O le uiga o le olesya - amio, tofo, fate, amulet, totemo, igoa aso

Anonim

Talu ai nei, ua avea lenei igoa ua lauiloa - o lenei ua taʻua o se tasi o tala o Akinin. E lelei pe leaga? O le fiafia pe le manuia o le a avea ma e ona le fafine, na mauaina e le Soulessia Main igoa?

Fafine

O le a le uiga o lenei igoa?

O le autu autu o le amataga o le afu. O o tatou tuaa na i ai se pa maddle o le igoa o le Enstoman (o lona uiga "VALI", "Ola i le vaomatua"). Ua mautinoa le mautinoa o tagata o molimau: mulimuli ane lenei igoa e tele filifiliga: O Lesya, Alessa, Olesyya.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E talitonu foi e na o se puʻupuʻu puʻupuʻu o igoa o le fafine umi. Fai mai, Alexander ("le puipuiga" mai le Eleni), Alena ("susulu", ma le Eleni).

Talosaga faauo i le tagata feʻaveaʻi lenei igoa: Olesschek, faʻaititia, Lesya, Olya. Ma a latou feita, exc gilimia: Leska poʻo meaʻai!

O le a le amio e te maua ai le igoa o le faletua?

Faʻamanatu: O Lesya e matua malosi lava, e fiafia tele i taʻaloga. O se tutoʻatasi lava ia ma le tulaga iloga. E talitonu lava ia ia te ia lava, ma e leai se toilalo e mafai ona tuiina o ia mai fua. E faamaoni i taimi uma, fai mai a ua ia mafaufau. Optimist.

Le mautonu: O le teine ​​e aoga i gaioiga e sili ona popole ai, i lona talavou i le popolevale le matua mo matua, ma tele matutua tausaga - i se toʻalua poʻo le matua matutua foi. Na te le faʻatuatuaina na o ia, na o le faʻalagolago i lona malosi (peitaʻi, latou te masani ona faʻafiafiaina).

Olaga, o lona uiga, o le taunuuga o oa

  • Tamaititi. I fafo o le teine ​​e pei lava o tama, ae i le amio, o se tina vaivai. E naunau e avea ma uo ma teine, ma aliʻi (ma le fiafia i le matagofie ma tutoʻatasi o lenei pepe) e le faʻaalia.
  • AUTALAVOU. A o ana uo miti o le avea ma faiaʻoga, tagata pese pe feosofai, o lenei teine ​​e fiafia i galuega masani o tamaʻitaʻi. Tusa lava pe faʻapefea ona latou faʻatamaʻia ona matua, o le a ia tuʻuina atu ni pepa e "Navigata" poʻo le faʻafanua o faʻafanua. E moni, ia tausi selau nai tausaga, e mafai ona ia malamalama i le mea o loʻo sese, ma faʻaliliu se tamaoaiga e avea ma tausisai o oe
  • Matua. O lenei teine ​​malamalama e le faasaina o ia lava i tafatafa o le ogaumu - E fiafia o ia e faatasi ma tagata, ma faʻaali ia latou, ma e matatau foi i latou lava. O le tele o mea uma, e fiafia o ia ia "Edaki", o lea e mafai ai ona puleaina le tulaga ese (fai mai, O le Tusi Patiolontili, e pipiimau ai.

Faʻafaigaluegaina mea moni mo le Avaterusm ma Astrology

Lalolagi i lalo ole lalolagi

  • Le atoatoa zodiac faailoga: aquarius. Afai na e fanau mai laʻu tama teine ​​mai Ianuari 21 ia Fepuari 21, o le faʻailoga lenei: na ia "fesili ai" le igoa Olesya!
  • Stone-Talenaman: Coral.
  • Planet Patron: Uranus.
  • Valivali igoa: tani o le sami galu.
  • Manu totem: metasa.
  • O le laʻau e avea ma se punavai o le malosi mo le feaveaʻi igoa i le maeʻa: Iva ma le amio lelei (o le sami o le sami latalata o le coral polyp).

E le faaigoa oleina: Latou te le o, aua o le au paia e leai se mea e paia pe oti. A uma ona e papatisoina, e mafai e GESSA ona filifilia igoa eseese, ae tele taimi o le Tama o le a fautuaina le igoa o Alexander. Taimi o Tasua i Tamaitai e Filifilia o Ia: I le Sppthe - Aperila 2, faapea foi ma Me 6 ma 31, ma i le taumalulu - Novema 19.

