A fale i le fetu ma o latou uiga

Anonim

Talu mai le taimi o Papelonia anamua, sa vaevaeina le olaga o se tagata i totonu o vaega eseese. Star o anamua talitonu na sui lo tatou auala olaga e ala i le tele o ituaiga o amioga ma lagona, galue, faanaunauga, faamoemoega, o miti ma sootaga.

I le atoa, 12 itulagi o le olaga ua faasoasoa i potu o Papelonia, lea e maua mai i lalo i lenei aso i lona uluai tulaga. O le a i le fale i le fetu ma lo latou taua - o le mea lena o le a tatou talanoa ia te oe i lenei mataupu.

12 fale i fetu

Uiga 12 fale horoscope i faafanua natal

horoscope le Tagata Lava Ia, o se pepa o lou uiga, ua faia e ala i le 12 fale. Ona o le a tatou feagai ai ma fale uma ma o latou uiga i auiliili.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

fale 1. Faatinoina le manava o lou tagata, o le tagata e sili ma taua. O le a Ia taʻu atu e faatatau i uiga uma e patino i le tagata: ana amioga, lavalava faiga, amio foliga ma uiga. Foi i lenei fale e aofia ai se vaega o le amio i fafo, le alofa ma le antipathy.

I le fale muamua, e talafeagai ai ona malamalama i le auala e faaalia ai lava se tagata i isi tagata ma le auala iloa ai isi. E mafai foi ona taua o se aiga fiafia i ai le tagata lava ia - o ia lea ua faavaeina e faapea o le manaoga o tagata taitoatasi ia ausia mai le olaga ma mea o le a mafai ona i gaoioiga e faia.

fale 2. O Ia o tauaveina mea tau tupe ma meatotino. O le fale ei ai se sootaga i le mea o loo i le fanua o le umiaina o le tagata, faatasi ai ma le mauaina, e nafa ma le tulaga o tupe maua ma le tulaga tau tupe. o se fale lea e tuleia le agai i meatotino lenei, o le faamatalaga o lo o tauaveina e se tagata faatasi ma ia.

Na foi atu ia te oe le auala e lafoaia ai le tagata o le tupe, o lona lava meatotino, lea e saili mea e siomia ai i latou lava.

fale 3. O Ia o nafa mo fesootaiga. O lenei fale o pulea 3 lalolagi i le autu o le olaga o le tagata: lava faaupuga, aiga noataga ma malaga i aso taitasi. O ia o lē e tali mo a outou mafaufauga, upu ma a tusi, ma e oo lava i manatu o tagata atamamai, manatua ma galuega tusi lesona.

I le fale lona tolu, e mafai ona e aoao e uiga i le tagata na maua ai e se tagata, e faapea foi ona faigofie ona osofaia e aoaoina. a taʻu atu foi o ia e uiga i lou sootaga ma aiga ma e uiga i le malaga puupuu.

fale 4. O ia o le fale i lou fale. Ia pulea le meaaoga o se tagata, o loo faamatala e uiga i le ola ai tuutuuga ma e uiga i sootaga ma matua. Foi iinei o mea uma lava sa tuufaasolo mai le tuaa.

Ma taʻu mai foi e uiga i le tausaga mulimuli o le soifuaga, o le puipuiga, lea e finagalo i tagata uma e ausia tausaga le matua. O le fale lona 4 o se tasi o le e sili ona lilo i le horoscope natal, e pei ona faaalia i mea e fesoasoani e puipuia ma faaesea se tagata mai le lalolagi o loo siomia.

fale 5 . O Ia o nafa mo le foafoaina ma feusuaʻiga. O le fale 5 sao i mea uma e se tagata e faia i lona finagalo ma e faamaonia le fatufatuaʻi o ia lava. E oo lava i le tulaga o le tiutetauave o le Maota faamatalaina, e aofia ai fanau ma faafiafiaga, mea na tutupu paia, faatufugaga, e fiailoa e alofa, amataga fou, betting ma taaloga faitupe. O i le faamaoti fale e mafai ona faailoa atu se tagata i ana foafoaga tomai ma maua le fiafia mai le olaga.

