O le uiga o Alla: O se uiga sili ona lelei o le tagata e maua ai se uiga uiga ese

Anonim

Mo se tagata, o le igoa e le na o se upu, ae o se tasi o meafaigaluega e fausia atili ai mamao. O igoa taʻitasi e tulaga faʻapitoa, e lilo foi ia te ia lava le aso fanau ma le faʻailoga o le zodicas aafiaga ile natura ole igoa o le igoa. I totonu o le fafine o loʻo i ai se igoa lelei o le igoa a Alla. Aʻoaʻo lona aoga ma uiga i se taimi ou te valaʻau ai i lau tama teine.

Pugchhea

Taua ile Amataga

Na iloga e le Nomingform e le tele o faʻamatalaga o le amataga o le fafine musika o le igoa o le fafine, o le mea lea na folafola e le aufaʻatau o le tulaga sili ona lelei. O igoa o le igoa o le igoa e le o tele - Ala, viopa ma Alena, o le pepe e taʻua o Allochka, o le Almininum, alofa. O fea na o mai mai le namesman melodic:
  • E tusa ai ma le saunoaga anamua Eleni, le upu faailoa "lenei e fesuiai";
  • I le tupu o Andarapi o loo i ai se atua fafine Alla, na manatu o Ia o le Tina o Atua;
  • E tusa ai ma le Intelic version, o le igoa ua mamanuina ai le Matai na te Tali Talitonuina Mea Uma;
  • I le malamalama o le gagana Eperu, o le upu e tutusa ma le upu "Atua";
  • E tusa ai ma le Slavic Version, o le igoa e fesoʻotaʻi ma se mea pupula.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se fafine e igoa ia le suafa matagofie Alla, o le a faamanatu ai lona nameday Aperila 8. O le aso lenei o le maliu o matu matu matu matutu, lea, i le atilima, i le malumalu na susunuina ma isi folafolaga i le faa-Kerisiano.

Foliga o se amio valea

O le teine ​​e manaʻomia, e sili atu le matagofie o tagata matutua, e le o le a le maua mai le faʻasalaga ma le matua. O le iloaina o ia lava o le tau o se tamaitai ma se uiga mautu e faigata ona fesootai ai ma le siosiomaga, ae sa ia talosagaina le taitaiga.

Malenny talu mai tamaiti

O le Blenderac Babe Asusia e saili pea ia te ia lava, faʻaalia uiga lelei, o se ofu manaia, o se pepe pepe fou. E paia, ae alofa i lana teine ​​e fiafia e poloai atu, le fiafia o ia. E tusa ai ma le uiga o le igoa, e le o aoga le pepe, e foliga mai e pei o se alo tamaʻitaʻi, ae ua iloga o le faʻaauau o le amio. O loʻo lelei lelei e Anusya, ae o tupulaga e le faʻaogaina lona lauiloa ona o lo latou leaga. A o se tamaititi, e avea o se tina ma uo sili ona lelei mo le teine.

Autalavou tausaga

O le leai o agavaʻa tomai ma le manaʻo i le tulaga muamua e oʻo atu ai i feteʻenaʻiga ma faiaʻoga. I se taumafaiga ina ia tuputupu aʻe, allochka atonu e noatia i amioga leaga, e masani ona le mafai ona gafatia. O le uluaʻi tagata fiafia o le teine ​​e sili atu ona mamafa poʻo le uiga ese mai le alatele o tagata ese, o le Holinons. O a uiga o le Allation Alla tuuina atu le taunuuga e fuafua i le taimi fanau:

  • O le amio o fanau e fananau i teine ​​Winter e mafai ona sili atu le naunautaiga, e le popole foi;
  • Na soifua mai i le tautotogo o le anoanoai o le sosaiete o le sosaiete a le sosaiete a le sosaiete.
  • O le matagofie o le taumafanafana e lauiloa le feusuaiga mo feusuaiga, manaʻo e avea ma nofoaga autu o le gauai;
  • Fanau i le pa'ū o le ogatotonu o le olomatua e avea ma manatu faapito pe fuafuaina.

O le pupula o le natura o se fafine faʻaleuō faaalia e foliga e pei o se lagona o le tagata o ia lava ma le tomai e puipuia i latou lava. A lelei vaega o le mafai ona taʻua o suafa o Alla feteenaiga ona o le le mafai ona pulea le takeoff o uiga volitional o le finauvale, ae o le natura mamana.

Teinefafine

Tulaga o le igoa o le igoa

  • I totonu o faailoga o le Zodiac, o le igoa Alla Conscscs o le Aries.
  • O le Platron Planet, vagana ai mo le la, ua valaauina Mars.
  • O tali talimalo i totonu o maʻa e laititi - gelo, iasepi, faʻapea foi ma le cariliatian.
  • Lanu eseese - taua Igoa tutusa ma le lanu mūmū.
  • Ua manatu Rowan o le tali atu.
  • Magic Hall mo Alla filifilia se Navai.
  • O se aso o le aumaia o le a lelei le tulaga laki Aso Lua.

