Ikone "faailoga" o le tina o le Atua: o le a se fesoasoani

Anonim

O ata sili ona lelei o Orthodox aofia ai le aikotala o le tina o le Atua ", lea e fesoʻotaʻi ma mea ofoofogia, na faia e nei lniders. Faatusa i le ata o le taupou. Lima Lima Faʻatoilaloina o tatalo, o loʻo faʻailoa ai Pameroni, e uiga i tagata taʻalo. Na tu o ia, ma na o lalo o le fatafata - lona pepe Iesu. E leai se Keriso i nisi o lisi.

Aikona

Uluai bodent. I le isi itu, o lo oi ai o foliga lotu a amiotonu o le amiotonu o Ioakaim ma Anna. O le taimi e siʻosiʻomia ai le kiki auro mai le auro mai le auro, ofu ma taulaʻia faigofie. E le faasao le igoa o le tusitala.

Le Tina o le Atua

Vaaiga o "Faailoga" o le Aitioa Malaia Faigofie

O le tele o mea moni, o le tele o mea na tusia o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma lenei auala anamua.

Muamua matagofie mea na tupu

O le feʻau e uiga i se vavega, sa faʻafetai faʻafetai i le fale paia, e sola ese i le lalolagi Ohorox i le 1170. Na fesoʻotaʻi ma le faʻaoso o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻatautaia o le CN. Mssislav Andreevich ma le Forgorod. Na tagi lava 'au e le mafai, sa malosi ma le faʻaaloalo, ma faʻamalosia malosiaga e le tutusa. Sa amata ona tatalo tagata nofo i le Atua e uiga i le fautua.

O le faʻailoga lena, na te puipuia au tau, talitonuina i lo latou malosi ma faʻaumatia le Suzdanians. Le tutusa, na faʻamataʻuina i latou i a latou mataupu, ma faʻafefeteina faʻailoga. Talu mai lena taimi, i le manatuaina o le mea na tupu, na o lona pule e faitau le vaitupe, ma o le aso o le Icon na avea Tesema 10.

Afi

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

E le na o le na o le vavega. E tusa ma le $ tausaga, sa tumau pea le foliga i le nofoaga tuai i le ekalesia laupapa. O le taimi lava na i ai le afi (14 seneturi). Sa ou moe i mea uma, ae o iina sa maua ai le talaloa paia, na taofi le afi.

E le o mamao aʻe i le Ekalesia ua fausia fou le falemaʻi. Na faaigoa o ia o Zonamesky. Iina ma tolopoina se vavega "faailoga".

Se isi afi matautia na tupu i le 16 seneturi. Na ia amata i le tele o fale ma auala uma. E feagai ma le mea a le au elemene o tagata e le i puleaina. Na tatalo ma le fiafia le Meropopon Macrisius i le Masiofo o le Lagi, sisi o ia ma tupuga i o ia, ma tau vevesi ma aapa atu i le vaitafe. Na 'alo lava o le matagi mai i Volkhov, ina ia ia tautau i tagata uma.

Taua ma le Inmees

Ua uma i le amataga o le 17th seneturi. O lenei luko e uiga o le tina o le Atua na afio mai i le fesoasoani a le Rusia. I le 1611, Novema1ro nofoia le Suetena fitafita. O le au na faasalalau atu i le falesa a Znamenky e faataapeapeina o le tautua na fai iina. Ae o nisi paoa na lafoai i luga o le puipui o le malumalu. Fefe, na aveesea ai le au matupe. E le mafai foi ona ulufale i le malumalu ma faaleagaina, ma na lafi tagata i le taulaga.

Faatasi ai ma le taunuʻu mai o le Bolsheviks, o le aikona na lafo atu i le falemataʻaga o Novgorod. Ina ua amata le taua, i le 1941, na ave i le laveaʻi, pe a maeʻa le iʻuga o le lipinea tele o sifi i lofu.

Le Mea e Fai Ona Leʻi o le Ikona "Faʻailoga

O le oa

O le mea lava i ai, o le ata e fesoasoani i Kerisiano ia maua ma faʻamalosia ai lo latou faʻatuatua. I le 2009, i le pa'ū o aiko i le faʻavae o le Orthodox Space Spacetion, na tuʻu ai le fanua 176 taimi. O le faʻagasologa o le faʻagasologa o le faʻagasologa o le peteriaka tirill.

