O le uiga o le matagofie o le tane igoa o le arslan - amio, taunuuga ma le galuega

Anonim

O le gagana Tactic sa tuʻuina atu ai le lalolagi o se igoa tamalii Arslan, Faʻaliliu le "leona". Arslan e lauiloa mo le matagofie o faʻamatalaga mai fafo, le fefe, matagofie crisisma.

Alofaina Pepa Igoa: Arslanchik, Aric, Aric, Alan, Aun, Aranik, Arochoch, Arsyoha.

I le kaleti o Orthodox, o le igoa Arslan i totonu o le Au Paia ua toesea, o tama ua fausia e se isi igoa le aoga.

Tama ma le polo

Uiga

Mai tamaiti uma, na ia faʻaaogaina le manaʻoga mo le faʻatautaia, tutoʻatasi. Le fiafia e faʻasoa atu i ou aafiaga faʻataʻamilomilo i o tatou mafaufauga. E fiafia i le olaga matagofie, mea pele, savage i se faleʻaiga, o aso malolo matagofie, teine ​​lalelei. E i ai le taleni e fai ai tafaoga aoga, ma aumaia i fafo i mea faigata olaga. E faʻapea e faʻaititia i se taʻaloga pito i luga, e masani ona avea ma manuʻa, ae le o le alu e lafo. E faigofie ona fetuunai i soo se tulaga, i le taimi o faigata ia vave gaoioi ma tusa ma le aunoa. Feteʻenaʻiga taumafai e aloese mai.

Faiva

A o le tamaititi, e le o ese mai le arslan mai le tau ma le fanua ma le hooliigan, e le fefe i fomaʻi, mosters lafi i lalo o le moega ma le tamaititi. Talu mai lona laitiiti, ua uma ona manino o le ARSLolak Magisi aʻe ma le onosaʻi ai, o soʻo se sini o loʻo faia ia i latou e tatau ona ausia. O le a masani ona fesoasoani i matua i le fale, tausia lelei tuagane laiti - uso talavou.

I le aʻoga, o loʻo faʻaalia ai le tutusa e le mavaloa, e lua tagata toetoe o loʻo tupu lava i totonu o 'auʻaunaga, latou te sailia i nisi. Mai mea aoga e fiafia tele i le tino o le tino, ma fiafia i le tele o taʻaloga o taʻaloga, fusuaga, aau aau, laʻei, lakapi, o le a le mea e faʻamalosia ai i latou, tumau. Tele o le tele o le au trlanians e matatagofie lava, ia lava le tusitala po o le lotoa taleni.

O le matua o le matua, o le vaseloina na te iloa sili atu, ina ia na iloa o loʻo ia manaʻo mai le olaga, saili i le tutoʻatasi o mea, ona e fiafia i le tele o tupe ma faʻamafanafanaga. Uo iloa o le au agasala e mafai ona teena, o le a folafolaina pea, o le a le faatagaina i tatou i lalo o tatou i lalo ifo. Agelan, faʻapea foʻi i le ARSlan, e iʻu ai lava le filifilia o filifiliga, o le tuʻua o ia lava ona mafai ona faʻamanuiaina ma le faʻamaoni e mafai ona fesoasoani i se tulaga faigata.

Soifua maloloina

Arslan mai ia i latou e totogi tatau ona tatou saga lava i lo latou soifua maloloina. E le faʻatuai le faʻamalosi i le fomaʻi, e oʻo lava i le nifo. Malamalama pe a e taufetuli se faamaʻi, ona toe lelei lea ma sili ona taugata. O le mea lea, e le toetoe lava ae maʻi, e faʻamatalaina i le tutumau ma malosi le soifua maloloina. O fomai uma, o le vevesi o le vevesi e masani ona asia ona o le naunautaiga e tau ma ogaoga taaloga.

Galue ane

Galuega

I le avea ai ma se tamaititi, na te faia le naunautai po o le a ia galue i le tagata matutua. Lelei, pe a fai o le galuega o se tasi o mea e sili ona fiafia i ai. Sauni e galue malosi pe a fai o lenei pisinisi o le a aumaia fiafia ma le mautu tupe. Aua le fiafia e ono lamatia le inu, ina ia e mafaufau lelei i laasaga e ausia ai le manuia. O se taʻitaʻi sili e tatau ona vivii i se fesoasoani o le a faʻamatuʻu mai ai. Mafai ona tatalaina lana pisinisi, o le a le sili atu o le a faʻalauiloaina ma amata ona aumaia tupe maua lelei.

Alofa

Talu mai le laititi, o lenei tagata malosi aulelei ma le malosi e siomia e teineitiiti. E faʻapena foʻi ia i latou ia, e maua ai ni meaalofa pele, ma agaʻi atu i faleʻaiga, e suia le mataala ma tausi. I le moega ma teine ​​fiafia, poto masani, lapataiga. E mafai e lona fatu ona manumalo i se tauagafau, matagofie, toʻafilemu ma vaivai. O se teineitiiti maʻataʻalo, leogofie teine ​​e le o taumafai e manumalo ia te ia, na te le faʻalogo foi ia i latou.

O se aiga

O lona toalua o le a tatau ona sau i tuutuuga ma le mea moni e mafai ona alu i se malaga umi pisinisi, alu i le itu tauagavale, aua e le mafai ona teena le manaia o le alofa. E alofa i ai i le taimi o le totofaga, faamafanafanaga, faatulagaga, kuka meaai masani. FESOASOANI, IA I LOʻI FAITAU, FAI, ATM, O ¯ a, o laei, e iai ni meaalofa taugata. Faatasi ai ma lana fanau Asland na mausali, ae ua latou le i fefefe, latou te fefefe, ae o le faaaloalo.

Malolo i le sami

Fetaui ma igoa igoa

Faaipoipoga:
  • Lelei: Elizabeth, o AliceAra, Alice, Kanali, Camto, Talestian, Tanina, Veronis.
  • Leaga: Alesana, Victoria, Vera, Olga, Faʻamoemoe, Tana, Anna, Peali, Coali, Camhing.

Faailoga

  • Planet - Jupiter.
  • O le lanu o le igoa e enaena.
  • Taimi o le tausaga - taumalulu.
  • Manuia le aso o le vaiaso - Aso Tofi.
  • Le numera fiafia - 4.
  • Uamea - apa.
  • Zodiac faailoga - sagittarius.
  • Elemene - ea.
  • Totem ham - aile.
  • Laau - mint.
  • Laau - oak.
  • Mayraral Theisman - Emerald, Sapphire.

Tagata lauiloa ma le igoa Arslan

  • Arslan tolga - Siamani lakapi soka.
  • Arslan Khasanov - Rusia tusitala.
  • Arslan firat - Siamani Booker.
  • Arslan MuBaykov - Bashkir Actor.

Faitau atili