuina le "Aso Sa -" Ameter Ilen. "

E le lava taimi, i ekalesia eseese, sa i ai se "fefinauaiga", talu mai atunuu eseese sa amata ai le faamanatuina i isi taimi. EMBRar Konstantin sili i le 325 I le Aai o Naqua na maua le falelotu (le aulotu o sui o ekalesia uma), lea na taua muamua le lautele o ekalesia). Na latou filifili e faitau le faafiafiaga Aso Sa muamua pe a uma le masina muamua o le tautotogo . O le vaega autu o lenei toe fuataina o: ia faʻatuina se faʻamanatuga e leʻo se tasi aso i le Pecates Personach.

E moni i le taimi sa faaauau pea ona gafa ma le lua le Eseta e lua: faanoanoaga ma fiafia. Ma i le 5 tausaga, o lenei ulutala na amata ona iloa na o se aso fiafia o le Aso Sa fiafia.

Aisea ua malilie ai aso o le faamanatuina o Orthodox ma Katoliko e malilie?

  • 1582 tausaga. Pope i le sefulutolu (le Ekalesia a Katoliko) Faʻalauiloa lona lava malumalu, ona o le namea atoa kalena ua suia, ina ua uma ona suia le suafa o lona "tusitala" - Gogarian. I lenei kalena, e mafai ona faamanatuina le Eseta ua le gata mulimuli ane nai lo tagata Iutaia, atoa foi pe i o ia, ma e fautua mai foi ia te ia. I le tasi tausaga, na te mafai ona totogi ma le Orthodox, i le isi - e ese mai mo le vaiaso, ma le tolu - i le masina.
  • 1923. O LE FAAMOEMOE, BE Broaon OPAPERSE se peteriaka, o le Christial Coller na iloa ai le isi kaleli. Orthodox Romania, Serbia, na pasia Eleni ia te ia.
  • A o le itu tuai (Julian Kalena), Malumalu o Georgia, Lusia, Belarus, Iularus, Ukraine (e le o le atoa), faapea foi o atho e faaaogaina pea.

