Venus i le scorpion i le fafine: taimi lelei

Anonim

O le a se mea e mafai ona tautala ai Venuno i Scorpio i se fafine i se faʻafanua faʻafanua? Talisapaia i le sili atu o lenei fesili: e tele le poto ma le aoga. Tatou talanoa atili.

O le a le mea o le a taʻu atu e Venus i Scorpio?

O Venus atonu o le sili "fafine" paneta. Ma umusani o se soʻona faʻapipiʻiina, susulu, le mafaamatalaina. Faʻafesoʻotaʻi faʻatasi, o nei elemene o nei elemene o loʻo faia se palu palu. O lona uiga, o se fafine, i luga o le faʻafanua o lona venus i le scorpio, o le natura o se mea sili ona leaga.

Venus i le scorpion i se fafine i le faafanua faafanua

O le a se mea e mafai ona vaaia i le uiga o sea teine:

  1. Ua matua fiafia lava le natura. Tosina atu faʻamalosi tino i totonu o le tagata e masani ona manumalo i le mafaufau. O le olaga feusuai mo ia o taimi uma lava i le tulaga muamua, e le mafai o na o oe. E masani ona suia paʻaga, ae le o se tasi e mafai ona faʻamalieina se tuʻuga o le agi ma le malosi malosi mo lagona malamalama.
  2. E fiafia tele o ia i le tupe ma sa puapuaga pe a le lava latou. O lea la, e ono faʻamasino faʻapitoa i tusitusiga, o le alofa na ia manatu ai e le taua. Saunia le olaga o siomia e se alofa alofa - lava lava, aʻo le mafai ona e alofa ia te oe lava.
  3. I le talavou, afai e sau i fesoʻotaʻiga, o loʻo i ai pea se mea moni o se mea e tatau ai i le peni o Shakespeare. Alofa mo ia - tiga ma le mafatia, faʻafesoʻotaʻi ma le faʻafoliga o le sofconpication ma le fiafia feusuaiga. E masani ona ulufale i taimi uma e ola ai i taimi uma, mamaʻe, ae na te fiafia i lagona faʻapena.
  4. E taumafai pea e taulaʻi ma feusuaiga ma lona tagata, o le a foliga mai ua foliga faʻailoga tagata siaki ma le matauina lelei. I totonu o nei fafine o sili ona lelei-matua lelei tele-matua matua lelei, aua le faʻasaoina o latou lava. O taimi uma o le matagofie o le lalelei, Gym ma Spa Centers.
  5. E masani lava ona tosina mai e le manuia, tulaga, tagata. Ae o le mafuaʻaga e le o lona manaʻo ia foia ana faʻafitauli tautupe mo a latou teugatupe. O lenei teine ​​e mafai ona maua lelei tupe maua ma ia lava. E manao se tamaloa. O le tagata folau ma i latou e le aumaia ni tupe i le fale i le fale pe sa le mafai ona ia fiafia i ai.
  6. Ua fiafia le tupe. I le lautele, "tupe" ma le "feusuaiga" mo se fafine ma se Venus i Scorpio e le mafai ona fesoʻotaʻi. Ma, ae o le isi e avatu ia te ia lagona le mafaagaloina ma o le autu o le fiafia.
  7. O le tele o lagona, uiga lelei, manaʻomia le tamaloa lava lea. E ui o le mea moni, Mo le faʻaipoipoga ona o le fetaui lelei lea mo paʻaga toʻamalie ma tuʻusaʻo paʻaga na mafai ona faʻaiʻuina lona pefu ma teu i amioga le-puipuia.
  8. Lelei manaia, o le tutusa "papa papa", i luma o le leai se tasi e mafai ona teena. E ui i le tele o tagata fiafia, e mafai ona matua le fiafia, e ui lava e pei o se olaga faamalieina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O taimi talafeagai na matou taʻuina atu ai, e mafai ona umoumoe, pe a e faʻaaogaina le fesoasoani o AtTrolories. Mafaufau ia i latou.

Karmic galuega ma le faamoemoe

E tofu uma lava e tagata a latou lava tama teine ​​e tatau ona ia faia i lona olaga pe a ia manaʻo e fiafia. E tele eseesega o isi galuega; o nisi e tatau ona fasiotia i le 40 tausaga, isi - isi taimi. O nisi e faasino i le vaega tautupe, lona lua lea e alofa. Uat.