FOI LE MULIMULI MUAMUA

  • taua a le Alla silafia e le gata mo lona malosi. I totonu o lona olaga, e tele mea sese ma totigaina, ae e le taofia ai le uiga faʻaalia. Na iloa e Aate Alla ma le tele o taleni, o lea e faailoa mai ai o latou lava. O ofu pupula ma le leai se mea e sili ona pupula ai cosmentics tuʻu ese mai le motu o se fafine uiga ese, ae o le le fiafia pea ma le faʻaaogaina o le mauaina o uo teine.
  • I le tomai faʻapitoa, o le e ona le igoa e faʻamoemoe mo na o ia. Se tamaitai maʻaʻa, faamatalaina i le galue malosi, e mafai ona ausia le sini. O le ausia manuia, Alla fiafia i le taunuuga, ia mitamita o ia lava. O se e mafai ona avea poloaiga lē tufuga se faiaoga, o se enisinia, o se kesia. O le manaʻo e avea ma tutoʻatasi o le tino, e masani ona avea ma se taʻutaʻua taʻutaʻua, atoa le fiu i se galuega.
  • Ole soifua maloloina e le malolo talu ona faʻalagolago ia teine ​​laititi i le taimi fanau mai fanau, atonu e leaga lana miti. O Ala e fanau mai i le po e le mafai ona tau le mafai ona i maʻi nai lo le allochka na fanau i le aoauli. Ona o le mautinoa o le neura e manaʻomia, e manaʻomia se neurotolothologilist i aʻoga, e tatau ona maitauina se tasi mo le fatugaʻo ma lona fatu. Tagata matutua Alla fautua e tausi ona mata, e tausia lelei le malamalama.
  • O le naivety masani lea o se teine ​​matagofie tosina tagata e pauu i le alofa ma ia e faavavau. ua lē lelei le taulai atu Alla i tagata, ma lana faaipoipoga anamua, e pei o se tulafono, o le faamanuiaina. Ina ua tuanai le faaipoipoga le tatalaina o faaipoipoga i luga o le faavae o le lelei o tupe a le tasi filifilia. E tusa ai ma le igoa o le igoa, mo le mauaina o idyll aiga, e tatau ona faamaluluina Alla lona uiga.
Mo se e feaveai fuā lava, o le igoa o le fiafia o le a avea le faaipoipoga ma Gennady, Valery, Alexander, Vladimir, faapea foi Eugene ma Mikhail. e tatau ona faamoemoeina sootaga faigata faatasi ma Artur, Trofim, Edward. I se ulugalii ma Sergey, o le lagona tafi le galu, ae o le a le faoa faamalosi e taitai o le lua i le aiga. I le malamalama i le taua o le igoa o le sootaga ma Igor, Dmitry, po Nikolai, Alla o mautinoa lei palasi ai loa.

taunuuga Bright o tamaitai e igoa Alla

  • Larionova (1931) - losilosivale tamaitai Soviet uma e faatinoa ata tifaga susulu ma le matagofie tulaga ese.
  • Pugacheva (1949) -. Soviet ma vaaiga oso Rusia taunuuga tuuina atu le ola o le cumira lautele faatumulia olaga.
  • Surikova (1940) - ata tifaga o le faatonu lauiloa ma gaosia ua manatu le tulaga maualuga o tomai directorial.
  • Tarasova (1898) - pulea ina ia avea le tagata e ona Faailoga Taualoa Honorary uma o Soviet Taimi Sili e faatinoa ata tifaga faletifaga ma faletīfaga.
  • Bayanova (1914) - O le igoa o le talatuu o le oso Soviet ua lauiloa e fiafia i le alofa faaleuo sipisi.

Fafine

O a uiga auala valoia a horoscope

  1. Aries - uiga volitional, laki i se vilimaa. O se taunuuga lalelei fafine auina mai e le autau o le au faamemelo.
  2. Taurus - a maʻaʻa ma se amio filemu faigata ona maua. O le uiga o le suafa tuuina le tomai e ausia o latou lava.
  3. e masaga o se tagata fiafia, o se fiafia tauagafau o le alofa malaga.
  4. Kanesa - tamaitai faavalevalea ma se uiga mautinoa o le a le mafai ai ona latou iloa lo latou miti i pisinisi ma le alofa.
  5. Leona - lē ma vāloia alleum, manatu faapito-e pei o taunuuga o le suafa o le natura, o le a faauma le tuua toatasi i le olaga faaletagata.
  6. Virgo - Pedantic i le natura o se lē tufuga faaali atu i le vaivaiga o isi foi itiiti uo, ae o le vaega tele o le fili.
  7. Fua - o se upu poto, o se tamaitai maaleale lava ma se taunuuga agaga tapunia tuuina atu ai se foliga lalelei.
  8. Scorpio - le natura capricious o le natura faaeaina ua faaalia e ala i le le mafai ona lagona loloto.
  9. O le Sagittarius - o le musuia uiga o toaaga liliu Alla le fiafia o fesootaiga malamalama i se tagata lauiloa.
  10. Capricorn - mo se fafine faleoloa ma se uiga finauvale o le alofa i totonu o le nofoaga lona lua, o lona agaga - lilo.
  11. Aquarius - o le taunuuga o le suafa faaataata se uiga faamoemoega, ae le tuuina atu e le paaga faamaoni ma le le faamaoni.
  12. Fish - soifua Pensive tupua Tamaitai i le lalolagi ia latou amioga, lea e mafai ona manaia mo tagata.

O le mea lilo o Alla o le le mafai ona saili fesoasoani. E tusa lava po o le igoa o le igoa, o lana feʻaveaʻi e sailia ni sini a o ia, aua afai e le lava le mea e maua ai le mafuaʻaga, ona le aumaia lea o le faʻamoemoe o le faʻamoemoe. Alla i nisi taimi o ia e fausia ai faafitauli, faamaualuga manumalo i latou.

Faitau atili