O lona uiga o le igoa o Milan - uiga, o le tau ma le amataga

Anonim

Milan - O le igoa tuai o le vevesi, na faia mai le igoa igoa o Milan ma o lona uiga "pele, aulelei." Igoa o igoa - maila, Milada, Milca. E i ai se fautuaga na tupu mai le igoa o le aai o Milan. I aso tuai sa lauiloa i Italia ma o lona uiga - "Faaseonita". I le taimi nei, o lenei igoa e lauiloa ma tufatufa atu i le lalolagi atoa.

Milan

Igoa o le Aso ma Paʻia o Parerons

  • Talu ai o lenei igoa e le o le Ekalesia Igoa, o loʻo faitaulia teine ​​pe a papatiso i le igoa o Millez.
  • Aso Agelu E Faamanatuina le faatolu i le tausaga: Aukuso 1, Setema 12, Setema 5 ma Fepuari 5th.

Uiga e igoa

  • O Milan ei ai se malosi tele i totonu, o se uiga uiga ese. A o le tagata matua, e mafai ona avea ma se mea e le aoga.
  • I le ao o se tamaititi, o foliga o foliga ma amio a teine ​​e pei o le tama. E tupu i se tamaititi le mautonu ma se uiga pisa. E tatau lava i mātua ona totogi le tele o le faʻalogo ia te ia e lafo malosi i le itu saʻo. E mafai ona e fai mai e uiga i le Milan-tamaititi - o le ae le fiu ia te ia.
  • A o suʻesuʻeina le aʻoga, e matua faafesootaʻi e le tagata lava agaalofa, ma sui i liʻo, e le fefe e auai i lauga a tagata lautele.
  • I le talavou, e vave lava ona avea o ia ma tagata tutoatasi, feusuaiga ala i luga o le amataga i luga. O le mea lea, e alofa o ia i le sosaiete tumau. Aʻoaʻoga mo aʻoga o le a aʻafia ai nisi amioga.
  • Faifai o ia ua faaee atu ma le tamaitiiti. E mafai ona viliina o sina kolisi laitiiti. O loʻo iai le fiafia i le aʻoaʻoina o mea e fai. Talitonu i miti faavaloaga.

Tamaʻi igoa

  • O se olaga fiafia o le aiga o loʻo faʻatali mai ia te ia ma Daniel, o Yroslav, Artyomi, Vanya.
  • Fiafia i le faʻaipoipoga ma Ruslana, Igor, D ofo.

Pisinisi ma Galuega

O loʻo ia te ia se pisinisi fai pisinisi, le malosi e foia ai galuega faʻapolofesa o soʻo se lavelave. E i ai foʻi le agavaʻa uma o agavaʻa a tagata uma, ae latou faʻatinoina e faʻamoemoe lea ia lava. O Milan e mafai ona avea ma se manuia mamanu, tusitala, mamanuina po o tagata pueata. E faʻaalia e le 'au soʻofaʻatasiga ma soʻo se uo e faʻaaloalogia. Vave agai atu i le galuega apefai.

Igoa uiga

  • Paneta neptin.
  • Zodiac faailoga - kanesa.
  • O le vaitau o le tausaga o le taumafanafana.
  • Aso - Aso Faraile.
  • Lanu - samasama ma le lanumeamata.
  • Totoina lalolagi - vine pe rosa.
  • Manu - albatross.
  • Maa - aquamarine po o topaz.

I totonu o fafine lauiloa o loʻo iai ni taʻavale o lenei igoa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O mea ia o lo o fai ia Mola Mila Yovovich ma Miln Farmer, Athlete Milan Dudyev, TV Presenter Milan Simoov.

Soifua maloloina

I le autalavou, leai ni faafitauli ma lenei mea. A e tupu ona o amioga leaga (ulaula, ava malosi), e ono tulaʻi mai faʻafitauli ia taua. O se mea e sili atu ai le mamafa. E aloese ai, e tatau ona e gauai atu i lou olaga.

Feusuaiga

Milan - Sixy Narara, o alii na fiafia i le manuia. O le va ma le sootaga ma se tagata e tatau lava ona tumau i le manatu se tele o le gasologa, a le mafai ona afaina i le manuia o lenei tagata Kanala. Faafetai i lona malosi, e matua manaia lava mo se taimi umi.

Faaipoipoga ma Aiga

E masani ona ia faaipoipo e sili atu ma le tasi. O le uluaʻi faʻaipoipoga talavou i le talavou e masani lava ona le manuia. Ua pau le mea e foliga mai ai, ua mafai ai ona fausia se aiga manuia. E matua lotoleaga lava o ia, e fiafia tele ia te ia e valaauliaina malo i lona fale. O le teuga o lona mafaufau i ai e le mafai ona manuia, ae o le mama ma le maopoopo i le fale na te lagolago lelei.

Mila

Horoscope faaigoa pe a uma le milan.

