O le uiga o svetlana o le amio ma le taunuuga o se tagata

Anonim

Mama, Malamalama, Malamalama ... Svetlana E I Ai I Leseeseaiga o Amataga, ae o le Tau e Avea Ia faapei o lenei, mamū ma le mafanafana. Ua filifilia e matua le igoa lea i lenei igoa mo la Latou tama, pei lava pe a latou faia le afafine ma le malamalama, mama mafaufauga.

Uiga o le igoa

O le tasi o le vaʻaiga o le amataga o le igoa o loʻo tautala mai ai o le tuai o aʻa o fafie. "Malamalama e" faamatala upu moni, ma le "Lan" o ia le laueleele, suni, hitiliti maaleale. O lea, o le igoa o lona uiga o le "Lalolagi malamalama", "susulu i fafo", "mama i totonu" "

O le isi lomiga o loʻo faʻamatala mai ai le tausisia o le Tlenis Monninus, lea e tuʻuina atu i se laititi pe a tauina ma o loʻo faʻaliliuina i le Lusia "malamalama".

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Svetlana

Eseese Suiga Tele: Svetik, Svetik, Ravetlana, Lana, Vegeta, Wary, Malamalama, Malamalama, Svetka, ma isi.

  • Lanu lanumoana.
  • Paneta neptin.
  • Zodiac faailoga: Aquarius.
  • Talisman: Rhinestone.
  • Tototo: Lialy, Birch.
  • Totema manu: Zayak-sikuea.

Aso Agelu

Igoa o le Aso Faamanatu muamua:
  1. Rec. Fotina Pallyinan - 26 (13) Fepuari.
  2. Svetlana Daminanya - Aperila 2 (Mati 20).

E i ai ni faʻailoga o tagata o loʻo i ai mo lenei aso - Aperila 2. Afai i le lagi lanumoana ao, sosoo ai ma le lumanaʻi o le a avea ma se mafanafana timuga.

Tagata a le tagata

O le muamua lagona na maua mai ai Svetlana i tagata o se teine ​​malosi, fiafia. Ae i ai foʻi nisi o fesoʻotaʻiga e aliali mai ai o lenei tagata taʻitasi ma nai le feteʻenaʻi, e tusa lava ma eseʻesega.

Tumu i tagata, malamalama lelei i totonu o le uamea tootoo. Ole tulafono lea ole pule ole a talitonuina e oe lava ma ai i isi. Decikinty ma le finafinau faʻataga pea e 'ausia a latou sini. A o le soona loto maʻaʻa le malosi o loʻo faʻamalosia ai svetlan e faʻatiga ai isi, e masani lava ona maitauina e le maitauina.

Congagenics diplomas ma mafai ona fealofani ma tagata fesoasoani malamalama e foia ai le tele o fesili taua. I le taimi lava e tasi ma tamaloloa ou te faigofie ona fesoʻotaʻi nai lo o fafine. O le i ai o se mea taua tele, o lona malamalama e le masani ai ma e le fiafia e faʻalogo i manatu o isi.

Latalata i aiga, aiga - O le mea lea e sili ona taua le teine. O le amataga faaleagaga e masani lava ona tele ai i luga o le galuega faanaunauga. O le le mautonu i kamupani, uo, ua sauni e mulimuli i se tasi, ae le o se umi, pe a uma a latou lava taʻitaʻi taʻitaʻi.

Faʻamatalaga e faʻaigoa ina ua maeʻa svetlana

Faiva

O le uiga e mafua ai le tuʻuga i luga o le tau, o filo ua faʻalauteleina i le olaga atoa. Tatala tutusa ma leaga, ma lelei, malamalama e mafai ona sese, o nisi taimi malosi. O le mea lea, e masani lava ona faia e matua le tiute mo le afafine ma tuʻu i le faaipoipoga.

O le lima o le lima ma le fatu o le svetsusik mafai ona filifili mo se taimi umi. E fiafia le teineitiiti i tamaloloa, ae le mafai lava ona faʻatuina o ia lava, o loʻo iai se faʻaaliga i ai, o le kisoni. E leai ni manaoga faʻapitoa mo tamaloloa, ae o le uiga faʻaletonu i isi e taaalo. Mulimuli ane, i totonu o le aiga, o se tama fiafia matagofie lea ma le tina, mafai ona faia le mafanafana i soo se mea ma siomiaina le paia o le mafanafana.

O le manaʻo mo le tulaga i sosaiete ma le aʻoaʻoina e taʻitaʻiina svetlana i le faaiuga o le talafeagai filifiliga o galuega. Vaega talafeagai o meafanua - turisi, ata, aganuu, i le malamalama ma tausi ia oe lava e iloa atoatoa. O ia o se taʻitaʻi lelei, e mafai ona ausia sili ona tele i pisinisi poʻo luga o le setete fanua. Sa galue malosi ma mama, e mafai ona fetuunai i tulaga.

O nisi taimi i mataupu ma le le mafai ona iloa totini faʻaletonu nisi taimi na agiina le faʻaalia o tulaga le lelei i le olaga ala. E moni, e iai lava le tagata e mafai ona fesoasoani mai i fafo, faʻamalolo lima o le fesoasoani.

Fetaui lelei ma isi igoa

O le teine ​​susulu, e mafai ona faia le lelei o le mafutaga ma le toʻatele o tamaloloa. O le sa lelei pea o le ola o le olaga o igoa: Oleg, VLDislav, o Edward, Viddy, Georgy, Alexey, Aai. E manaʻomia le nofoai ma stinsislav, lmimiru, Aserey, Alesana, o Gleb, Mileb.

Sveta

Lauiloa svetlana

Faatonu - druzhinini, tagata tusiata - Kyuchkova, pailate-sosmotkatus - o le failauga o le tusitala-arkerevh tagata taʻalo, faʻatusa.

Faitau atili