O le uiga o Napogaza o le amio, alofa, le fiafia, matua ma le matua ma le matua o lana tautua

Anonim

O le leo o lenei igoa e pei o le igoa o le fugalaau. E moni lava "Petks", pei o isi igoa o fafine i sasae? Ma ua manuia i ona faavanuu o ona po nei, esotrikas, esotrika, fetusigu?

Tamaitai Talavou

Uiga ma Etymology igoa

Ioe, e te le sese: I le faaliliuga mai nisi gagana, o lona uiga o le "narcassa". Ae le o le pau lea o le lomiga o lona amataga. O le mea moni o le moni moni, o lea faʻasaienisi latou te le malilie iai, o le fea lomiga o le tupuʻaga e moni, ma o le mea lona lua, ua faʻaalia i le suafa mulimuli ane ai.
  1. Tajik lomiga. O le igoa ua faaliliuina o le "matagofie", "susulu".
  2. Azerbaijinaje lomiga. E faʻapea e "saoloto", "faʻamaualuga", faʻapea foi ma le "agamalu", "le sala."
  3. Tatar lomiga. O lona uiga "o le na alu i le afi."
  4. Uyguur lomiga. Faaliliuga Igoa: "Ole fugalaʻau, lavi le afi", "E fuga Foaʻi le afi".
  5. Turkisi lomiga. Masalo, o le sili ona lauiloa. E tusa ai ma lenei manatu, o le igoa o lona uiga "orcissus" po o le "fugalaau mauga".
  6. O le Aptonsian lomiga e tutusa ma le muamua: "O fugalaau mauga".
  7. Initia lomiga: "Royal See", "Malo". O loʻo tagi foi le tala: Afai e te faʻatusatusaina le igoa ma le gagana anamua, matou te faʻasoaina atu ni nai faʻamatalaga Danend: "Mau fugalaʻau" ma le "fugalaʻau afi".

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tane ulugalii : Naposi.

Mo uo ma aiga o ia : Nara.

I nisi atunuu, o le igoa ua tusia a : Orgis, napgis, napgissa.

O le a le amio e avatua?

Mamalu : O se teine ​​tumau lenei. Na ia le faia lava ia lea solitulafono, e mafai lava ona puipuia ai i luga Lona manatu.

E i ai lona tulaga galue malosi. Nara e matua faigata tele, e masani ona avatua se galuega e aunoa ma se paleni, faafetai lea e masani ona ia faina le pou.

O le pupula o tagata taʻitoʻatasi, e toʻatele 'e aofia ai mea leaga - atonu e faʻamaualuga i Naponei (poʻo ona matua).

le atoatoa : O le pule o le pule. E manaʻomia se mea faigata, ae o le mea lava lava e le o suʻesuʻeina na o latou, sa ia manaʻo ia latou tuʻuaʻia isi, ae leai. E seasea faʻalogologo i le soviets "mai le fafo", faitau (masani ona sese), e sili atu nai lo isi iloa gaioiga. O talitonuga o isi tagata (faʻapea foi) tagata e le talitonuina. Peitaʻi, o le lava vai tali e le manatu mo se taimi umi - filifili se mea, e mafai lava ona vave faʻavavevave "i le taua."

Faʻafetai i se amio malosi, e mafai ona faʻatautaia uo poʻo uo uo, faʻaputuputuina o latoulua.

Ma le fafine lenei ua le maua ai lenei teine ​​le onosaʻi. Afai e tatau ona ia faʻatali mo le iʻuga o le faʻatalatalanoaga mo ni nai aso, na ia Lagona lava ia lava.

O le mea lea o le malaia o Napogaz ua suia

  • Tamaititi. O le pepe ua atiae e le o le tausaga, e i ai taimi e feoai ai tupulaga. Aulelei, talenia - palen! Tasi le leaga o le loto maʻaʻa. Peitaʻi, o lenei faʻailoga o uiga, o lea e faʻalavelaveina ai matua o lapisi a Sara, i le tele o tausaga o le a fesoasoani tele ia te ia e oʻo i le olaga.
  • Tamaiti aoga. I le vasega, na vave ona ia aveina se tulaga tutotonu. E mafai lava ona faʻatulaga le au tagata o loʻo ave uma i ai o le Soung ma se koneseti social po o se talanoaga lelei. E lelei tele aʻi, ae leʻo aua o ia e fiafia e fanauina o le Selen Gracrate Science, ae ona e fiafia e lagona le sili.
  • AUTALAVOU. I lea vaitau, e toʻatele e mafai ona valaʻau le teine ​​ma le faʻamaualuga, aua e seasea mananaʻo i manatu o isi, e le faʻalogologo i fautuaga a uo.
  • Matua tausaga. Iron, viominum fafine - o le mea lea ua i ai nei. E faigofie ona mafai ona alu i luga o le "tane" galuega (tatou fai atu, avea, avea ma militeri poʻo leoleo), ae faʻataunuʻuina lava i lenei fanua.

