Miti Miller: Faʻamatalaga ma uiga uiga

Anonim

Moe mo se tagata e le gata o le tino o le taimi e malolo ai le tino ma toe faʻafoʻi le tino, o le fuā foʻi i le va o le le iloa lelei ma le atulaulau. E talitonu tagata o loʻo iai i ni mea uma e faʻatatau i faʻamatalaga e faʻatatau i le lumanaʻi o le lumanai, ae ia malamalama i ai, e manaʻomia le faamatalaina o faʻataʻitaʻiga na vaʻaia. E tele tusi e fesoasoani e fofo ai faʻailoilo ua auina mai e le atulaulau, ma sili ona lauiloa o latou o le miti a Miller.

Miti Miller

Vaega o miti

O le faʻamatalaupu o miti Gustav Miller e ese mai i ni faʻasalalauga faʻapena, ona O ia o se psychologist, a o isi tusitala o ni faʻaaliga, clarirvoyent poʻo le ulo. I le aluga o lana galuega, sa faʻataʻitaʻia e ia le fiasefulu e faitau le faitau afe o le faʻaaliga o tagata matua ese, faʻatusatusa ia mea ma le tusia o mea. I se faʻaopopoga, o le tusitala na iloaina le mafaufau, lea na faʻatagaina ai o ia e tuiina i le lautele o le tagata. Faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina, Miller sa matua saʻo faʻamatalaga o le faʻamalamalamaga o atavali.

E tusa ai ma le Gustiv, o miti o se feʻau faʻavasegaina i le ituaiga o ata ma faʻailoga, o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i lumanaʻi lata mai. Ina ia foia ai le uiga o le feʻau, e manaʻomia le faʻataʻitaʻia o se miti atoa ae naʻo le tele o elemene, ae tasi foʻi ele eleleva.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se fomaʻi o fomaʻi na faia ai se numera tele o matauina ma suʻesuʻega, o iʻuga, o loʻo ia faʻatonutonuina ma faʻalautele i lona faʻamatalaupu. O le lomiga muamua na lomia i totonu o Niu Ioka i le 1901 ma vave na manumalo i le tele o le lauiloa o tagata alofa, ona maua ni vaega iloga iloga:

  1. Psychoanalysis. Miti faʻauigaina e faʻavae i luga o le psychoayalysis o le faʻailoga, lea auina atu tagata e uiga i le lumanaʻi poʻo mea masani. Ae tele na masani ai, o feʻau e fesoʻotaʻi, ae o nisi taimi o le togafiti moe o se mea moni ma o le toe faʻatuina i le olaga.
  2. Le saʻo o faʻauiga. Faafetai i le faasaienisi faiga, o le faauiga o miti i le kamela e saʻo ma manino, aʻo e pei o le tutusa faʻasalalauga e masani ona faʻaalia ma e leai ni mea faʻapitoa.
  3. A tele o le miti o le miti ma le palu. I le Miti a miti e sili atu nai lo le 10,000 faʻauiga o miti ma encrypted feʻau. O le mea lea, e suʻe le tali i le fesili pe aisea na oʻo ai i se miti a se teineitiiti o se ata poʻo se togafiti atoa, o le a le faigata.

Miller

E oʻo mai i le taimi o miti a Millir's Brioller Whrity e iai lona lauiloa tele, lea e le gata i foliga o loʻo i luga, ae faʻapea foi i lona moni. Ma e mafai ona faʻataʻoto saʻo au faʻailoga na auina atu e le iloa lelei ma faia le filifiliga saʻo i se tulaga faigata, lea o loʻo iai ile taimi ole miti ile taimi nei pe o le a vave ona tupu.

Na o le pau le mea leaga o le aoina o miti Gustav o Ia o se miti a o ia, aua e leai ni mea tutupu i le lalolagi o onapo nei. E ui i lea, e le o se faʻalavelave i le faʻaaogaina faʻamalosi o le faʻamatala i aso uma.

Faitau atili