O le a le igoa o le Ariadne o lona uiga - Pe ua maua e le teine ​​le uiga o le Atua atua fafine

Anonim

O le aso, o le a taʻu atu ia te oe e le matou 'upega tafaʻilagi e uiga i le igoa Ariadne, na tupu mai Eleni anamua. Ioe, ioe, o le faagasolo lava o le filo Aaria sa maua ai lona faailoaga ma le ita o lona pule. Ariadne e moni lava lelei e mafai ai e tagata e faʻatagaina tagata i latou i fesoʻotaʻiga ma latou, ioe, faʻateleina le faʻatamaʻia o latou lava.

O lana tupulaga atonu e i ai se mafuaʻaga faʻamalosia ia te ia, pe a le lava le lelei o le fesoʻotaʻi ma i latou ma o le a le faʻamaoni i taimi ua tuanaʻi, e leai se mea. A uma, "ina ua uma ona tau le tau e te le mafai ona talotalo." Mafaufauga, aria i taimi uma, sa umi lona mafaufau pe a uma le mea na tupu.

E lelei tele o ia ma faʻatagaina tagata e faia ni filifiliga. Ioe, e aoga lenei faʻamatalaga pe a fai o le fanau a le Aria, e moni lava o lo latou tina, aua e mafai ai ona latou soona manuia. O lona uiga o le tuʻuina atu o le saolotoga e fesoasoani ia latou fanau na teʻaina i latou i le isi lava manuaga, aua o tamaiti ia iloa o le a foʻia e Tina ma Papa uma fesili pe'īa latou te foliga mai. O Ariadne e atamai, e avatua i tamaiti le sao o le gaioiga, ae faʻaalia foi o gaioiga e nafa.

Ariadne e matua fia iloa ma fiafia e iloa mea uma e uiga i mea uma. E fuafua foi o ia ma talitonu, e mafai ona maua uma lava mea uma, pe a na sao i lenei mataupu. E ese mea moni ia te ia: mai gaioiga o le ola i luga o le fogaeleele mai le lalolagi manatu o le eseese metamorphosis i le lautele gaioiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Arianda

Vaega o le uiga o Ariadna, taleni

O tagata moni na avea ma niniva ma ninisani, e matua malepelepe i le taimi sili ona manaia, ma e matua afaina ai lenei tagata. Peitaʻi, e manaʻomia le malamalama i le isi - na te manaʻomia le lagolago faifai pea. Afai e te le o iloa i lenei mataupu, ona aua nei e maua o ia i se fesoʻotaʻiga faʻaopoopo i taumafaiga uma, o le a le mafai ona e fesoʻotaʻi ma lona tino ma le agaga o le a le avanoa mo oe. O lea ia taumafai ia sili atu le mautonu o lana amio, o le mea lea o le mea e oso mai i lea itu i lea itu, ma iloa ai o mea lelei i le uiga o lona uiga e sili atu le sili atu nai lo na mea e mafai ona tuleia.

O loʻo faʻatagaina foi e oe le mafaufau o mea uma mo Ariadna i le taimi o le galuega i nisi gaioiga. O se auiliiliga faʻataʻitaʻi i mea uma e mafai ona aoga i lona olaga pe a faʻatagaina le poto masani i soʻo se mea, e sili atu i minute uma. O lenei avanoa taua o loʻo avanoa i ai i le amioatua, aua o lenei igoa e faʻaalia ai le vavalalata, ona o lenei mea, e mafai ona maua ai le igoa tutusa, o lona uiga, o loʻo tuʻuina atu e Ariadans uma le igoa anamua. O le poto masani o le olaga ma o latou lelei lelei e toe foi mai mo se faaitiitia atoa mai le Lalolagi agasala.

O le manaʻo mo le toʻafilemu o le uiga foʻi o le ariadna, ae e le tatau ona aʻafia ai lona onosaʻi ma le manaʻo e "faʻasolosolo ai, e mafai ona o i ai E faʻapitoa foʻi le faʻapitoa, ma e le o maitauina e tagata, seʻia oʻo i le itula le itula - e sau le teine ​​i le taimi puʻupuʻu ma le le mafai ona toe pulea.

E tele atu se mea, e le gata i ai le e ona le igoa lenei pe a latou taufaʻavaleina le mauaina o la latou lagolago i isi tagata, e masani ona latou faia i le tele o tausaga o faʻalumaina mai isi tagata. Na moni lona fiafia e i ai i le mana o isi tagata.