Eseese vaega o le olaga

  • Alofa. Tele taimi, o le teineititi o le mono-dabby, faamaoni ma agamalu. Soʻotaga, e le "taʻavale", ae masani ona latou teteʻe foi. O le paga o le a filifilia malosi, ma o lona olaga atoa o le a oʻo i lona olaga i le "pa". O lana tama tama poʻo le toʻalua e tatau ona saunia mo le mea moni o le a manaʻo le vaomatua i se taimi fou: O le a lava o ia o le faleʻaiga, ma taeao ma le alofa i le faleʻaiga o le a fai.
  • O se aiga. O le muamua faaipoipoga o meaʻai ua tupu, ae o le lona lua o le faʻamaoniga o le a malolosi. I se aotelega, o le aiga mo lenei teine ​​teine ​​poto e taʻoto lea o se uiga taua tele. Mo le lelei o tamaiti, e mafai foʻi ona ia lafoa galuega - i lenei mataupu, o lona uluai tina o le a togi i aʻoaʻoga (tatou fai, amata ona taulimaina latou carappin system pe faitau le Igilisi mai le lua tausaga).
  • Soifua maloloina ma le faʻamaʻi. Teineitiiti e le mafai ona "alu ese" mai le oona ma Bronchitis. I le fesuiaʻiga, e atiaʻe nei osofaʻiga. I le tele o itu, o fetuʻutuʻu e fesoasoani i se lelei faʻamalosi tino.

I le ituaiga o le vaomatua o le vaomatua ua fuafuaina e iloa le fiafia, ma i le a le mea - oona?

  • FIAFIA LE FANAU O LE TAMAITI TAMAʻIGA FAʻAFETAI MA: ASREI, Anoton, DOEIS, Vitily, Adim, E le na o le paʻaga fai i ai, o Niu Sila, ONI, Kirill, Konstantin, Leonaid.
  • Sili atu pe itiiti le lelei sootaga (e ui lava e aunoa ma "jambs") o le a galulue faatasi ma: Alexander, Viddir, viddai.
  • Ma o nei aliʻi o le a le mafai ona faia le Olesya Fiafia: Astomav, Vidisilav, VLDislav, Ivagety, Ivan, Mikhail, Nikolay, Paulo, Yuri. Alexey poʻo starislav o se fiafia lelei mo olesya, ae mo se taimi umi, o le a aapa mai a latou mafutaga poto.

Nei na lauiloa mo le lalolagi atoa

  1. Olesya Sudzilovskaya (1974) - Lusia tamaʻitaʻi. Aveese i ata tifaga ma le TV e faʻaalia "liligi aleri", "taofi le manaʻoga", "Gangster Petersburg".
  2. Olesya Fattyotova (1989) - o se faʻasologa o le tagata o Rusia ("Dr. Tyrsa", "Faʻafefea ona ou feiloai i lou tina" o le tina Rusia) o le Rusia lomiga).
  3. Olesya Zhelezanzyak (1974) - tagata faifaatoaga. Faletalimalo (leK, fale faafiafia i luga o se tamai ofutau), Cinema ("Laʻu Nana aulelei", "Alofa i le taulaga tele").
  4. Alesya (1976) - o le upu fatu o le solo o le Swimra vaega mai Belarus.
  5. Olesyya Lyothosto (1979) - pese, sa avea muamua ma tua-leo o le tina o le tina. I le taimi nei o loʻo nofoia e se solo matata.
  6. Olesya Malbu poʻo Kozhevnikova (1989) - lauiloa i lio o faʻaali pisinisi. E taʻua o Moclala (o se teine ​​na faia le tele o palasitika gaioiga). Na avea o ia ma faʻafetai tele i le faʻaaliga lauiloa "ia tatou faaipoipo", "fale-2".
  7. Olesya Forschea (1979) - Athlets, Olimipeka siama.
  8. Olesya Barel (1960) - pasiketipolo pisi, matai o taʻaloga.
  9. Olesya Zykona (1980) - o se tagata taʻalo mai Rusia, o le lalolagi siamupini i le taufetuli, le olimipeka
  10. Olesya Abdulina (1989) - Latvia Call Play Player, World Champion ma Europa. Fanau i Bashkortostan.
  11. Olesya Vladykina (1988) - Lusia aau, Paractic, Crampion ma pueina tagata umia.
  12. Olesya "Ali" Aliyev (1977) - Champion-Snaer mai AdyGea.

Ma o le faaiuga o le mea moni, tatou te le mafai ona faamanatu le lauiloa Soviet Soviet o le Seabra vaega "Olesya". O le mea manaia, o le kilipa na fausia mai le faʻavaʻa o le ata o le igoa o le igoa lava e tasi, o tausia e faʻavae i luga o le tala o le otaota.

Faitau atili