Tapulaʻa o le isumu ma manuki - feteʻenaʻiga i mafutaga

Anonim

O le faʻatusatusaina o le isumu ma manuki i le itu i sasaʻe o loʻo taʻua o se tasi o sili ona manuia. Ole tuʻufaʻatasiga lea o tagata e toʻalua o loʻo alofa le tasi i le isi o loʻo mafai ona mafai ona o mea uma mo se paga. E masani ona latou faasoaina atu alofa, agamalu ma tausi, le maua o ia lava.

Lautele uiga

E ui i le mea moni o loʻo ono avea ma faʻatafunafoga ma feteʻenaʻi ma e teteʻe i se lumanaʻi. I luga o le faasaoina o lagona o le a matua ogaoga galuega, ae o le a fiafia i ai, ma mafutaga malie o le a maua e tagata uma le mea o loo ia finagalo ai.

O le manuki o le manuki i le alofa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le uiga o le luni o Monkey ma Ratt:

  1. Latou te malamalama lelei le tasi i le isi e aunoa ma upu. O le atoatoa lagona o le lagona o le paga ma mafai ona afaina ai. O lea, e seasea ma vave pasi le misalagi.
  2. E afaina ai le faʻaalu faʻatasi i le uati. E vaivai. O le mea lea, e taua le iai o se upega faʻapitoa o uo ma e fiafia iai.
  3. O le manuki e taua le malamalama o le isumu e leʻi tuʻuina atu i le selau pasene. E mafai ona lavea, innomy, le le fiafia, ae e tatau ona e sau e faamaulalo. I mea uma, o le tala lilo o lenei faʻailoga ma na aulelei tele i le amataga o le mafutaga.
  4. Alofa uma ma taua le saolotoga. E taua le malamalama ae le faʻatapulaʻaina le paʻaga, aua le taumafai e pulea. Ma o le a galue saogalemu le mafutaga, ma feteʻenaʻiga o le a oʻo atu ai.

E taua tele mo i latou e maua ai se lagona lelei, o lea i mata o isi latou te foliga mai o se paga lelei, tusa lava pe o le taimi o le mafutaga i le faigata. Ole faʻaopoopoga lea, aua e le aveina e paʻaga le ie puipui mai le fale, fiafia e foia ai faʻafitauli uma ia i latou.

Fafine rat ma le manky

I totonu o lenei lomiga, o le iuni ma le tuufaatasiga o lona lava finauga. Ae o avanoa o le alofa fiafia o le sili pea. Mafaufau i le uiga o le uiga o nei mafutaga.

O le manuki o le le talafeagai ile mafutaga

Foliga o ulugalii:

  1. E masani ona fefiesei latou, ae aua lava neʻi oʻo i faitioga, tuuaia ma le pisa. O le upu moni ua fanau i a latou fefinauaiga, o lea latou te le o sauaina mo le mafutaga.
  2. O se tamaloa i lenei paga o le malosi. O loʻo i ai pea o ia i se mea lelei, ia faʻatamaʻia. Lenei fesoasoani ia te ia vave maua se gagana masani ma se paga ma manumalo i lona loto.
  3. E vave ona malamalama o ia o lenei alii e talafeagai mo se mafutaga. E faʻataʻuina o ia i le faʻaipoipoga ma le aiga, o le a le omoga i faʻalavelave o leo, ogaoga, ou te aʻoaʻoina mo aʻu. O le mea faigata, aua i soʻotaga ma isi faʻailoga e masani ona faʻaalia ai o ia lava mai le tulaga o kanov ma alofa.
  4. I le amataga, o se tamaloa ua popole ai lagona matuia e aliali mai e ia na filifilia. Na ia masani i isi fafine ma malu - latou vave tupu maualalo i lona faigata, ma na te leiloa vave tului.
  5. E o atu i le faʻaipoipoga ma le aiga mo se taimi umi lava ona o le masalosalo a se tagata ma lona le saogalemu. Ae afai o se fafine na te faʻatulagaina ni soʻotaga manino ma o loʻo faʻaalia mai pe faʻafefea ona togafitia, o le a aoga mea uma ma le saogalemu.

