Le taua o le lanu rosa

Anonim

O le taua o rosa lanu lanu fesoasoani e malamalama ai lea o le lafoina o le folasaga o fugalaau. O ata taitasi ua faaulutalaina ma lona uiga faapitoa. O le a tatou tatalaina le ie puipui o le lanu o lanu ma taumafai e iloa o le a lona uiga.

Lanu samasama

Samasama samasama faʻatusa faʻailoaina malamalama matagofie, susulu, lelei le malosi. Latou te manatu uma lagona lelei. I le sosaiete e iai se manatu o fugalaʻau e tuʻuina i le vavaeʻesea o se paolo, ae e faʻamatalaina.

Roses lanu aoga i se bouquet

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le tala a le lanu samasama:

  1. E maua pe a latou mananaʻo e fai atu: "Ua ou lagona le lelei ma le mafanafana i ou tafatafa. Ou te lagona le fiafia mai le fesoʻotaʻiga ma fiafia i ou tafatafa. "
  2. O se pule ma fugalaʻau e mafai foʻi ona avea ma faʻailoga o faʻauooga. Afai na e mauaina o se meaalofa, ona malolosi lea o mafutaga, paaga, faʻavae i luga o le faʻatuatua ma le totoli malamalama.
  3. E faia e avatu ma faʻaigoa ua leva ona leva ona faʻaipoipo. I le gagana a tagata atamamai, fugalaʻau faʻamatala e le gata i le fiafia o tagata ma faʻamanuia le tasi i le isi, ma mafutaga o le mafutaga i le alofa ma le fiafia.
  4. I nisi o aganuu, fugalaʻau samasama o se faʻailoga o le saolotoga, amio lelei, faʻaletino. O le mea lea, e mafai ona latou faia ma le manaʻo o le manuia i mataupu, pisinisi poʻo galuega.
  5. O le filifiliga atoatoa lea mo le toe faaleleia. Tuuina atu o se teuga, ua e foliga mai: "Sei o tatou tausia ni tausaa uma ma amata se olaga fou, leai ni faitioga ma misa."

Faʻagalo mea e uiga i fugalaʻau o se faʻailoga o le loto faʻafanua poʻo le fouvalega, faʻalataina poʻo se vaega. Na o se stereotype e leai se mea e fai i le mea moni.

Piniki

O fugalaʻau piniki - o se faʻailoga o le mama, alofa ma le agamalu. O le faʻaiuga o latou e faia e tuʻuina atu i le amataga o le va feagai e uiga i o latou osofaʻiga lagona, taʻutino e alofa.

Lanu o Roses uiga

Latou te talanoa e uiga i le faamaoni lagona, faamemelo ma tapuaiga i luma o le matua. Faʻailoa le sauniuni e tausi ai, faʻailoa se lagona o le alofa.

O loʻo tautala foʻi le lanu samasama lanu enaena, athetics, aristoticscratusm ma lelei amio. O le faʻailoga lea o le matagofie, faaaloalo, faaaloaloga. O le tamaloa na avatu ia te oe le avea ma le avea ma se tewing o lanu piniki roses, e peiseai o loʻo taʻua: "Ou te ifo atu i le mea e te fefe ai, o oe o loʻu Muse, o laʻu musumusuga."

E mafai ona tuʻuina atu ma o se faʻailoga faʻafetai mo le tautua poʻo se fesoasoani i se mea taua.

lanu paʻepaʻe

Paʻulava fuga - o se faatusa o le mama ma le mama, le maaʻiga. O le ata masani lea.

Ona taua:

  1. Faatusa i le fiafia mama, e aunoa ma le lotoleaga ma le pepelo.
  2. Puipuia le faʻatagaga ma le alofa, faʻamaoni ma le faʻatuatuaina. O se tamaloa o loʻo aumai se mea na fai ai se mea, e manaʻo e fai mai: "Ou te tuʻuina atu ia te aʻu lava i ou lima, talitonuina atoa oe ma le faʻamoemoe o le vave."
  3. Fetalai e uiga i le fiafia mo le matagofie ma le amio.

Paʻepaʻe rosa - o se faʻailoga o le alofa malosi ma le mama, lea e le o faʻavaivaia leai se mea. E masani ona faʻaalia ni fugalaʻau ma fugalaʻau ma fou - ma o le faʻailoga lelei lea. Na ia folafola mai se olaga malosi ma fiafia e aunoa ma le feita ma lotoleaga.

