Venus uiga o le amio ma le taunuuga o le teine

Anonim

O le igoa o Venus e fesoʻotaʻi ma le tala a Roma. 'Ua taʻua i le Atua tagata le gatete, aso fanau, sosola ese. O le mea lea, ua faaliliuina Venus o le "alofa, matagofie ma le lalelei." I se isi faamatalaga, o lona uiga "o le alofa tunoa o le Atua" po o le "alofa tunoa o le Atua." I Italia, o le igoa Venus o lona uiga "fanau i le marine sink."

Tusiata

O le Venus e pule e ala i le foliga o se seasea matagofie, faailoaina ma Eleni Atua gecrodite. O lenei igoa e lauiloa i le malosi ma e le orthodox poʻo le Katoliko. E le faʻamanatuina e Venus le Daning Day, e pei ona le lisi i totonu o le tagata Paʻia Kalena.

Tulaga Lautele ma Horoscope E igoa

  • Paneta, faatumauina ai, denas.
  • Valivali tosina manuia le manuia ma le fiafia - piniki.
  • O le igoa e talafeagai mo le faʻailoga o le zodiac - ccorpio.
  • O se laʻau e fafaga e le malosi ma le lelei malosi o le Lauren.
  • Fugalaʻau lagolago le soifua maloloina - Rose.
  • Totem Bird - Peacock.
  • Maa-aulelei - taimane.

Tamaititi ma Autalavou Venus - E pei ona aafia ai le igoa o le teine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O VNUs o se tamaititi aulelei tele, o loʻo masani o ia i le mataala ma faʻafetai i tagata matutua. Pei o le tele o teineiti laiti, e fiafia tele o ia e fuli ese le faʻata i mea fou ma faʻafiafiaina i latou lava. O le tagata faʻamaualuga e masani lava ona tutusa ma le amio a le tina, masalo o lea, e sili atu foʻi lona tausaga 'auʻauna, ona e fetaui lelei ma gagana ma ia.

O le pito i fafo o le venerochka ma le Tama e le totogia i totonu o le tamaʻitaʻi, alofa tunoa ma aristocracy. Venus palasitika, fetuutuunaina ma taugofie pe afai e te gauai atu i ana taleni i le taimi ma lafo i le itu saʻo, e mafai ona ausia sili manumalo i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga i taʻaloga taʻaloga.

I totonu o tausaga aʻoga, e le faʻaalia ni taunuʻuga o taunuʻuga, i le atinaʻeina o aitema, ua matou malie lava i le naunautaʻiga uma. Venus ma le fiafia tele faitau tusitusiga o tusitusiga, e naunau i aganuu, art ma masani ai le puipuia i manatu. E le mafai ona fetuʻutua ma poto masani, sili, popole i luma o suiga o loʻo iai o lumanaʻi, toe maua le olaga tuai.

I aʻoga maualuluga, o Venus e iloga i lona mailei, taofiofi ma nisi teteʻe i totonu. E foliga mai e malulu tele, faasausili ma le le amanaiaina. Ae o le mea moni, o lenei ufimata puipui e masani ona nana se tama eseese, iloga ma matua le faaaloalo.

Tamaitai Talavou

E ui lava o VNUs e mautinoa i lana vale ese ma e masani ona lagona le maualuga i le lio tutusa o le tutusa tausaga, e faigofie ona afaina. Le le fiafia o le faʻaputuputu o lana faʻalumaina, i le taimi e tasi e mafai ai e le teine ​​ona avea ma le saua, faʻatasi ai se feeseeseaiga ma se faiaoga poʻo se vasega vasega.

Ua sili atu le taua o lona matua, o Venus o le a aʻoaʻoina e pulea Ona lagona ma faʻatosinaina foi le amio a isi. O le natura, mata o loʻo faʻavaveina ma faʻamalosi ona manatu ma le faʻamalosi ona mata ma aʻoaʻo e puipuia lo latou tofiga.

I tausaga o tamaiti aoga, na paʻu ese ai Venus, ma le fiafia i le motu o tagata o tagata fiafia. Ae faʻatatau ile vaitau o fanau mai, o le sui o lenei igoa e faʻatino i auala eseese ma vaʻaia د o tagata.

Venus, na fanaua i le tau malulu, o faʻataʻitaʻiga lona tutoʻatasi ma laina. Ua sauni o ia e fiafia i le tagata e mafai ona pule ia te ia. O sea teine ​​e vaʻai i mea uelefea ma ona lava foliga. E matua, e sili le malosi, ludrite, atonu e saili ia maua o taimi i soo se mea, ma puipui ai lona olaga i mea pupula ma matapogia.

Afai o le aso fanau o Venus i le tautotogo-taumafanafana vaitaimi, o lenei tamaitai fiafia, o lenei tamaʻitaʻi faʻapitoa e i ai se faʻapitoa lautele ma le manaia, e faigofie ona e saili ai le le fiafia i luga o mata O se olaga mafanafana, fiafia i le faalagolago atoatoa i ona lagona ma lafo i le malosi o lagona.

