Ata: O le a le mea o le a tupu pe a tupu se faʻataʻutaʻu le faʻata

Anonim

O le a le mea o le a tupu pe a e gagau le faʻata, tusa ma faʻailoga? I le fale ma e le tupu. I soo se tulaga, e le afaina le auala na e faʻateʻia ai le faʻata, sili atu le taua, o le a le malosi o lou fale o loʻo mitiia i taimi uma. Taumafai e manatua le mea na e i ai, lea na e vaai ai i le faʻata. O le a se mea e fai pe a e taia le faʻata?

O le mea moni o se lapataiga uma o se lapataiga e taʻu mai e le sili ona maualuga le malosi e faʻafetaui ai tatou. Taumafai e manatua pe na e suia le auala i se tasi ma o a lagona o loʻo avea oe ma le vaiaso ua teʻa? Afai e te taumafai e faʻamatala atu i tagata o latou manatu o le vaʻai, pe ua uma ona leiloa se uiga?

ERD faʻata, faʻata ma mafaufau ma manatunatuga. A o mafai ona e vaʻai, o le faʻata e masani ona mauaina se tali i o tatou faʻamatalaga i aso uma, ae e taua le taua nai lo tatou faʻaaogaina le vaʻai i lau ata pele, pe e mafai ona e faia le tioata luga i le sima tioata?

Leai, na iloa atu o le faata na aʻafia ai o latou aiga fiafia - pei o le iʻuga o le lumanaʻi. O le faʻata e maua lona faʻauiga e oʻo lava i pese Eleni o loʻo faʻaaoga i totonu o Hercules. O le faʻata e fetaui lelei i le talafatai o atunuʻu anamua, o sasaʻe ma sisifo. Ole mea lea, e pei o mea masani a tatou ona o loʻo tatou manatu i ai uma ogaoga, a le o lou aʻafiaga e lafo atu ai se leaga e ono tupu i se lumanaʻi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ioe, e alagatatau ona ia malamalama o gaioiga uma lava e i ai le pulega ma e mafai ona feagai ma mea uma o lo outou gaioiga folafolaga oe. Ae o le faʻata e mafai ona faʻafetaia ai iʻuga o au gaioiga i le siosiomaga, ma e mafai ona e mauaina atoa le sese ma le lelei o au gaioiga.

Malepe

Vaeluaina le faʻata i tulaga eseese

Afai na e gagagi le faʻata, o lona uiga e tele taunuʻuga. O le taimi lava, o se tagata faapaupagata e tatau ona toe faamautinoaina - leai se mea taua na tupu ia te oe, e ui ina o nisi metamorphos ma lou tino ma o le siosiomaga o le a tupu lava.

Ina ia fuafua le ono faʻatinoina o le faʻata i lou agaga, e tatau ona tatou iloa le mea na tupu. Na faʻafefea ona e taia le faʻata ma e te mauaina? O ni fasipepa ia te oe, na latou laa ai ia i latou pe na o le gau le faʻata i le ita ma le tolopoina o le tiga tiga?

Aua neʻi e manatu faatauvaa i lou taunuuga, e pei ona faʻata e le faʻata i lou lava aʻafiaga i lou lava olaga. Ma afai na e gauia, a itiiti e iai isi gaioiga, ae na e filifilia le avanoa e sili ona saogalemu. Ina ua uma ona tupu le faʻata, sa Ia Faʻaola mai e faʻatumu - fiafia ma le faʻanoanoa. E aoga le manatua o lagona e masani ai oe vaai i lau faʻata, o ni manatu na faʻatumuina oe i fonotaga taʻitasi ma le faʻata i luga o le puipui.

Fulufulu mamoe

Afai o loʻo e ita pea, tilotilo i le faʻata, pe sa i ai pea le tuʻusaʻo o le Agaga, ona e pei o le lumanaʻi, o le a avea e faanatinati ai o se galu lelei.

Ma, o se uiga leaga tele se uiga, talu ai e tatau ona e malamalama atoatoa i ai, o le a mafai ai ona talia se tulaga, o lenei mea o lenei mea. O loʻo maua uma e le matou 'upega tafaʻilagi mea tatau mo lau oe suesuega. Faʻafesoʻotaʻi au mea e manatua ma filifiliga i lalo:

  • Na e vaeluaina i le faʻata i se taumafaiga e nana mai le tatou lava maulalo. Sei o tatou vaʻai i le mea moni - pe a e gagau le faʻata i le tiga ona o le le manuia nofoaga o le agaga poʻo se aso leaga, o le faʻata o le a le mafai ona tali ia te oe o se mea lelei. E tele lava mea, i le taimi lata mai, o le isi uiga o le a tupu i se taimi lata mai, e ui lava o le teteʻeina o le tagata i le aoauli, e le afaina ai lou ola, ae o le a sili atu ona lelei.
  • Sa tafe ifo le tulaga o le pu, le nofoaga o le Agaga. Matou te fautuaina tagata aemaise, aemaise le te manaʻo e faʻaali atu i lea tali pe a tupu se mea na tupu. O lea, i se taimi lata mai, e mautinoa e te le susulu le vaʻai i le mataʻutia o le malosi o le atulaulau ma oe ua uma ona faʻaosofia se tagata manuia, pe leai se mea o le a tupu ai se tagata. E taua le faʻamoemoe o ni filifiliga ese, ae o le ono faʻaalia o se mafuaʻaga le lelei ona o lenei faʻata e ono tutusa ma le leai.
  • Na e i ai i se nofoaga lelei o le agaga ma o le a motusia lava lau faʻata. Aua le faʻalavelaveina, ona o le mataupu lea na o le sili ona faʻatupuina mai le malosi o le atulaulau. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau - aisea na e faia ai. E oʻo lava i le lelei lagona, e le tatau ona faʻaleagaina mea faʻalelalolagi, e mafai ona latou feita ia te oe, ma o le iʻuga e mafai ona ese lava.
  • Na e manuia, sa i ai i le atoatoa o le agaga ma na faʻafuaseʻi ona nutimomoia le faʻata Ae ui i lea, i se taimi lata mai, e leai se mea e tupu moni, o le a na ona ou matua maasiasi ona o lou vaivai. E pei lava o le tulaga o le le mautonu o le le malamalama o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa lona lua, o le lelei i lou olaga e le manaʻo, ae o se atoatoa uliuli uliuli e mafai ona faʻaalia i luga o se tagata taulaiga.

Gau tioata

Faitau atili