Le uiga o Rufin - filifiliga mo le tau ma le amio

Anonim

O le igoa o Rufin Roma Danist, i le Faaliliuga mai Latina, o lona uiga "Paʻu-paʻu". Isi ituaiga igoa - Ruеe, SIM. Tane faamatala o le igoa o le rufin. O Rufina o se tasi o igoa lauiloa i Katoliko o Europa, o le faitau aofaʻi o tagata lautele aoga.

Tamaitai Talavou

O le aso o Angela Rufin faamanatu ia Setema 15 - i le mamalu o le Manu Sa Mareko tele, na maliu i lalo o le faasaumisua mo le faatuatua ia Keriso.

Faauigaina lautele ma le horoscope

  • Planeta, o lo o faalauiloa ai le igoa, - Mercury.
  • Zodiac Faʻailoga e fetaui ma le igoa - Virgo.
  • Valivali, tosina le laki manuia ma fiafia - lanu viole, pogisa lilac.
  • Laau saofaga agai i le soifua maloloina - Violet.
  • Manutom manu - mamoe.
  • Maa-aulelei - safiri.

Tamaititi ma talavou Rufins - taleni ma teine ​​fiafia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Rufina o se mea taua ma tuu le pepe. E le faigofie mo matua i se tamaititi, aua e faigata ona aoga i tagata fou, o se nofoaga, uunaiga, lagona lelei, lagona. O lona lagona ma lona uiga e mafai ona vave suia. E mafai e le teine ​​ona toʻafilemu ma le tele na moemiti, ae a uma ona sauni se taimi e pisa ai le pisa ma fiafia.

Agelu

E le saʻo le amio le talafeagai, ma le faigata ona faʻaaoga i le pese, e le o iai se sili atu le manaʻo. Ae i se matua o lona matua, o lenei Fralieng Fraleng O Le Avanaʻi e mafai ai ona mafua ai le tofo o lona lagona, agalelei ma faʻamaoni i isi.

I le aʻoga tausaga, o le natura o Fruns ua suia. O se tamaloa paleni atili tele lea, muamua e ala fatu, tino, musika. E fiafia le tusi fou faitau, suesue gagana fafo, asiasiga i fale mataaga, falefaafiafia.

Afai i tamaiti aʻoga Rufin e leʻi eseʻesega o foliga matagofie ma matagofie foliga, i se isi matua matua, o lenei teine ​​ua suia tele. Na amata ona ia mulimulitaʻi i le masaniga, tausia mo latou lava, vaʻai mo lau ata ma sitaitai.

I le aʻoga maualuga o le aoga - o se avanoa, faʻatamala ma faʻamalosi teine. E tosina mai tagata ma ana amio matagofie, uiga malie, malie, o se foliga pupula. O se fomaʻi tekini ma le vaʻai pe faʻapefea ona faʻalogo, ia fiafia ia manuia.

O le a le uiga o le ruftun ruffin: e le o lona le lotovaivai, le mafaufau, le aoga. O lenei teineititi e mafai ona agamalu i se isi tagata, fesoasoani i se taimi faigata. O ia o lomia uma ma lagona le olioli pe a lagona lona aoga ma taua.

Mea e tatau ona aloese mai ai e lenei teine, o lea e lagona tele mo le matafaioi o le tagata manua. ua saunia Rufa faatamala ona fiafia i ai ma ia tuuina atu lona taimi saoloto uma e tausia laiti uso, tuafafine po o le lagolagoina oi latou oe ua pauu atu i se tulaga ola matuia.

I lenei vaitaimi, e sili ona taua e matua o Rufa e taitai ai lona malosi o le foafoaga i le itu saʻo. A leai, e mafai ona e atiina ae a latou taleni, faagaloina e uiga i le manao mo se galuega faamanuiaina ma fuafuaga i le lumanai.

O nisi taimi tosina Rufin musumusuga mai ana lava amioga. foliga talavou o loo lava miti ma faalelagona, ma o nisi taimi ia lacks maaa ma o le a toe foi atu i le moni saua. e mafai ona avea le fiafia lenei tamaitai pe afai o le a atiina ae ai lona faalatalata tomai, na fuafuaina po o se mamanu o le ofu, o le a tusia i le lio o le fale tifaga, oo i luga o le taaloga i luga o le piano.

Alofa, Tomai Faapitoa Sales, Soifua Maloloina - taunuuga Matutua Rufins

I le tamaitiiti aoga tausaga o Rufin - a auiʻa, matagofie coquette ma tofo matagofie ma amioga faalelalolagi. O ia o faauo, manaia le amio, ma tatala, faalelagona. e le talafeagai le teine ​​i lagona, ma vaavaai mo le alofa, lagona ma recklessness.

Fafine

E seasea ona, o le faaipoipoga muamua o Rufins e le o lelei tele. Sa ia saunia e tetee atu vave i lea na talu ai nei aloaia faamauina. Atonu o loo e lagonaina le teine ​​e faatele ma mafaufau e uiga i le tulaga e faia.

Ina ua uma se sootaga tau tupe faamanuiaina amata ona talisapaia lona saolotoga ma le tutoatasi. I lenei vaitaimi, e mafai ona fiafia i tala uumi alofa pupuu ma aafiaga fou feusuaiga. O ia o le mautinoa i lona lava le aulelei, e le fefe o le aveesea o lona manaoga fafine ma leiloa ili.