10 manaia mea moni e uiga i lenei aso malolo

Ua toetu Keriso

  1. O le aso malolo e tele mataʻitusi e paʻu i luga o laulau o le faʻamanatuina o tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Tamai Mamoe lenei, na latou tusia i luga (i le matou atunuʻu, e masani ona taoto le laʻau i le itu i le itu i le taimi o le Eseta, ma o loʻo iai pea le tamai mamoe i le itu o Sateter. Ma le isi, o matou aso, o le Eseta faʻatusa le moa ma moa (nei tala e sili atu le lelei, aua matou vali pe vali fuamoa). Na o mai foʻi mai le Sisifo mai i Sisifo mai i a latou Eseta lapiti, o le faʻailoga o tamaiti o le tautoga (tamaiti o onapo nei e ola tele sukalati).
  2. O le vali faaionau ma le pusi ua teuteuina i lanu eseese ma mamanu. Ae o le mea masani e masani ona iloa e mumu. O le tala o loʻo fesoʻotaʻi ma lenei lanu. Na alu Maria ma Mantaigne i le Emeperorororor Tipius, ma aumaia ia le moa fuamoa (a o le taliaina pea i le au maimoa) ma folafola atu ua toe soifua mai Iesu Keriso. Lea ua matauina e le Emeperoa le masalosalo: "E le mafai ona tu i le oti, pei ona e le mafai ona mumu le fuamoa paepae." I lenei taimi, o le fuamoa i mata o aʻa uma uma na iai le lotovaivai. Na alaga le Emperor: "E moni tupuaga"!
  3. O fuamoa o le Eseta - o le fiafia o tamaiti. I atunuʻu o Smovisi, o loʻo tauva tamaiti, o lona fuamoa o le a tietie umi, pe (pei o Ukraine) tuʻituʻi i luga o le fuamoa e uiga i lana uo. A o Europa ma Amerika, o iinei tagata matutua e nana fuamoa fuamoa i totonu o le fale pe i le fanua. Tamaiti o loo saili atu ia i latou, o le mafaufau foi ua latou maua le "Rabbit Rabbit nest". Ma e moni lava, afai o le pepe sa le ula, i lona lotoā, o lona lotomauataga manaia ma se valaʻauga o le a le vaʻai i ai le ua.
  4. Ma i le Bergaria o ana faafiafiaga. I totonu o lenei atunuʻu, o laʻau o loʻo lolofi mai i le Eseta mai i taua fale.
  5. O Eleni, ma o tagata o le tele o le tele o Latina Amerika Latina mai i le Ekalesia a Blonire, lea o loʻo togi ai e Iuta le lafoina, e manaʻo e faʻasalaina i se auala. E masani lava, o lenei pulega e maua ai le burner e o faatasi ma le au fuifui.
  6. O teineiti laiti i Suetena i lenei aso na tusia e fagatua ma, na faaauupegaina i le 'apamemea Cauldron, savalivali i tuaoi, teuina.
  7. A o le American Young, latou sili ona tauva i fuamoa fuamoa i le ala. O lenei fiafia e matua lauiloa na faatulagaina e le peresetene i tausaga uma i luma o le fale paepae. O le faitau selau tamaiti o atu e tietie a latou tolotolo i le kerisiano.
  8. O lenei e tele le faʻatau sukalati, 'aina poʻo fuamoa laupapa. Ae o lenei faʻailoga o le Eseta e mafai ona aumai seisi mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fuamoa sili ona taugata ua amanaʻiaina e le asoa o Peter Charnos Faber, o le Siamani e le atunuʻu e nofo i le muamua-Revoluntary Rusia. I le 1883, na faatonuina ai e Tsar Ankeander le Matai atoa o le Eseta atoa, manao e fai se meaalofa i lona toalua fiafia.
  9. Kulch - faailoga aso malolo. I le taimi nei, i tusi Anamua, e leai se taua o sea fiafiaga. O le mea moni o le upu Spping Swel o se tupua tutasi, lea i le tatou atunuu teena i tulafono a le Ekalesia. Ae o tagata o aso nei e faasino i keke e teuteuina ma pa, fai atu ai i lenei fusi pei o se tamai malumalu.
  10. O le aso nei, e tatau ai ona uma ma aiga uma. E faigofie ona fai pe a e nofo i le tasi taʻitaʻi poʻo se nuʻu, ona o le Eseta mea uma e masani ona alu e asiasi. Ae a pe a fai o ou aiga mamao? I lea tulaga, o le faitau fia selau selau faʻailoga na lolomiina i taimi muamua (ae le gata i Rusia), o tagata na lafoina aiga ma uo. Na matou filifili e teuteu a matou tusitusiga!

Orthodox tu masani

  • O le toe sau mai le Ekalesia ma nofoaga malulu i le taeao, orress Keriso 1. O Keriso o loo finau mai ", o le toe tu mai foi i aso malolo. I aso taua, o lenei faʻatinoga o lenei faʻaletino e le tasi, ma le 40 aso.
  • Uso afi. E faʻamau i totonu o le Ekalesia a le Soifua. Na laveaʻiina e ositaulaga mai Ierusalema i a latou taulaga, o loʻo faʻasalalauga i lotu eseese. O tagata talitonu e mafai ona faʻatauina se moli ma moligaʻo ma pe a maeʻa le tautua e aumai ai lenei afi i lo latou fale. E talitonu tatau ona lagolagoina ile tausaga.
  • O le mea na tupu o le Eseta leotele foliga leo. I lenei aso, o tagata talitonu uma uma e mafai ona aʻe i luga o le paʻu o le logo ma taumafai i latou o se matafaioi. Ioe, na malaga muamua tamaiti i le taimi muamua. Lava lena ma Fiafia i le Ekalesia Yard! Aemaise pe a fai e te manatu i luma o lena mea, o le sela uma na uumi le leoa i le faailoga o le faanoanoa i lagona faanoanoa o Keriso.
  • Mafaufauga, o le tele o faʻamanuiaga galuega (taosa keke, le gaosiga o le pask mai le coak mai ctatge cheese, pisia fuamoa) o loʻo faia i le aso sili ona lelei. O lenei aso malolo ua taua o le mama, ma o le tausiunga o nei aso fufulu faamalama ma fufulu i le fale. Ia, o le mea moni, o le a se aso mama e aunoa ma aau uma o le aiga!

Ma e i ai foi se manatu o le Sterm O Sporac atunuu e fesoʻotaʻi ma le tele o talitonuga ma le faʻamaoni. E moni? O le tali i lenei pepa puʻupuʻu:

Faitau atili