Ariadne e le faatopetope soo se mea. O le mea lea e te mafaia ai moni ona e fai mai ai "o se tagata e alu i le vave, ma e masani ona liliu i taimi uma." O loʻo fuafua e faʻatinoina uma filifiliga, ma, i le ala o lena, o le mafuaaga lea e faʻaalia ai amioga le faʻapitoa, mafaufau umi ma faʻaaoga ni metotia eseese mo la latou faʻatinoga.

E taumafai mea uma mo le tele o taimi ma e le popole tele pe a fai e le aoga se mea. Peitai, e matua mitamita lava Ariadne ma e le finagalo ia e onosaʻi ia te ia, a o le a ia malamalama, ma o le a faʻaumatia ai o ia mai isi tagata. E taua tele ina ia mafai ai ona e iloa lou lava sili atu i luga o isi, e ui lava natia. E mafai ona taulimaina tagata a tagata maoso, ae mautinoa o le a le taliaina o tagata na faalumaina atu ai. Ma e masani ona agaʻi i le faʻalumaina i luga o le alu, o ona foliga le lelei tele lena, ona o lenei, i soʻo se itu, e ono afaina ai.

Igoa Ariadna

Sootaga ma tagata

Ia tatou talanoa e uiga i le leaga o lenei tamaitai lalelei. Lenei e tatau ona maitauina lona uiga i tagata - Na te talitonu o loʻo tofu lava tagata ma manaʻo ia vaʻai mai ia i latou e taʻu atu i le filo, e faʻaaoga. Afai o le a tupu ma mafaufauga lava e tasi, e ono nonofo ai na o oe, o le a ia taumafai malosi e faatoilaloina tagata e inoino i tagata e inoino i tagata e inoino i tagata e inoino i tagata e inoino i tagata. I mea uma, o tagata uma na ia vave lagona le taua o le uiga ia i latou lava.

E matua finafinau lava i itu uma ma e le taliaina suiga i lona olaga, e manaʻo e faʻaleleia atili le mea o loʻo i ai lava le mea o loʻo i ai, e le o maitauina se mea saʻo mo le alualu i luma o le olaga - e na ona le fuafuaina mo tagata e naʻo le alualu i luma lea. Ioe, e alagatatau maʻai uma mea e faʻafetaiaʻese a latou faʻafitauli, ae latou te le faʻateleina i le manuia, o le a sili atu ona leaga. Malamalama ia te ia ma le salamo, e le mafai ona puleaina i taimi uma o latou lagona ma e masani ona faʻaaoga e le au tuʻinanau lona leaga o le mana e faʻataunuʻuina ai ana mea. E le o le tele o mea e te le mafai ona tumau i totonu o se le fiafia o le olaga.

O lenei mumusu e mafai ona suia ma taunuuga mataʻutia mo ia. Ae maimau uma, e iai le poto tau atamai o le malamalama pe a fai o se tagata na o le aveeseina o suiga le aoga ma taulaʻi i le faʻasaoina o na tulaga ua le o tuua ai se faʻailoga mai le a atamai, o le lava tagata sa i ai i se taimi uma seiloga e faʻasaoina atoatoa, ma faia se mea e le faʻamaoni, ua leva ona "oti o se tagata le faʻamaoni e le tumau i se mea vagana ai na o le tagata na o ese.

Ae ui i lea, e mafai e Ariadne ona alu ese mai lenei setete i le kiliki, afai e te manaʻo e suia mea uma. O lea aua e te manatu faatauvaa i lona mafai ona faia le fofo faigata, naʻo mea faigata ma le o tutupu e mafai ona faʻasaoina mai le tapunia atoa, ma e le tatau ona faʻalavelave ai i ai. E na o le suia o i latou lava i lenei auala, ia sili atu nai lo lena pe afai e aoga le auala faaopoopo.

O isi o le isi o se lapisi faigofie, ona ou te alalaga i lona olaga e le o se olaga e le o se olaga, e ono foaʻi atu ia te ia lava, lea e sili ona lava, lea e sili ona lava. O le a le mafai ona ia lagonaina o le a suia ai lona olaga, ma e tatau ona sui mea lelei uma i luga o ona uiga masani, lea e tumu i le ulu o tagata masani. E le mafai ona faʻatagaina, eseʻese tagata o le a matua suia a latou amio ma avea atili i lo latou faʻamalosiʻau ma tumu i le leaga, faʻamaualuga.

Faitau atili