O lona uiga o le igoa Eldar: uiga, taunuuga, ogatasi ma igoa, galuega

Anonim

O le toʻatele o lenei igoa e fesoʻotaʻi ma le taʻutaʻua Soviet Soviet, e faʻatoa savaliga mai matua uma e avatu i lona Alo, o le avea lea o le flienman mai le "uʻamea". Peitaʻi, o tagata fitafita o lo igoa o loʻo manuia foʻi le au taʻaalo, musika, aua neʻi latou pepese. Ma o le isi, o lenei igoa e pei lava o le esorics ma tagata atamamai. Ma o le mea lena e mafai ona latou faamatalaina e uiga ia te ia ...

Tamaloa

Etronology o lenei igoa

  1. Scandinavian Version o Amataga (Autu). Afai e te talitonu o le pogai o lenei igoa o upu e lua - "toa" ( "arr") ma le "afi" ( "ELDR"), lea o lona uiga o "toa mai le afi" po o le "toa Mu".
  2. Lomiga Eleni. O lenei igoa o se filifiliga o le gagana Eleni a le Eleni Yodood ("Dar o le la"). O auala, pe a oo i Kerisiano, o lona uiga lava lava o le mauaina o le tele o ulumatua pe a papatiso.
  3. Turkic version. O le filifiliga lea a Loldar lauiloa i tagata i sasae. O le Peresia, na latou faia mai le leofiafiga o upu "Count" ("Il") ma le "Matai" (Dar "). O lena, e tatau ona e malamalama i ai o se "pule i lona lava atunuu", "Pule". Ma afai o le upu "Il" e malamalama i le "Illa", o lona uiga, allah ", o loo tuuina mai e Allah" le igoa le "Dar's
O le igoa e maua ai le amioletonu: o Eldarovich (ulumatua), o Eldanrovna.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo uo ma aiga, o lenei aliʻi: edik, Elix, Dark, Ile.

I isi aganuu, e ono foliga i ai: Ellar (Tedmark), ildar (Tatastn, Bashkiria).

O le a le amio na te lafoaia lona pule?

Itu lelei: o se tagata nofouta, ma le malosi atiaʻe o lagona. E i ai ona tutoʻatasi, malosi le ita. E le o ia le faʻatopetope e faatonu ai isi mea, ae na te le taʻitaʻia lava ia te ia lava.

Sa leʻi iai se manuʻa, e leʻi manaʻo lava e faatupu uo i ona lava faʻafitauli, e le feteʻenaʻi. E fiafia o ia. E sili lava le lava-lava, o lona uiga, ua le manaʻomia e lenei tamaloa se kamupani - ua e fiafia ma na o ia ma ia.

Vaivaiga: Eldar Sminist, e masani lava ona le mafai ona iloiloina le galuega o ia i luma o ia i le tele e mafai ai. E ala i le "piniki matatioata" o ia vaai atu i lona malosi. Mo se faataitaiga, e mafai ona folafola atu se mea i le atoatoa le mautinoa o le a feagai ai, ma o le a aumai ai tagata uma lea.

E ui i le maasiasi, o lenei alii e iloa ai le manatu o isi tagata. Ma afai o mea uma i totonu o le potu aʻoga poʻo 'au galue o le a amata ona faitioina lona ofuvae fou, o le a taofi o ia ua leaga.

e mafai ona faatiga ai tagatanuu o le mea moni e faapea o latou atalii, e le misia se toalua po o le tama i latou pe a vaeluaina. O le mea lea, e le tatau ona tautala e feaveai suafa o latou lagona.

O le auala lenei o le taunuuga o Eldar

  • Muamua laitiiti. E matua (o nisi e fai e oo lava foi) a karapuz matuia. Na te le faia e pei o le finau ma lona tina, o le puipuia o lona manatu, ae afai e le mananao e fai se pulou, e na o le a le faia i ai. alofa o Ia ia e vivii atu ia te ia, fusi, ina taumafai i galuega taulima, fesoasoani tina ... Ae peitai, afai e tatau ona e filifili i le va o le faamaonia viiga matua po o faiaoga ma mataupu faavae o le tagata lava ia, o le a filifili ai le mataupu faavae.
  • Aoga. I le taitai (e ui lava i le ita malosi) e le solia ai lenei tamaitiiti. Na maua faailoga sili ona lelei, ae na i luga o tuutuuga e faapea e le o faapena. mafai ona faamanuiaina i Elix i le faasaienisi faapitoa, ae faapea foi e tusi pe usuina e le leaga foi.
  • AUTALAVOU. E mafai ona faateʻia le tupulaga i se suiga matagofie o le amio: na o ananafi sa faifai pea ma toaaga o ia, ma o aso nei e leai se mea o faatalatala e uiga i se mea, e patino i le olaga i le malamalama Lenza.
  • Matua tausaga. E ui lava i le ogaoga ma le lotomalie, e tasi le selau pasene tagata matamuli le mafai e taʻu mai lenei tagata. Ua ia te ia uiga lelei, o se lagona manaia o le malie. Ia fiafia asiasiga pisapisao kamupani, feiloai tagata ma lagolago sootaga matua fou. Ae peitai, o uo moni e latalata ia te ia le na o ni nai, "filifilia o le lalolagi" o uo faia taimi.

