O le uiga o le Posona: Talisasmans, Agelu Aso, amio ma le Tautupu, Alofa

Anonim

O le iloaina o le Rusia (Berolasian, Uedrainian ...) O tamaiti talavou e masani lava, o tina talavou ona aso na mumuina i igoa ulumatua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tafailagi, e mafai lava ona e feiloaʻi ma le eleto. O le a le ituaiga o faʻailoga faʻailoga i le teine, o loʻo tusia i lona ulufafo ia lenei igoa?

Enaena

O le uiga o lenei igoa tuai

  1. Amataga Eleni: "Amio".
  2. Latina: "Gross".
  3. Falani Disgin: Filifiliga Igoa o Apolionaria, o lona uiga, "umiaina i le Atua apololon." O le uiga lelei o se amioletonu e le gata i le la, peitaʻi o poto foʻi, i le komiti, o lea na mananaʻo le teine ​​i le atamai maualuga.
Isi Filifiliga Filifiliga : Palely (Igilisi-talanoa atunuu), Paune (Farani), Paul (Sepania), Poolina (Siamani).

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faapuupuuga foliga o igoa : Pou, faavaa, fanua, Puni, Lina.

Uiga o se tagata ma lenei igoa

  • E mafai ona fesoʻotaʻi ma tagata uma ma tagata uma e na te iloa le faʻafoeina o le talanoaga ma tului i soʻo se mataupu.
  • O le a finau atu i le hootoness pe a le manatu o le a le manatu e manatu. Na te le iloa manatunatuga, e fiafia e faʻapaʻia naʻo lona lava manatu. E le faigata ona mate e talitonu o ia e talitonu; A o latou o loʻo siʻosiʻomaga, e faʻatatau i ai e le o mea uma (e ui lava o ituaiga e le faʻaalia).
  • O le tamaloa na filifilia o ia o le tasi ma le isi, o le a ia le faalataina. O le fanua e le o faanatinati atu i upu - Afai o loʻo ia fai mai o loʻo e lelei, e le o se gaogao faʻaseʻe, o le teine ​​e mautinoa e maua ai ni mea lelei i lona gutu).
  • I feʻau o le aiga, o le faʻatautaia vave ma lelei, e ui lava e leai se fiafia tele mai le faia o kuka ma faʻamamaina.
  • O le a le faaautuina ma faatalofa ma manatunatu i luga o le polosimalu se laau matagofie, i le aotelega o le agaga. Mafaufau e le mafaufau i le fatu, ae o se mafaufau.

Ia Itu malolosi Oe mafaufau i le onosai ma le tumau e mafai ai e le teineititi faafitauli; Taofiofi, faapaiaga. Afai e le o le ola le ola, e le o tuleiina o ia, ma mauaina le fiafia i sina laititi. O se tagata sili lea.

Ia Vaivaiga : Malosi le faitioga, fefe (tele lava taimi (o le tele lava taimi e aunoa ma se mafuaaga), le tumau mekasini, mafaufau. Teine i taimi e mafai ona malulu ma le aiga po o uo.

Fofoina Ofur

  • I le aoga o se pepe dicky faauo lenei. O lona uiga e fai si lelavava. E mafai ona ia alu atu i le liʻo musika, i le ata, o le a teena e savavali i aso malolo o le fanau. O le fashionista muamua i le vasega ia e le ulaula, ae o le ofu, o le a filifili po nei le oti ulu.
  • talavou alofa teine ​​Polina le kamupani o tupulaga. e mafai ona mafaufau ia alii faamaualuluga, ae o le mea moni e le o mautinoa le teine. O le feeseeseaiga te le auai, seia oo ina latou faafaigaluega lona talitonuga tagata lava ia - i le tulaga lenei, o le a vave "liliu atu i le" ia tutumau branded. Uo teine ​​e masani ona faalagolago ia te ia mea lilo, ma fesili atu i se fesoasoani, ma e le teena, e aunoa ma faigata se taui. O le faatauina se ofu ma fesili atu i le polius fou "E faapefea ona ia te oe?", Ia saunia e maua atu e atoatoa. tatipi pea le teine ​​le upumoni-tō i le mata. Peitai, i le manatu i luga o ia lava, o ia foi uncompromising.
  • tagata matua O le fanua e mafai ona manuia faia so o se tulaga. E fiafia o ia uo. I le taimi lava e tasi, ia e le o se workaholic, ma pe afai e fesili atu i le toalua e tuu ma e na i le fale, o le a teena.

A itiiti faamaneta ma fetu

Teuteuga

  • Valivali igoa: fasi mea uma o le lanumoana.
  • Planet Patron: Saturn.
  • Elemene: vai.
  • O le zodiac sili ona faamanuiaina faailoga: Capricorn.
  • Stone Talisman: ruby (Mana, naunautaiga, mana), topaz (Puipuia amulet, faatusa foi le faauoga, o le faamamaina o le agaga, faautauta) ma Seelete (Tauagafau, filemu).
  • Fiafia Laau Toto: Lotus (Perfection o le Matagofie), Poplar (Autalavou), Mac (tamaoaiga, le fanautama, Matagofie).
  • Manu fiafia le tulaga o le mafaufau: tafola (mana) ma Swan (mama, le mamalu).
  • O le aofai o laki: 9.

Aso Igoa , O lona uiga, o le Aso o le Agelu: 18 (5) Ianuari.