I le faaipoipoga e lona lua, o le a auai i le sili atu ma le iloa e lenei fafine faalelagona, tuliloa a fuafuaina banal. ua ma faaaogaina Lady ia te ia lava e le faafitia ma mananao e vaai i se mauoa tagata e sosoo ai ia te ia.

le tulaga ogatasi lelei faamoemoe Ruthin faatasi ma tagata e igoa: Iosefa, Tavita, o Aperaamo, Efim, Bulat, Samuel, Nathan, Isaako. Aloese se sootaga matuia faapea ma Yermil, Mikhail, Solomona, Alik.

I le taimi lava e tasi, Rufin ae e le faigata. Sa ia e le faaaogaina e avea o se tagata faatau, e taua mo ia e le tagata lava ia-iloa e. O le gaoioiga o lenei tagata talenia e mafai ona e fesootai ma le lalolagi o le faletalimalo, pisinisi malaga. E mafai ona avea o se faaliliu-tomai faapitoa, ina ia faamanuiaina i le fanua o pisinisi, entrepreneurship.

taitaia Rufinu e paie gaoioiga faataluã, e manaomia ai fuafuaga saʻo, scrupulsion, attentiveness ma le onosai. Ae o le a ausia ai le agaga faafetai i le fanua o faatufugaga, diplomacy, mamanu, aganuu.

Soo se mea lava o loo faia e Rufin, e mafai foi ona avea ia mea e fiafia i se lagolago a falemai o tamaiti, fale tama meamea. I totonu o lenei ia vaai foi lona lava finagalo. Sa ia le faatagaina le manatu e faapea e tatau ona fesoasoani vaivai, matitiva ma mafatia.

o le a fai lava si sologa lelei ma le fiafia ruffins le olaga faaleaiga. E saunia e tuuina atu i tagata uma ma fesoasoani i lona toalua, faaalia o le faaaloalo, tausiga, alofa ma le agamalu. iloa lava o le fafine o lana amio i le taimi ua tuanai, le mauaina o nisi aafiaga olaga i latou lava mea sese.

I le mafutaga fou, o le taualuga e te manao i le filemu ma le olioli. Ae e le pei o lenei fafine mataupu aiga ma le avea lava ma se housewife lelei. E i ai se tofo lelei, i lona fale i taimi uma cozy ma le malamalama. Ae faamamaina ma kuka, o le a mananao e tuua le housekeeper po o se tasi mai aiga vavalalata.

le a taua ai pea Rufin le i ai o le pule ma le faaaloalo mo isi. E fiafia o ia pe a ia tuuina atu le faamalo, latou te fai ina ia ausia ai. O le a avea ana uunaiga autu i gaoioiga. Lona olaga e tatau ona avea i taimi uma i le lafo faatu, e alofa Rufa e fetuunai tagata tutusa mea e fiafia, mataupu faavae.

E faateia afai o le a fiafia Rufin i le tulaga faaupufai ma le tamaoaiga i totonu o le atunuu ma le lalolagi. E taua mo i ai e avea o se ata manaia ma le iloa i le lalolagi. E ui lava e le mafai ona taʻua o lenei tamaitai o se leona fafine faalelalolagi, vaega matagofie o le a sili faatasiga i le fale faatasi ma uo.

o le a avea le matutua Rufin, o le faigata o le a ia tausia le paleni i le va o gaoioiga a le Malo, le alofa mama, galuega, aiga, e aunoa ma le solia ai lona lava fiafia i ai. Atonu o le ositaulaga ma o latou taimi faaletagata lava ia, o lona uiga, lagona, e embodies latou galuega autu - e avea ma tagata aoga.

E ui lava i le olaga galue ma maoae, matele Rufinus e mafaufau e uiga i le atiina ae faaleagaga, o le tagata lava ia o le faaleleia, o isi auala e malamalama i le upu moni. E oo lava i se tausaga matua, e mafai ona masalosalo i le saʻo oa latou gaoioiga, manaoga, faataulagaina o lona fiafia i ai mo le lelei o isi.

Soifua Maloloina Rufins le a manaomia taulai atu i le olaga. E taumafai le tamaitai i le faamai tuʻufaʻasolo mai i tupuaga o le fatugaʻo, le faiga urogenital. I le tausaga talavou, e masani ona o ata faasolo o le teine ​​Rufa, e tau atu i faafitauli ma le ivitū, tiga lumbar i toeaina.

E mafai e eseese natura o Rufins e faalagolago lava i le vaitaimi o le fanau mai. Rufa, ua fanau mai i le tautotogo po o le taumafanafana, e mafai ona sili atu faatufugaga configured mo le tuputupu ae o galuega, le lauiloa ma le taʻutaʻua. Winter ruffin e sili atu le toamalie ma le toafilemu. E sili atu ona taua mo le fiafia i le aiga ma le manuia.

tamaitai lauiloa i le igoa Rufin

  • Rufina Nifontova - e faatinoa ata tifaga ata tifaga o le vaitau o Soviet, tusiata tatau o le USSR.
  • Rufina Gasheva o le pailate-Tautai o le Vaega o Vaalele, o le toa o le Soviet Union.
  • Rufina ovsievskaya - O le faiaʻoga a tagata o le USSR, o le talenia o le gagana Rusia ma tusitusiga.

Faitau atili