Fetu, Esoterica

maa violē

  • O le faailoga sili ona lelei o le zodiac: Capricorn. O le mea moni, e mafai ona taʻua o Eldar se pepe na faaali i le isi masina, ae afai o le suafa lenei e tuuina atu se momoimeaʻai e fanau mai ia Tesema 22 ia Ianuari 20, o le fetu o le a uunaia o ia i mea uma talu ona laititi e loloto matua.
  • Valivali igoa: violē.
  • Paneta, ma saunia lagolago faapitoa: Seu.
  • Stone, i le lima liliu o Edica i se talisman: Amethyst (e mafai ona e vaai i ai i le ata i luga).
  • Laau: Mai le laau o cypress, ma mai fugalaau - tūlipe.
  • manu Totem: Lan.

Aso a le agelu: E le o, talu mai lenei igoa e le o le tusi paia o le Katoliko po o Orthodox. Ae peitai, afai o oe, pe a papatisoina, maua le igoa po o formore, e mafai ona faamanatu ai le suafa aso faafa i le tausaga. E pei o: 22 Iuni, 2 Setema, Oketopa 11, Tesema 2 (Orthodox sacraticles).

O le auala lenei e taunuu mai lenei alii i le paipa eseese olaga:

  • Sootaga. E masani ona tupu o le ava muamua o lenei tagata liliu mai o le "taavale" fafine. Ina ua uma ona vaeluaina ma ia, na ia faia ai se faaipoipoga mo le taimi lona lua, e sili atu ona faamanuiaina le taimi lenei.
  • O se aiga. e le o se sini o lenei i le olaga o Eldar. Ia tuuina i luga o le mama i lona tamatamai lima pe a se Faaipoipo fafine toaga ia te ia, ma e ono mafai foi ona faafuasei mo Eldar (ae le taʻua lona aiga ma uo). Ina ua uma ona asiasi atu i le lesitala ofisa e liliu atu o lenei tagata o se moni aiga. O le a Ia le fiafia gasu solo i le fale, faaleleia le mafanafana o lona aiga.
  • Fanau. Faatasi ai ma le pepe, o le a foi taumafai e pulea ... E moni, Eldar e le o se nanny, ae o le faiaoga mai le Atua. O le mea lea, e moni lava e oo lava i sootaga ma le fanau a oo mai pe a le gata ai le a tuputupu ae i luga. avea e Tama le uo e sili ona lelei mo i latou ma e tumau mo i latou mo le olaga.
  • Iopu. o se tagata galue malosi lenei, ma o lona faamoemoega e le gata o tupe - e taua mo ia o galuega e aumaia ai le fiafia. faatonuga lelei mo ia e mafai ona auala, o lomiga, pedagogy.
  • Faamai. Pei o se tamaitiiti, e matua aafia lenei tama e afaina gofie ai, o lea ua faamalosia ai matua e mataitu lona taumafa paleni, solia o le tinamatutua faletōfā e fai le fafaga momoimeaʻai i le sukalati i luga o le nofoaga.

A le ituaiga tamaitai e feiloai i ai, ma mea o le a soli e ia le loto?

le tulaga ogatasi lelei: Ariadne, Diana (Dina), Jeanne, Camilla, Zarema, Roxana, Susanna, Sati.

Le toalua e tatau ona ola saunia mo le mea moni e faapea o le a ia maua e faasoa Eldar ma le isi "masalomia" - lana galuega. faia e mafai ona lona le fiafia i se tamaitai ma se ita vaivai (aua nei galo ia i se tagata e le taliaina uunaiga ia ia lava, ma le faaliliuina tiga foi a fefinauai).

faaipoipoga faamanuiaina: Gell, Bella, Marionella, Christina, Elvira.

Theses e viia ai le suafa i le atunuu atoa

Tamamatua

  1. Eldar Ryazanov (1927-2015) o se faatonu Soviet o le a valaauina le faavaea i tatou taimi. E avea lauiloa mo lona comedies "Ia faaeteete o le taavale", "o le ofoofogia e fiailoa o Italians ...", "tagata-robberry tuai". Ae peitai, o le melodramas ( "Station mo lua") e le itiiti ifo ma le manuia aveesea, ma Drama ( "Pele Elena Sergeyevna", "le alofa sauā").
  2. Eldar Shengeliya (1933) - le tagata autu, screenwriter ma faatonu mai Georgia. Na galue ai i ni ituaiga eseese: a tala faʻataulāitu, faleaitu, tragicomedy, tala faatino.
  3. Salaev, Eldar Unice Ogly (1933) - se physicist mataʻina mai Azerbaijan.
  4. Eldar Ahadov (1960) o se fatusolo ma tusitala mai Rusia. Misia le tele o aoina faafatusolo.
  5. Eldar Nearsin (1974) o se ta piano mai Rusia. Fanau i Tashkent.
  6. Eldar Dzhangirov (1987) o se ta piano jazz. Fanau i Kyrgyzstan, i atunuu, Tatar, galue i le Iunaite Setete, lea malaga.
  7. Eldar Dalgatov o se tusiata oso Rusia nei. Fanau i Makhachkala.
  8. Eldar Jarakhov (1994) o se talavou rep tagata faʻasaga ma fatuga suilapalapa-musa, vitio mita poloka mai Rusia. Avea lauiloa faafetai ai i le galuega faatino "manuia Vaega".

faamatalaga atili e uiga i le amio ma le ola o Eldar e mafai ona e maua mai lenei vitio:

Faitau atili