O le fale 5 e nafa mo le limalima.

fale 6 . Pulea le lalolagi o le faapaiaga ma le soifua maloloina. ua masani ona taʻua o Ia o le fale o le auauna atu i isi, o loo faamatala e uiga i le manaomia o se tagata e fesoasoani i isi tagata ma faia se mea aoga mo tagata. I le faaopoopo atu, o le a taʻu atu e uiga i le sootaga o le tagata ma le aufaigaluega, maualalo ma pule.

O le isi fale 6 o loo fesootai ma le tulaga o le soifua maloloina, aemaise ai, faatasi ai ma pathologies e faaonoono faateleina le popole po o le faaletonu faalelagona. E mafai ona taʻu atu e uiga i le Faavae o se tagata, e faapea foi e uiga i le predisposition ia i latou po o isi faamaʻi.

fale 7. o ia e nafa ma le faiga faapaaga ma le faaipoipoga. I le tulaga o tagata, o loo i ai se sootaga ma lou afa lona lua. O lenei fale e mafai ona maua mai faamatalaga e uiga i le faaipoipoga i le lumanai, o se teteaga e mafai ma toe faaipoipoga po o le faaipoipoga.

I le faaopoopo atu, pulea foi lenei fale i le tulaga o sootaga faapaaga - e le gata i le alofa, ae faapea foi i le pisinisi vaega ma isi vaega o le olaga. E tusa ai ma le fale lona fitu, e mafai ona iloa ai le auala tutusa le o se tagata i isi.

O le isi tulaga o le aafia i le fale lona fitu e oo atu i lou fili manino - tauva i pisinisi po o fanua o tomai faapitoa o gaoioiga.

fale 8 . Faatinoina le nofoaga o le oti ma le toe fanauina mavae le oti. O le faatinoina fale 8 se tasi o fale paia e tolu i le horoscope natal o le tagata (faatasi ai ma le 4 ma le 12), lea e fai lava si problematic.

O le fale pulea le malosiaga ma le fesootaiga ma le isi ituaiga olaga o se tagata, e fanau mai, o le oti ma le olaga pe a mavae le oti. Failauga le Tagata Ulu i le paia o le vaega faaletino ma le faaleagaga o le olaga.

Faavae i luga o lenei fale, e mafai e mate lava le tulaga o le maliu o se tagata, e ui lava lona taimi tonu, o le mea moni, o le a tumau pea o se mea lilo. O le fale 8 o le au paia i Tagata Ulu i le fomai tipitipi, ma o ai foi se sootaga ma le malosiaga inexplicable ma faataulaitu.

fale 9. Ia e nafa ma le galuega o le mafaufau ma le malaga mamao. Na ia faatinoina se lomiga sili atu le tele o le Maota 3: E Faatatau i le Malaga, Malaga ma Fuagafanua Talafeagai. E pulea foi le lalolagi o le malamalama e sili atu.

O le a fesoasoani i le mauaina o aoaoga maualuga, filosofia, ma le isi suesuega o mea faigata. E fesootai ma gaoioiga mamao tino ma le agaga, tietiega fafo ma pisinisi aia i isi setete.

O le fale lona 9 e nafa foi mo masani ma tagata nofomau o isi setete faalauteleina lou tafailagi. Ma mafai ai foi ona faailoa faalauaitele lona manatu, ei ai se sootaga ma le talaʻi ma lomiga.

fale 10 . O le fale lea e nafa mo lana galuega ma le tulaga lautele. Lona antipode o le fale 4. O le fale lona 10 e nafa mo mea uma o loo i ai o so o se sootaga ma sosaiete - gaoioiga tomai faapitoa o le tagata, lona tulaga faaagafesootai, talaaga, ma isi.