Lanumoana ma ona foliga

Lanumoana rosa - o se filifiliga e seasea. O se faʻailoga o le tala fatu, faʻataʻamilomilo. O se pupula mata o le lanumoana poʻo le lanumoana o papala e maua ai e tagata se uiga ese, faʻapitoa, le masani ai. E foliga mai o le Dortor: "O lou le mafai ona avea ma se lagona le mafai ona avea ma aʻu, ou te fia iloa oe latalata, e foia mea lilo o lou agaga."

E taua foi i le alofa muamua, matagofie ma le faamaoni.

Lanu uliuli

Black - lanu o le oti ma le faanoanoa. Tele taimi uma lava, e na o se tasi na mafai ona vaʻaia i latou i le falelauasiga. Ae e faʻapena foi manatu o laʻau laʻau mo tagata - faʻatuatua ma faʻatulaga se fouvalega.

lanu mumu

Mumu Mumu, e tusa ai ma tu masani, - o se faʻailoga o le tuʻinanau ma feusuaʻiga. O le mea lea, e masani ona latou tuuina atu i tamaitai pele. O se tamaloa o loʻo faʻailoa atu le tamaʻitaʻi o le fatu o le avea ma o le mumu roses, e le fiafia e faʻaalia e faʻapea o ia e fiafia i ai, i le alofa

Le taua o le lanu rosa

Ma afai e te tuʻufaʻatasia i se tasi tufuga ma mumu, ma paʻepaʻe rosa, o le a faʻailoa ai ni manatu matuia o le tagata filifilia e faasino i le pele. O sea povi na faʻaalia ai o mafutaga e mafai ona faʻaitiitia ma fiafia.

lanu moli

O moli moli e tuuina mai ma sili moomooga. O le lelei atoatoa lenei i le aso fanau, i le aso fanau poʻo se aso malolo i le faʻaaloalo i le faʻamanatuga o le pisinisi. O fugalaʻau e faʻatusa mai le naunautai, faʻapaʻiaina, faʻamalosi ma le talitonuina o aitia.

O moli moli e faʻaosofia ai le manaia ma le faʻamaualuga, lea e tuʻufaʻatasia ma fealofani i le tasi tagata. O le mea lea, e mafai ona avea ma meaalofa mo le fiafia uma. Ae o le tele o taimi ia latou tuʻuina atu o se faʻatusa faʻapitoa o gaioiga taua, mataupu, manuia faʻalavelave.

Faatasi ai ma le fesoasoani i nei lanu, tatalo faʻamaoni mo le fesoasoani, latou te faapea mai: "Ou te matua togafitia oe." Latou e teuteuina i kamupani teu tupe.

Siaki le vitio i luga o le autu:

O le numera o lanu i se bouquet

O le aofai o lanu i le Buquet fai mai e le gata e uiga i le agamalu o le tumutumu, ae uiga foi i ona faamoemoega agai i se fafine.

O le a le uiga:

  • Tasi Rose o se valaaulia mo se aso poʻo le faʻaopopoga i le talosaga o le lima ma le fatu;
  • Ae o rosa - o se faʻailoga o le mama, mama, manaʻo, faʻamaoni, faʻamaoni ma le ola mama;
  • Tolu fugalaʻau talanoa e uiga i le alofa malosi tumu i lagona malamalama, tuʻinanau ma loloto;
  • Lima - foaʻi ma sili manaʻomia o e ona tagata e ona le fale, sau e asiasi;
  • E iva - le faʻailoga o le fiafia tele o le tagata pele, latou te faʻapea e manaʻomia e lea tamaitai ona avea ma fafine;
  • Sefululima - e mafai ona e avatua se aso fanau;
  • Sefuluiva - o aʻu o loʻo foaʻi mai le au fou ma se faʻaipoipoga ua leva;
  • luafulu tasi - iloa i le alofa, faʻatatau i loto;
  • Luasefulu-fitu - tuu atu i se toalua e faaali atu o le fafine sili lea i le lalolagi;
  • Lua sefulu iva - o se faatusa o le alofa ma le faavavau e tumau i lo o lo o totoe o lona olaga uma;
  • Tolusefulu ma le ono rosa - pe a fai na e tuʻuina atu se avea o se teuga, o lona uiga o le atoa mulimuli o le a sili atu nai lo le muamua;
  • E selau ma le tasi le rosa - o se talosaga e avea ma ni nai ulugalii, ola faatasi ai se olaga umi ma fiafia.

O nei faʻailoga uma e faʻatatau i ai, ae e gafa ona faʻalogo ia i latou.

Faitau atili