Astrology ma Esoritica

Statuettes

  • O le sili ona lelei zodiac saini: Virgo (aso fanau mai Aukuso 23 ia Setema 22).
  • Valivali igoa: Brown ma Blue Green.
  • Ua saunia e le tino faalelagi talimalo: Mercury ma Saturn.
  • Stone-Taadisman: Emerald, Moonstone, Quartz (na o le manino), safiri (samasama, paepae, lauulu mata (mea sese.
  • Uamea o lenei igoa: kini, siliva, Uranium. I le auala, e le manaʻomia le ofuina o faʻamaumauga na o ni medials - e mafai ona e tausia oloa i le fale o latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, pogad pogals poʻo le aulelei o fuainumera (i le ata i luga - naʻo mea teuteu mo le totonu o le apa.
  • Manuia le aso o le vaiaso: Aso Lulu.

Aso Igoa : Latou te le o iinei.

O le lagona lea ma le auala na alu ai le tusitala i tulaga eseese:

  • Alofa. Na te talitonu i lana uo tama. E le fiafia e finau pe misa ma ia. O lenei teine ​​e masani lava i se tulaga o le alofa, ma le manatu i paga uma o tagata sili ona lelei. Ae ui i lea, o le a le masani ai le fai pisinisi i le mafutaga, e mafai ona latou fafagaina le teine.
  • O se aiga. Malamalama ma talitonuina - o lea o le lua maatulimanu maa, o fea o loo fausia ai se faaipoipoga. O le tane mo ia ua na o le na o ia, aua o le a ia avea ma sili ona alofa ma agalelei.
  • Faigauo. O le uo teine ​​sili e latalata atu mo ia nai lo le tuafafine. O le a ia tusia ana mea lilo uma, o fetu ¯ a e mulimuli mai, o le a fesoasoani i taimi uma.
  • Iopu. E le o se freelancer poʻo se tagata valea tusiata, ae o le tagata faigaluega e manaʻomia se 'au. O le sili sili ona lelei o le a faʻaalia ai, galulue e le mamanu, demigner, stylist, fulufulu poʻo se tagata fai pese.

Ma le a le tamaloa, o se tamaloa e fausia sootaga, ma o le a le mafai ona faia le seagese fiafia?

Sili ona talafeagai : Vyeslashlav, Eleor, Elisa, Oleg, Reallan, Timr, Teroror.

Sili atu le talafeagai : Andrei, Alexander, kurgy, Daniel, Mareko, Kitore, Paive, Youroslav.

Le manuia le va : Tufuga, Vladislalav, Dentics, Ilya, Niktata, Makar, Matu.

O le mea fiafia, ma nisi o nei pele e le mafai ona uunaia, o fatufauga atonu na o se atoatoa paaga pisinisi. Ioe, pisinisi, nai lo le alofa sootaga, o loo sili lona i ai ma le faatufugaga, o le ceril.

Tagata lauiloa o lenei igoa

Fafine

  1. Na taʻua foi, o le faʻamatalaga, o le Diates o loʻo faʻamatalaina (1929-1981) - o le upu fatu o le tagata fai pese mai Initia. O le igoa moni o le amoma Abdul Rashid. E tusa o le 50 ata tifaga. O le Rusia Viewer e iloa faafetai i le ata Raja Kappur "Faasalalauga".
  2. Narusis Brasischeva (1966-199-191) - pese pese mai TajiICIISTA.
  3. Narggiz poʻo le Nasgiz Zakirova (1970) - Pesete mai Uzbekistan. O Rusia ua lauiloa faafetai i le auai i le "leo": faʻaalia, faʻapea foʻi ma faʻailoga tetele. I le taimi o nofo i Amerika.
  4. Nargis Hakhry (1979) - Model ma Greadress. Le manaia, sa fanau o ia i Amerika, lona tama - Pakistanoa, Tina - Czech, ma amata ona fana i Initia. Peitaʻi, i Amerika ata tifaga, e foliga mai faʻapea foi - aemaise lava, i le lalolagi o 2015.
  5. Narggiz Asaddova (1980) o se tusitala Lusia, "pepa" ma Televise.
  6. Nargaza Abdulayeva (1981) o se Rusia Shiter Actiter, muamua mai Uzbekistan. Ole tele o mea uma e iloa ai faafetai e galue i le Moscow papeti fale faafiafiaga.
  7. Nargiz umodov (1989) - Chess Player mai Azerbaijan.
  8. Nargsaza Salmatova - tagata fai ata mai Uzbekistan.

Ma i le Faʻalelei Masani, Matou te Fautuaina Ia iloilo le fatufatu o le ofoofogia o taʻiala - o matou nei perisi ma oe, pese pese o loʻo faʻamatalaina. Na te faia a latou pese i le rusia, ina ia mafai e ana fatuga ona iloilo uma tagata o le CIS:

Faitau atili