Orchid - fatufatu ma faʻailoga e fesoʻotaʻi ma se laʻau

Anonim

O lenei ua avea tamaʻitaʻi ma se foliga talafeagai pe a oʻo le poto ma le poto poʻo le poto o le poschid i le fale i luga o le faamalama. Faʻailoga ma Talifanua e fesoʻotaʻi ma le laʻau i fafo atu, e ui lava i le tatou tekinolosi tausaga. Mo soʻo se talita, o le a avea o ia ma se meaalofa matagofie mo le aso malolo ma loʻu mitamita o le a avea ma lona tulaga i luga o le fata i tafatafa o isi laʻau i luga o isi laʻau. Orchids ofoofogia tagata mai se taimi umi. O se faʻailoga o le lalelei, mea lilo ma tapuaiga. O se tagata fiafia na tuuina atu i le ponaivi na finau lona alofa faamaoni.

Tamaitai Talavou

Le lelei le aafiaga i tagata

O fafine e masani lava ona le masani ai i tagata nai lo alii, ma ua gauai tele i ai. E ese le taualuga ma faʻailoga i le orchids e ese. Mafaufau i le amataga o feoaʻiga o i latou e matuā aafia ai le siʻomaga.

Malosi le malosi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E i ai le manatu e mafai e le orchid ona ave le malosi o tagata. Faʻamaoniaina filifiliga e lua:

  1. Orchids e auai i le aiga o Epiposesa - o laʻau e mafai ona tuputupu aʻe i le eleele, mo se faʻataʻitaʻiga na tupu i le vaipuna i tafatafa o laʻau tetele, tele lava o laʻau. Latou te atiaʻe ma mitiia o le ea ma le vai, faʻaaoga ma faʻaaoga ma latou tautau aʻa. E tusa ai ma lenei faailoga, ua taʻua i latou "samproire", e manatu o 'oa o' aʻaʻe o loʻo fua mai foʻi lona malosi ma le malosi mai le tagata. E leaga le moe i autafa o le fugalaʻau, talu ai o le tagata moe, e vaivai ma le mafai ona puipuia lava ia. Faailoga o ia malosiaga "o le valemism" atonu e vaivai pe a uma ona latou ala i luga.
  2. I nisi ituaiga o fugalaʻau, pollen o faʻaputuga i luga o le pela, e mafai ona amio i tagata pei o moe moe. I le taimi lava e tasi, pupula atu ma vaivaiga. O le sili ona taatele ituaiga o Ageliatopsis Orchi e le aoga i nei ituaiga.

O tagata ese

Avea o se maa maaleale, poto ma le agamalu, o laʻau fiafia, tagata aʻoga ia tutusa meatotino a tagata o loʻo siʻosiʻomia. O le mea lena, o tamaloloa uma e latalata i le fugalaʻau e mafai ona avea ma tagata i nei uiga. O lenei laʻau o le a avea ma se meaalofa le talafeagai i se tamaloa, sesū e le o se pule faʻaletonu le pule e tatau ona fufulu ese. Mo tama ma tamaloloa e feololo le nofo tumau i tafatafa o le pomu.

Lelei tele i tagata

Aua le popole ona o le leaga aafiaga o le fugalaau. E i ai supa o loʻo i ai e tusa o fugalaʻau e sili atu lona fiafia i se tagata.

Faatauanau ara.

Faapitoa le faʻaaloalogia e se laʻau matagofie i Initia. Initia talitonu na te aveeseina le fale mai mea leaga ma le le lelei, fesoasoani, ia fesoasoani e fausia se siosiomaga o le faʻauo, fefaaaloga, faʻaaloalo. I luga o talitonuga a Buddha, o Aneti machid e fesoasoani e latalata i malosi o le lagi, taulaʻi ma faʻatamala ai le aura.

Aafiaga i se fafine

O le aulelei o le afa o le tagata e manaʻomia le mauaina o pomu, auā o le a avea ma faʻailoga o le tosina o le tino, matagofie, togafiti ma musumusuga, e manaʻomia mo soʻo se vaivai feusuaʻiga sui. O le pomu o le a puipuia ai le tina orchid le tina o le fafine ma le agaga.

Fugalaau

Orchid e le o se anti-male fugalaau

E i ai le talitonuga o le askid mafai ona taufaafefe tamaloloa mai se fafine ua tupu. E le saʻo le faʻasusu. Masalo o lenei aʻoaʻoga na aliali mai o le malosi o loʻo taʻua i luga atu i luga o le folo, tuuagu o loʻo maua pea i tafatafa o le fugalaʻau mafai ona faaemuina ma manua. Ae pau lea o le mea e mafai ai e fugalaau. 'Ua faʻatiga ni aliʻi o ia le togalaʻau e le mafai ona iloa, pe a ia manuia mo ia.

Nofoaga lelei o fugalaau

Na faʻafefea ona e amata le fugalaʻau ma o fea e tuu ai i aiga pe a fai o ia e matua fefe i le fafine ae ia avea o se leoleo malosi mo fafine? O lenei fugalaʻau matagofie mafai ona i soʻo se fale, naʻo le manaʻomia le filifilia atoatoa o se nofoaga mo ia.

Sili ona taua, aua le faʻapipiʻiina poppy i totonu o le potumoe, aemaise lava i tafatafa o le moega, aua i le po poʻo faʻaalia le malosi o le poschid. O le a le opoina le nofoaga o loo i ai le tamaloa i le tele o taimi. O le nofoaga lelei o le a avea ma potu moe po o le umukuka i le itu i sasaʻe poʻo luga o le itu i sisifo.

O tagata talavou e leʻi faʻaipoipo e mafai ona faʻapipiʻiina o ni mea e faʻapipiʻi ai poʻo se mea e te manaʻo ai. O le mea sili ona taua o se lelei toto toto.

Fng shui pomu

E tusa ai ma le fng shui, teu o laau i le fale. O le mea sili ona taua o le tatau ona amanaia lona lanu ma le nofoaga:

  • E faʻamalosia ai le soifua maloloina, o le fugalaʻau e manaʻomia ona tuʻu i le itu i sasaʻe.
  • Mo le manuia galuega - i le itu i matu.
  • Mo manaoga - i le itu i saute-sasae.
  • Ave le mafutaga - tuu le fugalaau i saute i saute sisifo o le fale.
  • Mo le filemu ma le maliega - i le itu i matu sisifo.
  • O moli poʻo le samasama orchid e sili atu le lelei mo tagata fatufatu, faʻamalosi le malosi i totonu ma le malosi i totonu ma le malosi, vavalo faʻaleleia tulaga tau tau tupe.
  • Mumu ma viole o le a fesoasoani ia tagata inoino tagata e maua ai le talitonuina ma le lototele.
  • Paʻepaʻe paʻepaʻe ma fugalaʻau o le a maua ai le fealofani ma le toʻafilemu.

Vave

Na latou aʻoaʻoina nisi faʻamatalaga e uiga i lenei laʻau matagofie, e mafai ona e mauaina saogalemu mo le fale, ae le fefe e faʻaleagaina ola ma isi. O le a fesoasoani e fai lou ola ma lou fale e sili atu, sili atu le matagofie ma fiafia.

Faitau atili