Moon i Aquarius - uiga o uiga ma faʻamatalaga auiliili

Anonim

O le a se mea e mafai e se tagata ona faʻamoemoeina pe afai i lana faʻafanua faʻafanua o le masina i sequare? E i ai le tali puʻupuʻu ma le faʻaalia o le fesili, ma o le a tatou iloiloina mafaufauga o tagata liliu mai ma fetufaai fautuaga.

Faigofie uiga

Tagata o le, o loʻo i le faʻafanua a Lina, i le gauā o aquirius, tuʻufaʻatasia tutusa uiga ma amio lelei. E tusa lava pe leai le faitauina o le hroscope, e mafai ona e faigofie ona aʻoaʻo nei tagata i a latou toega.

Moon i le Aquarious Natura Faafanua

O le a le uiga o latou:

  1. Fiafia tele ma faauo. I tagata taʻitasi, latou te mauaina se mea lelei ma vaʻai muamua i ai muamua. "Talitonuina se risri ao e le faamaonia e le tagata le faafeagai," o lo latou mafuaaga o le tino i le olaga. O le mea sili ona manaia e seasea ona le fiafia: O tagata e foliga mai o loʻo taumafai e faʻamaonia le faʻatuatuaina ma e le faʻaaogaina.
  2. Faamaoni ma faamaoni. Pepelo mo i latou - se mea mai le laina. Aua le kopiina, tusa lava pe e te taʻuina le mea moni, o lona uiga o le afaina o oe ma galo e uiga ia te oe lava mea e fiafia iai. O le mea lea, o oe o ni uo ma i latou, aua aunoa ma le fefe e faamaonia.
  3. Tele taimi o le a oʻo atu, e tele mafaufauga, mafai ona mafai ona faʻamatalaina gaioiga. E foliga mai e te faʻaaogaina i lo latou tulaga ma le paleni amio paleni, o se maofa tele faʻafuaseʻi tupu, pe a uma ua leva ona suia mai le uaʻi faʻateʻi. Ae o le a le manaia.
  4. Ia malosi ma lautele, le mafai ona toe afio na o oe mo se taimi umi mo fesoʻotaʻiga ma isi tagata, pei o le ea. A aunoa ma tagata pei o tagata ma uo e mafai ona faʻalavelave i le atuatuvale.
  5. E ui i le manaʻo i fesoʻotaʻiga, latou te le taliaina tuaoi ma le faʻavaʻa, o le saʻolotoga, o le saʻolotoga e taugofie mea uma. Faauo faauo, ma o le a nofo lenei tagata i ana lava tulafono. O le mea lea, afai o oe o a la uo poo aiga, ae le o le le fiafia, filemu tuu matou matou te o ai "i le taimi nei.
  6. A o fai mo fegalegaleaiga faaleaiga, e le faigofie mea uma iinei. Afai i le taimi o le fanau mai o le le masina o se tagata sa i le faaputuga Aquarius, na fai o ia mo se taimi umi e saili ai lona alofa. O Loʻu olaga nei ua sailia uma se malosi lelei, ma Soʻo masani lava e le o taofia faʻafitauli i aiga ma faʻafitauli. Tulaga ma malamalama lelei, masani mo tagata masani, faigofie foi ona tupu. O nei aganuu fausiaina matitiva, poʻo le faʻaaogaina, pe naʻo le le mautonu atoatoa.
  7. Alofa tele uma fou, vave malamalama mai le manuia le manuia o se tagata. Piki i luga ni galuega a o tatou tagata pei o le mafaufau. Afai na e mauaina se ituaiga o le le aoga le galuega, e le masalomia foi o le lagolago o le a mai lenei tagata faapitoa.
  8. Soʻotaga ma le isi itupa, e amio ai tele e le faʻatagaina. E lelei mea uma ma e le mafai ona e ola i se minute e aunoa ma se paga, ona faʻamao lava le teteʻe tele ma alu ia te ia, ia faʻatoʻilaloina ma le faʻatamala.
  9. O lagona lagona e le mafaamatalaina e ono tafe atu i nisi taimi e maaafia ai, o le mea lea e tupu ai le ogaoga o le mafaufau mafaufau. Na lapatai mai le au tusitala: a aua le faia lenei vaega o le tagata, e mafai e le mataupu ona muta. O fetu o loʻo gaoia e na o le tagata na vave ona maliu mai lima o se tagata mai fafo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Uiga ma le masina i le aquare e matua malamalama, tulaga ese, i le taimi e tasi ma le ita ma le le fiafia. Faigofie ona faia uo ma maua ni tagata e pei o le agaga faʻafetai i le leai o ni meaʻai tomai ma sili ona atiaʻe le atamai.

