O le taua o le igoa o aliʻi o tamaloloa ... amio, galuega ma le taunuʻu

Anonim

O le igoa o le igoa Abdullah e matua masani lava i Islamic atunuu ma faaliliuina o le "pologa Allah."

Faʻaititia foliga o igoa: Abbey, Abdulchik, Dulla, Dullie, Abdullochka.

I le kaleti o le Au Paia o le Au Paia ma le igoa Abdullah e leai ona o le umiaina o lenei igoa i le lotu Isalama.

Tama pueata

Uiga

Tulaga: agalelei, fesoʻotaʻi, faauo, le feeseeseaiga.

Leaga: Unloangaled, le le onosaʻi, le le onosaʻi.

Faiva

Laititi abdullah tupu mai se tamaititi tele ma talatalanoa tama. O loo ia fiafia ia te ia mea uma i le lalolagi, o tagata uma e le mafai ona tele ana fesili, tali e le o faalogologo pea, o le a loa ona faalogo vave ile isi fesili. I le soifuaga o Abdullah le faʻamaoni, fiafia i le laʻititi, na te le manaʻomia le tele o lavalava, o mauga o taʻaloga. Ou te fiafia lava e taʻalo taʻalo taʻaloga ma tupulaga. E mafai ona avatua ni uo e te fiafia i ai meataalo ma aua le salamo. Taumafai e aloese mai feeseeseaiga.

O aʻoga aʻoga pe a maeʻa le le lava ma leai se aoga, a o talatalanoa ma tamaiti o le vasega, o le mafuaʻaga e le mafai ai e ia ona tali le mataupu ma All Coldliah. E le masani ona fiafia faiaoga i lana amio. Afai e mafai e Abdullah ona sili atu le naunautaiga, o lona faʻatinoga o le a tupu aʻe, e pei ona iai se manatua lelei ma le atamai.

Tagata matutua Abdullah tumau pea tutusa le onosai ma le le masani ai, pei o le itiiti ifo. Aua le aveeseina mea i le tulaga, mea uma i totonu o le fale mautotogi. Suka e mafai ona teuina i totonu o le fagu ma le tala "Malia". I lenei vevesi, o le mea tatau e mafai ona maua na o le abdullah. A e na malie o ia e nofo faʻatasi ma le lē mautonu.

I le fale mautotogi, o loo faitioina mea uma, ae le o se efuefu e tasi, mea i o latou nofoaga, abdullah lagona le i lona ipu. Ou te le iloa fai oʻu laei ma le tofo, e fiafia ma le le manuia foʻi lavalava. O uo na ia taliaina po o le a lea mea, faafetai i Ona gafa ma kamupani fiafia. Vaega o itu auai, mai le mea e alu ai le mulimuli.

Soifua maloloina

O le soifua maloloina o Abdullah e malosi, e feagai i le tamaititi ma le malulu ma e seasea lava. I le matua matutua, faʻafitauli ma le faʻatulagaina o faiga e mafai ona totogi i le meaʻai leaga.

Tamaloa

Galuega

Maualuga i le galuega a Abdullah ona o ona o le i ai e le mafai ona ausia, ma o ia lava e le saili e ave le nofoa o le tusi lesona. Faaali atu le manuia i lena galuega, pe a manaʻomia le tumau e tumau i le tino ma mea foafoa. Lelei galue i le 'au, aua le tosoina le conmpipeni lipine mo oe lava. Afai e mafai, filifili galuega ma se avanoa avanoa pe mamao ese.

Alofa

E latalata i le Head and Compar Abdullah o loʻo i ai pea le tele o fafine o le aufaipese, o loʻo ia tauaveina o ia gaoi, na te aumaia fugalaʻau, ua i ai faʻailoga o le vaʻai. Ae mo se taimi umi, e le alofa i se tasi o na mea uma, lua to sui fafine. E masani lava, ona o le le naunau o se fafine, ia tuʻu i totonu o lona fale ma lona taumafai e aʻoaʻo ia Abdullah faʻalapotopotoga, na ia saʻi malamalama pea. Na amata ona mafaufau le aiga i le tolusefulu-tausaga le matua.

O se aiga

Ina ua lagona na oʻo mai le taimi e fatu ai se aiga, abdulah amata ona vaai totoʻa i fafine, pe latou te tumau pea i lona olaga, o le a manatu o le a faataapeapeina i mea. Tusa lava pe maua se ava talafeagai, e le manaʻomia e ia ona ola ma sea tane faapea o Abdullah, ona o lona manaʻo e faʻaalu le tele o taimi.

I se faʻaopopoga, o lona toʻalua o le a tatau ona sau e tuʻu mai i le mea moni o a latou uo o le a sioaʻi seia oʻo i le taeao. O le tausiga o tamaiti e masani lava ona pa'ū o tauau o lona toʻalua, pei o Abdullah e le mafai lava ona maua se gagana masani ma lana tama, e le manaʻo e iloa le lelei o le tamaititi. Peitai, ina ua fasefulu tausaga, abduluh ua suia, ma avea ma sili atu le aiga, e masani ona fiafia iai ile ava ma tamaiti.

Fetaui ma igoa igoa

Faaipoipoga:

  • Lelei: Alexander, Phanana, Alesya, Vera, Irra, Veronio, Olcora, Olga, Camilla.
  • Leaga: Kira, Sinana, Victoria, Natalia, Evagelia, Amna, Anna, Kaunia, Misheslav.

Toalua

Faailoga

  • Planet - masina.
  • O le lanu o le igoa e paepae.
  • Taimi o le tausaga - tautotogo.
  • Manuia le vaiaso o le vaiaso - Aso Gafua.
  • Tulaga fiafia - 2.
  • Uamea - siliva.
  • Zodiac faailoga - kanesa.
  • Elemene - vai.
  • Tetee manu - lulu.
  • Laau - lili.
  • Mayral Theisman - Sekonolosi.

Tagata lauiloa ma le igoa Abdullah

  • Abdullah Azam - Palesitina Teololonia.
  • Abdullah Al-Milaly o Omani Swork Arbitrator.
  • Abdullah Karkabaev o se Soviet ata tifaga.
  • Abdullah Goran - Kurdish Poet.

Faitau atili