Talu mai le umi o le taimi o Marie o le galuega faifaipea latou te fesiitai mai ai. Naʻo le 1356 se fale tusi fou na fausia, faʻaigoaina o le faitotoʻa o le taupou Mary. E leʻo le tini foi le taupole na agaʻi i le taupou o Novemadrod, puipuia i latou ma lo latou matagofie.

Ma le aso, o tagata na te auai i le puluʻi mo se fesoasoani, ma o le ā le uiga o le "faʻailoga o le" faʻailoga o le taufolima,

  • Faʻalelei a le fili, maua le filemu ma le filemu.
  • Aveese mai i le internecine gife.
  • Togafitiga o le tauaso ma le tele o mata mata.
  • Faamalologa Koclera.
  • Areto mai tagata gaoi ma tagata leaga.
  • I le tulaga o afi ma isi faalavelave.
  • Fesoasoani e feagai ma le osofaiga a fili.
  • Ua taofia le malosi o le leaga ma le le agalelei.

Faʻafefea ona lafo au talosaga

O le tatalo mo le ata e tatau ona faamaoni, mama, alu mai i le loloto o le agaga. Ona ia fesoasoani lea e tausia le ala ma le lalolagi i aiga tulaga ma le setete.

E iai upu faʻapitoa na tusia mo lenei aikona, ia e iloa ai. A o le mea autu, e tusa ma ositaulaga, o le faatuatua faamaoni i lona paoa, ma malamalama o upu e lona lua.

Lisi o le aikona "faailoga" o le tina o le Atua

E le gata o valaʻauina e le i muamua, ae o le tele foi faʻamaumauga ma kopi na latou fai mai ai o loʻo faia ai se vavega. E tofu lava ma se isi igoa i luga o le tagata nofoia o mea matagofie. O nisi e teu i Rusia, isi i fafo.

Abalaikskaya

Abalaikskaya

O le uluaʻi vavega o le faʻamaloloina o le tagata pipiʻi le tagata o Efaraimeia. I le lumanaʻi, o le ata na fesoasoani tele i le tele o autau o le Ekalesia, o loʻo i ai.

Kurk-moni

Kurk-moni

Ua talitonuina o seraphim Sarov ua manatu i lenei lisi. Iloa i le tele o Europa atunuu ma Amerika.

Tsarskioselskaya

Tsarskioselskaya

E ala i le Tusi a le afafine o le Sili o Peteru, na tuulafoaia e ia tagata ia Elizabed ais i auro ma ana mea taulima. Amanaia i le talaʻaga o tulaga o le faʻamaloloina mai le choletua Tech, ona fesili lea o le foliga ia latou tatalo.

Albazinkaya "upu o le aano e"

Ikone

O le le masani ai igoa ua mauaina i le 'olo o Albazin, sa i luga o le Amur. Ua talitonu o le aiga lea na fesoasoani ai le osofaʻiga o osofaʻiga i le taulaga. A o faasolo mai ia i lona nofoaga, na taofia ai '' au se fili, pe a uma ona latou ō mai.

Seraphimo-Potetavskaya

Seraphimo-Potetavskaya

O le kopi sa tu i le talanoaga a fafine o le igoa lava e tasi. Iloa le tele o lona matagofie.

I le 1991, na toe faafoi mai e le Novgorse Goocese le ata ofoofogia i lona Lono. O le aikona na toe faafouina e le Master Makariya. Mai le atavali, faia e ata mataga anamua, e naʻo nisi o faʻamatalaga o ofu talaloa na saogalemu. E le i suia le avanoa. O le aso, e mafai ona tatalo ai mo le faʻaaloalogia uma "o le faʻailoga o le tau malulu sili ona paia (Novgorood). O le mea malie, na feʻaveaʻi mai ai le ata, o lona gutu lea na faʻatofa atu ona faʻamutaina i le faiʻai o le Ekalesia.

Faitau atili