Faʻamatalaga auiliili

Malosiaga o le masina i totonu o le faaputuga o le aquarius e manatu o le le mautonu. O lea la, o se tagata e mafai e se tagata i se faʻafanua e mafai ona lafo mai le itu i le itu i le sailiga o le paleni. Ae o le poto masani i tua na o le faʻamoemoe lava i ai, ae leʻo le nofoaga o paneta.

Moon i le aquare

O le uiga o le ki o loʻo faʻamatala e le tolu upu: o lagona o totonu. I fafo foi, o le tagata e saili pea e faʻasesēina pea isi i lagona o le lagona, e le faʻaalia ai ona poto masani ma lagona. Ae le ona o le le mautonu, ae ona e manatu o ia lava.

O uiga faaalia o mea e pei ona taua i lalo:

  1. Uiga lelei: O agaga lautele, sosaiete, talimalo ma aga malosi atu, tuufaatasi e fesoasoani i mea uma i luga o le lamoni, agalelei, naunau lagona o le poto masani.
  2. Uiga le lelei: O nisi manatu, ma le malosi e leiloa mo lo latou faʻatinoina. Inconatika i upu ma lagona, soona oso i luga. O le naunautaiga e faia le faʻatali ma le le fiafia pe a le faʻamaoniina.
  3. O ni tagata o tagata: tele lava i le olaga o le a vaʻaia e naʻo le faʻamoemoe e aunoa ma se fesoʻotaʻiga, e aunoa ma le tautinoga.
  4. O tamaʻitaʻi o foliga: "Ou te manaʻo e te oe, ou te manaʻo e toso i fafo," o le manaʻo i mea e faʻaalia ai, o le manaʻo e tuu faʻataʻitaʻiga mafaufau i tagata nai lo le le fiafia i ai.
  5. E vaivai nofoaga o le tino: loto, vienmea, futu, togafiti popole.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Valifa Siata

Afai o lau faʻafanua o loʻo tusia e uiga i le masina i sequare, e tatau ona e malamalama i lenei uiga faʻaalia.

Moon i le aniquity o le a le mea e faia

O mea taua e pei ona taua i lalo:

  • Po o le a lava mea na tupu i le olaga, o le mea tatau lea na o le mea e tatau ona e aofia ai lesona. E manaʻomia le aʻoaʻoina i le faia o soʻo se tulaga e le tutusa, a aunoa ma le vali i foliga lelei pe le lelei o lagona.
  • Faʻailoa o le saʻolotoga e taua ia te oe, ma o le faʻavaʻa ma le tufuga fatuina malosi mafatiaga ma psychological faʻaletonu. Ave lenei laina o se vaega o oe lava ma taofi le atagia mai o lenei.
  • E i ai le lelei tele manatu: Faaaoga. Aua lava nei e taumafai e faʻalagolago i luga o au filifiliga, faʻaaoga lagona uma. E leʻi faʻaseseina e le au taʻutaʻua. E mafai ona e mafai ona atiaʻe le mafai ona faʻatupeina le malosi pe a manaʻomia.
  • E tele lou malosi. Ma e le tutusa ma le fiafia oe, fesoaai ma isi tagata. Fesoasoani ia, faʻamalosiʻau, lagolago, faʻamafanafanaga faʻamafanafana. O le galue i le 'au o le a fesoasoani aua le naʻo le faʻataʻamilomilo lea ona maua ai le tiroia o lou maʻena, ae ia maua foʻi faʻaiuga i soʻo ni mataupu.
  • E taua tele mo oe le mafai ona taofia oe i ou lima ma aua neʻi Gamemea i faʻaosofia o sauaga. O lea mea e tatau ona - aua le faʻalogo.

I le aotelega, i le Horoscope o se tagata ua i ai le masina o loʻo i ai i Aquarius, e leai ni taimi le lelei. Nai lo o, faʻatonuga, fautuaga faʻaopoopo i le auala e amio ai ina ia mafai ona ola lelei ma fiafia mo se taimi umi.

Faitau atili