E talitonu tagata atamamai o le faʻaipoipoga i lenei paga e mafai ona malosi. Ae o ia paʻaga e le ofi, e aoga le faʻafefe ma isi tagata. E le o faaumatia le tuufaatasiga, ae na o le faamalosia. O le mea taua o le le mafai ona aumaia.

Tamaloa-rat ma le tama manuki

O le faʻatusatusaina o sea paga ua manatu e seasea ona faʻamanuiaina. Ua mafai e tagata fai paʻaga ona fausia ni mafutaga fiafia, soʻotaga ma mafutaga e aveʻese lo latou alofa i le tele o tausaga.

Tapulaa o se manuki rat

O le a le uiga o sea luni:

  1. Ulugalii e iai ni sini masani ma mea fiafia. E le gata latou e na alolofa atu, ae o paga foi e agaʻi atu i le manuia, lagolagoina e le tasi le isi i mea uma. Lea faʻatagaina oe e faʻasao le mafutaga ma le malosi i le taimi o faʻafitauli ma feeseeseaiga.
  2. O le tagata e tuuto ana filifiliga. O ia o se tane faamatauleuale ma se tagata e tuuina atu le malosi e ausia. E le manaʻo o le a vaaia i isi fafine, ona ua manumalo ai o lana soa i tusitusiga uma.
  3. O se fafine, faʻamoemoe, talisapaia le paʻaga ma faʻaaloalo ia te ia. Na te le vaivai i le fiafia i lona lava manuia, e manatua pea mo viiga ma meaalofa, meaalofa, saili e avatu le fiafia uma, tausiga, lea e mafai ai ona maua.
  4. O mea uma e atiaʻe i fegalegaleaiga, saili ia sili atu. Lagolago faʻatasi e le tasi le isi i mea uma, faʻatasi e filifilia se tulaga faʻapitoa mo atinaʻe. O isi tulaga o paaga e na ona faʻaopopoina, ma e le faʻapipiʻi ni mea leaga.
  5. E mafai ona latou faia se pisinisi manuia ma aoga. O le parax o se faʻalavelave e le mafai ona misa pe a fai e galulue faʻatasi. Ma o le tagata e nafa ma le augatupulaga o fatufatuga o se fafine. Ma o loʻo faʻaaogaina e le fuafuaga le tamaloa o loʻo avea ma galuega sili ona faigata.

Feteenai i latou na tutupu, pei ona iu, o se tulafono, e le umi le umi. E tofu uma lava ma lagona matagofie o tala malie, lea e fesoasoani e vave toe faʻalelei e aunoa ma le taufaasese ma faitioga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Fautuaga ma Fautuaga

I soʻo se mafutaga, e oʻo lava i le sili atu lona lelei, e tatau ona e galue. Nei o fautuaga a tagata atamamai e fesoasoani i le faʻasaoina o le alofa:

  • Leai se mea e te nanaina lou ulu i le oneone ma sina ofuvae faigata. Aʻoaʻo e feutagai, sailiga mo fetuunaiga, aga faatasi.
  • Savali i fafo o le paʻaga e totogi ai le tele o le faʻalogo a o ia manaʻomia. A leai, o tului o le a vave ona mou ese ma faʻafiafiaina o le itu.
  • Aʻoaʻo e ave se paga e pei ona i ai. Aua le taulaʻi i vaivaiga, aua le saili e toe aʻoaʻo ma suia. E le mafai lava.
  • O le fuā e le sili sili ona lelei i le alofa i se paga sea. E manaʻomia le talitonuina o le paʻaga mo le selau pasene.
  • O nisi taimi e te tuua na o oe ma oe. Na te manaʻomia le lemu, faanatinati i ona lava mafaufauga ma usu ia te ia mo sina taimi. Aua le faaiu ia te ia i lenei vaitau o talanoaga, faataliu pe faatali.
  • A o lumanai le amataga o le feoaʻi, e sili atu le vave taʻua o le tufatufaina o tiute ina ia le tupu i luga o lenei eleele.

Faatasi ai ma sina feteʻenaʻiga, nofo i le talanoaga feutanaʻi ma le filemu taumafai e saili se fetuunaiga, o se tali o le a faʻamalieina ma faʻatulaga uma.

Faitau atili