  1. Aries o se pupula ma malosi o le natura e manaʻomia ai le faʻalogo i tagata. O le tomai faʻapitoa e mafai ona maua ai le manuia tele. I le alofa, o loʻo taumafai o ia e avea ma pule o le mea. I fegalegaleaiga faʻaipoipo, e faʻaauau pea ona puipuia e Tina le puipuia lona tulaga ese.
  2. Taurus - O le natura o le tamaoaiga, faʻaeteete, ma se tutoʻatasi E iloga o ia i le le malamalama ia te ia lava. I le olaga faaleaiga, o ia o se teine ​​aulelei faʻataʻitaʻi, o taimi lava e saili e faʻapipiʻi ai lo latou fale. O aiga ma fale mo ia e sili ona faigata.
  3. Gemini - O lenei fafine e masani ona mautu i taimi uma, olaga nei. E fesoasoani le manumalo i faigata o faʻafitauli e aunoa ma lagona le talafeagai. Atonu e tele ana mea fiafia. I totonu o le olaga faʻaipoipoga, sa mafai foi ona malilie Milan i lenei tulaga o le a le malilie faʻatasi e tuʻuina atu le olaga naʻo le toatasi le tamaloa.
  4. Caseu - o le natura e natia, ese i le galue malosi. E sili lona mafaufau lelei ma le popole. Atamai uiga. Faalogo i se upu le lelei i lana tuatusi e mafai ona taʻitaʻiina ai i se tulaga le mautonu. I le taimi lava lea e tasi, na ia te ia le malosi malosi i totonu. O lona taumafai mo se olaga malolo aiga. O mafutaga poto e ono afaina ai lona taliaina ma le tapunia.
  5. Leona o se lava lava-lava ma tutoatasi. O lenei fafine e manaʻo tele ia ausia, ae mafatia i le paie. O le mea lea, o le manaʻo e ausia a latou sini faʻatiga foi. O loʻo iai uiga o le taʻitaʻi ma na te le amanaʻiaina le mafaufau i tagata i fafo. O le olaga e masani lava ona tafe mai le tino. O loʻo iai pea le mafaufau o le aliʻi. E faamaoni le faaipoipoga i lana tane.
  6. Virgo o se tamaitai mautinoa ma aoga. I soo se mataupu o loʻo faʻaalia ai le finafinau ma faʻaalia. E na o lona malamalama na o le galue malosi e mafai ona manuia i le lalolagi faapolofesa. Alofa ma tausia poloaiga i mea uma. O lenei fafine o le a faapaiaina i taimi uma o le aiga, o le a avea o ia ma tamaʻitaʻi matua ma le ava.
  7. Fuana - atiaʻeina faʻaleagaga, filemu - alofa ma le faʻalogo. I mea laiti e leʻo le faʻalumaina, fiafia e fiafia i ona aiga vavalalata vavalalata. Aua o ona foliga nana o le ita. O loʻo ia onosaʻi ma mafai lava ona maua se fetuunaiga i se taimi faigata i aso uma. O lenei fafine o le a avea ma se ava lelei, loto alofa ma matagofie fafine.
  8. O le Scorpio o se tutoatasi tutoatasi. Ua ia atiae le malamalama. O le manaʻo e malosi malosi i le natura ma le le paleni mo tupe faia ia manuia ai le galuega i le galuega. I le alofa e mafai ona ia pa'ū i taimi uma. O ia mai lona alofa e inoino o le tasi laa. Na o le na vaʻaia le alofa faʻalelotu ma le tuuto o le tagata, o le a avea o ia ma toʻalua agalelei ma o ia.
  9. Sagittarius - saoloto ma malosi le natura, fuafua i gaioiga le mafaamatalaina. O le tagata faigaluega faʻapitoa e mafai ona manuia ona o lona faʻalapotopotoga agavaʻa ma maualuga lona aoga. E ui i le mea moni o le a faigata le faia o se fale faʻafiafia tele mai ia, o le a avea ma se ava lelei lelei ma tina.
  10. Capporst o se alofa ma le popole fua, e tau mai i le faʻatauvaʻa. O se fafine faapena o le a sailia le tulaga maualuga i le galuega ma ia mautinoa le tulaga lelei lautele. O le aiga e taua foi ia te ia. I le mafutaga faʻaipoipo, o le a avea ma meamoni taua, o le osofaʻiga o le le mautonu o le le mautonu o le le mautonu. O le a ia faia mea uma mo lona toalua ma lana fanau.
  11. Aquarius - amio mama ma lelei uiga. E le malamalama i ai isi fautuaga a isi tagata, o le fafine talitane. O le 'au saili e vaʻai ma taofi se tulaga taʻitaʻi. E le aoga le galue. Faaipoipo o se ava lelei ma alofa.
  12. Ita - miti ma le mafaufau moni. O le uiga e faalumaina, iloa ai le tuu o tagata lelei. E leai se faʻatopetope ai se mea, e le malamalama ai i le faʻamalosiʻau i fafo ia te ia. E masani ona i ai i lou olaga masani. O faʻafitauli moni taua e leʻo lana elemene. Saili se filifilia se tasi o le a saunia mea tau tupe i mea tau tupe ia te ia. Ua fuafuaina e fausia se aiga ulavale.

Milan

Faitau atili