Sketches e faatatau i lenei aso. I le aso o Polina. Old tamaitai i le nuu na aoina o loo taoto i le faaputuga. Sa talitonu afai e lafo ai i le lelei, i le taumafanafana o le a leai se lamala, ma afai e te liusuavai ma inu a onosai, o le a ia toe malosi.

Sulufaga ekalesia paia : Reverend Taupou Apollinaria, lea i le olaga atoa faia vavega i ana tatalo.

Lea faatinoina Polina i ...

  • ... Alofa. Le itiiti ifo i le tepa muamua ma te le fai atu, Polina o se teine ​​nautino lava. Ae peitai, o le moe ma se uo po o se masani soo e le o uiga ia te ia, o le a faatalitali mo le alofa. Ma sa mafai ona faatali mo lona sili o lona sili, e pei o le alofa o le pikiapu.
  • O le aiga. Sa ia adores fanau, fiafia faatasi ma i latou. E le galo o ia i le toalua. Le mea e tasi mo nei mataupu e mafai ona lafo atu i latou lava i le web.
  • ... Galuega. Le filifilia o se pisinisi o le foafoaga (tusiata, e faatinoa ata tifaga, tusitala), o le a moni lava ola ai Polinka. Sa ia maua foi i le fanau, o lea e mafai ona maua a le aoga po o aoga faataitai. E le aunoa o le alofa, o le fanua o le a se lelei fomai, tausisoifua. O se tagata faigaluega o le fafine, o ia lea lava lotofuatiaifo. O faigata o se faipisinisi, o le a faalavelave i lana lapataiga tele.
  • ... Soifua Maloloina. E le atoatoa ona disruptions faanoanoa ma le popole soo. vave o Polina vaivai, ma afai e le amata e faavalea ma malolo masani, o mea tiga ia lava.

Tamaʻi igoa

O se faaipoipoga malosi i le a fata ma: Arseny, Alexander, Valery, Vissarion, Veniamina, Vitaly, Denis, Epiphany, Zinovia, Potap, Spiridon, Konstantin, Philon, Naum, Kupria, Yuri (aua le vavevave e fiafia, e lei vaai totonu oi latou uma nei "Slavs Ekalesia" igoa o lona pele - uma, o lenei e mafai ona igoa maua lana ekalesia i le taimi o le papatisoga).

Ae faatasi ai ma nei alii, e mafai ona oo mai faatasi: Aperaamo e, Anatoly, Vadim, Kuzma, kapa, Igor, Miron, Prokhor, Parfen, Thomas.

E lauiloa tofotofoga

Fafine

  • Polina Dashkov (1960) - "Rusia Agatha Christie", le tusitala o detectives.
  • Polina Gagarin (1987) - pese ma fatupese mai Moscow.
  • Polina Kutepov (1971) - Soviet ma e faatinoa ata tifaga Rusia o faletifaga ma faletīfaga, o le fetu o le ata tifaga "Buldog Pelagia ma White" ma le tasene o isi.

Horoscope igoa

  1. Aries. choleric moni, faʻaleuō ma faamaoni. I le galuega e le faalagolago i le fesoasoani, o mea uma "toso" o ia lava. E leai se le lava o le alofa e foliga mai e le lagona, ae i le taimi lava e tasi, na o ia, talu mai le 100 e le faalagolago uma lana uo tama. Saili mo se tagata agalelei ma le onosai e le o ola i le pesi o le ita - ia o le a fiafia ia te ia.
  2. Taurus. Le fuafuaina ma le faaeteete, e lē o ni feeseeseaiga (seia oo ina ootia), e mafai ona e faia se galuega i lalo o le 30 tausaga le matutua. Faaipoipo o le a tuai.
  3. Masaga. A itiiti tapunia (e ui lava e alofa o ia fesootaiga), o ia lava solves latou faafitauli. Mavaega tagata, ma e masani ona latou solia lona loto.
  4. Kanesa. Meaai egoist, i taimi o le migao, nemerekantile, susulu ma le mafaagaloina. E vave ona pau i le alofa ma vave lafo ai foi ona o se amio leaga.
  5. O le leona. Smart ma pisinisi, manatu vave, atoa "tapunia i lalo" loto. E le talafeagai mo tagata uma. o le a avea moni ma le faatuatuaina le ava.
  6. Virgo. Lē ma vāloia, e mafai ona feaveai, o le foafoaga. lava lava. O le laasaga muamua i le sootaga i le faia o ia lava; Tightening i latou e le fiafia i ai, e vave suia tagata.
  7. Fua. optimist tauagafau, e matua faamanuiaina. I le alofa, o le coquette, ae lē tumau - o le popole i le ofisa o lesitala pei o le afi.
  8. Acorpion. Singlewick, ese le mamana. Auina atu ia te oe lava - maua oa.
  9. Sagittarius. Galulue malosi, faatasi ai ma uiga auau mama faaleautaitai. E i ai le tele o uo, ma na o le tasi pele e sili ona faifai pea o le ili.
  10. Capricorn. Limafoai, ituaiga, e matua talafeagai, itiiti faitio. E i ai ni nai uo. E alofa le toalua lona olaga atoa.
  11. Aquarius. Lelei, Kompanaya, tutoatasi. Pauu i le alofa i le tasi e le fuafua ai i totonu o le pa.
  12. Iʻa. Talenia melancholic, atamai, e le faia. Faatalitali mo se alii agalelei ma le malamalama.

Faitau atili