Venus i le scorpion i se fafine o lona uiga o le a

O le a matou iloiloina le lautele fautuaina mo le mataupu pe a fai o fafine Venus i Scorpio:

  1. E manaʻomia ona ia aʻoaʻo e ola i le filemu ma le tagata. E fetaui lelei ma le sailiili i le vaega. Tuu oe lava pe a ou fia taufaamatau. E manaʻomia ona ia puleaina ona lagona, ma e le ola pea i lo latou malosi.
  2. O le isi galuega o le atiaʻe ai le talitonuina i le paga. O nei vasa uma, misa, faʻamaninoga mataga o soʻotaga - naʻo le faʻatonuga o le mataua i totonu, agaʻi i luma o loʻo pepelo ma le le atoatoa o le tagata. O lenei taimi e sili atu le galue ma le psychotherapist. A leai, o mafutaga fiafia ma taufaʻamataʻu ono le uma.
  3. I lena foʻi faʻamuamua, o le atunuʻu lea e manaʻomia ona aʻoaʻo le saʻo. E taua tele le itu ma o loʻo tutu i le faʻafanua o le maota. O se fafine mai le fanau mai e mafai ona maua tele i le lalolagi lalolagi: E tele taimi e masani ai ona manuia, ua maua lelei, ae maualuga atu le taua ia te ia ese, lea e manaʻomia e faʻasaʻo.
  4. E taua tele le aʻoaʻo aua le o ese. O totonu o tamaitai i le toʻatele oi latou e o atu i le taʻutaʻua, e tele faʻagaioiga o le faʻavae, galuega, ma faʻagaioi ai le olaga. Gaioiga i lagona ma tele. E manaʻomia le nofo ma aʻoaʻo e faʻatupu ia lava.
  5. E tutusa lava le taua le mafai ona ou iloaina o oe i le aiga. Saili se tamaloa talafeagai, fanau fanau i fanau. E masani ona faafitauli lenei. O lea foi o loʻo iai le fiafia ma le naunautai o sootaga ma olaga faapena i olaga o sea fafine, e tatau ona faia i le tuputupu aʻe faʻaleagaga, aʻoaʻo e faʻalogo o latou ma puʻeina faʻailoga o latou lagona.

Siaki le vitio i luga o le autu:

Taimi Lelei

O le mea moni, e ui lava i le tele o taimi le lelei, o lenei tulaga o paneta i le faʻafanua faʻafanua ua i ai foʻi ma ona tulaga lelei.

Venus i le va o se fafine

Faataitaiga:

  1. O lenei fafine ua faaseseina ma se malosi tele, malosi malosi. Afai o lenei malosi e lafoina i le ala saʻo, o le a mafai ona faʻatoʻilaloina le lalolagi. Le faia oe lava - tama, afaina ai lau paga.
  2. E mafai ona ia musuia le tele o tagata. Ma le manatu lelei, e tatau ona ola muamua i le faaleagaga, ma amata loa lea fesoasoani i isi ma taʻitaʻi aʻe o ia ia i latou lava, ma fesoasoani e maua le fiafia ma le nofo fealofani.
  3. Afai e aʻoaʻoina ona e le gata e tapelia ona manaʻoga ma misa, ae o le a avea foi ma faatupu filemu: o le a faʻaleleiina foʻi isi i totonu, o lona admic ni galuega o le a 100%. O lona uiga e ala mai i le isi lima, o lona agaga o le a ola i se olaga fiafia ma filemu e aunoa ma ni lesona ogaoga ma tofotofoga.
  4. O le tele o feusuaiga e manaʻomia ona aʻoaʻo e tuʻu ai e le gata i fesoʻotaʻiga mafana ma le tamaloa, ae i totonu foi o fatufatu, faʻapito. Ona matua tele ai lea o le olaga i mea uma.

Manua Mana inisinia, ma le le mautonu o le aulelei ma Charisma e aofia ai tamaloloa ma le le mautonu malosi i se fafine faapena. Sei manaʻomia ona aʻoaʻo e nofo vaivai, aua nei fai le pule, lafoai ma tausia a latou feeseeseai i le CRD, faʻatonutonu malosi mo sini filemu. Ona sologa lelei ai lea ma le saogalemu.

Faitau atili