Foi, o le pulega fale 10 faanaunauga, naunau ma ausia uiga. O le a Ia faaali atu o le a le uiga mafuaaga faaaloalo mai isi. O le isi fale e avea o se tagata ua o lou faatusa, pulega, o aiaiga ma faailoga e mafai ona e maua.

Na faaalia mai e le taleni o se tagata, e taʻu mai ai e mafai e se tagata e tiutetauave, ua i ai se aafiaga taua i le tulaga faaletino o se tagata.

fale lona 11 . E aofia ai uo, faamoemoega ma naunautaiga. O le Antipode o le lona 11 Fale - o le fale 5 - ei ai se sootaga ma le faaeteete e uiga i lona fiafiaga puupuu, ma le fale lona 11 o se Tagata Ulu o taimi umi manaoga ma sini, ma e sili atu i mea faafiafia o le mafaufau.

O le fale e fesoasoani i se tagata ia manuia le fegalegaleai ai ma se au po o se ituaiga o faalapotopotoga e faatatau i galuega, galuega ma le aiga. Foi e masani lava ona le fale a taʻu atu e uiga i uo ma e masani e sili ona talafeagai mo le manatu ma sini o le tagata.

O le fale lona 11 o se ata o le tomai uiga e fiafia i fesootaiga. I le tulaga aupito maualuga, o le fale o le a taʻu atu e uiga i le galulue faatasi sologa lelei, lea e tulai mai le faatinoga aupito maualuga o le tomai o le tagata. O Ia o nafa idealism ma vaaiga mamao.

fale 12 . Sa ia faatinoina le nofoaga o le mea lilo, le fiafia ma le ositaulagaina o ia lava. ua manatu le fale 12 e sili ona eseese, mulimuli, liʻo mulimuli. E mamao mai tulaga uma o le a leaga ma le nofoaga pogisa, ae o le mea moni o le a taʻu atu e uiga i le afioaga o le tapulaa faapitoa i lou olaga.

O iinei e faapea e mafai ona e fiafia, faalavelave faafuasei, eseese faafitauli ma manuʻa. Foi, o le fale 12 ua i ai se sootaga ma malosiaga vaaia, fili lilo, o loo fesootai ma a teena o le ola moni, falemai le mafaufau, e masani ai falemai ma falepuipui.

O le fale lona 12 o se fale karma e fesoʻotaʻi ma le KARAM ma le soifua maloloina, talu ai o le faʻatauaina o taua ma faʻasalaga o se tagata, o mea uma na ia faia i lo tatou lalolagi. O le isi fale e faʻatautaia ai mea faigata ma le tomai e malamalama ai i uiga o le ola.

12 fale - o le nofoaga o karma

Tufuga o fale

E mafai ona e maitauina o fale 12 e fesoʻotaʻi poʻo se isi itu e tutusa ma le 12 zodiac faʻaputuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le fale 1 o loʻo i ai i nisi o uiga o le 1st o le ogatasi - aries, o le 2nd - le 2) o le 2) o loʻo faʻaaogaina o le taurus ma isi.

O lena faaputuga e fetaui ma se fale faapitoa o se masani masani o lenei fale.

Ma o le a tutusa lava latou:

  • 1st House (uiga) - Aries;
  • 2nd House (meatotino) - Taurus;
  • Fale e tasi (fale fesootaiga) - masaga;
  • 4 fale (fale) - kanesa;
  • 5O le fale (fatu fatufatu) - leona;
  • 6O le fale (Matagaluega) - Virgo;
  • 7th fale (faiga faʻapaʻaga) - Fua;
  • 8th House (Toe Faola) - Scorpio;
  • 9th House (Intellecticork Stundes) - Sagittarius;
  • 10th House (Tovii Tagata-Atinaʻe) - Capricorn;
  • 11 fale (Faamoemoe) - Aquarius;
  • Fale e 12 (o le tagata lava ia e faia) - iʻa.

I le faaiuga o le autu, suʻesuʻe le ata manaia:

Faitau atili