O le tau o le tutoatasi igoa o le AMR - uiga, o le tau ma le alofa

Anonim

O le igoa o le upu o le upu, o lona uiga o le "āva, na aliali mai i le Arapi, ae leʻi faia le pule o le poto faataʻitaʻi. O lenei ua lauiloa lenei igoa Royal i Turkey. I nisi atunuu, e faaleoina lenei igoa o se Amiro.

Loʻu System-Alofa: EMirchik, Emirka, Emirsushka, Mrchik, Firk, Guka.

I totonu o le Church Calenda, o le Mosalemi igoa Nam ua leiloa. Tama na filifili e ave se faʻatuatua poʻo le faʻatuatua orthoc, o le faʻatuatua e paia i lalo o le igoa valaʻauina.

Tama

Uiga

FAAMATALAGA: Tiute, tamalii, atamai, atamai.

Leaga: Magisoloina, Denuctic, faasausili, loto maaa.

Faiva

O le laititi o Emirchik tuputupu o le lototele, atamai ma le atamai tama. Ua leva nei i le tausaga lea, lana amio ma lona uiga malamalama ua mafua ai le pereni Pere moni o tupu. Ina ua mavae le lua tausaga, na fai mai ai Emo, le faasalaga ma le ulagia, e tatau i matua ona toto i lona tuputupu aʻe, fai i ai le tamaititi e le liliu i lona mafaufau. E faigofie ona feiloai o ia ma tama, e fiafia e taʻalo taʻaloga ma latou, e sau lava i le faʻamasinoga, e le faʻatiga ai ni teine ​​vaivai, vaivai, vaivai talavou Feteʻenaʻiga tulaga i le itu

I le talavou, o le mitamita o sami e le mamao ese mai le tupulaga, o lona uiga o ia o nisi taimi. E alofa ia i latou pe a latou faapalepale i latou, ua ou mafaufau lava ia te ia. E manaʻomia e tagata matutua ona faamalamalama atu le Oloa le lelei o iʻuga o ona gaioiga leaga, ona faamatala poʻo le a le faʻauo a le mea moni. I le aʻoga, na iloa e le EmR, ae ua paie o le faia o meaaoga. E le o mea uma e aumaia i le iuga. I le vaitau lena, ua lava le mafai e le Poror ona pulea ana uo, e masani ona avea ma agamalu faʻataʻitaʻiga maoaʻe, lototele.

Matutua Aumo i siaki o ofu faʻataʻitaʻi, ofu foliga, iloa le ala e amio ai i sosaiete, e iai le taleni o le diplomacy. E masani lava i tagata matutua, e taitaia e le Omir le fagafao, sosoo ai ma le fiafia, auai i lona alu atu. I le tele o tausaga, ua atili ai ona taofiofi le, pe a na le fiafia i se tagata, na te taʻitaʻia e ia lava e faʻasauā. Faatasi ai ma uo, e tutusa lava le faauo Epikopo, sa leai sana uo mamae.

Soifua maloloina

Aumao Talu mai tamaiti ei ai se ola maloloina, a e le fiafia e asiasi atu i fomaʻi, toso mai i fafo ma le vasega seʻia oʻo i le vasega. O nisi taimi o le mafuaʻaga o lenei o se maʻi o se maʻi. Na o le matua, o le 34 na te matua faapalepale i fomaʻi ma taumafai e faʻatino a latou faʻatonuga uma.

Tamaloa

Galuega

Mo le Emir i le galuega, e taua lona totogiina o ana lelei, manaia ma fai ma mea na e mafai ona aʻe i le galuega matata. Faafetai Le soona tali atu ma le taʻitaʻiga, o le a mafai ona manuia le Emo o se pisinisi, pe a oʻo i le iʻuga, e aunoa ma le togiina o le afa. E sauni le Autu i se taʻitaʻiga, ae pe talafeagai, mafai ona vave maua se auala e ese ai tulaga faigata. Afai e le pei le galuega a le Autho, ona faigofie lea ona fesuiaʻi atu i se tasi. Ma te matua lelei i pisinisi, o le tamaoaiga, tamaoaiga, milimili aoao, lotu.

Alofa

I le mafutaga ma teine, o Err e lelealea, ma le faʻamaoni e tausinimomoina ia latou, faʻaali i faleʻaiga. E taua ia te ia le tagata na te maua se tasi o se leo malu ma le malu, ae manaia foi foliga, ofu sipeʻa. Ae afai o le tamaʻitaʻi o lona fatu o i ai ni mea sese, na te le tuuaʻia o ia i totonu, ae na o tapunia ona mata.

O se aiga

E masani ona faaipoipo i se matua e matua, faitioga mafiafia. I lona malamalamaaga, o le aiga o se tagata faʻaolaina ma faʻamalosia tagata faʻamalosia. E le mafai e Emir ona faaipoipo i auēga mataga, matapeʻapeʻa, valea ma le savalivali i le sondual o se fafine. O taufaafaoga a le aiga i tala atu o le aiga, o le a le taitai taʻitaʻi, o le vio e faia lo latou lava ava aua e leai.

O lona toʻalua o le a mafai ona avea ma se fafine e le malamalama lelei i le tele o uiga i le taimi e tasi: O se itulagi, matagofie, matagofie, o se fafine tali, alofa! O le fanau a o latou igoa e fiafia tele, ou te fiafia lava e faʻaalu lou taimi avanoa ma i latou, fesoasoani ia i latou e fai lesona. Afai o loʻo e ala i oʻu matua, o loʻo taumafai e faʻatau la latou fale latalata atili ia i latou. E masani lava, o Emir o loo i ai lona aiga malosi ma fiafia.

Falevaivai

Fetaui ma igoa igoa

Faaipoipoga:
  • Lelei: Aiaʻi, Porina, Posina, Alesvara, Alesya, Veronica, o Arinan, Milan.
  • Mativa: Tatiana, Sofia, Akala, o Tariu, o Vana, Valeria, Tauiya, Mania, Natalia.

Faailoga

  • Planet - Sun.
  • O le igoa o le igoa e samasama.
  • O le vaitau o le taumafanafana.
  • Manuia le aso o le vaiaso - Aso Sa.
  • Le numera fiafia - 1.
  • Uamea - auro.
  • Zodiac faailoga - leona.
  • Elemene - afi.
  • O le tofa manu - leona.
  • Toto - lemon.
  • Laau - oak.
  • Mayral Theisman - Aquamarine.

Tagata lauiloa e igoa ia Morr

  • Emir Kustirica - O le chaian ata tifaga.
  • Emir Spahch - Bosnian Bootwaller.
  • Emir Nadziship - Soviet Andental.
  • Emir Dizadrevich - Bosnian Chess Player.
  • Emir Bayrami - lakapi lakapi soka.

Faitau atili