Fina tagata matutua Venus: Olaga a le tagata lava ia, matata, Soifua Maloloina

O le manaia o le sui o le Venus igoa - i le alofa e Nara. Na te fiafia i le amataga e faaipoipo. O le uluaʻi faʻaipoipoga e masani ona muta i se teteʻi ma le tetea, a o le i matua faʻaosoina e le teine ​​talavou lona vevela, e laʻei ai o ia i le vevela o le alofa ma le au manaʻo.

Fafine

O le alofa moni o Vens o le a feiloai mulimuli ane, ona amata ai lea ona ia tali atu ma sili lo latou fiafia. O lenei tamaitai malu e sauni e avea ma se ava lelei ma le tina. E fiafia o ia i faalavelave faʻa-tumau, e fiafia e faʻamalieina le toʻalua ma le faʻafiafiaina o le toʻalua ma le faʻafiafia o le laʻei o tamaiti.

Tusa lava pe 'aua neʻi tuliloaina e Venus le sini ia faʻaipoipo i se tagata saogalemu, o lana faʻaipoipoga e masani lava ona ausiaina e tusa lava poʻo le a le mea nei. E fesoasoani le toʻalua i lana fafine pele e ausia se tulaga faʻapitoa i sosaiete ma lagona le saogalemu o mea tautupe.

O le maualuga maualuga o Venus e mafai ma tamaloloa e igoa: Rodion, Plato, valentin, uma, Julian. O le aloese mai se mafutaga ogaoga e mulimuli mai ma le saogalemu, Rolalana, Euge.

A o le ulufale atu o fanau, e mafai ona totogi le tele o le taimi i la latou tuputupu ae, palusa na o sina tausaga. O lona aiga ua avea le malamalamaga taua o lona olaga. I totonu o lona fale e manogi lava i se mea suamalie suamalie, paie ma le mafanafana.

Faʻatauga faʻapitoa ma le soifua maloloina

Galuega mo Venus e masani lava e le o se faamuamua. E mafai ona umi se vaʻai i lona lava faʻamoemoe, taumafai e iloa i eseʻese fanua o gaioiga. E iai uiga lelei pisinisi, iloa le auala e tautala ai aulelei ma agavaʻa, e lagolago ai se talanoaga faʻalenatura e sili atu ma lona mataʻu. E mafai ona ia talitonuina se pisinisi matuia ma faigofie pisinisi. O lona uiga o ia e le lava mo Ia - e onosaʻi e ave le poloketi amata amata ona fetaui.

O le Venus tupe e i ai le solia. Na te silafia le tau ma iloa le ala e maua ai. E ui lava o Vsnus e fiafia e fai matagofie ma tele suiga o le uafu, na te iloa le auala e taofi ma e le mafai ona palu tele.

Venus mafai ona feagai ma tagata, e maua ai le malamalamaaga ma le ita. E faigofie ia te ia ona faamatalaina le lagona ma le uunaia oi latou e siosiomia ai. E mafai ona avea o se tautua tagata agavaa, o le tusitala, loia, faataulaitu tagata faigaluega, sosaiete faaupufai.

Galulue ma tagata, fesoʻotaʻiga faifaipea, fonotaga a pisinisi ma fesoʻotaʻiga i nisi taimi mo Venus - o mafuaʻaga o amioga mama. Na le iloa vave le natura o lenei tagata. Atonu o se mafuaʻaga mo mafatiaga ma le umi faʻanoanoa.

I taimi faapea, e manaʻomia e le au Veus taimi o le faʻalilolilo ma malolo. A leai, ua sauni o ia e taofi mea uma ma faʻamaoni o ia i le aiga. Mo le tetee atu i fafo ma le le mama i tagata matutua Vonnus, o se tamaititi le mautonu ala mai, tumu i le le mafaufau ma le atuatuvale.

E taua tele i lena taimi, o loʻo iai pea aiga, e masani ona mafai ona lagolagoina ma faʻaumatia ai ni manatu leaga o le matagofie matagofie.

O le soifua maloloina o Venus e le mautu i le olaga atoa ma o le a masani ona mafua ai popolega. Fanau i le Autumn Vaitaimi Venus ei ai se fuafuaga muamua i Brochial i Broustic Athma ma le Sinasitis. O Venutania Venus e ono tigaina i le malulu ma faʻamaʻi. Ma o le "tautotogo" e masani ona iai se faʻamaʻi piopio i le fuga o fualaʻau, ufifase ma laʻau lomitusi.

Tamaitai lauiloa ma le igoa Venus

  • Venus Zaripova o se polofesa faapolofesa i le faʻataʻamilomilo soʻoga, faiaoga, matai o taʻaloga o le USSR.
  • Venus Panyshova - o se tagata taʻalo, o se lalolagi siamupini na avea ma muamua Lusia tagata taʻalo o le Uo Lusia i Metanlon, tolu o le tolu
  • Venus Nigmalulia - Hotress Tretrat ma Cinema mai Kazakhstan.
  • Venus Khasanova-Muhametova - i le 1997 na ia manumalo ai i le ulutala o le sili sili ona lelei o le Repubkortorstostostostostostostastostostostostostostostatnostastostostostostostostostostostostostostostostostostostostostostostosto.
  • Venus Miloskaya - O le faʻailoga lauiloa o le atua Eleni o le alofa Aphrodites mai Milos Island sa maua i le malaia o le Amphitheal.

Faitau atili